-
Ο χρήστης aris07 έγραψε:
γώ το παρήγγειλα στις 29/4,και στην αντιπροσωπεία μου είπαν οτι οι πιθανότητες να το παραλάβω εντός προθεσμίας είναι 60%..για το υπόλοιπο 40 δεν θέλω καν να το σκέφτομαι.
Μήπως στην ωραία μπανανία μας πρέπει να βάλουμε 'μέσον' ακόμα και γι'αυτό???δεν νομίζω.
ρε άνθρωπε πλάκα κάνεις?
τους έχεις παραχωρήσει την ηθική νομιμοποίηση οτι και να γίνει να πληρώσεις εσύ το αποτέλεσμα(εντός ή εκτός προθεσμίας δηλ) και νομίζεις οτι δεν παίζει 'μέσο'?
και μόνο οτι μπορεί να βγάλει το δόντι 1-2 χιλιαρικάκια απο αυτά που θα έχανες ούτως ή άλλως με τα κανονικά τέλη απορώ τι σε αφήνει ακόμα να διερωτάσαι.Κύριε wannabe,
δεν έχω παραχωρήσει καμία μα καμία ηθική νομιμοποίηση σε κανέναν απολύτως,και αυτό γιατί έχω κάνει ειδική συμφωνία με την αντιπροσωπεία.Σ'αυτόν τον κόσμο και ειδικά σε αυτή την κατηγορία αυτοκινήτων δεν υπάρχουν αφελείς που παραχωρούν οποιεσδήποτε παραχωρήσεις σε οποιονδήποτε και θα στο αποδείξω εν καιρώ...το θεμα νομιζω ειναι αν το θες το αυτοκινητο η οχι......τωρα για το τελος ταξινομησης, αν θα επαιρνε καποιος το αυτοκινητο τον Φεβρουαριο στα χερια του θα αισθανοταν πολυ μεγαλυτερο κοροιδο απο καποιον που το παρηγγειλε μετα την μειωση, αφου δεν ειχε την δυνατοτητα να γλυτωσει λεφτα.....τωρα για το αν χωραει μεσο στην ολη υποθεση, αφορα αποκλειστικα και μονο τα αυτοκινητα που ειναι στο συτημα ετοιμοπαραδοτα καπου στην Ευρωπη, και οχι τις ειδικες παραγγελιες....αν θελει καποιος να βαλει πανω του της Παναγιας τα ματια απο εξτρα, δεν νομιζω να εχει και την απαιτηση εστω και με μεσο να κατασκευαστει το αυτοκινητο εντος της προθεσμιας και να του δωσουν και υποσχετικη για αυτο.....Αθανατοι Ελληναρες.......Σε ολα βασιλευει η καχυποψια και η κουτοπονηρια.......να βαλουμε μεσο να μας φτιαξουν και αυτοκινητο στα μετρα μας και να μην το πληρωσουμε κιολας........
-
Ο χρήστης ststrato έγραψε:
γώ το παρήγγειλα στις 29/4,και στην αντιπροσωπεία μου είπαν οτι οι πιθανότητες να το παραλάβω εντός προθεσμίας είναι 60%..για το υπόλοιπο 40 δεν θέλω καν να το σκέφτομαι.
Μήπως στην ωραία μπανανία μας πρέπει να βάλουμε 'μέσον' ακόμα και γι'αυτό???δεν νομίζω.
ρε άνθρωπε πλάκα κάνεις?
τους έχεις παραχωρήσει την ηθική νομιμοποίηση οτι και να γίνει να πληρώσεις εσύ το αποτέλεσμα(εντός ή εκτός προθεσμίας δηλ) και νομίζεις οτι δεν παίζει 'μέσο'?
και μόνο οτι μπορεί να βγάλει το δόντι 1-2 χιλιαρικάκια απο αυτά που θα έχανες ούτως ή άλλως με τα κανονικά τέλη απορώ τι σε αφήνει ακόμα να διερωτάσαι.Κύριε wannabe,
δεν έχω παραχωρήσει καμία μα καμία ηθική νομιμοποίηση σε κανέναν απολύτως,και αυτό γιατί έχω κάνει ειδική συμφωνία με την αντιπροσωπεία.Σ'αυτόν τον κόσμο και ειδικά σε αυτή την κατηγορία αυτοκινήτων δεν υπάρχουν αφελείς που παραχωρούν οποιεσδήποτε παραχωρήσεις σε οποιονδήποτε και θα στο αποδείξω εν καιρώ...το θεμα νομιζω ειναι αν το θες το αυτοκινητο η οχι......τωρα για το τελος ταξινομησης, αν θα επαιρνε καποιος το αυτοκινητο τον Φεβρουαριο στα χερια του θα αισθανοταν πολυ μεγαλυτερο κοροιδο απο καποιον που το παρηγγειλε μετα την μειωση, αφου δεν ειχε την δυνατοτητα να γλυτωσει λεφτα.....τωρα για το αν χωραει μεσο στην ολη υποθεση, αφορα αποκλειστικα και μονο τα αυτοκινητα που ειναι στο συτημα ετοιμοπαραδοτα καπου στην Ευρωπη, και οχι τις ειδικες παραγγελιες....αν θελει καποιος να βαλει πανω του της Παναγιας τα ματια απο εξτρα, δεν νομιζω να εχει και την απαιτηση εστω και με μεσο να κατασκευαστει το αυτοκινητο εντος της προθεσμιας και να του δωσουν και υποσχετικη για αυτο.....Αθανατοι Ελληναρες.......Σε ολα βασιλευει η καχυποψια και η κουτοπονηρια.......να βαλουμε μεσο να μας φτιαξουν και αυτοκινητο στα μετρα μας και να μην το πληρωσουμε κιολας........
Φίλε Στρατή,
Το αυτοκίνητο όντως το θέλω γι'αυτό και το παρήγγειλα,εξάλλου απο κανέναν δεν νομίζω να περισσεύουν τα 40+ χιλιάρικα.Όσο για την αποψή σου περί παραδόσεων και 'μέσων',την βρίσκω απόλυτα σωστή..αλλά είναι μεγάλη η διαφορά ρε συ ( τα εξίμισι χιλιάρικα του μειωμένου τέλους).Σε κάθε περίπτωση πιστεύω οτι θα προλάβω -
να ρωτήσω κάτι σχετικά με το κέρδος από τη μείωση λες ότι είναι 6.500 ευρώ,αλλά πριν τη μείωση η τιμή ξεκινούσε από 43.400 και μετά τη μείωση ξεκινά από 38.800 δηλαδή 4.600 ευρώ διαφορά,που τα βλέπεις τα 6.500.
-
Πες τα Στρατη ,με τη μειωση του ΕΤΤ εχουμε χασει λιγο το μετρο η μου φαινετε,αρχιζουμε να ξεπερναμε τα ορια μας ενταξει να παρετε ενα αυτοκινητο καλυτερο απο οτι θα παιρνατε πριν τη μειωση αλλα μη το παρακανετε γιατι καλυτερο ισως να σημαινει μεγαλυτερα κυβικα με οτι συνεπαγετε(καταναλωσεις,ασφαλιστρα,τελη κυκλοφοριας,service) αυτο κ επονται κ αυξησεις ε.Γι'αυτο χαλαρωστε λιγο κ μη παραμυθιαζεστε απο περιοδικα κ διαφημισεις γενικα να ειστε σιγουροι δεν θελουν το καλο σας,ξερετε μεχρι που φτανει το χερι σας?
-
Ο χρήστης vagour έγραψε:
να ρωτήσω κάτι σχετικά με το κέρδος από τη μείωση λες ότι είναι 6.500 ευρώ,αλλά πριν τη μείωση η τιμή ξεκινούσε από 43.400 και μετά τη μείωση ξεκινά από 38.800 δηλαδή 4.600 ευρώ διαφορά,που τα βλέπεις τα 6.500.οκ στην αρχικη τιμη ,μη ξεχνας κ τα εξτρα εχουν ΕΤΤ
-
Ο χρήστης aris07 έγραψε:
ρε άνθρωπε πλάκα κάνεις?
δεν έχω παραχωρήσει καμία μα καμία ηθική νομιμοποίηση σε κανέναν απολύτως,και αυτό γιατί έχω κάνει ειδική συμφωνία με την αντιπροσωπεία.Σ'αυτόν τον κόσμο και ειδικά σε αυτή την κατηγορία αυτοκινήτων δεν υπάρχουν αφελείς που παραχωρούν οποιεσδήποτε παραχωρήσεις σε οποιονδήποτε και θα στο αποδείξω εν καιρώ...ειδική συμφωνία?
μπορώ να υποψιαστώ οτι έχεις συμφωνήσει αν έρθει χωρίς τέλη τη τιμή ενώ αν έρθει με τέλη μια Α(μικρότερη όμως απο την επιβάρυσνη των τελών) έκπτωση.
αν όντως ισχύει αυτό, αλλάζει τα δεδομένα γιατί μικραίνεις το περιθώριο κέρδους τους σε περίπτωση που θελήσουν να πάρουν 'πρωτοβουλίες'η κατηγορία τιμής δεν ειναι και τίποτα φοβερό, ωστόσο δεν σε κατηγόρησε κανείς για αφέλεια, αυτό που επισήμανα είναι που μπορεί να βγει εύκολα εξτρά κέρδος απο τον αντιπρόσωπο αν δεν υπάρχει κάποιου είδους άλλη δικλείδα
(αν ισχύει αυτή που είπα ή άλλη που τελικά κατάφερες και ίσως, σε όσους ενδιαφέρονται να το κλείσουν άμεσα, φανεί χρήσιμη) -
παιδιά, σχετικά με τον χρόνο αναμονής, γιατί κοντεύω να τρελαθώ... 3/11/08 το παρήγγειλα από Ρώρρη Αγ. Στεφάνου (γράφω το όνομα κ δίνω κ τα στοιχεία σε κάθε ενδιαφερόμενο, δεν κάνω αερητζίδικη δυσφήμιση), με 4-5 μήνες αναμονή... 3 μέρες μετά την παραγγελεία μου είπαν θα αργήσει ακόμη ένα μήνα γιατί καθυστερεί η παραγωγή Xenon Lights...ok μέχρι εδώ... λίγο ο αινθουσιασμός, πολύ ότι μου αρέσει το αμάξι δν είπα κάτι... στις 9/4 μου είπαν ότι το αμάξι είναι στο τελωνείο, να πάω να το πληρώσω για να το παραλάβω... έτσι κ έκανα (το κορόιδο) την αμέσως επόμενη μέρα... από τότε με έχουν φλωμώσει στο παραμύθι κ το ψέμμα μέσα στα μούτρα μου, με άθλιο service & συμπεριφορά αισχρή! Διαρκώς κατηγορούσαν το τελωνείο, έλεγαν ότι δεν είχαν internet ή σύστημα SAP για να δουν που ακριβώς βρίσκεται το αμάξι κ η παραγγελία μου, και κάθε φορά 'θα σας πάρουμε σε 30'', πράγμα που δεν έγινε ΠΟΤΕ!!! ακόμη κ όταν πήρα στα κεντρικά, παρά την ευγενική συμπεριφορά τους, τα ίδια ψέμματα μου είπαν και απλά ισχυρίστηκαν ότι θα 'επιταχύνουν τις διαδικασίες εκτελωνισμού, γιατί έχω δίκιο που διαμαρτύρομαι'!!!! Μέχρι που χθες, όταν τους ζήτησα εγγράφως να μου δώσουν που βρίσκεται το αμάξι και να ετοιμάσουν κ μία επιταγή να πάρω πίσω την εξόφληση και να κρατήσουν απλά την προκαταβολή καθώς επίσης και να μου παραχωρήσουν αυτοκίνητο αντικατάστασης, μου ξεφούρνησαν την βόμβα, ότι το αμάξι είναι ΑΚΟΜΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ (για όλα όσα γράφω έχω χαρτιά, δεν γράφω παπάντζες), ενώ είχε εβδομάδα κατασκευής 10η/2009 και ενώ έχω στα χέρια μου αριθμό πλαισίου (εάν δεν είναι και αυτός παραμύθι σαν όσα μου πέταξαν στα μούτρα τόσο καιρό)!!
Ελπίζω αύριο να μην υπάρξει πρόβλημα με την επιταγή, θα σας ενημερώσω, αλλά προσοχή σε αυτό τον 'εξουσιοδοτημένο διανομέα'... ύποπτοι καιροί και όλα τα σενάρια είναι πιθανά (βλ ΑΠΕΡΓΗΣ κλπ)Περιτώ να σας πω ότι έχω ξενερώσει τελείως, έχω βαρεθεί να περιμένω και μόλις γύρισα από Γερμανία (όπου υποτίθεται ότι θα πήγαινα με το Q5 για στρώσιμο... δεν έπαιρνα ένα από εκεί καλύτερα...)
Αυτά... συγνώμη, αλλά κάπου έπρεπε να τα πω και εγώ...
-
στα 4660 αναψε το λαμπακι για τα λαδια και εβαλα περιπου 750 ml
εκανα καλα , ειναι φυσιολογικο? -
Ο χρήστης jimstag έγραψε:
παιδιά, σχετικά με τον χρόνο αναμονής, γιατί κοντεύω να τρελαθώ... 3/11/08 το παρήγγειλα από Ρώρρη Αγ. Στεφάνου (γράφω το όνομα κ δίνω κ τα στοιχεία σε κάθε ενδιαφερόμενο, δεν κάνω αερητζίδικη δυσφήμιση), με 4-5 μήνες αναμονή... 3 μέρες μετά την παραγγελεία μου είπαν θα αργήσει ακόμη ένα μήνα γιατί καθυστερεί η παραγωγή Xenon Lights...ok μέχρι εδώ... λίγο ο αινθουσιασμός, πολύ ότι μου αρέσει το αμάξι δν είπα κάτι... στις 9/4 μου είπαν ότι το αμάξι είναι στο τελωνείο, να πάω να το πληρώσω για να το παραλάβω... έτσι κ έκανα (το κορόιδο) την αμέσως επόμενη μέρα... από τότε με έχουν φλωμώσει στο παραμύθι κ το ψέμμα μέσα στα μούτρα μου, με άθλιο service & συμπεριφορά αισχρή! Διαρκώς κατηγορούσαν το τελωνείο, έλεγαν ότι δεν είχαν internet ή σύστημα SAP για να δουν που ακριβώς βρίσκεται το αμάξι κ η παραγγελία μου, και κάθε φορά 'θα σας πάρουμε σε 30'', πράγμα που δεν έγινε ΠΟΤΕ!!! ακόμη κ όταν πήρα στα κεντρικά, παρά την ευγενική συμπεριφορά τους, τα ίδια ψέμματα μου είπαν και απλά ισχυρίστηκαν ότι θα 'επιταχύνουν τις διαδικασίες εκτελωνισμού, γιατί έχω δίκιο που διαμαρτύρομαι'!!!! Μέχρι που χθες, όταν τους ζήτησα εγγράφως να μου δώσουν που βρίσκεται το αμάξι και να ετοιμάσουν κ μία επιταγή να πάρω πίσω την εξόφληση και να κρατήσουν απλά την προκαταβολή καθώς επίσης και να μου παραχωρήσουν αυτοκίνητο αντικατάστασης, μου ξεφούρνησαν την βόμβα, ότι το αμάξι είναι ΑΚΟΜΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ (για όλα όσα γράφω έχω χαρτιά, δεν γράφω παπάντζες), ενώ είχε εβδομάδα κατασκευής 10η/2009 και ενώ έχω στα χέρια μου αριθμό πλαισίου (εάν δεν είναι και αυτός παραμύθι σαν όσα μου πέταξαν στα μούτρα τόσο καιρό)!!
Ελπίζω αύριο να μην υπάρξει πρόβλημα με την επιταγή, θα σας ενημερώσω, αλλά προσοχή σε αυτό τον 'εξουσιοδοτημένο διανομέα'... ύποπτοι καιροί και όλα τα σενάρια είναι πιθανά (βλ ΑΠΕΡΓΗΣ κλπ)Περιτώ να σας πω ότι έχω ξενερώσει τελείως, έχω βαρεθεί να περιμένω και μόλις γύρισα από Γερμανία (όπου υποτίθεται ότι θα πήγαινα με το Q5 για στρώσιμο... δεν έπαιρνα ένα από εκεί καλύτερα...)
Αυτά... συγνώμη, αλλά κάπου έπρεπε να τα πω και εγώ...
παμε ενα στοιχημα???????
οτι ο αριθμος πλαισιου του αυτοκινητου που θα παρεις δεν θα εχει καμμια σχεση ουτε στο ενα ψηφιο με αυτον που εχεις στα χερια σου.....με εβδομαδα κατασκευης 10η/2009, σπρωχνοντας το θα ειχε κατεβει τουλαχιστον μεχρι Μπαρι για να μπει στο καραβι.....καταρχην το Online συστημα τους δειχνει ανα πασα στιγμη που ειναι το αμαξι.......transfer=μεταφερεται προς το πλοιο, transport=ειναι στο πλοιο και ερχεται.....τωρα ποσο καιρο κανει το πλοιο απο Αμβουργο η Ροττερνταμ να ερθει Ελευσινα, εξαρταται και απο τις καιρικες συνθηκες....να δεις τι ωραια που βρεχεται η σανιδα αμα ειναι δεμενη πισω απο το πλοιο που φερνει το αμαξι......και μετα την παιρνεις και καρφι για Αγ.Στεφανο.....δεν ρωτας να μαθεις τι υποχρεωσεις σε μετρητα ειχα ο ντηλερ στις 10-11/4 να καλυψει και εψαχνε να βρει λεφτα???????η ποσο παραπανω πουληθηκε το αυτοκινητο σου σε καποιον αλλον που τα ειχε πιο ευκολα τα λεφτα?????? λεω εγω τωρα....υποθεσεις κανω......μπορει και να λεω μακακιες.......θα δειξει η νεκροψια.......οταν με το καλο το παρεις στα χερια σου...... -
Άμεσα όμως.
-
Ο χρήστης manoliΣQ5 έγραψε:
Πες τα Στρατη ,με τη μειωση του ΕΤΤ εχουμε χασει λιγο το μετρο η μου φαινετε,αρχιζουμε να ξεπερναμε τα ορια μας ενταξει να παρετε ενα αυτοκινητο καλυτερο απο οτι θα παιρνατε πριν τη μειωση αλλα μη το παρακανετε γιατι καλυτερο ισως να σημαινει μεγαλυτερα κυβικα με οτι συνεπαγετε(καταναλωσεις,ασφαλιστρα,τελη κυκλοφοριας,service) αυτο κ επονται κ αυξησεις ε.Γι'αυτο χαλαρωστε λιγο κ μη παραμυθιαζεστε απο περιοδικα κ διαφημισεις γενικα να ειστε σιγουροι δεν θελουν το καλο σας,ξερετε μεχρι που φτανει το χερι σας?εδω ρε Μανωλη εβγαλε δελτιο τυπου η πορσε για τον αριθμο των παραγγελιων που δεχτηκε μετα την μειωση του ΕΤΤ και μαλιστε ολες πληρωμενες μετρητα.....λες και καποιος που εχει την δυνατοτητα να παρει πορσε θα τον αποτρεψει το μισο τελος ταξινομησης......προβλεπω να γινεται της κακομοιρας στις μαντρες μολις ανεβουν τα τελη και ασφαλιστρα βασει ιπποδυναμης και ρυπων.....εχει να πεσει γελιο......
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Άμεσα όμως.
τι σημαινει αυτο?????? σορρυ αν δεν καταλαβα.....
-
ΙΝΚΑ (=ΙΝστιτούτο ΚΑταναλωτών)
ή συνήγορο του πολίτη.
Νομίζω ότι από το πρώτο 'ψέμα' θα έπρεπε να γίνει κάτι τέτοιο.Ειδικά αυτό ήταν εντελώς τραγικό
έλεγαν ότι δεν είχαν internet ή σύστημα SAP για να δουν που ακριβώς βρίσκεται το αμάξι κ η παραγγελία μου, και κάθε φορά 'θα σας πάρουμε σε 30'', πράγμα που δεν έγινε ΠΟΤΕ
-
σωστος ο εντι αλλα δεν πηγε το μυαλο μου εκει......
αρκει να δουλευε οπως επρεπε και να ειχαν συνεπεια οι κυρωσεις του.......αλλα εδω στο Ελλαντα που τετοια τυχη......
-
Και εγώ κάτι τέτοιο ψιλιάζομαι.. ότι δηλαδή κάποιος κάνει ήδη βόλτες με το αμαξάκι 'μου' και ότι όταν δω τον αριθμό πλαισίου (άμα τον δω και ποτέ) θα βάλω τα γέλια...
Από δικαιολογίες... άλλο τίποτα... πραγματικά αναρρωτιέμαι άμα τους τις έχουν πει στην εκπαίδευση ή ήταν όλες αυτοσχεδιασμοί! Δηλαδή, κάθε φορά που έκαναν ότι κοιτάνε στην όθόνη (ή από το τηλέφωνο που άκουγα τα 'κλικ') πρέπει να σκεφτόντουσας 'κατσε κορόιδι να δω τι παπάντζα θα σου πω σήμερα'!!!
Παρέλειψα να αναφέρω τις- η audi ξέχασε να το φορτώσει
- είναι σε κατάσταση transport, δηλαδή είναι στο τελωνείο αλλά όχι στην γραμμή εκτελωνισμού,
- (προ 20 ημερών): εδώ είναι, αφού χθες παρέδωσα ένα της 10ης εβδομάδας (το δικό μου μήπως;;), κάντε λίιιγο υπομονή κ θα βγει.. κάθε Τετάρτη εκτελωνίζουν... θα σας καλέσω μέχρι τις 21:00
- (χθες) μα πότε σας είπαμε ότι το αμάξι είναι εδώ; είναι δυνατόν (sic); θα σας λέγαμε κάτι από το μυαλό μας χωρίς να το δούμε στο σύστημα; (όχι, απλά εμένα μου τη βάρεσε να έρθω από εκεί με 44 ζεστά χιλιαρικάκια να τα δώσω στην ΕΠΕ σας να μου τα φυλάει τώρα που έπεσαν τα επτόκια!)
και πολλά ακόμα, που με έφεραν στα όρια μου...
δίκιο έχετε και οι δύο ρε παιδιά...ΙνΚα και βρεγμένη σανίδα... δεν ξέρω με ποιά σειρά έπρεπε, αλλά.... τέλος(?)πάντων, εμπειρίες είναι αυτές, προς γνώση κ συμμόρφωση!
Τώρα απλά κάνω το σταυρό μου για αύριο, γιατί αλλιώς μπαίνουμε σε άλλα κόλπα!πάντως όπως υποσχέθηκα, θα σας ενημερώσω (να μην κατηγορηθώ πως δημιουργώ εντυπώσεις!)
-
τον αριθμο πλαισιου δεν θα τον δεις αλλα ο δικος δεν θα ειναι ο ιδιος.......απλα δεν ειχαν καποια σοβαροφανη δικαιολογια να πουν για να καλυψουν την πατατια τους......για αυτο σε πολεις που υπαρχουν γραφεια των κεντρικων αντιπροσωπειων καλο ειναι να τα προτιμαμε......γιατι αυτοι δεν θα ηθελαν με τιποτα να ακουστει κατι τετοιο για την εταιρια τους........
-
Ο χρήστης pakoko έγραψε:
εκανα καλα , ειναι φυσιολογικο?δεν ειναι και λιγο.
μηπως το πας με πολυ λιγες στροφες ακομη? -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
εκανα καλα , ειναι φυσιολογικο?δεν ειναι και λιγο.
μηπως το πας με πολυ λιγες στροφες ακομη?Ποιον τύπο λαδιών βάζετε?
-
hello σε όλους..!!
Μια δυο ερωτησούλες στους έχοντες εμπειρία
Έκανα την παραγγελία αλλά δεν μου έχουν δώσει αριθμό πλαισίου. Θα ήταν καλό να το ζητήσω? Υπάρχει συγκεκριμένο site της audi που τον βάζεις και σου λέει σε ποιο στάδιο είναι το αυτοκίνητο? Επίσης μπορείς έτσι να ελέγξεις και τον τόπο κατασκευής?
Ακόμη, στο συμφωνητικό παραγγελίας ο πωλητής δεν συμπλήρωσε το ανώτατο όριο ημερών παραλαβής. Θα μπορούσε να με καλύψει αυτό σε κάτι σε περίπτωση που δηλωνόταν μια ημερομηνία;
Thanks
-
Καλημερα φιλε,
η Audi δεν εχει τετοια υπηρεσια που να παρακολουθεις την προοδο κατασκευης του αυτοκινητου σου, καθως και την πορεια του μεχρι να ερθει Ελλαδα....τωρα αν δεν εχεις παρει αριθμο πλαισιου τα πραγματα ειναι λιγο χλωμα......δεν μας ειπες ομως ποτε εκανες την παραγγελια......και συμπληρωμενες να ηταν οι μερες στην παραγγελια, δεν εχει καμμια σημασια γιατι δεν ειναι δεσμευτικο για την εταιρια αυτο....εξαρταται απο την προμηθεια των εξαρτηματων απο τους προμηθευτες της....απλα ρωτησε την αντιπροσωπεια που εκανες την παραγγελια να σου πουνε σε ποια φαση βρισκεται το αυτοκινητο και κυριως αν εχει κλειδωσει η εβδομαδα παραγωγης....τοτε θα εχεις αλλες τρεις περιπου για αφιξη στην Ελλαδα.....
AUDI Q5