-
Ηρθαν επιτελους οι ζαντες μου....
-
Ο χρήστης john18625 έγραψε:
Βρήκα την απάντηση στο http://www.gelisound.gr/ViewShopProduct.aspx?Id=574882 αν πάτε στο tab 'συνδύασέ το με' όπου δείχνει ότι χρειάζεται ο αντάπτοραςΕγώ επιμένω πως πως αυτό που βλέπω εγώ στο ebay δεν χρειάζεται κανενα επιπλέον ανταπτορα. Ειναι ετοιμο ΒΟΧ με ενσωματωμένο GPS και Blueetootth και έχει επιπλέον εισόδους για TV, DVD, camera οπισθοπορείας.
Αυτό που δείχνει το Gelisound φαντάζομαι οτι ειναι ακριβως το ίδιο. Το λεω αυτό γιατί τους επισκέφτηκα και τους είπα για το συγκεκριμένο και δεν ήταν πλήρως κατατοπισμένος αυτός που ρώτησα.
Νομίζω ότι ειναι ιδιο και με το http://new.xtremeaudio.gr/site/product.php?pid=2042&catid=0 -
Ο χρήστης stispan έγραψε:
καλοριζικο το ζαντικο πολυ ωραιο ειναι ,τα ελαστικα τι μαρκα ειναι?
-
Ειναι General Grabber UHP 255/50/19'...
Eντελως αθορυβο και ζεσταινεται πολυ γρηγορα. -
Eντελως αθορυβο και ζεσταινεται πολυ γρηγορα.Κώστα τέλειες οι ζάντες σου και κάνουνε ωραία αντίθεση..
Πόσο σου κόστισαν αυτές και πόσο τα ελαστικά;Επίσης γιατί πήγες σε 255 πέλμα; Δε μπορούσες να βάλεις 235 λόγω ζάντας?
-
Ο χρήστης VagQ5 έγραψε:
Eντελως αθορυβο και ζεσταινεται πολυ γρηγορα.Κώστα τέλειες οι ζάντες σου και κάνουνε ωραία αντίθεση..
Πόσο σου κόστισαν αυτές και πόσο τα ελαστικά;Επίσης γιατί πήγες σε 255 πέλμα; Δε μπορούσες να βάλεις 235 λόγω ζάντας?
Γεια σου Βαγγελη...
Εβαλα 255 γιατι οι ζαντες ειναι 8,5'.Το κοστος ειναι, ζαντες 1000Ε και τα λαστιχα 800Ε( μαζι με μετφορικα) απο Γερμανια βεβαια μεσω φιλου που εχει μαγαζι με ζαντολαστιχα στη Χιο... -
Γεια σου Βαγγελη...
Εβαλα 255 γιατι οι ζαντες ειναι 8,5'.Το κοστος ειναι, ζαντες 1000Ε και τα λαστιχα 800Ε( μαζι με μετφορικα) απο Γερμανια βεβαια μεσω φιλου που εχει μαγαζι με ζαντολαστιχα στη Χιο...Κώστα καλοτάξιδες. Θα βελτιώσεις και το φρενάρισμα σου τώρα με το πλατύτερο πέλμα..
Άντε σου εύχομαι να βάλεις και φρένα τώρα μιας και χώρανε άνετα στις 19αρες... -
Ηρθαν επιτελους οι ζαντες μου....Κώστα μπράβο έγινε πολύ ομορφο. Καλοπερπατημένες
-
.......................
-
Πες το ρε Λευτερη.Μην το σκεφτεσαι...Ολες οι γνωμες δεχτες...
-
φανταστικό το χρώμα του αυτοκινήτου !
-
Θα συμφωνήσω με τον Λευτέρη. Φανταστικό το... χρώμα!
Κώστα, από το εργοστάσιο οταν το πέλμα του ελαστικού είναι πλατύτερο από το 235 τότε το αυτοκίνητο έχει κάτι επιπλέον πλαστικά στους θόλους των τροχών. Δες τις 20αρες που βάζει η Audi με πέλμα 255.
-
Ο χρήστης nisiotis έγραψε:
Θα συμφωνήσω με τον Λευτέρη. Φανταστικό το... χρώμα!Κώστα, από το εργοστάσιο οταν το πέλμα του ελαστικού είναι πλατύτερο από το 235 τότε το αυτοκίνητο έχει κάτι επιπλέον πλαστικά στους θόλους των τροχών. Δες τις 20αρες που βάζει η Audi με πέλμα 255.
Φιλε νησιωτη αυτες οι ζαντες ομως δεν βγαινουν καθολου πιο εξω απο τις εργοστασιακες...
Ηταν κατι που ειχα πει πριν τις παραγειλω, σαν ορος κατα καποιο τροπο...οποτε το offset και παλι
ειναι τετοιο που πιστευω οτι ειναι σε σωστο σημειο και δεν χρειαζεται εξτρα πλαστικα στους θολους. -
Ωραιες ζαντες για saxo και focus.Βαλε και αεροτομη φτερο στη σκεπη και εφυγες.Κριμα τα λεφτα που εδωσες. Το κανεις δευτεροκλασατο το Q5.Ειναι στυλατο και δεν εχει αναγκη τετοια αξεσουαρ για καγκουρες.
-
Ο χρήστης thamor έγραψε:
Ωραιες ζαντες για saxo και focus.Βαλε και αεροτομη φτερο στη σκεπη και εφυγες.Κριμα τα λεφτα που εδωσες. Το κανεις δευτεροκλασατο το Q5.Ειναι στυλατο και δεν εχει αναγκη τετοια αξεσουαρ για καγκουρες.Καλα φιλε αν εχεις δει πολλα saxo η focus με τετοιες ζαντες μαλλον πρεπει να πας στον οφθαλμιατρο...
Με το συμπαθιο ε? -
ειναι σαν να φορας παντοφλες με κουστουμι εστω κι αν ειναι ακριβες παντοφλες
-
Ο χρήστης thamor έγραψε:
ειναι σαν να φορας παντοφλες με κουστουμι εστω κι αν ειναι ακριβες παντοφλεςΣεβαστη η γνωμη σου........
-
Πέσατε όλοι να το φάτε το παιδί
Δεν ντρέπεστε!!
Θα το ματιάσετε.
Περί ορέξεως ουδείς λόγος.
Δεν εκφράζω προσωπική άποψη περί των ζαντών του φίλου, γιατί δεν ενδιαφέρει κανέναν...
....του άρεσαν, τις έβαλε ....τόσο απλά
Καλοπάτητες!!!!P.S. Μου θυμίζουμε τους γέρους του Muppet Show ...
-
Ωραιες ζαντες για saxo και focus.Βαλε και αεροτομη φτερο στη σκεπη και εφυγες.Κριμα τα λεφτα που εδωσες. Το κανεις δευτεροκλασατο το Q5.Ειναι στυλατο και δεν εχει αναγκη τετοια αξεσουαρ για καγκουρες.
Καλα φιλε αν εχεις δει πολλα saxo η focus με τετοιες ζαντες μαλλον πρεπει να πας στον οφθαλμιατρο...
Με το συμπαθιο ε?Σε καγκουρεμένο golf πιάνεται;
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Καλα φιλε αν εχεις δει πολλα saxo η focus με τετοιες ζαντες μαλλον πρεπει να πας στον οφθαλμιατρο...
Με το συμπαθιο ε?Σε καγκουρεμένο golf πιάνεται;
Και αυτο δικο μου ειναι...Που το βρηκες???χαχαχαχα....
AUDI Q5