-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
ακριβό ._
σε μάντρα 2004 punto mk2b 6500 έχω δει εγώ και υπάρχουν πόσα ακόμαΤόσο λίγο πάει ρε σεις; Περίμενα κάνα 7,5-8Κ. Ούτε για προκαταβολή για το επόμενο αυτοκίνητο δεν φτάνει!
Σε ποια μαντρα να παρουμε κανα δυο?
Μηπως εννοουμε το 60αρι...?
Δεν νομιζω το 1.4 , μοντελο 2002 να βρεθει κατω απο 7500... -
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
ακριβό ._
σε μάντρα 2004 punto mk2b 6500 έχω δει εγώ και υπάρχουν πόσα ακόμαΤόσο λίγο πάει ρε σεις; Περίμενα κάνα 7,5-8Κ. Ούτε για προκαταβολή για το επόμενο αυτοκίνητο δεν φτάνει!
Αν πάρεις ένα δεύτερο περίπτ...ε, ένα δεύτερο Panda, μια χαρά φτάνει. Το 60αρι Panda με εξοπλισμό αντίστοιχο του 500 ούτε 12 χιλιάρικα δεν κοστίζει...
@PID
Ρίξε και εσύ μια ματιά μήπως δεν είναι έτσι όπως τα γράφω για τα A/C και υδραυλικά!O Corsair έχει το ELX ή το HLX 80αρι;
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
το Punto 1,2 MKII προ facelift
Ξέρετε σε ποιες εκδόσεις είχε A/C και τιμόνι με υποβοήθηση?έλα πάμε
ΑΥΤΑ ΗΤΑΝΕ ΣΤΑΝΤΑΡ ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΣΙΚΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΕΡΟΣΑΚΟ ΗΛ.ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΚΑΙ A/C
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
O Corsair έχει το ELX ή το HLX 80αρι;To HLX νομιζω...
-
ακριβό ._
Αν πάρεις ένα δεύτερο περίπτ...ε, ένα δεύτερο Panda, μια χαρά φτάνει. Το 60αρι Panda με εξοπλισμό αντίστοιχο του 500 ούτε 12 χιλιάρικα δεν κοστίζει...
Ρε θα σου φέρω το Πάντα να το πας βόλτα!
Για αυτοκίνητο μιλάω, όχι για παντοπεντακόσα -
ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ, μην του το κάνεις αυτό του παιδιού!!! Είναι κρίμα, και είναι τόσο νέος...
-
-
-
-
Όχι. Η βασική έκδοση σίγουρα δεν έχει υδραυλικό/ηλεκτρικό τιμόνι. Ρώτα τα μούσκουλά μου!
-
O Corsair έχει το ELX ή το HLX 80αρι;
Ντροπη και αισχος να ρωτας τα αυτονοητα...
-
Δεν το ήξερα ότι έβγαινε συβαρίτικη έκδοση στο Punto II προ facelift, με περσικά χαλάκια, ασημοστόλιστες βρύσες και 15 παλλακίδες.
Αυτή πρέπει να ήταν η HLX CorsairPack...
-
πάντως το πόσα 1,2 5θ χωρίς ηλ τιμόνι έχω πετύχει δεν λέγεται.
μου την έχει δώσει λίγο και σκέφτομαι άμα ισχύει το 50-50 για το 5οο και βρω ετοιμοπαράδοτο που να μου αρέσει να πάω για 5οο 1,2.
καλά γιατρέ μου και εσύ 7,5-8 δεν έκανε ούτε όταν το έβαλες μπροστά για να φύγεις απο την αντιπροσωπεία.
-
Καινούριοι ντήζελ στα 1,6 λίτρα για το Μπράβο στα 105 και 120 άλογα με εξάρια κιβώτια και ροπή 29 και 30 χιλιογραμμόμετρα αντίστοιχα.
http://www.auto-motor-und-sport.de/news ... _15086.hbsΤο οικονομικό έτος 2007 στέφθηκε με επιτυχία. λόγω επιτυχούς μείωσης του κόστους και παρουσίασης αξιόλογων νέων μοντέλων.
http://www.auto-motor-und-sport.de/news ... _15086.hbs -
Άντε, καλώς σας βρήκα.
Panda 1,3 D.
11.700 Ε με το κλειδί στο χέρι. Το παρέλαβα παράνομα, δίχως πινακίδες, κ το έφερα σπίτι από τα στενότερα στενά που γνωρίζω. Εννοείται ότι έπεσα πάνω σε τρακάρισμα κ όλοι οι μπάτσοι της περιοχής ήταν μαζεμένοι εκεί. Ευτυχώς είχαν πολλή δουλειά κ δεν άδειαζαν ν' ασχοληθούν μαζί μου.Σ' αυτά τα πρώτα χλμ βλέπω κατανάλωση 5,5 λίτρα. Θα δούμε.
-
παντα ε?
με γειεςςςςςςςςς
-
[panda-complex on]Δεν απορώ ililia που δεν ασχολήθηκαν μαζί σου οι μπάτσοι[/panda-complex off]
Καλοτάξιδος!
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Άντε, καλώς σας βρήκα.
Panda 1,3 D.
11.700 Ε με το κλειδί στο χέρι. Το παρέλαβα παράνομα, δίχως πινακίδες, κ το έφερα σπίτι από τα στενότερα στενά που γνωρίζω. Εννοείται ότι έπεσα πάνω σε τρακάρισμα κ όλοι οι μπάτσοι της περιοχής ήταν μαζεμένοι εκεί. Ευτυχώς είχαν πολλή δουλειά κ δεν άδειαζαν ν' ασχοληθούν μαζί μου.Σ' αυτά τα πρώτα χλμ βλέπω κατανάλωση 5,5 λίτρα. Θα δούμε.
Εκανες την σοφότερη επιλογή νομίζω Ηλία! Καλοτάξιδο και καλότυχο να είναι!
-
Ευχαριστώ!
-
Δεν μας είπες αν το πήρες κίτρινο!
Το παντάκι βρήκε τη δύναμη που του λειπε!
Περιμένουμε εντυπώσεις
FIAT FORUM