-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
παίζει στην βιτρίνα κάποιας αντιπροσωπείας?μόνο σε αούντι!
-
χμ στην Κηφισίας στο Μαρούσι δεν το είδα
-
Ο χρήστης hennahito έγραψε:
παίζει στην βιτρίνα κάποιας αντιπροσωπείας?
μόνο σε αούντι!
ΜΙΤ?
-
εγω πηγα θεσ/κη
εντυπωσεις? απλα τελειο
-
για πες για πες... βολτα εκανες?
-
βολτα φυσικα και δεν στο εδειναν να κανεις.Αλλα σαμπανια moet αφθονη
οπως το ειδα απο μεσα και απο εξω ειναι μακραν το καλυτερο στην κατηγορια του με μεγαλους χωρους και αψογη ποιοτητα κατασκευης οπως αρμοζη σε ενα audi q5 -
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
για πες για πες... βολτα εκανες?γυρω γύρω από το αμάξι
-
Απο δυνατοτητες off-road,τι προδιδουν τα χαρακτηριστικα του?Τι λετε οι γνωστες του αντικειμενου?Θα ριχνει κανενα σκαφος (ακι) σε γλυστρα ή μονο εμφανιση?
-
Σε γλίστρα τσιμεντένια εννοείς? Αν ναι τότε άνετα. Σε μη τσιμεντένια εξαρτάται από το είδος της άμμου-χώματος, βάρος σκάφους κλπ.
-
ειστε τρελοί... όταν υπάρχει η πιθανότητα να γίνεις ρεζίλι το κάνεις με το αγροτικό...
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Σε γλίστρα τσιμεντένια εννοείς? Αν ναι τότε άνετα. Σε μη τσιμεντένια εξαρτάται από το είδος της άμμου-χώματος, βάρος σκάφους κλπ.Να το θεσω διαφορετικα...
Σε συγκριση πχ με το grand Vitara που εχει μηχανικο κοντο,θα υστερει πολυ ή μικρες οι διαφορες τους?
Φιλος εχει Rav4,και σε δοκιμη που του καναμε κολλησε μεσα σε μαλακο αμμοχαλικο,και αφου κολλησε κι ενα Xtrail που προσπαθησε να μας βγαλει,τελικα μας εσωσε ενα θηριωδες pick-up και τους δυο.Εκτοτε βλεπω αυτα τα παντος δρομου οχηματα λιγο πιο επιφυλακτικα,οσον αφορα τις off-road δυνατοτητες τους.Θα μου πειτε παρε ενα Niva να πηγαινεις παντου,αλλα...
-
Πάντως αν κολλησεις με το Q5, φώναξε μια GLK - είναι σιγουρο πως θα τα καταφέρει!..
-
Ο χρήστης Dimitris Gr. έγραψε:
Πάντως αν κολλησεις με το Q5, φώναξε μια GLK - είναι σιγουρο πως θα τα καταφέρει!..Ειρωνικο ειναι αυτο ή ειναι μακραν καλυτερη,διοτι ειναι και κοντα στις τιμες νομιζω...
-
Η GLK έχει δηλ κοντά,κλπ;Δε νομίζω...
-
Ο χρήστης vaggman έγραψε:
Πάντως αν κολλησεις με το Q5, φώναξε μια GLK - είναι σιγουρο πως θα τα καταφέρει!..
Ειρωνικο ειναι αυτο ή ειναι μακραν καλυτερη,διοτι ειναι και κοντα στις τιμες νομιζω...
Τί είναι ;;; Να με συγχωρείς αλλα η Merc ξεκινάει απο 50.700 στα 3000 cc και 231hp και το AUDI 43.400 στα 2000cc και 211hp...Κοντά, δεν θα έλεγα οτι είναι....
Ασχετο....
http://www.autotriti.gr/jpg/autotriti/3 ... q5abt1.jpg
http://www.autotriti.gr/jpg/autotriti/3 ... /q5abt.jpg
-
Ο χρήστης Spartan έγραψε:
Τί είναι ;;; Να με συγχωρείς αλλα η Merc ξεκινάει απο 50.700 στα 3000 cc και 231hp και το AUDI 43.400 στα 2000cc και 211hp...Κοντά, δεν θα έλεγα οτι είναι....
Στα 50Κ 6,6Κ δεν ειναι σοβαρη διαφορα...
-
Καταρχην είναι 7300 η διαφορά και για να ακουστει και πιο σωστά, 17% ακριβότερη....!!! Επιμένω οτι η διαφορά ακόμη και σ΄αυτά τα χρήματα, αν και οχι τραγική, είναι σίγουρα σοβαρή..! Αν το προχωρήσει δε κανείς και δει, οτι για το Αudi βάζει αλλα 3000 και το παίρνει με DSG (S-tronic) και του μένουν και 4300 ρέστα για την πάρτη του ή για διάφορα αλλα καλούδια, τότε τα πράγματα σοβαρεύουν κι άλλο..!! ....ας μη πιάσουμε τεκμήρια, τέλη κυκλοφορίας κλπ....
-
Τα 4300 της διαφοράς δεν προκαλουν τοση αισθηση για την κατηγορια τιμης που ανηκουν τα δυο μοντελα..Κάλλιστα θα μπορουσε να αλλάξει αν αρχισουμε και μετραμε επιπεδα εξοπλισμού και κοστος αξεσσουαρ..
Αλλα επειδη η σύγκριση ξεκινησε μιλώντας για γλίστρες και ρυμουλκησεις, εκει πιστεύω οτι η GLK υπερέχει ξεκάθαρα τόσο λόγω παράδοσης οσο και φιλοσοφίας κατασκευής της, αφου εχει δοθει εμφαση και στο offroad. Η Audi αντίθετα διαφημιζει το Q5 τονίζοντας περισσότερο το σπορ χαρακτήρα του.. -
Πάντως ένας από τους αντιπάλους του Q5 η MERCEDES GLK,
από κοντά, δεν είναι 'άσχημη' όπως φαίνεται στις φωτογραφίες.
Πήγαμε και την είδαμε στην αντιπροσωπεία, και η σύζυγος μου, (που όπως όλες οι σύζυγοι έχουν σαν μοναδικό κριτήριο την εμφάνιση και το χρώμα!) είπε ότι της άρεσε ιδιαίτερα.Εγώ είμαι ακόμα υπέρ του Q5, αλλά φίλος/συναδελφος μας που ζει στην Γερμανία και έκανε τεστ ντραιβ και τα 2 (Αουντι 2.0Τ και μερκ 3.0) είπε ότι δεν γίνεται συγκριση σε ποιότητα κύλισης και ομαλότητα κινητήρα με όλα υπέρ της GLK.
Ακόμα λοιπόν σκέφτομαι.
-
ναι αλλά θα σου φάει ένα κάρο λεφτά σε τεκμαρτά... (70000 ευρω)
AUDI Q5