-
Καλέ μου φίλε το Coupe ανακυρήχθηκε Coupe της Χρονιάς από το Top Gear στην Αγγλία το 1996 (από όπου και το παρήγγειλα στην Spicar πριν επιστρέψω από τισ σπουδές μου.
Χμ χμ χμ χμ.
Όταν δε το το έβγαλα από την Spicar στην Συγγρού να το πάω σπίτι μου πρέπει να με ρώτησαν 10 τύποι στον δρόμο στα φανάρια τι αυτοκίνητο είναι αυτό.
Κάνεις λάθος για το 1993 ή το μπερδεύεις με άλλο -
Ο χρήστης Μάνος Σταμάτης έγραψε:
Καλέ μου φίλε το Coupe ανακυρήχθηκε Coupe της Χρονιάς από το Top Gear στην Αγγλία το 1996 (από όπου και το παρήγγειλα στην Spicar πριν επιστρέψω από τισ σπουδές μου.
Χμ χμ χμ χμ.
Όταν δε το το έβγαλα από την Spicar στην Συγγρού να το πάω σπίτι μου πρέπει να με ρώτησαν 10 τύποι στον δρόμο στα φανάρια τι αυτοκίνητο είναι αυτό.
Κάνεις λάθος για το 1993 ή το μπερδεύεις με άλλοhttp://en.wikipedia.org/wiki/Fiat_Coupé
The Fiat Coupé (type 175, officially titled the Coupé Fiat) was a coupé produced by the Italian manufacturer Fiat between 1993 and 2000. The car was introduced at Brussels Motor Show in 1993 -
Αγαπητέ φίλε
Το Coupe Κυκλοφόρησε στην Ελλάδα τότε που λέω και μάλιστα το 1800 cc 16V που είχα εγώ φόραγε τον ίδιο κινητήρα με την βαρκούλα (Barchetta) που επίσης μόλις είχε βγεί.
Το πότε το έβγαλε η Fiat είναι κάτι που δεν κολλάει στα όσα λέμε τόση ώρα
Αν μου βρείς κάπου αγγελία με μοντέλο πριν το 1997 στην Ελλάδα, ΤΌΤΕ ΣΕ ΚΕΡΝΑΩ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ με το Q5 που περιμένω -
Ο χρήστης Μάνος Σταμάτης έγραψε:
Αγαπητέ φίλε
Το Coupe Κυκλοφόρησε στην Ελλάδα τότε που λέω και μάλιστα το 1800 cc 16V που είχα εγώ φόραγε τον ίδιο κινητήρα με την βαρκούλα (Barchetta) που επίσης μόλις είχε βγεί.
Το πότε το έβγαλε η Fiat είναι κάτι που δεν κολλάει στα όσα λέμε τόση ώρα
Αν μου βρείς κάπου αγγελία με μοντέλο πριν το 1997 στην Ελλάδα, ΤΌΤΕ ΣΕ ΚΕΡΝΑΩ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ με το Q5 που περιμένωhttp://www.car.gr/classifieds/cars/view/373032/
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/386326/
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/376912/
Εχουμε βγει οφτοπικ ομως οποτε ας το αφησουμε εδω.Με το καλο να παραλαβεις το καινουργιο σου αμαξι.
-
Παρελαβα τελος ιουλιου κ ειμαι ικανοποιημενος απο το αυτοκινητο σε μεγαλο βαθμο. Απο αυτα που εχουν γραφτει για προβληματα το μονο που μου παρουσιαζει (εχω 4500χλμ) ειναι το ανεβοκατεβασμα στροφων στις 2900-3200 στρφ,δεν εχω κανενα τρεμουλο στο τιμονι ουτε στο φρεναρισμα ουτε πουθενα αλλου (μια ελαφρια αποκλιση του τιμονιου προς τα δεξια πιστευω οτι διωρθονεται με μια ζυγοσταθμιση αν κ ειναι τοσο ελαφρια που φοβαμαι μην κανοντας την δημιουργηθει μεγαλυτερο προβλημα). Οσο για τον φιλο που περιμενει να παραλαβει να ειναι σιγουρος οτι εκανε την καλυτερη επιλογη κ να ειναι καλοταξιδο. Μονο για την διακυμανση των στροφων πρεπει να δοθει μια λυση ( θελω να πιστευω οτι η audi θα το εχει εντοπισει κ θα δωσει λυση).
-
Ο χρήστης GPAIGIO έγραψε:
(μια ελαφρια αποκλιση του τιμονιου προς τα δεξια πιστευω οτι διωρθονεται με μια ζυγοσταθμιση αν κ ειναι τοσο ελαφρια που φοβαμαι μην κανοντας την δημιουργηθει μεγαλυτερο προβλημα).Ευθυγραμμιση θελει και οχι ζυγοσταθμιση.
-
Παρελαβα τελος ιουλιου κ ειμαι ικανοποιημενος απο το αυτοκινητο σε μεγαλο βαθμο. Απο αυτα που εχουν γραφτει για προβληματα το μονο που μου παρουσιαζει (εχω 4500χλμ) ειναι το ανεβοκατεβασμα στροφων στις 2900-3200 στρφ,δεν εχω κανενα τρεμουλο στο τιμονι ουτε στο φρεναρισμα ουτε πουθενα αλλου (μια ελαφρια αποκλιση του τιμονιου προς τα δεξια πιστευω οτι διωρθονεται με μια ζυγοσταθμιση αν κ ειναι τοσο ελαφρια που φοβαμαι μην κανοντας την δημιουργηθει μεγαλυτερο προβλημα). Οσο για τον φιλο που περιμενει να παραλαβει να ειναι σιγουρος οτι εκανε την καλυτερη επιλογη κ να ειναι καλοταξιδο. Μονο για την διακυμανση των στροφων πρεπει να δοθει μια λυση ( θελω να πιστευω οτι η audi θα το εχει εντοπισει κ θα δωσει λυση).Υπάρχει νεο διαθέσιμο update για την διακύμανση των στροφών...ρώτα στην αντιπροσωπεία σου
-
To Bill 33
Με έσκισες
Δεν περίμενα ότι υπήρχαν μοντέλα 95 στην Ελλάδα
Κέρδισες βόλτα με το μωρό μου
To GPAIGIO
Ευχαριστώ για τις ευχές σου. Επίσης -
Καλησπέρα σε όλους.Σκεφτομαι να βάλω χιονολάστιχα , το εχει ψάξει κανείς; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
-
Καλημερα σε ολους κ ευχαριστω για τις αμεσες απαντησεις σας.Για το προβλημα με την διακυμανση των στροφων γνωριζει καποιος εαν η ΔΕΛΤΑ CAR στην Πατρα το ξερει? γιατι σε ερωτηση πριν ενα μηνα δεν γνωριζαν... κατι
-
Ο χρήστης audiq5greg έγραψε:
Καλησπέρα σε όλους.Σκεφτομαι να βάλω χιονολάστιχα , το εχει ψάξει κανείς; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.Θέλεις χιονολάστιχο για δρόμο ή θα βγαίνεις και σε εκτος χιονισμένα?
Τι διάσταση δίνει ο κατασκευαστής για τα χειμερινά σου? -
Καλημερα σε ολους κ ευχαριστω για τις αμεσες απαντησεις σας.Για το προβλημα με την διακυμανση των στροφων γνωριζει καποιος εαν η ΔΕΛΤΑ CAR στην Πατρα το ξερει? γιατι σε ερωτηση πριν ενα μηνα δεν γνωριζαν... κατιΕίναι η...πολιτική τους να ...μην ξέρουν...
Επικοινώνησε μαζί τους,εξήγησέ τους το πρόβλημα,και θα σου κλείσουν ραντεβού για να κάνουν κάποιες μετρήσεις στο σασμάν.Μετά θα κάνουν το τελευταίο update (ελπίζω),και το πρόβλημα θα λυθεί κατά 90-95%.Αργότερα κάθε φορά που θα κάνεις service θα σου κάνουν το τελευταίο διαθέσιμο update και ελπίζω οτι κάποια στιγμή θα λυθεί εντελώς -
Eυχαριστω κ ελπιζω να μην μου λενε τιποτα τρελλα κ κανουν τον ανηξερο παλι
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Καλησπέρα σε όλους.Σκεφτομαι να βάλω χιονολάστιχα , το εχει ψάξει κανείς; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Θέλεις χιονολάστιχο για δρόμο ή θα βγαίνεις και σε εκτος χιονισμένα?
Τι διάσταση δίνει ο κατασκευαστής για τα χειμερινά σου?Θέλω χιονολάστιχα για να ανεβαίνω στα χιονοδρομικά (άσφαλτο/χιονισμένη άσφαλτος) με ολες τις συνθήκες με προσοχή αλλα και με άνεση.Δεν θέλω να χάσω σε km στην άσφαλτο σε στεγνό η βρεγμένο δρόμο .
Που μπορώ να μάθω γιατην διάσταση που δίνει ο κατασκευαστής για τα χειμερινά λάστιχα.Για οικονομία 8α προτιμούσα να αλλαξω μόνο ελαστικά και οχι ζαντες. Ποια να προτιμήσω.Τώρα εχω αυτά της βασικής έκδοσης:
Ζάντα
Αλουμινίου 8 J x 17'' σε σχέδιο 7 ακτίνων
Ελαστικά
235/65 R17
Eυχαριστώ . -
πολλή αναμονή ρε παιδιά ! Από τις 8 ιουλίου το παραγγείλα και ακόμα ....... Έχετε ιδέα από τότε που βγαίνει απ το εργοστάσιο πόσο καιρό κάνει για να το παραλάβεις στην ελλάδα ?
-
Ο χρήστης leftgalan έγραψε:
πολλή αναμονή ρε παιδιά ! Από τις 8 ιουλίου το παραγγείλα και ακόμα ....... Έχετε ιδέα από τότε που βγαίνει απ το εργοστάσιο πόσο καιρό κάνει για να το παραλάβεις στην ελλάδα ?1 μήνα αν όλα πάνε καλά!
-
Εγώ πήρα αριθμό πλαισίου για το S-Line μου , την προηγούμενη Τετάρτη και με ημερομηνία κατασκευής 1/41 (05/10/09), μία μέρα μετά τις εκλογές δηλαδή! Μου είπαν ότι είναι ήδη στο πλοίο για Ελλάδα... Αλλά με προβληματίζουν οι απεργίες...
-
Ο χρήστης audiq5greg έγραψε:
Θέλεις χιονολάστιχο για δρόμο ή θα βγαίνεις και σε εκτος χιονισμένα?
Τι διάσταση δίνει ο κατασκευαστής για τα χειμερινά σου?Θέλω χιονολάστιχα για να ανεβαίνω στα χιονοδρομικά (άσφαλτο/χιονισμένη άσφαλτος) με ολες τις συνθήκες με προσοχή αλλα και με άνεση.Δεν θέλω να χάσω σε km στην άσφαλτο σε στεγνό η βρεγμένο δρόμο .
Που μπορώ να μάθω γιατην διάσταση που δίνει ο κατασκευαστής για τα χειμερινά λάστιχα.Για οικονομία 8α προτιμούσα να αλλαξω μόνο ελαστικά και οχι ζαντες. Ποια να προτιμήσω.Τώρα εχω αυτά της βασικής έκδοσης:
Ζάντα
Αλουμινίου 8 J x 17'' σε σχέδιο 7 ακτίνων
Ελαστικά
235/65 R17
Eυχαριστώ .Αν βάλεις χειμερινά στην υπάρχουσα ζάντα υπάρχει περίπτωση να μην σου επιτρέπει ο κατασκευαστής αλυσίδες, στην 1% περιπτωσιολογία που με τα χιονολάστιχα δεν θα μπορείς και θα χρειάζεσαι αλυσίδες. Δες στην πόρτα του οδηγού τι διαστάσεις σου δίνει για χειμερινά η ακόμα καλύτερα στο manual.
για να κάνεις καλή δουλειά θα χρειαστίς ένα σετ φθηνές ζάντες.
Από λάστιχο προτείνω Nokian WR G2 SUV. Έχουν ψηλά όρια ταχύτητας, νομίζω Η, αλλά για να μην τα φθείρεις μέχρι 150χλμ/ ώρα καλά είσαι -
παιδιά καλησπέρα το παραγγείλα με ήχοσυστημα Bang & olufsen έχει κανένας για να μου πει πως ακούγεται να με φτιάξει λίγο που εχω ξεροσταλιασει να το περιμενω ?
-
Ο χρήστης leftgalan έγραψε:
παιδιά καλησπέρα το παραγγείλα με ήχοσυστημα Bang & olufsen έχει κανένας για να μου πει πως ακούγεται να με φτιάξει λίγο που εχω ξεροσταλιασει να το περιμενω ?Εγω έχω B&O σπίτι για εικόνα και ήχο. Αν έχουν κάνει (που θα έχουν κάνει) την ίδια δουλειά και στα αυτοκίνητα, γιατί οι άνθρωποι είναι αλλου, θα μείνεις καταευχαριστημένος
AUDI Q5