-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Χθες πήρε το μάτι μου στην TV μία εκπομπή με καλεσμένο τον Μικρούτσικο (το Θάνο βέβαια). Εκεί παρατήρησα ότι στα τύμπανα ήταν κοπέλα. Σαν πρώην drummer μου κίνησε την περιέργεια. Έτσι, εκανα μία μικρή αναζήτηση για γνωστές/διάσημες drummers, αλλά δεν βρήκα και πολλά πράγματα. Ξέρετε εσείς κάποιες?
Από μπασίστριες κάτι γίνεται, αλλά από drummer δεν μου ρχεται καμία στο μυαλό...
Τανια Κικιδη ...κανει και δευτερα φωνητικα στον Παπακωνσταντινου!(πρεπει να την εχετε δει και στην τηλεοραση)
-
Ο χρήστης Michael-Amott έγραψε:
Τανια Κικιδη ...κανει και δευτερα φωνητικα στον Παπακωνσταντινου!(πρεπει να την εχετε δει και στην τηλεοραση)
Tην ξέρω! Έχει και πολύ καλή φωνή. Δεν ήξερα όμως ότι παίζει και τύμπανα.
Από μπασίστριες κάτι γίνεται, αλλά από drummer δεν μου ρχεται καμία στο μυαλό...
Το χεις παρατήσει τελείως το άθλημα;
Ναι, τελευταία φορά σε κόσμο έπαιξα το 1989!!! Από τότε βέβαια βαράω ότι άλλο κρουστό μπορώ (τουμπερλάκια, μπογκάκια κλπ) και έχω καμμιά 10ριά τέτοια. Πριν 1 χρόνο περίπου έκατσα σε σετ μετά από καιρό και τα χέρια μου δεν πήγαιναν. Δυστυχώς δεν είναι σαν το ποδήλατο.
Δεν μπορεί να μην υπήρχε ουτε μία ντραμερ σε κάποιο γκρουπάκι!!
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Ναι, τελευταία φορά σε κόσμο έπαιξα το 1989!!! Από τότε βέβαια βαράω ότι άλλο κρουστό μπορώ (τουμπερλάκια, μπογκάκια κλπ) και έχω καμμιά 10ριά τέτοια. Πριν 1 χρόνο περίπου έκατσα σε σετ μετά από καιρό και τα χέρια μου δεν πήγαιναν. Δυστυχώς δεν είναι σαν το ποδήλατο.
Ευκαιρια να δημιουργησουμε το 4Τforum super-band!
Κιθαριστες εχουμε..μπασιστες εχουμε..τυμπανα εχουμε...πληκτρα εχουμε...μια φωνη ρε παιδιααααα!!!
-
Λοιπόν, όποιος παίζει drums, είναι ώρα να τα παρατήσει. Χειρότεροι κι από δωδεκάχρονο είσαστε.
Youtube Video -
Νταξει...το εχω ξαναδει..το παιδακι δεν παει καλα..δεν ξερω ποτε προλαβε να μαθει τετοιου ειδους τεχνικη!
-
Νταξει...το εχω ξαναδει..το παιδακι δεν παει καλα..δεν ξερω ποτε προλαβε να μαθει τετοιου ειδους τεχνικη!Είναι όντως απίστευτος. Και δεν είναι μόνο η ταχύτητα ή κάτι τέτοιο... Τα έχει ΟΛΑ. Δεν υπάρχει τεχνική που όχι απλά να μην την ξέρει, αλλά να μην την έχει τελειοποιήσει. Και το κυριότερο, έχει groove, δεν είναι κανίβαλος να βαράει έτσι απλά. Ακόμα και όταν παίζει εξηκοστά τέταρτα (:lol:) κάθε χτύπημα έχει το νόημά του και έχει παιχτεί με την ένταση που πρέπει.
-
Κιθαριστες εχουμε..μπασιστες εχουμε..τυμπανα εχουμε...πληκτρα εχουμε...μια φωνη ρε παιδιααααα!!!
Με κλίση στο black death metal σου κάνει;;
-
Ο χρήστης Hil έγραψε:
Με κλίση στο black death metal σου κάνει;;
Μεσααααα!!
-
Mπλιαχ!
-
Να φτιάξουμε 2 συγκροτήματα, ένα για μουσική κι ένα για σαματά.
-
Mπλιαχ!Αααααααρρρρργγγγγγγκκκκκκκκ!!!!
Οοοοοοουυυυυυαααααααα!!!!!!!!! -
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Να φτιάξουμε 2 συγκροτήματα, ένα για μουσική κι ένα για σαματά.Εσυ σε ποιο θα παιζεις?
-
Στο κοινό.
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Στο κοινό.Εμ βεβαια...επομενο ειναι κουλος και στην οδηγηση κουλος και στα πληκτρα...!
-
Εγώ φταίω ρε που σου ευχήθηκα να περάσεις και καλά.
Πού να σου καεί το ντουλαπάκι (και να μην έχεις πού να βάλεις τις κλήσεις).
-
(ασχετο)
οταν ημουν στο σχολειο ηθελα μια τετοια
εδω και λιγο καιρο πηρα μια τελε και φυσικα δεν υπαρχει καθολου ουτε καν σαν κονσεπτ η αγορα αλλης κιθαρας
αλλα γενικα τι γνωμη εχετε για την εν λογω κιθαρα;
επισης παιζει κανεις αυτο το συμπαθητικο οργανο που ονομαζεται μπαντζο;
ζν.. -
μιας και μιλαμε για μουσικη ασχολειτε κανεις με το τραγουδι; θελω να μαθω πως μετριετε το ευρος της φωνης. ενας τενορος τι ευρος εχει και τι χαρακτηριστικα; γινετε να βελτιωθει η δυναμη και το ευρος της φωνης;
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
(ασχετο)
εδω και λιγο καιρο πηρα μια τελε και φυσικα δεν υπαρχει καθολου ουτε καν σαν κονσεπτ η αγορα αλλης κιθαρας
ζν..Tρομερή κιθάρα, πολύ ιδιαίτερη. Αυτή και η αδερφούλα της η Jazzmaster είναι εφιάλτες στο σετάρισμα, αλλά μ' αρέσουν πολύ. Η Jaguar μάλιστα έχει κοντή σκάλα (24.75'' σαν τις Gibson και όχι 25.5 σαν τις υπόλοιπες Fender). Εγώ προτιμώ την Jazzmaster.
Να σου πω ότι τον τελευταίο καιρό χαζεύω στο ebay για κανένα φτηνό μπάτζο; Ακούω και 16 Horsepower, οπότε έχω φάει ένα κόλλημα...
skye θέλω το σώμα της strat σουυυυυυυυυυ.
-
Ο χρήστης saligaros_ έγραψε:
:offtopicviii:
μιας και μιλαμε για μουσικη ασχολειτε κανεις με το τραγουδι; θελω να μαθω πως μετριετε το ευρος της φωνης. ενας τενορος τι ευρος εχει και τι χαρακτηριστικα; γινετε να βελτιωθει η δυναμη και το ευρος της φωνης;Δες αυτό:
http://www.vocalstudio.gr/gr_flash/Pinocchio.pdf
Δεν ξέρω αν θα σε βοηθήσει, αλλά αυτά που γράφονται είναι σωστά από άποψη φωνητικής...
-
(ασχετο)
http://images4.thomann.de/pics/prod/184973.jpg
ζν..Tρομερή κιθάρα, πολύ ιδιαίτερη. Αυτή και η αδερφούλα της η Jazzmaster είναι εφιάλτες στο σετάρισμα, αλλά μ' αρέσουν πολύ. Η Jaguar μάλιστα έχει κοντή σκάλα (24.75'' σαν τις Gibson και όχι 25.5 σαν τις υπόλοιπες Fender). Εγώ προτιμώ την Jazzmaster.
βασικα εγω την ερωτευτηκα οταν πηγαινα σχολειο, επειδη την επαιζαν πολλα γκρουπακια που ακουγα εκεινη την εποχη.. το την επαιζαν βεβαια ειναι σχετικο, καθως απ'οτι διαβαζω πλεον (τοτε δεν ηξερα) ηταν πιο καγκουρεμενες και απο αμαξι του φαστ εν φιουριους και ο ηχος ακομα και σε λαιβ δεν πιστευω οτι θα ηταν ο τυπικος jaguar ηχος με τοσες μοντιφες
απο την αλλη ομως, παραμενει εφηβικο ονειρο (οχι απιαστο φυσικα) ή και απωθημενο
το μονο προβλημα ειναι οτι δεν εχω παιξει ποτε στη ζωη μου με τετοια κιθαρα αλλα τεσπαΝα σου πω ότι τον τελευταίο καιρό χαζεύω στο ebay για κανένα φτηνό μπάτζο; Ακούω και 16 Horsepower, οπότε έχω φάει ένα κόλλημα...
και εγω ψηνομαι
skye θέλω το σώμα της strat σουυυυυυυυυυ.
ελα αθηνα να τη δεις και βλεπουμε
Παίζουμε μουσική/σαματά;