-
πράγματι, sto kickdown νιώθεις να το βιάζεις.. είναι κρίμα... θα δεις που με τα ταξίδια τώρα το καλοκαίρι θα πέσει η κατανάλωση, και ακόμη και αν τρέχεις πολύ η μέση θα κατέβει, έτσι να το χαρείς
εμένα πάλι που άφησα 3,5λιτρο που εκαιγε 20+ σε μέτρια πίεση οδήγησης μου μοιάζει όνειρο το Q5!! lol -
Pajero είχες?
-
Land Cruiser 90... σκυλί κακό και αθάνατο...
-
Άσχετη ερώτηση έτσι για την ιστορία στον jimstag:τελικά το αυτοκίνητο που πήρες είχε τον ίδιο αρ.πλαισίου με αυτόν που σου είχαν δώσει?? όχι τίποτα άλλο αλλά μου έμεινε η απορία...
-
Γεια χαρά
και εγώ είμαι κάτοχος του q5 (2.0 Stronic) τους τελευταίους 2 μήνες.Το αμάξι μέχρι στιγμής είναι super αν και χρειάστηκαν κάποιες μέρες για να συνηθίσω τον όγκο του.2000 χλμ μέση κατανάλωση 13-14 με περίπου τα 1000 χλμ σε ταξίδια. -
γεια σε ολους. Απο προχτες ειμαι κ εγω ενας απο τους τυχερους κατοχους q5 s-tronic κ με ολα τα αξεσουαρ που ηθελα σαν εξοπλισμο. Παραγγελια εδωσα αρχες Μαιου κ ευτυχως προλαβα το μειωμενο τελος.Σαν πρωτη εντυπωση το αυτοκινητο ειναι σουπερ κ πιστευω οτι δεν εχει ανταγωνισμο σε αυτην την τιμη.Ανετα υπερτερει σε σχεση με ΜΕRC (σε ομορφια κ στον δρομο ) μπορει να χανει μονο στο χωμα κ αυτο σε ακραιες καταστασεις / πιο κομψο κ πιο φθηνο σε σχεση με VOLVO κ πιο απαιχτο σε συγκριση με BMW(ακομα κ σε συγκριση με το θηριο απο αποψι κυβισμου Χ5) γιατι ειναι ντροπη να το συγκρινεις με X3.Παντως χρειαζεται λιγο εξοικειωση με τα πολλα; κουμπακια αλλα αυτο με τον καιρο μαθαινεται. Με το καλο να παραλαβουν ολοι τα αυτοκινητα τους κ να περασουν ολοι ενα ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ (μαυραγοριτες με αλφα ρομεο ! κρητικοι βενζιναδες κ οι υπολοιποι του forum).
-
Έχε χάρη που ετοιμάζω βαλίτσες αλλιώς θα ξεκίναγα μάχη με αυτο που είπες για το Χ5 (πολύ το γουστάρω το ριμάδι...αλλά πανάκριβο!). Αnyway...ευχαριστούμε για τις ευχές και ανταποδίδουμε! Καλοτάξιδη η Audia και με ασφάλεια! Χανιά....I'm coming......
-
(reply to Aris: ναι, τελικά ήρθε το σωστό αμάξι -βλ. αριθμό πλαισίου) και με διαβεβαίωσαν ότι όλη αυτή η αναμονή των 6 μηνών αφορούσε λάθος φόρτωση από το σύστημα σε εμένα και κάποιους ακόμη άτυχους έλληνες...)
Χανιά, hopefully έρχομαι και εγώ σε περίπου ένα μήνα!!!! μας βλέπω να στήνουμε το πρώτο Q5 club στα Χανιά με έδρα τις 'αλυσίδες'.. άντε, καλά ρακοτσουγκρίσματα.. με μπουμπουριστούουουους!!! χα χα -
By the way έχουμε τπτ 'ψαγμένες' προτάσεις για Χανιά γιατί παρόλο που έχω κατά το ήμισυ καταγωγή από εκεί είμαι ολίγον άσχετος?
-
GPAIGIO καλορίζικο και καλά χιλιόμετρα
Καλές διακοπές σε όλους
-
Στεφαν κ Αρις καλα να περασετε στα ομορφα Χανια κ ευχαριστω για τις ευχες σας . Πριν 21 χρονια τετοια μερα επαιρνα απολυτηριο (στρατου οχι τρελλαδικου ) απο την μεραρχια στα ΧΑΝΙΑ. Απολυομουνα κ ειχα λυπηθει που θα εφευγα (παρεμεινα κ 5 μερες στην 'ζουλα' ) απο την λεβεντογεννα ( βλ ΜΑΝΟΛΙς) ΚΡΗΤΗ.ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ.
-
Ο χρήστης GPAIGIO έγραψε:
Στεφαν κ Αρις καλα να περασετε στα ομορφα Χανια κ ευχαριστω για τις ευχες σας . Πριν 21 χρονια τετοια μερα επαιρνα απολυτηριο (στρατου οχι τρελλαδικου ) απο την μεραρχια στα ΧΑΝΙΑ. Απολυομουνα κ ειχα λυπηθει που θα εφευγα (παρεμεινα κ 5 μερες στην 'ζουλα' ) απο την λεβεντογεννα ( βλ ΜΑΝΟΛΙς) ΚΡΗΤΗ.ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ.Μάλλον μπερδεύτηκες...ο jimstag πάει Χανιά και οχι εγω...καλά θα ήταν πάντως αν και την Κρήτη την έχω εξαντλήσει.
Δυστυχώς για φέτος δεν προβλέπονται διακοπές για μένα (γύρισε έτσι η δουλειά που δεν μπορώ να φύγω).Τουλάχιστον να παραλάβω το αμαξάκι για να περάσει πιο ανώδυνα το καλοκαίρι...μέρες μετράω -
Με το καλο να παραλαβεις κ εσυ κ ειναι σιγουρο οτι θα περασεις καλα κ χωρις να πας διακοπες.Εξαλλου κ εγω να δουμε με την δουλεια αν θα μπορεσω να παω για διακοπες ( ευτυχως που η θαλασσα ειναι 5 λεπτα διπλα μας).
-
Με το καλο να παραλαβεις κ εσυ κ ειναι σιγουρο οτι θα περασεις καλα κ χωρις να πας διακοπες.Εξαλλου κ εγω να δουμε με την δουλεια αν θα μπορεσω να παω για διακοπες ( ευτυχως που η θαλασσα ειναι 5 λεπτα διπλα μας).Να'σαι καλά ρε GPAIGIO,και καλές βόλτες
-
Καλημέρα
Περιμένω στο τέλος του μήνα ένα AUDI Q5 Manual transmission γι’ αυτό θα ήθελα να κάνω δυο ερωτήσεις .
-Η κατανάλωση σχετικά με το αυτόματο έχει διαφορές (η ερώτηση αφορά ιδιοκτήτες Manual που το έχουν παρατηρήσει) ???
-Βλέπω να αναφέρετε συχνά για ένα lag κατά τις επιταχύνσεις. Χωρίς να είμαι ιδιαίτερα σχετικός ,αυτό παρατηρείται και στα manual ή μόνο στα s-tronic ???? Γιατί αν είναι θέμα s-tronic ,αυτό παρατηρείται σε όλα τα αυτόματα (ακόμα στην καινουρια Marcedes E Class Coupe) -
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ....ΠΡΙΝ 2 ΗΜΕΡΕΣ ΠΑΡΕΛΑΒΑ ΤΟ Q5 ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΣ.
ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ..........
ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΝΤΟΠΙΣΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΗΣ ΠΑΝΟΡΑΜΙΚΗΣ ΗΛΙΟΡΟΦΗΣ Η ΟΠΟΙΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ ΚΟΥΜΠΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΥΚΛΙΚΑ ΟΠΩΣ ΕΝΟΣ ΦΙΛΟΥ.
ΣΕ ΕΣΑΣ ΠΩΣ ΑΝΟΙΓΕΙ? -
Καλημέρα
Καλορίζικο vele να το χαρείς όσο περισσοτερο μπορείς.
Η ηλιοροφή σε εμένα ανοίγει γυρνώντας τον διακόπτη κυκλικά σε διάφορες θέσεις.
Όπως το δείχνει και στο manual -
καλημερα κ σε μενα ανοιγει η οροφη ανοιγει στριβοντας το στρογγυλο κουμπι ( πιεζοντας το βελακι ανοιγει το κουρτινακι οσο θες)Μια ερωτηση για τον συναγερμο ? μου ειπαν οτι εχω τον εργοστασιακο ο οποιος ενεργοποιειται με το πατημα του κλειδιου ( κλειδωμα - ξεκλειδωμα ) ετσι ειναι ? κ πως τον δοκιμαζεις?
-
καλημερα κ σε μενα ανοιγει η οροφη ανοιγει στριβοντας το στρογγυλο κουμπι ( πιεζοντας το βελακι ανοιγει το κουρτινακι οσο θες)Μια ερωτηση για τον συναγερμο ? μου ειπαν οτι εχω τον εργοστασιακο ο οποιος ενεργοποιειται με το πατημα του κλειδιου ( κλειδωμα - ξεκλειδωμα ) ετσι ειναι ? κ πως τον δοκιμαζεις?Αν το βάλεις στο φερυ χωρίς να τον απενεργοποιήσεις από τα κουμπάκια που έχεις στις πόρτες θα χτυπήσει.
Επιλπέον ή σειρήνα του κάνει θόρυβο όσο ένα κινητό γιατί ρυθμίζεται για τα γερμανικά standards θορύβου και αυτό δεν αλλάζει. Ισα που θα τον ακούς -
noise report:
παιδιά, έχει παρατηρήσει κανείς θόρυβο τριξίματος από τις γρίλιες κλιματισμού;
Το δικό μου κάνει ένα τρίξιμο, όχι δυνατό, αλλά ενοχλητικό στις χαμηλές ταχύτητες - σίγουρα είναι από τις γρίλιες του κλιματισμού αριστερά από το τιμόνι... ακόμη και με το χέρι άμα χτυπήσω απαλά (όπως εξετάζει ο γιατρός για ακροαστικά ) σε οποιοδήποτε σημείο πέριξ της εξόδου εκείνης, το τρίξιμο ακούγεται καθαρά.. είναι 100% από κακή εφαρμογή... στην αλλαγή λαδιών 7500χλμ θα τους πω να το τσεκάρουν...
AUDI Q5