-
Ο χρήστης Turist έγραψε:
Στην ψηφοφορία έπρεπε να μπει και μια εππιλογή 'ΌΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ' γιατί λίγο πολύ γι' εμένα είναι όλα τα παραπάνω και απορώ πως τόσα χρόνια είχε υψηλές πωλήσεις. ?Ξέρω, ξέρω, ξέρω, να πώ, να πώ, να πώ, .... λόγο 'ασφάλειας' κύριε.
Πότε είχε υψηλές πωλήσεις στην Ελλάδα η Renault και πού ήμουν εγώ;
Φυσικά και οι πωλήσεις στην Ελλάδα δεν έχουν να κάνουν με αστέρια ασφάλειας...
-
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
- Οι αερόσακοι ανοίγουν πολύ εύκολα και χωρίς να χρειάζεται πολλές φορές.
Και άλλα τόσα από μένα
Τι άλλο θα διαβάσουμε ρε γαμώτο.Έλεος βρε...
ΘΑ ΤΗ ΦΑΣ ΕΔΩ ΜΑΖΙ ΜΑΣ! -
-
Ρε παιδια αν μου επιτρέπεται να πω και εγώ την γνώμη μου που και RENAULT έχω κοντά 20 χρόνια και σε αντιπροσωπεία της RENAULT δουλεύω κοντά στα 10.
Από τα παραπάνω που γράφτηκαν μερικά είναι αλήθειες, άλλα μισές αλήθειες και πολλά είναι τέρατα, ανήκοντα στην κατηγορία 'το άκουσα από τον διπλανό μου στην καφετέρια, ή από το μπατζανάκη της θείας της κουνιάδας της νύφης μου'
Για τις εγγυήσεις επειδή είναι ο ο τομέας της δουλειάς μου θα χρειαζόταν μερικές ώρες να γράψω το τι και πως.
Θα σας πω όμως κάτι που μάλλον δεν ξέρεται.Τα σύνολα κινητήρα και σασμάν δικαιούνται συμετοχή από την εταιρεία στην δαπάνη σε πιθανή βλάβη μέχρι και 5 χρόνια χωρίς ο πελάτης να πληρώνει δραχμή για επέκταση της εγγύησης.
Καταλύτες 5 χρόνια η 70000 χλμ για όλο το ποσό.
Αισθητήρες λ και υπολογιστές ψεκασμού 36 μήνες για όλο το ποσό.
Συμετοχή μέχρι τους 36 για όλο το υπόλοιπο αυτοκίνητο.
Λοιπόν για πιο μικρό χρόνο κάλυψης εγγύησης μιλάμε;Από βλάβες είμαστε κάτω από το μέσο όρο με μετρήσεις.
Για ακριβά ανταλλκτικά είμαστε και εκεί κάτω από το μέσο όρο.
Η εταιρεία κάνει έρευνα και μας ενημερώνει.Για να μην πολυλογώ γιατί έχω και δουλειά.
Γνώμη μου είναι ότι η τα RENAULT δεν πουλάνε στην Ελλάδα γιατί είναι αντίθετα με την νοοτροπία του Έλληνα.
Συντηρητικός λαός είμαστε και το προϊόν της RENAULT είναι στην αιχμή του ριζοσπαστικού.
Δεν ταιριάζει το πράγμα.
Δεν είναι τυχαίο ότι στα αστικά κέντρα που οι άνθρωποι είναι πιο προοδευτικοί η φίρμα πουλάει περισσότερο.
Δεν ξέρω αν ποτέ αλλάξουν τα πράγματα.
Πάντως εγώ τα αγαπάω τα RENAULT γιατί έχω περάσει πολύ καλές τιμές σας πιτσιρικάς στο τιμόνι ενός 5 GT Turbo(το έχω ακόμα) και για λίγο καιρό ενός CLIO 18 16V, αλλά και τώρα με το MEGANE καλά τσουλάω.Όσο για την φοβερή και τρομέρή VW έχω να πω ότι καλό θα ήταν να καταφέρει να σταματήσει την δίψα για λάδι που έχουν τα μοτέρ Fsi να καταφέρει να φτιάξει κανένα σασμάν της προκοπής για τα GOLF γιατί σπάνε (ξέρω δύο περιπτώσεις με ονόματα και διευθύνσεις) να φτιάξει κανένα γρύλο παραθύρου της προκοπής και μετά ας κρίνει και την RENAULT για την αξιοπιστία της
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Και άλλα τόσα από μένα
ΘΑ ΤΗ ΦΑΣ ΕΔΩ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!Επί τη ονομαστική μου εορτή προφανώς!
-
τριπλ ποστ
-
Τα σύνολα κινητήρα και σασμάν δικαιούνται συμετοχή από την εταιρεία στην δαπάνη σε πιθανή βλάβη μέχρι και 5 χρόνια χωρίς ο πελάτης να πληρώνει δραχμή για επέκταση της εγγύησης.
Λοιπόν για πιο μικρό χρόνο κάλυψης εγγύησης μιλάμε;Από βλάβες είμαστε κάτω από το μέσο όρο με μετρήσεις.
Η εταιρεία κάνει έρευνα και μας ενημερώνει.Όπως κατάλαβες, μάλλον ορίζεσαι εθελοντής να εφοδιάσεις τους κατόχους Ρενό με πληροφορίες, όπως και τους μη κατόχους σχετικά με πολιτικές εγγυήσεων!!!
-
δουβλε ποστ!
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Τα σύνολα κινητήρα και σασμάν δικαιούνται συμετοχή από την εταιρεία στην δαπάνη σε πιθανή βλάβη μέχρι και 5 χρόνια χωρίς ο πελάτης να πληρώνει δραχμή για επέκταση της εγγύησης.
Η εταιρεία κάνει έρευνα και μας ενημερώνει.Όπως κατάλαβες, μάλλον ορίζεσαι εθελοντής να εφοδιάσεις τους κατόχους Ρενό με πληροφορίες, όπως και τους μη κατόχους σχετικά με πολιτικές εγγυήσεων!!!
Δεν σφάξανε funkyreverend! Είχα προσφερθεί να βοηθήσω κάποιο κάτοχο RENAULT που είχε ένα πρόβλημα και με μου είπε ότι είμαι πράκτορας της RENAULT για να ρουφιανεύω τους πελάτες στην εταιρεία
Θα σου γράψω και ποιος είναι άμα θέλεις.
Εν πάσει περιπτώσει όποιος θέλει κάτι και μπορώ να βοηθήσω θα το κάνω με χαρά.Ας μου στείλει ένα pm με το τι θέλει και αν το ξέρω θα του πω.Και για να μην ξεχνιόμαστε
Μy name is Bond.James Bond -
Και άλλα τόσα από μένα
ΘΑ ΤΗ ΦΑΣ ΕΔΩ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!Επί τη ονομαστική μου εορτή προφανώς!
ποια ονομαστική εορτή... εδώ μέσα είναι το χάος...
Ξεκίνησα να γράφω ένα κατεβατό κ τα έσβησα όλα.... με τέτοιο χάος κ τέτοια εμπάθεια....
Ο λόγος??? γιατί μόνο τους λόγους του θέματος δεν προσπαθούμε να 'ανακαλύψουμε' ενώ αντίθετα το μόνο που βλέπω είναι ένας 'πόλεμος' ανάμεσα σε προβλήματα (που εμφανίζουν κάποιοι) κ το πόσο καλό έχει βγει σε κάποιους άλλους (αν αρχίσω κ εγώ για τα 307.000άκρως σκισμένα χλμ δέσαμε... όπως επίσης τόσα άλλα ως επί το πλείστον εταιρικά το τι έβγαλαν....)
Στο θέμα μας τώρα ο Μάνος με τον Βαγγέλη με κάλυψαν απόλυτα.... ελπίζω κ η τούρτα να καλύψει τα υπόλοιπα.....
-
Δεν σφάξανε funkyreverend! Είχα προσφερθεί να βοηθήσω κάποιο κάτοχο RENAULT που είχε ένα πρόβλημα και με μου είπε ότι είμαι πράκτορας της RENAULT για να ρουφιανεύω τους πελάτες στην εταιρεία
Θα σου γράψω και ποιος είναι άμα θέλεις.Είναι απίστευτο τι μπορεί να σκαρφιστεί ο άνθρωπος...
Μου έρχεται να ή ακόμα χειρότερα να (τουλάχιστον με το δεν θα με πιάσει )
Δεν μου λες, τι πράκτορας είσαι; Ταξιδιωτικός πράκτορας, πράκτορας λαχείων ή ναυτικός πράκτορας στην Ακτή Τζελέπη που έλεγε και ο θεός Βέγγος; Και εσύ το πρακτοριλίκι το έχεις στο αίμα σου;
-
Τα νέα emoticons κάνουν θραύση!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Τα νέα emoticons κάνουν θραύση!!κ δεν είναι τα μόνα που κάνουν θραύση.....
-
Kouk, τα χρησιμοποιήσαμε όλα τα καινούρια μέσα σε τρία ποστ! Είμαστε άρχοντες με ΑΡ κεφαλαίο!
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Kouk, τα χρησιμοποιήσαμε όλα τα καινούρια μέσα σε τρία ποστ! Είμαστε άρχοντες με ΑΡ κεφαλαίο!:eusa_dance:
-
Πολύ απλά.
Πράκτωρ ΘΒ
Δεν κάνω πλάκα το όνομα μου αυτή την ακροστοιχίδα βγάζει
Μόνο που δεν είναι φαλακρός πράκτωρ, αλλά μαλλιάς πράκτωρ ΘΒΟπότε καθήστε καλά γιατί...
Μόνο ύμνοι στην RENAULT θα περνάνε από εδώ.
Για τα υπόλοιπα πρώτα θα ενημερώνω τας Αθήνας και μετά τας Παρισίους
Και έχω και τηλέφωνο VODAFONE.
Τώρα αυτό το είπα για να φοβηθήτε παραπάνω -
Θα μάθω και εγώ να χρησιμοποιώ και άλλα emoticons και θα δείτε εσείς!!!
-
Εξ Αθηνών (Πατρών) ή εκ Παρισίων;
Με τα κροκί τι θα γίνει;
-
κοινώς θα γίνει του emoticon το... ποστάρισμα... :explotar:
PS: μήπως να ανεβάσω κ το 'μεσιέ κανιμπάλ' να κλείσουμε ως θέμα???? το κανιβαλίσαμε που το κανιβαλίσαμε... κολάει κ με τον ΦΒ κ την... τούρτα...
-
Τελικά, στην Ευρώπη τι γίνεται με τη Renault, ξέρει κανείς να μας πει;
Πραγματικά, πρέπει να ανοίξει ένα θέμα για κάθε εταιρεία και την πορεία της στην Ελλάδα, μια από τις πιο συμπλεγματικές αγορές της Ευρώπης...
ΓΙΑΤΙ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΟΙ ΠΩΛΗΣΕΙΣ RENAULT ?