-
και κάτι για να γελάσουμε λίγο!
Είσαι μόνος; Δεν μπορείς να σταυρώσεις θυληκιά ούτε με σφαίρες; Θέλεις να κάνεις το αμάξι σου να ξεχωρίζει; Στα φανάρια σου κορνάρουν και σε φωνάζουν κατσικανί και μούσχαρο; Σου αρέσει να σε δείχνουν τη νύχτα; Τσαντίζεσαι που σε μπερδεύουν με άλλους;ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΣΑΣ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ!!!
http://customwheel.com/custom_wheels/product_info.php/products_id/1687
(έχει και videaki υπερπαραγωγή!)(Για όσους ψάχνετε ζάντες, δείτε τι έχουν φτιάξει οι άνθρωποι!!!!
έτσι σίγουρα θα έχετε ΜΟΝΑΔΙΚΟ Q5!!!
Μανωλιό, αυτό σε ξεπερνάει νομίζω ε; χα χα χ αχα
ρε τους άτιμους!!) -
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ. ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΣΤΟ Q5 MOY..ΧΑΧΑΧΑ ΑΝ ΕΞΑΙΡΕΣΩ ΤΗΝ ΤΣΙΧΛΑ ΣΤΟ ΠΑΤΑΚΙ ΤΟΥ ΣΥΝΟΔΗΓΟΥ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΙΜΟΝΙ -ΦΡΕΝΑ-ΗΛΙΟΡΟΦΗ-CRUISE CONTROL(ΕΧΩ ΤΟ ΜΑNUAL).ΜΟΝΟ Ο ΛΕΒΙΕΣ ΠΟΥ ΤΡΕΜΕΙ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΣΕ VW BEETLE KAI MERCEDES ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ . AΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΣΤΡΩΣΙΜΟ ΚΑΙ ΤΙ ΒΕΝΖΙΝΗ ΒΑΖΟΥΜΕ ;ΣΤΗΝ AUDI ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΤΡΩΣΙΜΟ, ΑΠΛΑ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ 90΄CELCIUS KAI ΜΕΤΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 160 ΟΚ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΥΩΣΕΙ ΠΡΙΝ ΤΟ ΣΒΗΣΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΑΞΙΔΙ.
-
Ο χρήστης jimstag έγραψε:
noise report:
παιδιά, έχει παρατηρήσει κανείς θόρυβο τριξίματος από τις γρίλιες κλιματισμού;
Το δικό μου κάνει ένα τρίξιμο, όχι δυνατό, αλλά ενοχλητικό στις χαμηλές ταχύτητες - σίγουρα είναι από τις γρίλιες του κλιματισμού αριστερά από το τιμόνι... ακόμη και με το χέρι άμα χτυπήσω απαλά (όπως εξετάζει ο γιατρός για ακροαστικά ) σε οποιοδήποτε σημείο πέριξ της εξόδου εκείνης, το τρίξιμο ακούγεται καθαρά.. είναι 100% από κακή εφαρμογή... στην αλλαγή λαδιών 7500χλμ θα τους πω να το τσεκάρουν...Θέλεις να πεις 15000 km για την αλλαγή λαδιών. Τουλάχιστον αυτή είναι η επίσημη οδηγία
-
όχι, όχι... 7.500χλμ θέλω να πω... έτσι μου είπε ο διευθυντής της έκθεσης που μου το παρέδωσε και ο υπεύθυνος του συνεργείου... το ίδιο έχω διαβάσει κατά καιρούς και στο δίκτυο και μου έχουν πει και άλλοι φίλοι-κάτοχοι TFSI... αφορά μόνο την πρώτη αλλαγή και συστήνουν να γίνετε στα 'μισά' του προβλεπόμενου, μαζί με ένα συνολικό τσεκάρισμα.. δεν αμφισβητώ τον κατασκευαστή και το manual, αλλά ποτέ δεν ξέρεις..
-
Ξέρει κανείς πως μπορώ να συνδέσω τι κινητό τηλέφωνο στο αυτοκίνητο, να βλέπω τις κλήσεις και λοιπές πληροφορίες στην οθόνη (του αυτοκινήτου!!) και να το ελέγχω απο το τιμόνι με τα χειριστήρια ;; ( εχω το ηχοσύστημα concert, χωρίς audi music interface). Νόμιζα ότι είναι κάτι απλό αν αγόραζα τον ειδικό αντάπτορα αλλά πήγα σήμερα στην αντιπροσωπία και μου είπε ο πωλητής ( δεν φαινόταν και πολύ σίγουρος για ότι μου έλεγε) οτι βάζουν ένα σύστημα bluetooth που δεν είναι της μάνας του, ο έλεγχος γίνεται απο extra χειριστήριο και οι λειτουργίες φαίνονται σε μια extra οθόνη, κάτι φυσικά που δεν μου αρέσει καθόλου.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!! -
Εεεεερχεται και το δικο μου.Τι να προσεξω κατα την παραλαβη? [s-tronic]Επισης η ασφαλεια που προτεινει η αντιπροσωπεια [allianz] ακουσα οτι ειναι συμφερουσα.Συναγερμος?Πεστε παιδια γιατι εχω αγχος
-
Ο χρήστης audiq5greg έγραψε:
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ. ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΣΤΟ Q5 MOY..ΧΑΧΑΧΑ ΑΝ ΕΞΑΙΡΕΣΩ ΤΗΝ ΤΣΙΧΛΑ ΣΤΟ ΠΑΤΑΚΙ ΤΟΥ ΣΥΝΟΔΗΓΟΥ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΙΜΟΝΙ -ΦΡΕΝΑ-ΗΛΙΟΡΟΦΗ-CRUISE CONTROL(ΕΧΩ ΤΟ ΜΑNUAL).Περιμένω στο τέλος του μήνα ένα Q5 Manual γι’ αυτό θα ήθελα να σε ρωτησω για την καταναλωση που ειδες (ειναι σαν του S-Tronic?)
-
Ο χρήστης bj travel έγραψε:
Εεεεερχεται και το δικο μου.Τι να προσεξω κατα την παραλαβη? [s-tronic]Επισης η ασφαλεια που προτεινει η αντιπροσωπεια [allianz] ακουσα οτι ειναι συμφερουσα.Συναγερμος?Πεστε παιδια γιατι εχω αγχοςΚαλώς να το δεχτεις.
Να ελέγξεις αν υπάρχουν όλα τα extra που ζήτησες και πλήρωσες και σαφέστατα οπτικό έλεγχο του αυτοκινήτου
Όσον αφορά συναγερμό εγώ έβαλα CLIFFORD + τηλεειδοποίηση + δορυφορικό εντοπισμό και βέβαια full ασφάλεια -
Ο χρήστης jimstag έγραψε:
όχι, όχι... 7.500χλμ θέλω να πω... έτσι μου είπε ο διευθυντής της έκθεσης που μου το παρέδωσε και ο υπεύθυνος του συνεργείου... το ίδιο έχω διαβάσει κατά καιρούς και στο δίκτυο και μου έχουν πει και άλλοι φίλοι-κάτοχοι TFSI... αφορά μόνο την πρώτη αλλαγή και συστήνουν να γίνετε στα 'μισά' του προβλεπόμενου, μαζί με ένα συνολικό τσεκάρισμα.. δεν αμφισβητώ τον κατασκευαστή και το manual, αλλά ποτέ δεν ξέρεις..Φίλε jimstag θα με κάνεις να τρέχω στον Παζαρόπουλο καλοκαιριάτικα γιατί είμαι στα 8.000
-
Ο χρήστης john18625 έγραψε:
Εεεεερχεται και το δικο μου.Τι να προσεξω κατα την παραλαβη? [s-tronic]Επισης η ασφαλεια που προτεινει η αντιπροσωπεια [allianz] ακουσα οτι ειναι συμφερουσα.Συναγερμος?Πεστε παιδια γιατι εχω αγχος
Καλώς να το δεχτεις.
Να ελέγξεις αν υπάρχουν όλα τα extra που ζήτησες και πλήρωσες και σαφέστατα οπτικό έλεγχο του αυτοκινήτου
Όσον αφορά συναγερμό εγώ έβαλα CLIFFORD + τηλεειδοποίηση + δορυφορικό εντοπισμό και βέβαια full ασφάλειαThanks john.Ποσο παει και που τον τοποθετησες τον συναγερμο?ειναι ''παρεμβατικη'' πολυ η τοποθετηση?Ενδιαφερουσα ακουγεται η δορυφορικη εντοπιση
-
nmix με το καλό να το παραλάβεις και εσύ! Να μπείς στο κλειστό club manual q5 ...xαχα. Επειδή ειμαι στο στρώσιμο και δεν το πατάω βλεπω κατανάλωση 9,4-9,6λτ/100χλμ. Αθορυβο και σταθερο στις στροφές .
-
Ο χρήστης christav έγραψε:
Ξέρει κανείς πως μπορώ να συνδέσω τι κινητό τηλέφωνο στο αυτοκίνητο, να βλέπω τις κλήσεις και λοιπές πληροφορίες στην οθόνη (του αυτοκινήτου!!) και να το ελέγχω απο το τιμόνι με τα χειριστήρια ;; ( εχω το ηχοσύστημα concert, χωρίς audi music interface). Νόμιζα ότι είναι κάτι απλό αν αγόραζα τον ειδικό αντάπτορα αλλά πήγα σήμερα στην αντιπροσωπία και μου είπε ο πωλητής ( δεν φαινόταν και πολύ σίγουρος για ότι μου έλεγε) οτι βάζουν ένα σύστημα bluetooth που δεν είναι της μάνας του, ο έλεγχος γίνεται απο extra χειριστήριο και οι λειτουργίες φαίνονται σε μια extra οθόνη, κάτι φυσικά που δεν μου αρέσει καθόλου.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!Anybody????
-
Ο χρήστης john18625 έγραψε:
όχι, όχι... 7.500χλμ θέλω να πω... έτσι μου είπε ο διευθυντής της έκθεσης που μου το παρέδωσε και ο υπεύθυνος του συνεργείου... το ίδιο έχω διαβάσει κατά καιρούς και στο δίκτυο και μου έχουν πει και άλλοι φίλοι-κάτοχοι TFSI... αφορά μόνο την πρώτη αλλαγή και συστήνουν να γίνετε στα 'μισά' του προβλεπόμενου, μαζί με ένα συνολικό τσεκάρισμα.. δεν αμφισβητώ τον κατασκευαστή και το manual, αλλά ποτέ δεν ξέρεις..
Φίλε jimstag θα με κάνεις να τρέχω στον Παζαρόπουλο καλοκαιριάτικα γιατί είμαι στα 8.000
για τσέκαρε για λαδάκι στα 8k πως είσαι?
-
Ο χρήστης christav έγραψε:
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!Anybody????
Στο Concert μπορείς. Το ποιό συνηθισμένο είναι της Kufatec.
Ηταν να το βάλει και ο συμφορουμ;iτης Μανώλης, αλλά δεν μας έχει δώσει ακόμα ρεπόρτο πως δουλεύει...Και δεν είναι καθόλου απλό. Και καθόλου φτηνό (εξαρτάται βέβαια τι εννοεί ο καθένας μας 'φτηνό').
http://www.kufatec.de/shop/product_info ... Only-.html
Εδώ μπορέις να το βρεις σε καλύτερες τιμές νομίζω... Ρώτα στους καλούς εγκαταστάτες. Δρακιώτης και Καλογερόπουλος είναι μερικοί.... -
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ. ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΣΤΟ Q5 MOY..ΧΑΧΑΧΑ ΑΝ ΕΞΑΙΡΕΣΩ ΤΗΝ ΤΣΙΧΛΑ ΣΤΟ ΠΑΤΑΚΙ ΤΟΥ ΣΥΝΟΔΗΓΟΥ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΙΜΟΝΙ -ΦΡΕΝΑ-ΗΛΙΟΡΟΦΗ-CRUISE CONTROL(ΕΧΩ ΤΟ ΜΑNUAL).ΜΟΝΟ Ο ΛΕΒΙΕΣ ΠΟΥ ΤΡΕΜΕΙ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΣΕ VW BEETLE KAI MERCEDES ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ . AΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΣΤΡΩΣΙΜΟ ΚΑΙ ΤΙ ΒΕΝΖΙΝΗ ΒΑΖΟΥΜΕ ;ΣΤΗΝ AUDI ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΤΡΩΣΙΜΟ, ΑΠΛΑ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ 90΄CELCIUS KAI ΜΕΤΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 160 ΟΚ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΥΩΣΕΙ ΠΡΙΝ ΤΟ ΣΒΗΣΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΑΞΙΔΙ.Τι έγινε πήγαν ολοι διακοπές; Παιδιά λιγη βοήθεια για το στρώσιμο-βενζινη-1ο σέρβις,σας ευχαριστώ .
-
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ. ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΣΤΟ Q5 MOY..ΧΑΧΑΧΑ ΑΝ ΕΞΑΙΡΕΣΩ ΤΗΝ ΤΣΙΧΛΑ ΣΤΟ ΠΑΤΑΚΙ ΤΟΥ ΣΥΝΟΔΗΓΟΥ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΙΜΟΝΙ -ΦΡΕΝΑ-ΗΛΙΟΡΟΦΗ-CRUISE CONTROL(ΕΧΩ ΤΟ ΜΑNUAL).ΜΟΝΟ Ο ΛΕΒΙΕΣ ΠΟΥ ΤΡΕΜΕΙ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΣΕ VW BEETLE KAI MERCEDES ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ . AΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΣΤΡΩΣΙΜΟ ΚΑΙ ΤΙ ΒΕΝΖΙΝΗ ΒΑΖΟΥΜΕ ;ΣΤΗΝ AUDI ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΤΡΩΣΙΜΟ, ΑΠΛΑ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ 90΄CELCIUS KAI ΜΕΤΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 160 ΟΚ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΥΩΣΕΙ ΠΡΙΝ ΤΟ ΣΒΗΣΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΑΞΙΔΙ.
Τι έγινε πήγαν ολοι διακοπές; Παιδιά λιγη βοήθεια για το στρώσιμο-βενζινη-1ο σέρβις,σας ευχαριστώ .
Περί στρωσίματος:
viewtopic.php?f=6&t=6656&start=675
Βενζίνη απ'ότι έχουν πει οι περισσότεροι απλή αμόλυβδη,πρώτο σέρβις θα ακολουθήσω την τακτική του jimstag,και θα το κάνω στις 7.500 -
εμενα μου ειπαν 15000 χλ η μετα απο ενα χρονο , για να ειναι μεσα στην εγγυηση. τελικα τι ειναι το επισημο?
-
Στρώσιμο 1500χλμ, βενζίνη απλή και τα πρώτα λαδάκια όποτε θες! Κακό δεν κάνει
Καλορίζικο σε όλους
-
nmix με το καλό να το παραλάβεις και εσύ! Να μπείς στο κλειστό club manual q5 ...xαχα. Επειδή ειμαι στο στρώσιμο και δεν το πατάω βλεπω κατανάλωση 9,4-9,6λτ/100χλμ. Αθορυβο και σταθερο στις στροφές .Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Η κατανάλωση που αναφέρεις είναι πολύ καλή διότι μπορεί να χρειαστεί να ταξιδέψεις οικονομικά, την έχεις την δυνατότητα. Σίγουρα μετά από λίγα χλμ το αμάξι θα σου καίει ελαφρώς λιγότερα αλλά είναι σίγουρο επίσης ότι θα βαρύνει το πόδι σου .Πιστεύω πάντως ότι στην κατανάλωση ένα τικ πιο κάτω από το αυτόματο θα το κατεβάζει. Αν το πηγαίνει στο 11αρι με normal οδήγηση θα είμαι πολύ ευχαριστημένος. Καλά σου ταξίδια.
-
Καλημερα απο εμενα πηγα για κατι δουλειες στη Κερκυρα 10 μερες κ σας εχασα τωρα ηρθα κ βλέπω πολλους καινουργιους φιλους κ χαιρομαι γι'αυτο τωρα οσο αναφορα το bluetooth το εβαλα κ δουλευει μια χαρα απλως αναγνωριζει μονο λατινικους χαρακτηρες απο το κινητο κ οχι ελληνικα
AUDI Q5