-
Παίδες αγόρασα το derbi senda limited edision το οποίο είναι 50cc.Από τι γνωρίζω οι διαφορά με το απλό το senda είναι μόνο εμφανισιακά.Θα ήθελα να μου πείτε την γνώμι σας για αυτήν την αγορα αλλά και κάτι ακόμα.Το μου βγάζει ντουμάνι από καπνό και μου σπάει πάρα πολύ τα νεύρα.Τι μπορώ να κάνω ώστε να μην βγάζει τόσο καπνό???
-
Παίδες αγόρασα το derbi senda limited edision το οποίο είναι 50cc.Από τι γνωρίζω οι διαφορά με το απλό το senda είναι μόνο εμφανισιακά.Θα ήθελα να μου πείτε την γνώμι σας για αυτήν την αγορα αλλά και κάτι ακόμα.Το μου βγάζει ντουμάνι από καπνό και μου σπάει πάρα πολύ τα νεύρα.Τι μπορώ να κάνω ώστε να μην βγάζει τόσο καπνό???
-
-
Κάνει αυτόματη μίξη λαδιού-βενζίνης ή ρίχνεις λάδι εσύ μόνος σου στο ντεπόζιτο?
-
Όταν είναι κρύο λογικό είναι να σου βγάζει παραπάνω καπνό... το ζεσταίνεις καλά καλά πρώτα και μετά από το πρώτο άνοιγμα θα σου 'ξεκαπνίσει'. Αν πάλι έχεις πρόβλημα διάλεξε ένα πιο 'άκαπνο' λάδι. Τότες που ήμουν δίχρονος (πάει καιρός) έβαζα μόνο Castrol TT-S και ένα εξίσου καλό (και ακριβό) της Motul. Δεν μου κάπνιζε πολύ αλλά πιστεύω οτι από τότε θα έχουν βγεί και ακόμα πιο 'άκαπνα' λάδια. Αν και πάλι έχεις πρόβλημα πήγαινέ το να σου ρυθμίσουν την αντλιούλα του...
Επίσης μην περιμένεις να σου ανάψει η λυχνία για να προσθέσεις λαδάκι, βάζε από μόνος σου όποτε μπορείς!
Τη μυρωδιά δεν τη γλιτώνεις πάντως (Au de Castrol pour Homme)Καλορίζικο, καλά χιλιόμετρα και κράνος-γάντια ΠΑΝΤΑ!!!
Πια η γνώμη σας?