-
εχει παει στρατο ο Στεφανος , δε θα το δει
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
ΥΓ. Και επειδη προερχομαι απο Alfa 147, εχω να πω καλη και αγαπημενη η Ιταλιδα, αλλα το Audi παιζει στο champions league..
θελω ενα σχολιο απο τον stef147 που εκανε ακριβως την ιδια μεταβαση
Αυτος δεν ειναι που οδηγει το Q5 του μπαμπα του;
-
ναι οδηγει ενα q5 και μια 147 (και τα 2 του μπαμπα του αν και αυτο δε βλεπω τι σημασια εχει)
-
ναι οδηγει ενα q5 και μια 147 (και τα 2 του μπαμπα του αν και αυτο δε βλεπω τι σημασια εχει)Αλλο ειναι να οδηγεις καθε μερα το αυτοκινητο σου και αλλο μια στο τοσο το αυτοκινητο του μπαμπα σου, that's all..
Και αν θυμαμαι καλα, ηταν αρνητικα προκατελλημενος στο Q5 απο την αρχη...
Τεσπα, καθεις με την αποψη και εμπειρια του, την οποια πρεπει να μεταφερει εδω, αρκει φυσικα να γινεται καλοπροαιρετα.. -
αα εσυ τα παιρνεις ολα σοβαρα πλακα κανουμε
-
αα εσυ τα παιρνεις ολα σοβαρα πλακα κανουμεΜπα, και εγω στην πλακα το ειχα παρει, μεχρι που καποιος εσβησε αδικαιολογητα ενα ποστ μου (σε αλλο θεμα) επειδη τολμησα να εκφερω διαφορετικη αποψη απο εκεινη του Στεφανου στην συγκριση μεταξυ q5 και... 147..
-
Μάλλον θα είπες κάτι προσβλητικό και θα στο έσβησε κάποιος mod ειδάλλως δεν εξηγείται!!Και γω έχω πει διαφορετική γνώμη και δεν μου το έχουν σβήσει!
-
καλα μην το ψαχνεις ποτε ποιος σβηνει τι (ή ριχνει ban) .. ειναι αναλογα με τα κεφια
-
Γι αυτό υπάρχουν και οι διαμαρτυρίες!!Εγώ πάντως δεν έχω αντιμετωπίσει μέχρι στιγμής πρόβλημα.Τελωσπάντων θα βγούμε off topic γι αυτό θα σου στείλω pm.
-
Ο χρήστης vartan έγραψε:
Μάλλον θα είπες κάτι προσβλητικό και θα στο έσβησε κάποιος mod ειδάλλως δεν εξηγείται!!Και γω έχω πει διαφορετική γνώμη και δεν μου το έχουν σβήσει!Μπα, δεν νομιζω (ισως ενα smiley να ηταν αμφισβητησιμο..). Απλα, ειδα μετα οτι ο admin εσβησε το ποστ μου και ενα του Στεφαν που μου απαντουσε (και δεν διαβασα ποτε..).
Τεσπα, στα φορουμ αυτα συμβαινουν και τα καταλαβαινω ως ενα σημειο διοτι εχω υπαρξει admin..
Back to the Q5, shall we? -
Ο χρήστης gouzo έγραψε:
Δε θελω να φανταζομαι αυτον τον κακομοιρη τον ΠΩΛΗΤΗ που πουλησε στον Χαρη το αυτοκινητο ..... θα τον παιρνει δεκα φορες τη μερα τηλεφωνο ......
Ελπίζω να έχει αναγνώριση κλήσης....
Τον ειδα τελευταια στο δαφνι (τον πωλητη)
re sis edo ke tosous mines pou exo parankili to q5 oute mia fora den tous pira tilefono....afti apo moni tous me pernoun ke me enimeronoun gia to ti ginete .....22-23 erxete to plio kipro meta me blepo gia telos tou mina......
oso gia to dafni tha diafoniso....den exoume sti kipro ....exoume omos ATHALASA.....eki mallon tha katalikso ego an den erthi mexri to telos tou mina......
-
Ο χρήστης Harris Emiliou έγραψε:
Δε θελω να φανταζομαι αυτον τον κακομοιρη τον ΠΩΛΗΤΗ που πουλησε στον Χαρη το αυτοκινητο ..... θα τον παιρνει δεκα φορες τη μερα τηλεφωνο ......
re sis edo ke tosous mines pou exo parankili to q5 oute mia fora den tous pira tilefono....afti apo moni tous me pernoun ke me enimeronoun gia to ti ginete .....22-23 erxete to plio kipro meta me blepo gia telos tou mina......
oso gia to dafni tha diafoniso....den exoume sti kipro ....exoume omos ATHALASA.....eki mallon tha katalikso ego an den erthi mexri to telos tou mina......
Φαντάσου να σε πάνε εκεί και 5 από τους θεράποντες γιατρούς να έχουν Q5!!!!
Πώς θα γίνεις καλά; Θα αρρωστήσεις χειρότερα.... -
Ο χρήστης Tasos510 έγραψε:
Πώς θα γίνεις καλά; Θα αρρωστήσεις χειρότερα....αστούς να έχουν
θα κλέβω τα κλειδιά τους και θα πηγαίνω βόλτα και αυτή ούτε που θα το καταλαβαίνουν
σκέψου να είναι και 'ασπpα' tdi manual 170 με όλα τα extra μέσα ......δεν θα μαζεύομε καθόλου
-
Πώς θα γίνεις καλά; Θα αρρωστήσεις χειρότερα....astous na exoun
tha klebo ta klidia tous ke tha pigeno bolta ke afti oute pou tha to katalabenoun
skepsou na ine ke aspa tdi manual 170 me ola ta extra mesa ......den tha mazebome katholou
Προτείνω τον Χάρη για επίτιμο Πρόεδρο του Ελληνικού Q5 CLUB, μιας και προτιμάει τον εγκλεισμό του σε φρενοκομείο που έχει Q5, από το να ζει ελεύθερος την αβεβαιότητα της αναμονής...
-
Ο χρήστης Tasos510 έγραψε:
Πώς θα γίνεις καλά; Θα αρρωστήσεις χειρότερα....astous na exoun
tha klebo ta klidia tous ke tha pigeno bolta ke afti oute pou tha to katalabenoun
skepsou na ine ke aspa tdi manual 170 me ola ta extra mesa ......den tha mazebome katholou
Προτείνω τον Χάρη για επίτιμο Πρόεδρο του Ελληνικού Q5 CLUB, μιας και προτιμάει τον εγκλεισμό του σε φρενοκομείο που έχει Q5, από το να ζει ελεύθερος την αβεβαιότητα της αναμονής...
ne ne ne
epidi exoun ligostepsi i meres pou tha to exo sta xeria mou ke leme ke kamia ma kia giati tha kanete arketo kero na me dite otan tha epistrepso me tis dikes mou entiposis
Θα σε παρακαλούσα να γράφεις με Ελληνικούς χαρακτήρες όπως προβλέπεται από τον κανονισμό mod -
Προτείνω τον Χάρη για επίτιμο Πρόεδρο του Ελληνικού Q5 CLUB, μιας και προτιμάει τον εγκλεισμό του σε φρενοκομείο που έχει Q5, από το να ζει ελεύθερος την αβεβαιότητα της αναμονής...[/quote]
ne ne ne
epidi exoun ligostepsi i meres pou tha to exo sta xeria mou ke leme ke kamia ma kia giati tha kanete arketo kero na me dite otan tha epistrepso me tis dikes mou entiposis
Θα σε παρακαλούσα να γράφεις με Ελληνικούς χαρακτήρες όπως προβλέπεται από τον κανονισμό mod[/quote]μια μικρή εξαίρεση για μελλοντικό κάτοχο q5 ???? γίνετε?
-
Αλήθεια παιδιά στην Ελλάδα πόσο έχει πάει η αναμονή με παραγγελία π.χ. σήμερα;
-
Αγαπητοι συναδελφοι Q5ιδες με μεγαλη μου χαρα σας ανακοινωνω οτι το πολυαναμενομενο μου τετρατροχο εφτασε και ειναι στο τελωνειο. Ελπιζω να μην τρωω το δουλεμα της αρκουδας απο τον πωλητη. Απο την εβδομαδα πιστευω να ειμαι και επισημα ενεργο μελος, εκτος και αν εχουν οι τελωνιακοι διαφορετικη γνωμη (βλεπε απεργεια).
Αντε Χαρη φτανει και η δικη σου ωρα. Θα ησυχασει ο καημενος ο πωλητης. και μετα θα περιλαβεις εμας με τις εντυπωσεις σου.
Καλα και ασφαλη χιλιομετρα σε ολους -
Ο χρήστης gouzo έγραψε:
Αγαπητοι συναδελφοι Q5ιδες με μεγαλη μου χαρα σας ανακοινωνω οτι το πολυαναμενομενο μου τετρατροχο εφτασε και ειναι στο τελωνειο. Ελπιζω να μην τρωω το δουλεμα της αρκουδας απο τον πωλητη. Απο την εβδομαδα πιστευω να ειμαι και επισημα ενεργο μελος, εκτος και αν εχουν οι τελωνιακοι διαφορετικη γνωμη (βλεπε απεργεια).
Αντε Χαρη φτανει και η δικη σου ωρα. Θα ησυχασει ο καημενος ο πωλητης. και μετα θα περιλαβεις εμας με τις εντυπωσεις σου.
Καλα και ασφαλη χιλιομετρα σε ολουςεύχομαι ρε φιλε να είσαι τυχερός και να μην υπάρχει άλλη καθυστέρηση ......
περιμένουμε και τα δικά σου σχόλια όμως
ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟ να είναι -
Προτείνω τον Χάρη για επίτιμο Πρόεδρο του Ελληνικού Q5 CLUB, μιας και προτιμάει τον εγκλεισμό του σε φρενοκομείο που έχει Q5, από το να ζει ελεύθερος την αβεβαιότητα της αναμονής...ne ne ne
Θα σε παρακαλούσα να γράφεις με Ελληνικούς χαρακτήρες όπως προβλέπεται από τον κανονισμό modmia mikri ekseresi gia melontiko katoxo q5 ???? ginete?
Xρησιμοποιησε το http://speech.ilsp.gr/greeklish/greeklishdemo.asp
AUDI Q5