-
Ο χρήστης leftgalan έγραψε:
:rant: ............ δεν εχω λόγια .....Εγώ δεν έχω ουτε εικονίδια να το εκφράσω
-
http://cgi.ebay.co.uk/NAVIGATORE-SATELL ... 3a587d2d2a
-
Ο χρήστης Harris Emiliou έγραψε:
http://cgi.ebay.co.uk/NAVIGATORE-SATELLITARE-AUDI-A4-B8-A5-Q5-DVD-DVB-T-TOUCH_W0QQitemZ250592701738QQcmdZViewItemQQptZLettori_DVD?hash=item3a587d2d2aΚαλό το βλέπω εαν μας ελεγε και τη ανάλυση είναι η οθόνη θα ηταν καλύτερα και την win φοράει!!!
-
Ο χρήστης azor έγραψε:
Καλό το βλέπω εαν μας ελεγε και τη ανάλυση είναι η οθόνη θα ηταν καλύτερα και την win φοράει!!!
prepi na ine windows gia pocket pc ke to programa to igo8
-
Ο χρήστης gouzo έγραψε:
O Χαρης τι εγεινε? Μαλλον θα κοιματε στο αυτοκινητο.Γιώργο το επόμενο σάββατο έρχομαι στα μέρη σου για τα γενέθλια ενός φίλου ..... Θα γίνει μεγάλη γιορτή με χάλκινα κλπ . Αν μπορείς πίνουμε καφεδάκι .....
-
Πάντως με τα νέα μέτρα πολυτελείας ... Θα κάνουμε να δούμε πολύ καιρό νέο μέλος στο φόρουμ ..... Εμείς και εμείς θα ήμαστε .... 6500 ευρώ επιπλέον δεν είναι και λίγα .....
-
Πάντως με τα νέα μέτρα πολυτελείας ... Θα κάνουμε να δούμε πολύ καιρό νέο μέλος στο φόρουμ ..... Εμείς και εμείς θα ήμαστε .... 6500 ευρώ επιπλέον δεν είναι και λίγα .....O φόρος δεν εξαρτάται από την εργοστασιακή αξία;Γνωρίζει κανείς ποια είναι η εργοστασιακή αξία για τη βασική τιμή 44900;Να υποθέσω ότι είναι πάνω από 30000 €;
Με τη νέα αύξηση δηλαδή και την αύξηση του ΦΠΑ η βασική τιμή του αυτοκινήτου (χωρίς μεταλλικό χρώμα 1100 € και τέλη κυκλοφορίας και προετοιμασίας 700 € περίπου) θα εκτοξευθεί πάνω από 52.000!!
Άρη τι extra έχει το αυτοκίνητο;
-
Δέρμα,cruise control,xenon,paddles στο τιμόνι,αυτόματο,brake assist,πολυλειτουργικό τιμόνι,μεταλλικό μαύρο,ζάντες 17'' αλλά διαφορετικές απο τις στάνταρ
-
Ο χρήστης aris07 έγραψε:
Μάλλον θα είμαι ο πρώτος 'προδότης' του forum...το πουλάω οι λόγοι είναι άσχετοι με το αυτοκίνητο βέβαια
Αν κάποιος ενδιαφέρεται ας στείλει pmΤΟ ΠΟΥΛΑΣ!!!!!
Πρεπει να εχεις πολύ σοβαρο λόγο φιλε!!
Τεσπα, όσο και να μου αρεσει, δευτερο δεν παίρνω !!Πάρε και ενα δεύτερο..έτσι για να αλλάζεις και χρώμα στη ζωη σου που και που
Να' σαι καλά που με σκέφτεσαι, αλλά το χρώμα στη ζωή μου [αντίθετα από εσένα, μάλλον ] δεν το παίρνω απο το αυτοκίνητό μου....
Εσύ πώς θα τη βγάζεις στο ασπρόμαυρο από εδώ και πέρα?? (....εντελώς φιλικά πάντα) -
Μακάρι να ήταν ασπρόμαυρο μάλλον για πίσσα (κατάμαυρο),το κόβω
Για αυτοκίνητα συζητάμε
-
Με έστειλες τώρα
Σου εύχομαι να πάνε όλα όπως θέλεις -
ελα ... μιας και αρχισαμε τις αγοραπωλησιες , θα παραθεσω και γω μια (ετσι για να σπασει το κακο κλιμα ) http://www.youtube.com/watch?v=c8rtZ5jF ... re=related
-
Ο χρήστης aris07 έγραψε:
Μακάρι να ήταν ασπρόμαυρο μάλλον για πίσσα (κατάμαυρο),το κόβωΕλπίζω να είναι κάτι που ξεπερνιέται εύκολα και σου εύχομαι ολόψυχα να είναι θετική η έκβαση...
-
ελα ... μιας και αρχισαμε τις αγοραπωλησιες , θα παραθεσω και γω μια (ετσι για να σπασει το κακο κλιμα ) http://www.youtube.com/watch?v=c8rtZ5jF ... re=relatedΟχι ρε παιδιά δεν εχει συμβεί κάτι άσχημο..τουλάχιστον ακόμα
Πλακίτσα έκανα με το μαύρο μέλλον,το πως θα είναι δηλαδή χωρίς το Q5..
Πρέπει να πω πάντως οτι είναι-ήταν,το πιο ολοκληρωμένο αυτοκίνητο που είχα ποτέ απο την άποψη οτι έκανε πολύ καλά τα πάντα .Ίσως οχι το πιο γρήγορο (αν και είναι αρκετά),αλλά δεν είναι μόνο αυτό το ζητούμενο μας..
Πάντως ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια αν και δεν χρειάστηκαν -
'όχι το ποιο γρήγορο¨? Τι αλλο ειχες Αρη?
-
Lancia delta HF πριν αρκετά χρόνια....
-
Ο χρήστης aris07 έγραψε:
Lancia delta HF πριν αρκετά χρόνια.... -
Mήπως είχες και εσυ;
-
Ο χρήστης aris07 έγραψε:
Mήπως είχες και εσυ;ναι,δε θα το ξεχασω ποτε
-
Βλέπω έχουμε ίδια γούστα
Εκείνο ήταν άγριο..ωμη βια,θυμάμαι πως γάζωνε ακόμα και με τρίτη και χωρίς συμπλέκτη.Φανταστικό αυτοκίνητο για την εποχή του και τα προβλήματα που έλεγαν πως έβγαζε εγω δεν τα είδα ποτέ.Το πούλησα στα 250.000 χλμ χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα
Αυτό όμως είναι πολύ πολύ πιο διαφορετικό..είναι ολοκληρωμένο όπως έγραψα και πριν
AUDI Q5