-
Προληπτικά ή μετά από κάποιο θέμα με τον κινητήρα;Εντυπώσεις;
-
γεια σας .ηρθε σε κανεναν σας ανακληση για αλλαγη καδενών στο Χ3 2000 ντιζελ? εμενα με πηραν τηλ. σημερα για να τις αλλαξω με δικια τους χρεωση .2500 ,00€ στοιχιζει λενε .Ξερει καποιος κατι?
-
ειμαι κατοχος Χ3 2000 κυβικα βενζινη απο το 2005
εχω κανει 205000 χιλ
πριν λιγο καιρο μετα τα 80 χιλ αρχιζει να ερχεται ενα βουητο στη καμπινα κυριως κατω απο τη θεση του οδηγου
το βουητο ειναι ανεξαρτητα απο το τι ταχυτητα εχω 3η πανω απο 80 χιλ αρχιζει 4τη το ιδιο 5η και 6η το ιδιο εως και 140 οπυ τεινει να χαμηλωνει λιγο.
το περιεργο ειναι οτι οταν αηνω το γκαζι εξαφανιζεται μολις παταω λιγο το γκαζι βουη και συντονισμος.σην αρχη πηγε το μυαλο μου μεταδοση καπου και σε λιγες μερες μαλλον θα παω να το τσεκαρω
εχι αντιμετωπισει καποιος παρομοιο προβλημα????
ευχαριστω
'ξυπνάω' το θέμα μιας και αντιμετώπισα και εγω το θέμα που ειχε ο kostasbmw, μετά απο πολλές επισκέψεις στο συνεργειο το πρόβλημα βρέθηκε στα γρανάζια του σερβομηχανισμού της τετρακίνησης...
-
kostasbmw wrote:
ειμαι κατοχος Χ3 2000 κυβικα βενζινη απο το 2005
εχω κανει 205000 χιλ
πριν λιγο καιρο μετα τα 80 χιλ αρχιζει να ερχεται ενα βουητο στη καμπινα κυριως κατω απο τη θεση του οδηγου
το βουητο ειναι ανεξαρτητα απο το τι ταχυτητα εχω 3η πανω απο 80 χιλ αρχιζει 4τη το ιδιο 5η και 6η το ιδιο εως και 140 οπυ τεινει να χαμηλωνει λιγο.
το περιεργο ειναι οτι οταν αηνω το γκαζι εξαφανιζεται μολις παταω λιγο το γκαζι βουη και συντονισμος.σην αρχη πηγε το μυαλο μου μεταδοση καπου και σε λιγες μερες μαλλον θα παω να το τσεκαρω
εχι αντιμετωπισει καποιος παρομοιο προβλημα????
ευχαριστω
'ξυπνάω' το θέμα μιας και αντιμετώπισα και εγω το θέμα που ειχε ο kostasbmw, μετά απο πολλές επισκέψεις στο συνεργειο το πρόβλημα βρέθηκε στα γρανάζια του σερβομηχανισμού της τετρακίνησης...
εξαιρετικο που ενημερωνεις.
οι αντμιναραιοι ομως πρεπει να πανε το θεμα σε αλλο θρεντ, ας πουμε κατασκευαστες και μοντελα, καθως χ3 και εκτος δρομου δεν παιζει...
BMW Χ3 (Ε83)