-
Κάθε πέρυσι και καλίτερα ...τίποτα άλλο.
-
Yπάρχουν πουθενά φωτογραφίες?
Πολύ καλή η μάχη στην Α/5 τουλάχιστον απ'ότι φαίνεται από τους χρόνους. -
-
-
δεν είχε θέαμα...
-
aytokinhta kala den eixe kai nea paidia epishs ????oloi teleiwmenei pappoudes trexoune !!!!!!!!!
-
ετσι ειναι ..ξαναπεστο..και εγω εχω βαρεθει ολο οι ιδιοι και οι ιδιοι... αλλα ρε παιδια..πολυ ακριβο το αθλημα!.. και οσο ναναι 300 ευρω η συμμετοχη στην ανάβαση ελεος!!!
-
Πρεπει να μην πολυειδατε αγωνα αν δεν σας αρεσαν τουλαχιστον οι Γκικας, Αρβανιτακης, Κατσιμης, Βασιλειαδης.
-
Καλημέρα σε όλους ,
Για να μη λέμε μονο τα στραβά αυτη η Ριτσωνα ηταν πολυ καλά
οργανωμένη και απο τις ελάχιστες φορές που τα δυο σκέλη τελείωσαν χωρις ουσιαστικές καθυστερέσεις....ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ
Οσον αφορά τον αγώνα ευτυχώς είδαμε και 6 Ν1 , στην Ν2 οι 3 (της αρχικής κατάταξης) πρώτοι πηγαίνανε πραγματικά πολυ γρήγορα . Ν3 ο Ξανθάκος σου δίνει την εντυπωση πως οσο γρήγορα και να πηγαίνει ο Κυρίτσης (που όντως πάει) πάντα θα πηγαίνει μισό κλίκ πιο γρήγορα . Ν4 δυστυχώς χωρις συναγωνισμό ελλειψει Κορωνιού...
Α5 πραγματική σφαγή Αρβανιτάκη/Γκίκα και μπράβο και στους 2 γιατι πήγαιναν αέρα.Και στα MICRA μεγάλη μάχη με πολυ γρήγορα περάσματα απο την πλειοψηφία των οδηγών.Ο συναγωνισμός τους κάνει πολυ καλό
Α6 μπραβο σε Ζάγαρη για την μεγαλη του νικη και Χιωτάκη για την 3η θεση και τα πολυ γρήρορα περάσματα (αν και ισως στο 1ο περασμα με ταραγμένη ψυχολογία με τον μπροστινό που τον επιασε μεσα στην διαδρομή - βέβαια ξανανέβηκε ) . Για Παπανικολάου δεν λεω τιποτα γιατι ειναι αποδεδειγμένα παρα πολύ καλος σε ολες τισ μορφές αγώνων
Για Α7 πιστεύω φετος θα εχει πολυ περισσότερο ανταγωνισμό απο πέρισυ
Α8 εκπληκτικος ο Κατσίμης και χιλια μπραβο του,τρομερά περάσματα αν και πρωτη επαφη με το αυτοκινητο!!!!Και Πατσουρέας πολυ καλός
Για Ε10 τι να πω για τον Βασιλειάδη.....όποιος δεν το εχει δει αυτόν τον άνθρωπο χάνει,πηγαινει δίχως αύριο
Ε12 οτι και να λενε διάφοροι για παλαιμάχους πιστευω οτι ι επιστροφη Περατινού/Αγγλουπά/Καιτατζά και Ευθυμίου με WRC προσδίδει ενα μεγαλο ενδιαφέρον
Τελειώνοντας τις προσωπικές μου εντυπώσεις εχω μια μεγάλη απορία στην οποια ισως με βοηθήσει ο NASS
Όταν ενας αθλητής πιάνεται 2 φορες παράνομος την προγούμενη χρονιά , πιανεται και φέτος στον πρώτο αγώνα και μάλιστα απο οτι άκουσα ακυρώθηκαν 2 αυτοκίνητα στα οποια ειναι μηχανικός τοτε τι αλλο πρέπει να κάνει για να τιμωρηθεί........
Φιλικά
Γιάννης -
Εγώ προτείνω να μαζέψουμε όλα τα Ν1,Ν2 των αναβάσεων στο ζωολογικό πάρκο στα Σπάτα και να δούμε ποιά θα προκαλέσουν ερωτική διάθεση στους χιμπατζήδες....Μαϊμούδες γαρ.....Ρε ουστ (2)....(Το έχω ξαναπεί).....
-
Ο χρήστης JTGANG έγραψε:
Όταν ενας αθλητής πιάνεται 2 φορες παράνομος την προγούμενη χρονιά , πιανεται και φέτος στον πρώτο αγώνα και μάλιστα απο οτι άκουσα ακυρώθηκαν 2 αυτοκίνητα στα οποια ειναι μηχανικός τοτε τι αλλο πρέπει να κάνει για να τιμωρηθεί........
Φιλικά
ΓιάννηςΈλα ντε ....!!!!!!! Είναι όντως άξιον απορίας και ειδικά όταν πάει και γρήγορα!
-
poia maimou trwei mpanana ??>
-
Ο χρήστης JTGANG έγραψε:
Ε12 οτι και να λενε διάφοροι για παλαιμάχους πιστευω οτι ι επιστροφη Περατινού/Αγγλουπά/Καιτατζά και Ευθυμίου με WRC προσδίδει ενα μεγαλο ενδιαφέρον
Τελειώνοντας τις προσωπικές μου εντυπώσεις εχω μια μεγάλη απορία στην οποια ισως με βοηθήσει ο NASS
Φιλικά
Γιάννηςμηπως ησουν σε αλλη αναβαση?ο Αγγλουπας δεν ηρθε!!
-
Ο χρήστης sp0+ έγραψε:
Εγώ προτείνω να μαζέψουμε όλα τα Ν1,Ν2 των αναβάσεων στο ζωολογικό πάρκο στα Σπάτα και να δούμε ποιά θα προκαλέσουν ερωτική διάθεση στους χιμπατζήδες....Μαϊμούδες γαρ.....Ρε ουστ (2)....(Το έχω ξαναπεί).....Σπύρο ΄προφανώς ήσουν off sight ! Αλλά και να μην ήσουν, μην τους στήνεις όλους στην σέντρα ..... Να μιλάς συγκεκριμένα .
-
Ο χρήστης borbos έγραψε:
Γιάννηςμηπως ησουν σε αλλη αναβαση?ο Αγγλουπας δεν ηρθε!!
Λές να έγραφα όλα τα παραπάνω και να μην ήμουν στην ανάβαση???
Ούτε ο Καιτατζής έτρεχε , εννοούσα απλώς οτι με την επικείμενη συμμετοχή όλων των προαναφερθέντων η κλάση Ε12 θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον
Φιλικά
Γιάννης -
Ο χρήστης malsot έγραψε:
Εγώ προτείνω να μαζέψουμε όλα τα Ν1,Ν2 των αναβάσεων στο ζωολογικό πάρκο στα Σπάτα **και να δούμε ποιά θα προκαλέσουν **ερωτική διάθεση στους χιμπατζήδες....Μαϊμούδες γαρ.....Ρε ουστ (2)....(Το έχω ξαναπεί).....
Σπύρο ΄προφανώς ήσουν off sight ! Αλλά και να μην ήσουν, μην τους στήνεις όλους στην σέντρα ..... Να μιλάς συγκεκριμένα .
Σωτήρη, διάβασε πιο προσεκτικά αυτό που έγραψα και θα καταλάβεις αν τους έστησα όλους στη σέντρα....Όσο για το off sight, άσε να ξέρω κάποια πράγματα καλά αφού είναι η κατηγορία μου και πίστεψέ με δεν χρειάζεται να είσαι εκεί για να ξέρεις κάποια πράγματα.....
-
Ο χρήστης sp0+ έγραψε:
off sight,offside παιδιά
Εκτος και αν εννοείτε ότι ήταν κρυμμένος κάπου (out of sight) και το πάτε αλλού
Μην με παρεξηγήσετε ε, πλάκίτσα κάνω για να χαλαρώσει το κλίμα απο τις μαιμούδες που λέτε...
-
Το σωστο Παύλο είναι off site....Απλά πήρα την πάσα...
Πέρα από την πλάκα τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά με τις παρανομίες 'συναθλητών' στις συγκεκριμένες κλάσεις....Πρέπει μαζί με τα έξοδα συμμετοχής να έχεις κάνα δυο χιλιάρικά για ενστάσεις....Αλλά αξίζει!!!!!!
-
Ο χρήστης sp0+ έγραψε:
Το σωστο Παύλο είναι off site....Απλά πήρα την πάσα...Eξαρτάται τι θες να πείς. Αν εννοείες πάντως το ποδοσφαιρικό το σωστό είναι offside.
Τεσπα, sorry για το off topic (αυτό ειναι σωστό;) .
Είναι πολύ ασχημο πάντως να αγωνίζεσε και να μην ξέρεις αν χάνεις στα ίσια... -
Oops! Παύλο στο χρωστάω ! Παρ'όλα αυτά Σπύρο , το ερώτημα το δικό μου και του JTGANG κανείς δεν το απαντά!
Ανάβαση Ριτσώνας 25-26/2