-
Ο χρήστης LindianGR έγραψε:
Μπορει καποιος να μου πει μεχρι ποσα Giga δεχεται η θυρα SD?
Εχω διαβασει σε αλλα φορουμ μεχρι κ 4 οτι δουλευει κανονικα!
ενδιαφερομαι για 8 και πανω κ δεν θελω να παει αδικα...Καθε πληροφορια δεκτη!
Ευχαριστω.
Eμενα μου ειχε πει ο πωλητης μεχρι 16 δεν εχει προβλημα κ το εχω διαβασει κ σε καποιο forum
-
-
Να σε καλα φιλε μου!
-
Καλημέρα και καλό μήνα σε όλους!
Ερώτηση στους έχοντες και ειδικότερα σε σένα φίλε Μανώλη:έχετε παρατηρήσει να καίει λάδια το αυτοκίνητο?έστω και λίγο.. -
Ο χρήστης aris07 έγραψε:
Ερώτηση στους έχοντες και ειδικότερα σε σένα φίλε Μανώλη:έχετε παρατηρήσει να καίει λάδια το αυτοκίνητο?έστω και λίγο..Kαλημερα κ καλο μηνα, βεβαιως κ καει λαδια κ ειναι απολυτως φυσιολογικο αφου υπαρχει το τουρμπο στις 3300 χλμ εχει καψει 350 ml
-
Οταν το παρελαβα υπηρχε 1 λιτρο λαδιου στο πορτ μπαγκαζ κ ο πωλητης μου ειπε επειδη ειναι καινουριο το αμαξι,υπαρχει λεει καθαριστικο μεσα για να φυγουν 'σκουπιδια κομματια' που τυχων υπαρχουν!
Απλα αν μου ανοιξει η ενδειξη λαδιου θα πρεπει να συμπληρωσω..
Αυτα..οσο για το service στα 15000 μου ειπε να παω! -
Ο χρήστης LindianGR έγραψε:
Οταν το παρελαβα υπηρχε 1 λιτρο λαδιου στο πορτ μπαγκαζ κ ο πωλητης μου ειπε επειδη ειναι καινουριο το αμαξι,υπαρχει λεει καθαριστικο μεσα για να φυγουν 'σκουπιδια κομματια' που τυχων υπαρχουν!
Αυτα..οσο για το service στα 15000 μου ειπε να παω!Συγγνωμη κιολας 'σκουπιδια κομματια' τι ειναι αυτο ?Αν εννοουσε 'γρεζια' απο το φινιρισμα του κινητηρα αν υπαρχουν αυτα πια, ο μονος τροπος για να απομακρυνθουν ειναι η οσο το δυνατο συντομοτερη αλλαγη λαδιων κ προτιμοτερο απο τη ταπα λαδιων απο κατω,δεν υπαρχει προιον κ ειδικα λαδι να μπορεσει να διασπασει κ να εξαφανισει τα γρεζια,λογικο δεν ειναι?
-
Ο χρήστης manoliΣQ5 έγραψε:
Ερώτηση στους έχοντες και ειδικότερα σε σένα φίλε Μανώλη:έχετε παρατηρήσει να καίει λάδια το αυτοκίνητο?έστω και λίγο..Kαλημερα κ καλο μηνα, βεβαιως κ καει λαδια κ ειναι απολυτως φυσιολογικο αφου υπαρχει το τουρμπο στις 3300 χλμ εχει καψει 350 ml
'Οταν σου ανάψει η ένδειξη συμπληρώνεις ή το ελέγχεις απο μόνος σου και όταν χρειαστεί του βάζεις?Θελω να ρωτήσω δηλαδή αν η ένδειξη ανάβει όταν πέσει 'λίγο' η στάθμη η όχι.Ε σύ τα άλλαξες τα λάδια όταν το πήρες?
-
Ο χρήστης aris07 έγραψε:
'Οταν σου ανάψει η ένδειξη συμπληρώνεις ή το ελέγχεις απο μόνος σου και όταν χρειαστεί του βάζεις?Θελω να ρωτήσω δηλαδή αν η ένδειξη ανάβει όταν πέσει 'λίγο' η στάθμη η όχι.Ε σύ τα άλλαξες τα λάδια όταν το πήρες?
Τα λαδια κ το φιλτρο τα αλλαξα στα 1000χλμ,για να αναψει η ενδειξη η σταθμη πρεπει να κατεβει στο min κ βαζει περιπου 800ml αλλα δεν το αφηνω να παει τοσο χαμηλα
-
Ο χρήστης manoliΣQ5 έγραψε:
Αυτα..οσο για το service στα 15000 μου ειπε να παω!Συγγνωμη κιολας 'σκουπιδια κομματια' τι ειναι αυτο ?Αν εννοουσε 'γρεζια' απο το φινιρισμα του κινητηρα αν υπαρχουν αυτα πια, ο μονος τροπος για να απομακρυνθουν ειναι η οσο το δυνατο συντομοτερη αλλαγη λαδιων κ προτιμοτερο απο τη ταπα λαδιων απο κατω,δεν υπαρχει προιον κ ειδικα λαδι να μπορεσει να διασπασει κ να εξαφανισει τα γρεζια,λογικο δεν ειναι?
τι να σου πω φιλε μανωλη οτι μου ειπε ο πωλητης λεω κ εγω..οταν το ακουσα μου φανηκε καπως κ εμενα αλλα αυτα ακριβως ειναι τα λογια του!
-
Γεια σε όλη την παρέα.
Έχω μια εβδομάδα που παρέλαβα ασημί Q5 με όλα τα καλούδια πλην navi [α! και cd-changer].
Απόλυτα ικανοποιημένος όπως και οι περισσότεροι κάτοχοι σε αυτό το forum.
Το μόνο που με απασχολεί είναι το θέμα του συναγερμού.
Έχει πάνω τον μαμίσιο αλλά σκεφτόμουν για κάποιον με τηλε-ειδοποίηση, περισσότερους αισθητήρες κ.α. όπως viper ή clifford.
Πήρα τηλ σε κάποιον ειδικό και μου είπε ότι θέλει extra πλακέτα και 5-6 ώρες δουλειά
Κόστος παλκέτας 180€ + ο συναγερμός.
Θέλω να ρωτήσω την άποψή σας και αν έχει κάνει καποιος την αλλαγή -
Ο χρήστης john18625 έγραψε:
Γεια σε όλη την παρέα.
Έχω μια εβδομάδα που παρέλαβα ασημί Q5 με όλα τα καλούδια πλην navi [α! και cd-changer].
Απόλυτα ικανοποιημένος όπως και οι περισσότεροι κάτοχοι σε αυτό το forum.
Το μόνο που με απασχολεί είναι το θέμα του συναγερμού.
Έχει πάνω τον μαμίσιο αλλά σκεφτόμουν για κάποιον με τηλε-ειδοποίηση, περισσότερους αισθητήρες κ.α. όπως viper ή clifford.
Πήρα τηλ σε κάποιον ειδικό και μου είπε ότι θέλει extra πλακέτα και 5-6 ώρες δουλειά
Κόστος παλκέτας 180€ + ο συναγερμός.
Θέλω να ρωτήσω την άποψή σας και αν έχει κάνει καποιος την αλλαγήΜείνε με τον μαμίσιο! Είναι μαμίσιος από Γερμανία ή της ελληνικής αντιπορσωπείας?
Οι μαμίσιοι απο Γερμανία θεωρητικα μπορούν να δυσκολέψουν πιο πολύ κάποιον 'ερασιτέχνη' ληστή. Βέβαια αν στο βάλουν στο μάτι κάτσε και ξεκουράσου και κοίτα να έχεις καλή ασφάλεια κλοπής! -
Πώς ξεχωρίζει ο γερμανικός από του παζαρόπουλου?
-
Ο χρήστης john18625 έγραψε:
Πώς ξεχωρίζει ο γερμανικός από του παζαρόπουλου?Ο γερμανικός έχει στην πόρτα (μέσα στην θήκη λογικά) δυο κουμπιά
ένα για απανεργοποίηση ρυμούλκησης και ένα για κατι που δεν θυμάμαι!
Γράφει το manual για τον εργοστασιακο συναγερμό και λογικά τον έχεις πληρώσει!Εναλλακτικά βάλτο να χτυπήσει και αν ακους ένα πολύ χαμηλό θόρυβο γιατί είναι ρυθμισμένος για τα standard θορύβου της Γερμανίας έχει μαμίσιο
-
Σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση.
Έχω μαϊμού γιατί τα δύο κουμπιά [ρυμουλκησης και απενεργοποίησης εσωτερικού χώρου] δεν τα έχω.
Πάω για extremeaudio να δω συναγερμούς και συστήματα εντοπισμού [δεν κάνω διαφήμιση - μην παρεξηγηθώ κιόλας] -
-
Καλησπερα,
ξερει κανεις περιπου ποσο κυμαινεται ο χρονος παραδοσης του Q5 αν πχ παραγγελθει αυριο ?
Προλαβαινει καποιος τις εκπτωσεις του τελουσ ταξινομησης ? -
Ο χρήστης tapouts έγραψε:
Καλησπερα,ξερει κανεις περιπου ποσο κυμαινεται ο χρονος παραδοσης του Q5 αν πχ παραγγελθει αυριο ?
Προλαβαινει καποιος τις εκπτωσεις του τελουσ ταξινομησης ?Αγαπητέ φίλε φοβάμαι οτι η κατάσταση είναι αρκετά μπερδεμένη..εγώ το παρήγγειλα στις 29/4,και στην αντιπροσωπεία μου είπαν οτι οι πιθανότητες να το παραλάβω εντός προθεσμίας είναι 60%..για το υπόλοιπο 40 δεν θέλω καν να το σκέφτομαι.Η κατάσταση όμως που επικρατεί είναι πολύ μυστήρια.Θα αναφέρω 2 διαφορετικά παραδείγματα για να καταλάβεις.Γνωστός μου παρήγγειλε το αυτοκίνητο με χειροκίνητο κιβώτιο,πριν ενάμισι μήνα και την προηγούμενη εβδομάδα του τηλεφώνησαν να πάει να το παραλάβει.Κάποιος άλλος παρήγγειλε πριν 10 μέρες περίπου το s-tronic,και σήμερα πήγε και αυτός και το παρέλαβε.Θα έπρεπε βέβαια να ισχύει το αντίθετο γιατί η εταιρεία ισχυρίζεται ότι το αυτόματο έχει πολύ μεγαλύτερους χρόνους παράδοσης.Απο την άλλη ακούω και την άλλη όψη του νομίσματος,που είναι οι τετράμηνες και πεντάμηνες αναμονές.Ειλικρινά δεν ξέρω τι να υποθέσω.Μήπως στην ωραία μπανανία μας πρέπει να βάλουμε 'μέσον' ακόμα και γι'αυτό???δεν νομίζω..μάλλον ανάλογα με το τι βάζεις στο αυτοκίνητο καθυστερεί η όχι η παράδοσή του.Αν κάποιος γνωρίζει περισσότερα θα μας έκανε μεγάλο καλό
-
Ο χρήστης aris07 έγραψε:
γώ το παρήγγειλα στις 29/4,και στην αντιπροσωπεία μου είπαν οτι οι πιθανότητες να το παραλάβω εντός προθεσμίας είναι 60%..για το υπόλοιπο 40 δεν θέλω καν να το σκέφτομαι.Μήπως στην ωραία μπανανία μας πρέπει να βάλουμε 'μέσον' ακόμα και γι'αυτό???δεν νομίζω.
ρε άνθρωπε πλάκα κάνεις?
τους έχεις παραχωρήσει την ηθική νομιμοποίηση οτι και να γίνει να πληρώσεις εσύ το αποτέλεσμα(εντός ή εκτός προθεσμίας δηλ) και νομίζεις οτι δεν παίζει 'μέσο'?
και μόνο οτι μπορεί να βγάλει το δόντι 1-2 χιλιαρικάκια απο αυτά που θα έχανες ούτως ή άλλως με τα κανονικά τέλη απορώ τι σε αφήνει ακόμα να διερωτάσαι. -
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
γώ το παρήγγειλα στις 29/4,και στην αντιπροσωπεία μου είπαν οτι οι πιθανότητες να το παραλάβω εντός προθεσμίας είναι 60%..για το υπόλοιπο 40 δεν θέλω καν να το σκέφτομαι.
Μήπως στην ωραία μπανανία μας πρέπει να βάλουμε 'μέσον' ακόμα και γι'αυτό???δεν νομίζω.
ρε άνθρωπε πλάκα κάνεις?
τους έχεις παραχωρήσει την ηθική νομιμοποίηση οτι και να γίνει να πληρώσεις εσύ το αποτέλεσμα(εντός ή εκτός προθεσμίας δηλ) και νομίζεις οτι δεν παίζει 'μέσο'?
και μόνο οτι μπορεί να βγάλει το δόντι 1-2 χιλιαρικάκια απο αυτά που θα έχανες ούτως ή άλλως με τα κανονικά τέλη απορώ τι σε αφήνει ακόμα να διερωτάσαι.Κύριε wannabe,
δεν έχω παραχωρήσει καμία μα καμία ηθική νομιμοποίηση σε κανέναν απολύτως,και αυτό γιατί έχω κάνει ειδική συμφωνία με την αντιπροσωπεία.Σ'αυτόν τον κόσμο και ειδικά σε αυτή την κατηγορία αυτοκινήτων δεν υπάρχουν αφελείς που παραχωρούν οποιεσδήποτε παραχωρήσεις σε οποιονδήποτε και θα στο αποδείξω εν καιρώ...
AUDI Q5