-
Ο χρήστης JpoLgr έγραψε:
ΑΞΙΖΕΙ ΠΙΣΤΕΥΩ
That's right!!
Αν δεν ειχε την ηλιοροφη θα νομιζα οτι ειναι το δικο μου
-
Αύριο με το καλό θα πάω στην αντιπροσωπεία για να κάνω την παραγγελία..
Καμμιά φιλική συμβουλή για να πάρω κάποια έκπτωση? -
Ο χρήστης aris07 έγραψε:
Καμμιά φιλική συμβουλή για να πάρω κάποια έκπτωση?Nα εισαι σκληρος στα παζαρια κ να δειχνεις οτι δε σου πολυαρεσει,πετα κ κακενα υπονοουμενο υποβιβαζοντας το αμαξι κ τα οικονομικα σου.......αν δε τσιμπισει πες κ κανενα ψεματακι οτι πηγα εκει κ μου το δινουν τοσο .Να το παρεις οπως σου αρεσει .....χρωμα lava grey κοιταξε το νομιζω θα σου αρεσει,αντε να μπεις κ εσυ στο club
-
Ο χρήστης aris07 έγραψε:
Καμμιά φιλική συμβουλή για να πάρω κάποια έκπτωση?καλημερα φιλε,
να ξερεις οτι δεν πρεπει να προλαβαινεις την προθεσμια για τα τελη ταξινομησης γιατι για τα αυτοματα κιβωτια οι παραγγελιες κανουν πανω απο τετραμηνο, ενω για τα μηχανικα κιβωτια η προθεσμια που ειχαν για να βαλουν παραγγελιες εληξε την παρασκευη......εκτος εαν υπαρξει παραταση.....καλη αγορα παντως....welcome to the club...... -
Καλησπερα!
Μηπως μπορειτε να μου πειτε τη μεση καταναλωση σας, οι ιδιοκτητες Q5?
Ευχαριστω! -
Ευχαριστώ και τους 2 σας για τις φιλικές συμβουλές και απόψεις..λοιπόν τα νέα έχουν ως εξής:stronic,xenon,διάκοσμος αλουμινένιος,parktronic,σύστημα ένδειξης πίεσης ελαστικών,θερμαινόμενοι καθρέφτες,τελική τιμή (με την έκπτωση) 43.430.Έκπτωση 1.350,και οι πιθανότητες να το παρω 60% ναι και 40 όχι,με την μείωση των τελών εννοώ που λήγει στις 7/8.Οπότε σε αναμονή...
-
Ο χρήστης eyedoc έγραψε:
Καλησπερα!
Ευχαριστω!η μεση κατανλωση μπορει να φτασει τα 8.5lt αλλα μπορει να φτασει κ τα 12lt
-
Ο χρήστης aris07 έγραψε:
Ευχαριστώ και τους 2 σας για τις φιλικές συμβουλές και απόψεις..λοιπόν τα νέα έχουν ως εξής:stronic,xenon,διάκοσμος αλουμινένιος,parktronic,σύστημα ένδειξης πίεσης ελαστικών,θερμαινόμενοι καθρέφτες,τελική τιμή (με την έκπτωση) 43.430.Έκπτωση 1.350,και οι πιθανότητες να το παρω 60% ναι και 40 όχι,με την μείωση των τελών εννοώ που λήγει στις 7/8.Οπότε σε αναμονή...Αυτα ειναι.......μπραβο Αρη .Τι χρωμα? Τι σαλονι?
-
αναλογα με το ποσο βαρυ δεξι ποδι εχεις και τι νουμερο παπουτσι φορας.....ετσι Μανωλη???? για αυτο τα καλα παιδακια θα επαναπρογραμματισουν τον εγκεφαλο για να εχουν μεγαλυτερη ροπη και πιο ευκολη επιταχυνση για να μην χρειαζεται να πατανε με ολη την σολα το πενταλ του γκαζιου....και εχω και μεγαλη σολα ο ατιμος...Νο 46 παρακαλω.......οποτε μαλλον συνδρομητη στον Μανωλη με βλεπω.......
-
Ο χρήστης ststrato έγραψε:
αναλογα με το ποσο βαρυ δεξι ποδι εχεις και τι νουμερο παουτσι φορας.....ετσι μανωλη???? για αυτο τα καλα παιδακια θα αναπρογραμματισουν τον εγκεφαλο για να εχουν μεγαλυτερη ροπη και πιο ευκολη επιταχυνση για να μην χρειαζεται να πατανε με ολη την σολα το πενταλ του γκαζιου....και εχω και μεγαλη σολα ο ατιμος...Νο 46 παρακαλω.......οποτε μαλλον συνδρομητη στον Μανωλη με βλεπω.......Γεια σου ρε Στρατο ομολογω την εχεις μεγαλυτερη.......τη πατουσα βρε
-
Χρώμα μαύρο μη μεταλλικό,σαλόνι το στάνταρ μαύρο με πορτοκαλί ραφές..οικονομικές δυσκολίες είπαμε....μην το παρακάνουμε κιόλας.Πάντως για όσους ενδιαφέρονται η επέκταση εγγύησης στοιχίζει 700 αν γίνει έως και 1 μήνα μετά την παράδοση,αν όχι μπορεί να γίνει οποτεδήποτε αλλά με έξτρα χρέωση περίπου 100.Σύνολο 800 δηλαδή
-
Ο χρήστης eyedoc έγραψε:
Καλησπερα!
Ευχαριστω!Στην αντιπροσωπεία που είχα πάει ο πωλητής μου είπε 'εμπιστευτικά' ότι μπορεί να φτάσει και τα 20 l/100 km,αν το πιέζεις πολύ.Η προσωπική μου άποψη αν και δεν το έχω ακόμα (αλλά έχω διαβάσει πολλά τέστ),είναι γύρω στα 10.Βέβαια η άποψη του Μανώλη και του Στράτου είναι σίγουρα πιο σωστή
-
αναλογα με το ποσο βαρυ δεξι ποδι εχεις και τι νουμερο παπουτσι φορας.....ετσι Μανωλη???? για αυτο τα καλα παιδακια θα επαναπρογραμματισουν τον εγκεφαλο για να εχουν μεγαλυτερη ροπη και πιο ευκολη επιταχυνση για να μην χρειαζεται να πατανε με ολη την σολα το πενταλ του γκαζιου....και εχω και μεγαλη σολα ο ατιμος...Νο 46 παρακαλω.......οποτε μαλλον συνδρομητη στον Μανωλη με βλεπω.......Φίλε Στράτο είσαι σίγουρος οτι μετά τον 'αναπρογραματισμό' θα καίει λιγότερο??έχω την εντύπωση πάντως οτι δεν θα είναι ακριβώς έτσι.Κάποτε είχα κάνει σχεδόν το ίδιο σε ένα lancia,και η κατανάλωση αυξήθηκε.Βέβαια η τεχνολογία έχει προχωρήσει πολύ από τότε,και μπορεί να είναι όντως έτσι..αλλά ψάξτο πριν το κάνεις
-
Η καταναλωση παντα εξαρταται...
Η ερωτηση μου αφορουσε τη μεση καταναλωση, που δειχνει το trip computer, και η οποια συνηθως ειναι συγκεκριμενη, δεν εχει μεγαλες αποκλισεις, με βαση μια μικτη καταναλωση. -
Ο χρήστης eyedoc έγραψε:
Η καταναλωση παντα εξαρταται...
Η ερωτηση μου αφορουσε τη μεση καταναλωση, που δειχνει το trip computer, και η οποια συνηθως ειναι συγκεκριμενη, δεν εχει μεγαλες αποκλισεις, με βαση μια μικτη καταναλωση.Μάλλον δεν κατάλαβα τι ακριβώς ρωτούσες.Σε αυτή την περίπτωση αυτό που σου απάντησε ο Μανώλης πρέπει να σε κάλυψε
-
και μια ερωτηση για οσους εχουν παραλαβει τα αυτοκινητα τους.......εχει παραλαβει κανεις s-line??????
μια ενημερωση θα την εκτιμουσα δεοντως....
ευχαριστω πολυ
στρατηςΦίλε ststrato και εγώ έχω κάνει παραγγελία [S-line] στις 27/1/09. Στην αρχή μου είπανε για παράδοση τέλος Μαΐου και ότι σε 1 μήνα θα κλειδώσει η ημερομηνία αλλά μέχρι σήμερα τίποτα συγκεκριμένο (παραμένει ξεκλείδωτη) μου λένε μόνο ότι τέλος Μαΐου θα είναι έτοιμο και σε περίπου 15 ημέρες μετά θα έχει εκτελωνιστεί. Θα περίμενα η παραγγελία μου να υλοποιείται σχεδόν μαζί με τη δική σου και όχι με 1 μήνα διαφορά αν δεχθώ τα λεγόμενα της αντιπροσωπείας.
Θέλω να σε ρωτήσω τα παρακάτω: Όταν λες μίλησες με την κεντρική αντιπροσωπεία ποια εννοείς, την KOSMOCAR. Το αυτοκίνητο με το S Tronic αντέχει την επιπλέον ροπή με την αναβάθμιση;.
Δεν απαιτείται περαιτέρω αναβάθμιση σε φρένα, αναρτήσεις κλπ;
Αν γνωρίζει κάποιος να μου πει αν το αυτοκίνητο παραγγελθεί χωρίς τριζωνικό κλιματισμό έχει διζωνικό ή απλό κλιματισμό; -
Aπλο κλιματισμο εχει....το s-tronic δε το λεω εγω το λενε γερμανοι γνωστου οικου βελτιωσεων αντεχει πολυ μεγαλυτερη ροπη απο αυτη του του πρωτου σταδιου βελτιωσης του αυτοκινητου
-
Ο χρήστης helfire2 έγραψε:
και μια ερωτηση για οσους εχουν παραλαβει τα αυτοκινητα τους.......
εχει παραλαβει κανεις s-line??????
μια ενημερωση θα την εκτιμουσα δεοντως....
ευχαριστω πολυ
στρατηςΦίλε ststrato και εγώ έχω κάνει παραγγελία [S-line] στις 27/1/09. Στην αρχή μου είπανε για παράδοση τέλος Μαΐου και ότι σε 1 μήνα θα κλειδώσει η ημερομηνία αλλά μέχρι σήμερα τίποτα συγκεκριμένο (παραμένει ξεκλείδωτη) μου λένε μόνο ότι τέλος Μαΐου θα είναι έτοιμο και σε περίπου 15 ημέρες μετά θα έχει εκτελωνιστεί. Θα περίμενα η παραγγελία μου να υλοποιείται σχεδόν μαζί με τη δική σου και όχι με 1 μήνα διαφορά αν δεχθώ τα λεγόμενα της αντιπροσωπείας.
Θέλω να σε ρωτήσω τα παρακάτω: Όταν λες μίλησες με την κεντρική αντιπροσωπεία ποια εννοείς, την KOSMOCAR. Το αυτοκίνητο με το S Tronic αντέχει την επιπλέον ροπή με την αναβάθμιση;.
Δεν απαιτείται περαιτέρω αναβάθμιση σε φρένα, αναρτήσεις κλπ;
Αν γνωρίζει κάποιος να μου πει αν το αυτοκίνητο παραγγελθεί χωρίς τριζωνικό κλιματισμό έχει διζωνικό ή απλό κλιματισμό;φιλε καλησπερα,
η ημερομηνια κλειδωματος της παραγγελιας εξαρταται κυριως απο τον συνδυασμο των αξεσουαρ που εχεις βαλει.....εμενα παντως δεν κλειδωσε σε ενα μηνα, αλλα τωρα εχω αριθμο πλαισιου στα χερια μου εδω και δεκα μερες.....που σημαινει οτι κατασκευαστηκε την 17η εβδομαδα......βαλε και αλλες τρεις περιπου για παραδοση εδω.....η κεντρικη αντιπροσωπεια εμποριας ειναι η Καρεντα, ενω η Κοσμοκαρ ειναι ο κεντρικος εισαγωγεας....ρωτα εκει που εκανες την παραγγελια σου να σου πουνε την αναμενομενη εβδομαδα κατασκευης που φαινεται στο συστημα.....τοτε θα καταλαβεις περιπου και την παραδοση......οσο για την αναβαθμιση δεν χρειαζεται καμμια αλλη επεμβαση σε συτο το επιπεδο ιππων και ροπης.....για παραπανω σιγουρα θα χρειαστει φρενα.....οσο για το κιβωτιο οπως ειπε και ο Μανωλης αντεχει αρκετα ψηλοτερη ροπη.......ελπιζω να βοηθησα......
Στρατης -
Σε ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες.
-
Μπορει καποιος να μου πει μεχρι ποσα Giga δεχεται η θυρα SD?
Εχω διαβασει σε αλλα φορουμ μεχρι κ 4 οτι δουλευει κανονικα!
ενδιαφερομαι για 8 και πανω κ δεν θελω να παει αδικα...Καθε πληροφορια δεκτη!
Ευχαριστω.
AUDI Q5