-
Χαιρετω ολους τους τυχερους κατοχους (και λυπαμε γιαυτους που τελικα δεν θα παραλαβουν) Με τη συντηρηση των δερματινων καθησματων τι κανουμε?
-
http://www.cardetailing.gr/phpBB3/viewt ... ?f=8&t=200
-
-
Ο χρήστης nisiotis έγραψε:
SQ5 και RSQ5...http://www.worldcarfans.com/110032225245/audi-sq5-and-rsq5-sport-versions-rumored
Μπα....για..το...Ελλάντα δεν τα βλέπω..
Πολύ κυβικό -
Αν δεν εχει κλιματιζομενη ποτηροθηκη .... να μη το βγαλουν καν .....
-
Ο χρήστης leftgalan έγραψε:
Αν δεν εχει κλιματιζομενη ποτηροθηκη .... να μη το βγαλουν καν .....Κρίμα! Θα έχει αλλά όχι για την Ελληνική αγορά!
-
http://www.youtube.com/watch?v=eGRTxwjR ... re=related
Εμεις δεν προκειται να το νιωσουμε αυτο... -
που είναι ρε παιδιά ο χάρης ? θέλω λίγα greeklish !
-
Μήπως βρήκε κανείς σε τι πίεση δουλεύει το turbo?
-
Ξερει κανεις μετα απο ποσα χιλιομετρα πεφτει η καταναλωση ? 5000 ? 10.000 ?
-
Ξερει κανεις μετα απο ποσα χιλιομετρα πεφτει η καταναλωση ? 5000 ? 10.000 ?Η καταναλωση πεφτει οταν πεφτει και η καταναλωση αγριογουρουνο στις ταβερνες.
-
καλησπερα σε ολους
ειμαι ενας ατυχος που δεν προλαβα τις αλλαγες του φορου πολυτελειας (εφτασε 1/3! το αποπληρωσα 5/5 αλλα κολλησε στο τελωνείο) κ ψαχνω για 3500ε επιπλέον.. τα υπολοιπα μισα τα καλυπτει ο εισαγωγέας που μαλλον ολιγορησε
εσυ θα τα εδινες η θα το ακυρωνες?
ευχαριστω
-
Ο χρήστης mentzof έγραψε:
καλησπερα σε ολουςειμαι ενας ατυχος που δεν προλαβα τις αλλαγες του φορου πολυτελειας (εφτασε 1/3! το αποπληρωσα 5/5 αλλα κολλησε στο τελωνείο) κ ψαχνω για 3500ε επιπλέον.. τα υπολοιπα μισα τα καλυπτει ο εισαγωγέας που μαλλον ολιγορησε
ευχαριστω
Aκύρωμα!!
-
αφου το αμαξι εξωφληθηκε το βλεπω δυσκολο για επιστροφη των χρηματων αν ακυρωθει
-
Δηλαδη εννοεις οτι ο αντιπροσωπος ειπε οτι θα μοιραστει τη διαφορα του φορου πολυτελειας >>>>??
-
Δηλαδη εννοεις οτι ο αντιπροσωπος ειπε οτι θα μοιραστει τη διαφορα του φορου πολυτελειας >>>>??o φορος κ το φπα επιπλεον ηταν 7000 αυτος καλυπτει τα 3500
αλλα τονιζω καθυστερησε!! -
Δηλαδη εννοεις οτι ο αντιπροσωπος ειπε οτι θα μοιραστει τη διαφορα του φορου πολυτελειας >>>>??
o φορος κ το φπα επιπλεον ηταν 7000 αυτος καλυπτει τα 3500
αλλα τονιζω καθυστερησε!!Εχεις προσωπικο μυνημα .....
-
Δηλαδη εννοεις οτι ο αντιπροσωπος ειπε οτι θα μοιραστει τη διαφορα του φορου πολυτελειας >>>>??Το ίδιο έκανε και ο έμπορος της VW για ένα Tiguan.
-
καλησπερα σε ολουςειμαι ενας ατυχος που δεν προλαβα τις αλλαγες του φορου πολυτελειας (εφτασε 1/3! το αποπληρωσα 5/5 αλλα κολλησε στο τελωνείο) κ ψαχνω για 3500ε επιπλέον.. τα υπολοιπα μισα τα καλυπτει ο εισαγωγέας που μαλλον ολιγορησε
ευχαριστω
Ακυρωση
Και εγώ είμαι ένας απο τους πολλους άτυχους. Βέβαια η περίπτωση μου πρέπει να είναι μοναδική σε γκαντεμιά και ατυχία. Παραγγελία 23/10/2009 ,παράδωση......... ποτέ
Μιλάμε, για ατυχία να πω, για ερασιτέχνες να πω, για μ@@@@ς να πω?
Δεν θέλω να ξαναμπλέξω με ελληνική αντιπροσωπία . Αφου συνέλθω απο την ψυχική οδυνη που τράβηξα θα παω Γερμανία και θα διαλέξω το αυτοκίνητο που θέλω ΕΓΩ... και θα το φέρω μόνος!!!!
Ουστ απο δω όλοι τους! -
που είναι ρε παιδιά ο χάρης ? θέλω λίγα greeklish !oste etsi egine tora?
kala na mou kanis .....hehehehe
stamatisa na grafo giati apla apolabano to aftokinito dixos kanena problima ....
apla to aftokinito ine telio apo tin meria tin diki mou fisika
p.s. nomiza oti ixe ena problima tora pou to skeftome alla telika itan blakia diki mou ...nomiza oti itan lathos pou ebgaze pagomeno aera sto ntoulapi tou .....telika omos etsi ine giati xrisimopiiete san mikro psigiaki
AUDI Q5