-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
με τη μείωση των τελών πόσο κερδίζετε?Πιστεύω κανα +7,000 Εuro, αλλά ας μας πουν οι άμεσα εμπλεκόμενοι
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
με τη μείωση των τελών πόσο κερδίζετε?
Πιστεύω κανα +7,000 Εuro, αλλά ας μας πουν οι άμεσα εμπλεκόμενοι
http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&c ... Id=4510398
-
για ενα μηνα ρε γαμωτο
-
Δες το θετικά
Τι έκανες αυτό το μήνα που δε θα το έκανες χωρίς το Q5?
-
Εχει παρει κανείς αυτές τις μέρες προσφορά με έκπτωση για το Q5 χωρίς την μείωση του τέλους ?
Για να δούμε αν θα συνεχίσουν την έκπτωση ή την έφαγε το τέλος ταξινόμησης . -
Πόσο έκπτωση έκαναν πρίν? Τι είχες ακούσει?
-
Eξαρταται απο τον εμπορο εμενα μου εκαναν 3000 Ε κ λιγο παραπανω με τα δωρα
-
Μολις τηλ στον πωλητη μου κ μου ειπε το δικο μου θα το επαιρνα τωρα -5500
-
Μην το σκέφτεσαι γιατί δεν θα γίνει τπτ. Το μόνο που θα κάνεις θα είναι να στενοχωριέσαι. Γίνεται να αλλάξεις κάτι τωρα? Όχι. Οπότε συνεχίζουμε. Και εμείς για μια εβδοαμάδα χάσαμε 1500 με 2000 ευρώ αλλά δεν θα χωλοσκάσουμε. Έτσι είναι αυτά τα πράγματα.
Υγεία και καλά χιλιόμετρα -
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Μην το σκέφτεσαι γιατί δεν θα γίνει τπτ. Το μόνο που θα κάνεις θα είναι να στενοχωριέσαι. Γίνεται να αλλάξεις κάτι τωρα? Όχι. Οπότε συνεχίζουμε. Και εμείς για μια εβδοαμάδα χάσαμε 1500 με 2000 ευρώ αλλά δεν θα χωλοσκάσουμε. Έτσι είναι αυτά τα πράγματα.
Υγεία και καλά χιλιόμετραΜε ανεβασες λιγο σε ευχαριστω
-
Τπτ φίλε μου δεν αξίζει να στενοχωριέσαι. Έχεις την υγεία σου? Έχεις τα πάντα
υ.γ. και έχεςι και απίθανο εργαλείο κοίτα να το χαρείς
-
Μολις τηλ στον πωλητη μου κ μου ειπε το δικο μου θα το επαιρνα τωρα -5500
Δηλαδή συνολικά -8500;
-
Ο χρήστης manoliΣQ5 έγραψε:
Eξαρταται απο τον εμπορο εμενα μου εκαναν 3000 Ε κ λιγο παραπανω με τα δωραΜετρητά ?
Σε ποιά έκδοση - εξοπλισμό ? και αν μπορείς πες έστω και με ΠΜ τον αντιπρόσωπο. -
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
Eξαρταται απο τον εμπορο εμενα μου εκαναν 3000 Ε κ λιγο παραπανω με τα δωρα
Μετρητά ?
Σε ποιά έκδοση - εξοπλισμό ? και αν μπορείς πες έστω και με ΠΜ τον αντιπρόσωπο.Για πες μου κι εμένα.... pls
-
Μετρητά ?
Σε ποιά έκδοση - εξοπλισμό ? και αν μπορείς πες έστω και με ΠΜ τον αντιπρόσωπο.[/quote]
μετρητοις,2.0 s-tronic με πολλα εξτρα κ αν βλεπεις την περιοχη που ειμαι καταλαβαινεις ποια αντιπροσωπεια ειναι -
Ο χρήστης manoliΣQ5 έγραψε:
μετρητοις,2.0 s-tronic με πολλα εξτρα κ αν βλεπεις την περιοχη που ειμαι καταλαβαινεις ποια αντιπροσωπεια ειναι
Το μόνο που καταλαβαίνω είναι ότι είσαι στην Κρήτη ενώ εγώ στην Αθήνα .
Τελική τιμή πόσο που βγηκε ? -
και ανάμεσα σας ο Βγενόπουλος.
-
55000
-
αντε μανωλη να σε φτιαξω λιγο.....
περα απο την μικροτερη εκπτωση που πηρα απο σενα (μονο 1500€) στα 65.600€ μου εκατσε η φαση με το ΕΤΤ και βγηκαν αλλα 7.500€ λιγοτερα.....καταληξαμε τελικα στα 56.600€ με το κλειδι στο χερι.....τελικα σηκωνε και navi και ηλιοροφη......αλλα που να τοξερα......
αντε βγες πια απο το αυτοκινητο...αστο και αυτο να ξεκουραστει λιγο......καλα που εχεις γυρω γυρω θαλασσα.....αλλιως σε εβλεπα για καφε στην θεσ/νικη......
στρατης -
Να ειναι καλα ο Βγενοπουλος κ σε λιγες μερες εχω σχεδιασει ταξιδακι για Θεσ/νικη θα του πιω το αιμα,εγω το αγορασα να το σκισω οχι να το βλεπω να λεω πω πω τι αυτοκινηταρα εχω.Σε 18 μερες 2300 χλμ κ στα 2500 θα το παω για ελεγχο μου ειπαν
AUDI Q5