-
Έχετε πληροφόρηση σχετικά με το πόσο κοστίζει αυτή η 'αναβάθμιση' του κινητήρα?πόσες φοράδες παραπάνω?
Η εγγύηση συνεχίζει κανονικά φαντάζομαι...
Τώρα σχετικά με τον χρόνο παράδοσης,μετά απο τηλεφωνική επικοινωνία μου με την αντιπροσωπεία της BMW χθές,(ρώτησα για το X5),μου είπαν ότι λόγω της ειδικής κατάστασης στην ελλάδα,το εργοστάσιο θα τους δώσει κάποιες έξτρα γραμμές παραγωγής για να έχουν εκτελωνιστεί τα αυτοκίνητα το αργότερο ως τις 7 αυγούστου...εκεί στην audi τίποτα??? -
συμφωνα με την εταιρια αναβαθμισεων η επιπλεον ιπποδυναμη ειναι 60hp και η ροπη ανεβαινει στα 390Νm απο 350Nm....το θεμα ειναι αυτα τα νουμερα να αποδειχθουν και σε μια μετρηση σε δυναμομετρο....σε λιγο καιρο θα εχουμε προσωπικες εκτιμησεις και αποψεις.......η εγγυηση ισχυει κανονικα και αν εχεις παρει επεκταση εγγυησης απο την μαμα, η εγγυηση της αναβαθμισης ακολουθει την επεκταση τοσο σε κινητηρα οσο και σε μεταδοση.......αυτα εμαθα προς το παρον.....ελπιζω να βοηθησα.....
-
Ο χρήστης aris07 έγραψε:
Έχετε πληροφόρηση σχετικά με το πόσο κοστίζει αυτή η 'αναβάθμιση' του κινητήρα?πόσες φοράδες παραπάνω?
Η εγγύηση συνεχίζει κανονικά φαντάζομαι...
Τώρα σχετικά με τον χρόνο παράδοσης,μετά απο τηλεφωνική επικοινωνία μου με την αντιπροσωπεία της BMW χθές,(ρώτησα για το X5),μου είπαν ότι λόγω της ειδικής κατάστασης στην ελλάδα,το εργοστάσιο θα τους δώσει κάποιες έξτρα γραμμές παραγωγής για να έχουν εκτελωνιστεί τα αυτοκίνητα το αργότερο ως τις 7 αυγούστου...εκεί στην audi τίποτα???και?τι θα κανεις?το μετρο της μειωσης του ΕΤΤ μπορει να παει μεχρι τελους του χρονου
-
Ο χρήστης ststrato έγραψε:
συμφωνα με την εταιρια αναβαθμισεων η επιπλεον ιπποδυναμη ειναι 60hp και η ροπη ανεβαινει στα 390Νm απο 350Nm....το θεμα ειναι αυτα τα νουμερα να αποδειχθουν και σε μια μετρηση σε δυναμομετρο....σε λιγο καιρο θα εχουμε προσωπικες εκτιμησεις και αποψεις.......η εγγυηση ισχυει κανονικα και αν εχεις παρει επεκταση εγγυησης απο την μαμα, η εγγυηση της αναβαθμισης ακολουθει την επεκταση τοσο σε κινητηρα οσο και σε μεταδοση.......αυτα εμαθα προς το παρον.....ελπιζω να βοηθησα.....Το κοστος ξεχασες 1000ε
-
εσυ ξερεις καλυτερα απο μενα οτι τα καλα πραγματα κοστιζουν.....στα αυτοκινητα ισχυει ο νομος 'ο,τι πληρωνεις παιρνεις' καλυτερα απο οποιαδηποτε αλλη αγορα.....
-
Ο χρήστης ststrato έγραψε:
εσυ ξερεις καλυτερα απο μενα οτι τα καλα πραγματα κοστιζουν.....στα αυτοκινητα ισχυει ο νομος 'ο,τι πληρωνεις παιρνεις' καλυτερα απο οποιαδηποτε αλλη αγορα.....Συμφωνω
-
Ευχαριστώ για την ενημέρωση..όντως βοήθησες.Δεν ξέρω τι να κάνω τελικά..αν ισχύσει και μετά η μείωση όλα καλά.Αν όχι όμως το πακέτο γίνεται αρκετά βαρύ..και επειδή στην ωραία μπανανία μας δεν ξέρεις ποτέ τι σου ξημερώνει το σκέφτομαι πολύ-πολύ σοβαρά.Είναι και μια περίοδος τώρα που λόγω επαγγελματικών ανοιγμάτων δεν είμαι και πολύ άνετος.Α..και μια ακόμα ερώτηση.Έχει κάποιος την ρυθμιζόμενη ανάρτηση εννοώ auto-normal-dynamic?σε αγγλικό site διάβασα ότι οι διαφορές είναι μικρές και ίσως να μην αξίζει τελικά
-
Ο χρήστης aris07 έγραψε:
Ευχαριστώ για την ενημέρωση..όντως βοήθησες.Δεν ξέρω τι να κάνω τελικά..αν ισχύσει και μετά η μείωση όλα καλά.Αν όχι όμως το πακέτο γίνεται αρκετά βαρύ..και επειδή στην ωραία μπανανία μας δεν ξέρεις ποτέ τι σου ξημερώνει το σκέφτομαι πολύ-πολύ σοβαρά.Είναι και μια περίοδος τώρα που λόγω επαγγελματικών ανοιγμάτων δεν είμαι και πολύ άνετος.Α..και μια ακόμα ερώτηση.Έχει κάποιος την ρυθμιζόμενη ανάρτηση εννοώ auto-normal-dynamic?σε αγγλικό site διάβασα ότι οι διαφορές είναι μικρές και ίσως να μην αξίζει τελικάΤο test drive που εκανα ειχε κ το δοκιμασα κ στις 3 λειτουργειες.....στο δικο μου δε το εβαλα γιατι δεν αξιζε το κοπο να φορτωσω το αμαξι με αλλες ηλεκτρονικες μ....ιες αρκετες εχει
-
Μανώλη τώρα γύρισα μερικές σελίδες πίσω και είδα την παραγγελία σου.Δεν ήξερα οτι το αμάξωμα στο ίδιο χρώμα χρεώνεται έξτρα..και 480 μάλιστα..ευχαριστημένος απο το ηχοσύστημα ή μήπως είναι πολλά τα 1200 και με το standard γίνεται το ίδιο η σχεδόν το ίδιο η δουλειά?
Επίσης έχεις βρεί μειονέκτημα στο αυτοκίνητο μέχρι τώρα?οτιδήποτε και αν είναι αυτό -
Η Γνωμη των εχοντων για την ηλιοροφη?Ζεσταινει? Μανωλη?
-
Ο χρήστης aris07 έγραψε:
Μανώλη τώρα γύρισα μερικές σελίδες πίσω και είδα την παραγγελία σου.Δεν ήξερα οτι το αμάξωμα στο ίδιο χρώμα χρεώνεται έξτρα..και 480 μάλιστα..ευχαριστημένος απο το ηχοσύστημα ή μήπως είναι πολλά τα 1200 και με το standard γίνεται το ίδιο η σχεδόν το ίδιο η δουλειά?
Επίσης έχεις βρεί μειονέκτημα στο αυτοκίνητο μέχρι τώρα?οτιδήποτε και αν είναι αυτόΤο ηχοσυστημα υστερει στα μπασα ......μειονεκτημα δε βρισκω στο αμαξι
-
Ο χρήστης bj travel έγραψε:
Η Γνωμη των εχοντων για την ηλιοροφη?Ζεσταινει? Μανωλη?Φιλε μου δεν εχω ιδεα δυστυχως,ειναι απο τα εχτρα που θα ηθελα να εχω βαλει κ δεν εβαλα
-
Ο χρήστης bj travel έγραψε:
Η Γνωμη των εχοντων για την ηλιοροφη?Ζεσταινει? Μανωλη?σχετικά με την οροφή πολύ μικρή η διαφορά με τη ζέστη αλλά αξίζει να τη βάλεις οταν είναι ανοιχτή είναι όλα τα λεφτά(ήταν το πρώτο έξτρα που διάλεξα).
-
Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους
Φίλε Μανώλη πως πήγε η κυριακάτικη βόλτα?τα είδες τελικά τα 20άρια στην κατανάλωση?που κυμάνθηκε κατά μέσο όρο,και με τι ταχύτητες? -
Ο χρήστης aris07 έγραψε:
Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους
Φίλε Μανώλη πως πήγε η κυριακάτικη βόλτα?τα είδες τελικά τα 20άρια στην κατανάλωση?που κυμάνθηκε κατά μέσο όρο,και με τι ταχύτητες?Καλημερα φιλε κ καλη εβδομαδα......η βολτα ηταν μεγαλη κ περασαμε μια χαρα,οταν πηγαιναμε το πατησα δηλαδη 150 χλμ τηνωρα περιπου αλλα γενικα ανοιγα κ τις ταχυτητες μεχρι τις 6000στροφες κ μου εγραψε 11,8/100χλμ στο ελα πηγαινα νορμαλ
-
Για άλλη μια φορά γρήγορος και ακριβέστατος στις απαντήσεις σου..ευχαριστώ πολύ για ακόμα μια φορά.Μου φάνηκε λογικότατη η κατανάλωση για να μην πω super!
Νομίζω ότι είμαι πολύ κοντά στην παραγγελία
Εύχομαι πάντα τέτοιες καλές βόλτες -
Σ'ευχαριστω
-
Ο χρήστης vagour έγραψε:
Η Γνωμη των εχοντων για την ηλιοροφη?Ζεσταινει? Μανωλη?
σχετικά με την οροφή πολύ μικρή η διαφορά με τη ζέστη αλλά αξίζει να τη βάλεις οταν είναι ανοιχτή είναι όλα τα λεφτά(ήταν το πρώτο έξτρα που διάλεξα).
Μου φανηκε καπως ''διατρητο''το σκιαδιο της ηλιοροφης και λεω μηπως περναει ο ηλιος σε συνθηκες μεγαλης ηλιοφανειας.Τι λεω τωρα εεε....Καλοταξιδο φιλε.
-
ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΔΙΑΤΡΗΤΟ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΑΝΟΙΞΗΣ ΤΗΝ ΟΡΟΦΗ ΑΜΕΣΩΣ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ Ο ΑΕΡΑΣ ΚΑΙ ΔΡΟΣΙΖΕΙ ΚΙ ΑΝ ΔΕΙΣ ΖΟΡΙ ΒΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ CLIMA ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΕΣ.
ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΑ ΑΞΙΖΕΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ Ο ΟΔΗΓΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΤΑΙ ΟΣΟ ΟΙ ΣΥΝΕΠΙΒΑΤΕΣ. -
Ο χρήστης vagour έγραψε:
ΑΞΙΖΕΙ ΠΙΣΤΕΥΩThat's right!!
AUDI Q5