-
Νεκταριος
Τι ανησυχια ειχες? Πως θα ξεπληρωσεις τις δοσεις ή μηπως ειναι υπερτιμημενο...?
-
Πώς ρε παιδιά! Μισό μηνιάτικο είναι αυτό...και 10 χρονών αμάξι!
-
H ανησυχία φυσικά δεν αφορούσε το να μη χάσω λεφτά (ποιά λεφτά,δηλαδή?) αλλά το αν θα κρατήσει το αυτοκίνητο ή θα μου βγάλει με το καλημέρα μια βλάβη πιο ακριβή κι απ'το ίδιο (σιγά το δύσκολο!).
Όπως και να'χει, να'ναι καλά αυτός που το εντόπισε και μου το πρότεινε!!! -
Ρε Νεκτάριε, και λάμπα να καιγόταν θα ετίθετο θέμα ακριβής ζημιάς σε σχέση με το αυτοκίνητο!
Με γεια σου και από μένα!
Υ.Γ. Υποθέτω το αγόρασες με φουλ ρεζερβουάρ και πλυμένο (δηλαδή 40
-
Φουλ ρεζερβουάρ απ'ό,τι θυμάμαι δεν είχε
Πάντως ήταν άριστα πλυμένο μέσα-έξω!! Ειδικά μέσα μου'κανε εντύπωση ότι ήταν σε εξαιρετική κατάσταση (εντάξει, όταν έχεις δώσει τόσα λεφτά έχεις και κάποιες απαιτήσεις... ).Πάντως το χάρηκα πολύ το αυτοκινητάκι μου!
Το Yaris το είχε αγοράσει η γυναίκα μου πριν το γάμο και παρόλο που εγώ την έπρηξα ότι θα ήταν η καλύτερη επιλογή γι'αυτό που έψαχνε (σκέφτονταν και την προηγούμενη Υ κ.α.) προσωπικά ποτέ δε δέθηκα ιδιαίτερα μ'αυτό το αμάξι.. Είναι κι αυτή η χοντρομουτσούνα του, είναι και το γεγονός ότι αποτελεί (λίγο-πολύ) την αιτία που δεν πήρα ποτέ το CRX που ονειρευόμουν (2 αυτοκίνητα για δυο άτομα που μένουν κοντά στο κέντρο και δεν τους περισσεύουν τρελά για αγορές-συντήρηση μου φαίνονταν υπερβολή)...
Αντίθετα το Punto ήρθε απ'το πουθενά, με μηδενικό κόστος και είναι το πρώτο ΔΙΚΟ ΜΟΥ αυτοκίνητο!
Ας περιμένει καμιά 20αριά χρόνια το CRX ...Απ'όταν βγήκε το χάζευα (δημοτικό ήμουν τότε). -
Έχω μια απορία...
Γιατί στο Panda μου η πίσω αριστερή πόρτα έχει μαύρο πλαίσιο...που συνεχίζει νοητά και ενώνει το πίσω φιλιστρίνι...ενώ η δεξιά λευκό?
Σας μπέρδεψα???
Λοιπόν...δείτε λίγο τη παρακάτω φωτογραφία...
Βλέπετε που πίσω μεταξύ φιλιστρίνι και πίσω πόρτας έχει ένα κάθετο μαύρο που συνεχίζει νοητά και καλά το παράθυρο??? Αυτό βασικά είναι ένα μαύρο αυτοκόλλητο στη πόρτα. Ε...στο δικό μου έχει μόνο από τη μια μεριά??? Γιατί?
-
Είπαμε, πήρες το τσιφούτικο που πάει για Rent A Car. Μάλλον το βούτηξε κάνας πολωνός να το βάλει στο δικό του Panda, που του ξεκόλλησε...
5-6
-
Σιγά μη τους πω να μου το βάλουν...δε με νοιάζει...απλά είχα μια απορία. Αν είναι λογικό δηλαδή...ή αν δε το βάλανε από το εργοστάσιο.
Το αυτοκίνητο το πήρα με 0κμ...είναι της Leaseplan.
Το πρώτο service λέει 20.000κμ...όταν το πάω τότε...θα έχει κι άλλα προβλήματα. Ήδη άρχισε ένα απίστευτα εκνευριστικός τριγμός από όοολο το ταμπλό μπροστά κατά μήκος του. Ίδιο ακριβώς τριγμό είχε και η 147. Αν ασχοληθώ λίγο ίσως τον φτιάξω...αλλά ούτε που με νοιάζει...
Οι φώτο για να καταλάβετε τι εννοώ...
-
Θα πάει λίγο η σκέψη μου μακριά ... Μήπως οι πόρτες χωρίς το μαυρο αυτοκόλλητο είναι ανταλλακτικά ... έφαγε καμιά τούμπα απο την αυτοκινητάμαξα κατα την μεταφορά του?
Τελικό έλεγχο δεν κάνουν στο εργοστάσιο ή δεν το είδε κανείς στην αντιπροσωπεία? -
Παίζει και το άλλο. Όσο το είχε ο έμπορος στην κατοχή του, τράκαρε κάποιος άλλος πελάτης του από την αριστερή μεριά και για το τελειώσει πιό γρήγορα, πήρε τις πόρτες από το καινούργιο το δικό σου. Μετά, όταν ήρθαν οι πόρτες από την Φιατ, τις έβαλε στο καινούργιο, το οποίο μετά αγόρασες εσύ. Και απλά ξέχασε να βάλει και τα αυτοκόλλητα. Πάνε ζήτα τα...
-
Καλπάζουσα φαντασία!!!
Όποιος έχει τις γνήσιες πόρτες να το μαρτυρήσει τώρα και να φροντήσει για την άμεση επιστροφή τους!!! -
Nikos120i
σε τι περίπτωση έπεσες ρε αδερφέ!Σέρβις στα 20Κ, αλλά πάρε και λίγο λαδάκι να συμπληρώνεις να μη μείνει στεγνό το καημένο.
-
Το πιο λογικό είναι να έγινε το λάθος στο εργοστάσιο. Εδώ την 147 τη παρέλαβα με γρατζουνισμένο λεβιέ.
Δοκίμασα asteris να δω αν βγαίνει...και εκεί που το άνοιξα λίγο κάνει ζημιά στο πλαστικό...το τσακίζει. Δύσκολο το κόβω αυτό που λες.
Μήπως έτσι βγαίνει ρε σεις?? Από τη μια πλευρά έτσι...και από την άλλη αλλιώς?? Θα τσεκάρω πάντως και τα άλλα Panda εταιρικά μας να δω πως είναι αυτά. Εάν είναι όλα έτσι...πάει να πει ότι έτσι βγαίνει.
Πάντως όλα αυτά που λέτε τα βρίσκω πολύ αδύνατα. Δύο είναι οι πιθανότητες...ή έτσι βγήκε από το εργοστάσιο συνειδητά, ή ασυνείδητα...τώρα να πήρε τούμπα κλπ...δύσκολο...πολύ δύσκολο...αν και όταν φρενάρω απότομα...ακούω κάτι περίεργους τριγμούς αμαξώματος.
-
Γείτονας μου το παρέλαβε χθες εταιρικό 1.1 χωρίς κλιματισμό σε άσπρο και έχει αυτοκόλλητα ... και τάσια. Τώρα πήγα και το είδα.
-
Εμένα έχει κλιματισμό...αλλά δεν έχει τάσια...
Ο,τι να'ναι...όταν πάω ξανά στο γραφείο...(Γενάρη δηλαδή)...θα δω και τα άλλα εταιρικά και θα σας πω.
Μου κάνει εντύπωση πάντως...
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Καλπάζουσα φαντασία!!!
Όποιος έχει τις γνήσιες πόρτες να το μαρτυρήσει τώρα και να φροντήσει για την άμεση επιστροφή τους!!!Καλπάζουσα φαντασία? Από ποιό βουνό κατέβηκες? Άμα ο έμπορος έχει να παραδώσει τρακαρισμένο (κάνα χοντρό τρακάρισμα που είναι να πάρει πολλά φράγκα) και δεν βρίσκει ανταλλακτικά, μιά χαρά ξηλώνει από όπου ταιριάζει. Και όταν του παραδώσουν τα ξαναβάζει.
Νίκος δεν είπα ότι τα ξεκολλήσανε για να στα πάρουνε, μπορεί ο Πολωνός που στο συναρμολόγησε να τα ήθελε για το δικό του και δεν στα έβαλε ποτέ...
-
Ο χρήστης asteris έγραψε:
Καλπάζουσα φαντασία? Από ποιό βουνό κατέβηκες?Όχι φίλε μου με παρεξηγησες, εννοούσα και στην δικιά μου σκέψη και στην δικιά σου σαν παρατραβηγμένες σκέψεις, πέρα από το ενδεχόμενο να ξέχασαν να βάλουν τα αυτοκόλλητα στο εργοστάσιο.
(Που αν και τραβηγμένες υπάρχουν μάλλον ξέρω περίπτωση που έγινε αυτό που λες εσύ!!!). -
Καθολου καλπαζουσα φαντασια
Το πιο πιθανο ειναι βρβαια να το ξεχασαν στο εργοστασιο αλλα αυτα που λετε, ειναι περα για περα πιθανα.
-
Νεότερα απ' το Punto μου (ξέρω, στ' @@ σας ) :
-Άλλαξα το antibar data-ξερω-γω (προφανώς ο αισθητήρας πλευρικής επιτάχυνσης, ελληνιστί), το οποίο χρεώθηκε στην εγγύση και ήρθε στην αντιπροσωπεία μέσα σε 2 εργάσιμες μέρες Μπράβο Fiat!
Διαπίστωσα επίσης πως όλες οι εγκρίσεις για την εγγύηση γίνονται από τα κεντρικά. Στέλνουν από το συνεργείο τον κωδικό του ανταλλακτικού και τα στοιχεία του αυτοκινήτου και η απόφαση παίρνεται εκεί, χωρίς να χει καμία ανάμιξη το συνεργείο.-Έκανα ευθυγράμμιση!
Οι τιμές που ισχύουν για το punto mkIIb 1400 16v, σε περίπτωση που ενδιαφέρεται κανείς, είναι:- Μηδενική σύγκλιση (συν/πλην 0,10 αν κατάλαβα καλά)
- camper 1,1 - 2.1 N
- Caster 2.1 - 3.1 N
(δεν ξέρω αν βγάζει κανείς συμπέρασμα απ' αυτά, εγώ όχι )
Η σύγκλιση στο δικό μου ήταν +00,21 στον αριστερό τροχό και -00,20 στον δεξί και το φέραμε ακριβώς στο μηδέν.Έχω την αίσθηση πως βάρυνε κάπως το τιμόνι. Επίσης έχω μια μικρή υποψία ότι έχει περισσότερη πρόσφυση στην έξοδο της στροφής, αλλά μάλλον είναι η φαντασία μου. Προφανώς θα οφείλεται στα καινούρια λάστιχα που δεν τα χω συνηθίσει ακόμα.
Ελπίζω το καινούριο μου σετάκι εξάλτο να φαγωθεί ομοιόμορφα, καθώς αυτά που έβγαλα είχαν αρκετά ποιο έντονη φθορά στο εσωτερικό και ανοιμοιόμορφη μεταξύ των 2 τροχών. -
Λοιπόν...βρήκα τελικά τι φταίει!
Μόνο το δικό μου έχει από τη μια πλευρά αυτό το μαύρο πλαστικό...όλα τα άλλα εταιρικά μας δεν έχουν τίποτα...είναι απλά το χρώμα της πόρτας (άσπρο στη προκειμένη περίπτωση).
Άρα τελικά το ξέχασε το εργοστάσιο
FIAT FORUM