-
Έχω ενα ASTRA 1.6 ELEGANCE και πρέπει να αλλάξω ελαστικά μετά απο 50000 χιλιόμετρα με τα παλια CONTINENTAL. Μπορει καποιος να με βοηθήσει στην επιλογη , γιατι οι εμποροι που επισκεφτηκα με μπερδεψαν; Οι διαστασεις ειναι 205/55/16.
-
Έχω ενα ASTRA 1.6 ELEGANCE και πρέπει να αλλάξω ελαστικά μετά απο 50000 χιλιόμετρα με τα παλια CONTINENTAL. Μπορει καποιος να με βοηθήσει στην επιλογη , γιατι οι εμποροι που επισκεφτηκα με μπερδεψαν; Οι διαστασεις ειναι 205/55/16.
-
-
πανε βαλε παλι continental premium contact 2 σε H δεικτη με γυρω στα 400 ευρο και θα εισαι αρχηγος........
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
πανε βαλε παλι continental premium contact 2 σε H δεικτη με γυρω στα 400 ευρο και θα εισαι αρχηγος........+1 και απο εμενα....
Φοβερα για τα λεφτα τους και δε λενε να φαγωθουνε!!! -
Γιάννη συγνώμη για τη λάθος διάσταση αλλά η προτίμησης είναι η ίδιες με ίδια σειρά αλλά με τη σωστή διάσταση. Όπως βλέπεις και εδώ όλοι συμφωνούν!!!!! Καλή επιλογή σου εύχομαι.
-
αληθεύει ότι το εν λόγο λάστιχο είναι απο τα πιο ελαφρία της αγορας ?
για καθημερινό έιμαι αναμεσα στο conti και στο dunlopSp01
-
conti premium 2
φοβερό λάστιχο για τους ελληνικούς δρόμους...
ΑΛΛΑΓΗ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ