-
Το ότι ακούμε είναι σίγουρο! Παίζουμε όμως;
Απ' ότι είδα, κυκλοφορούν κάποιοι κιθαρίστες, πληκτράδες κλπ...
Για πείτε, για πείτε...Τι παίζετε (από μπουζούκι μέχρι samples), τι εξοπλισμό έχετε, πόσο ασχολείστε και ό,τι άλλο σας κατέβει...
Εγώ παίζω κιθάρα εδώ και μερικά χρόνια. Κουλός ήμουν και κουλός θα παραμείνω, αλλά παίζω γιατί με ηρεμεί και με εκτονώνει.
Παίζω με αυτήν κιθάρα: http://www.guitarworks.com/pix/hamerflame.jpg
Την πήρα όταν ήμουν 18; Φαίνεται, ε;Ο ενισχυτής μου είναι ένας προ λίγων μηνών αποκτειθείς Laney vc15, λαμπάτος.
Kαι έχω και 2-3 πεταλάκια...
Για να παρουσιαστεί ο επόμενος, παρακαλώ!
-
Για πείτε, για πείτε...Τι παίζετε (από μπουζούκι μέχρι samples), τι εξοπλισμό έχετε, πόσο ασχολείστε και ό,τι άλλο σας κατέβει...
Εγώ παίζω κιθάρα εδώ και μερικά χρόνια. Κουλός ήμουν και κουλός θα παραμείνω, αλλά παίζω γιατί με ηρεμεί και με εκτονώνει.
Την πήρα όταν ήμουν 18; Φαίνεται, ε;Ο ενισχυτής μου είναι ένας προ λίγων μηνών αποκτειθείς Laney vc15, λαμπάτος.
-
-
Εδώ, παρών!
Εκτός από τη Les Paul Classic, έχω μια Ibanez RG560 (Paul Gilbert) και μια ακουστική της κακιάς ώρας που είχα πάρει στην Αγγλία σα φοιτητής για να μην κόψω τις φλέβες μου.
Ενισχυτή έχω έναν Marshall Valvestate 8080 και τα εφέ μου είναι από ZOOM 9150 -
Nα μη ρωτήσω πόσο πήγε το μαλλί για την κούκλα την Les Paul, ε;
Αντίγραφο της ibanez ήταν η πρώτη μου κιθάρα, ονόματι cadenja..
Τώρα που έχουν αλλάξει τα γούστα μου, μακρυά από floyd rose! -
Εγώ ξαναξεκίνησα με το πιάνο, έπειτα από 4-5 χρόνια απραξίας. Γενικά, παίζω/μαθαίνω διάφορα είδη μουσικής(έτσι και αλλιώς, αν έχεις τεχνική από κλασσική μουσική τα παίζεις όλα), εκτός από γαβ-γαβ.
Ίσως αγοράσω και ένα synthesiser κάποια στιγμή στο μέλλον για περαιτέρω πειραματισμό.
-
Μέχρι πριν απο λίγα χρόνια έπαιζα τρομπέτα στη Μπάντα του Δήμου...
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Μέχρι πριν απο λίγα χρόνια έπαιζα τρομπέτα στη Μπάντα του Δήμου...Τι έγινε, δεν είχες ελεύθερο χρόνο με τη δουλειά σου ή έμπλεξες με κανέναν όφι ;
-
Πολύ λίγα πράγματα δυστυχώς, αλλά το παλεύω!
-
Πιάνο με στείλανε να μάθω, όταν ήμουν 5.
Στην αρχή, πήγαινα με το ζορί, αλλά στην πορεία άρχισε να μ 'αρέσει.
Πλέον, η κλασική μουσική είναι σχεδόν αναπόσπαστο μέρος της ζωής μου.
Σπούδασα πιάνο για περίπου 12 χρόνια, έφτασα μέχρι Α'ανωτέρα και σταμάτησα. Αυτά που ποτέ δεν χώνεψα, ήταν οι αρμονίες και το σολφέζ.Παίζω, αλλά όχι πολύ τακτικά. Κάθε φορά, μ' αρέσει, που παράγω μουσική μόνος μου, αλλά είναι βασικό να κρατάς και σε φόρμα τα δάχτυλά σου.
Δηλαδή, αν σταματήσεις να παίζεις, αρχίζει με την πάροδο του χρόνου η φθορά. -
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Πολύ λίγα πράγματα δυστυχώς, αλλά το παλεύω!Είναι δύσκολη, απ' ότι φαντάζομαι...
Φανταστικό όργανο, πάντως, μην τα παρατήσεις!
-
Ο χρήστης King Alexander έγραψε:
Τι έγινε, δεν είχες ελεύθερο χρόνο με τη δουλειά σου ή έμπλεξες με κανέναν όφι ;
Βασικά, παραμεγάλωσα! Στη μπάντα συνήθως συμμετέχουν παιδιά 10-18 ετών (εγώ πρωτόπαιξα όταν ήμουν 5η Δημοτικού το μακρινό '89). Εγώ έπαιζα συστηματικά μέχρι το 96-97. Από τότε και έπειτα συνηθίζουμε κάποιοι 'παλιοί' να μαζευόμαστε και να παίζουμε μαζί στην περιφορά του Επιταφιου τη Μεγάλη Παρασκευή. Δυστυχώς τα τελευταία χρόνια έχω χάσει αρκετές περιφορές, μαζί και την επαφή με την τρομπέτα αλλά κάποια στιγμή πρέπει να αγοράσω μια τρομπέτα με ένα silent brass (για να μην ενοχλώ και τους γείτονες
-
Πλήκτρα εδω και 17 συναπτά χρόνια!
η πρώτη σοβαρή μου αγορά ήταν ενα Technics KN1200 Φανταστικό οργανάκι με ΤΕΛΕΙΟ ηχο πιάνου!
η τελευταια αποκτησή μου ειναι ενα KORG TRITON PRO!
ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ (οχι οτι ειναι δικό μου)
τωρα απο ειδη μουσικής, αρέσκομαι σε jazz, rock, και τα συναφή, αλλα το ριμάδι το korg με εβαλε και στο τρυπάκι του συνθετικού ήχου και σε σχετικά ήδη μουσικής με τα οποια πειραματίζομαι! -
Τι έγινε, δεν είχες ελεύθερο χρόνο με τη δουλειά σου ή έμπλεξες με κανέναν όφι ;
Βασικά, παραμεγάλωσα! Στη μπάντα συνήθως συμμετέχουν παιδιά 10-18 ετών (εγώ πρωτόπαιξα όταν ήμουν 5η Δημοτικού το μακρινό '89). Εγώ έπαιζα συστηματικά μέχρι το 96-97. Από τότε και έπειτα συνηθίζουμε κάποιοι 'παλιοί' να μαζευόμαστε και να παίζουμε μαζί στην περιφορά του Επιταφιου τη Μεγάλη Παρασκευή. Δυστυχώς τα τελευταία χρόνια έχω χάσει αρκετές περιφορές, μαζί και την επαφή με την τρομπέτα αλλά κάποια στιγμή πρέπει να αγοράσω μια τρομπέτα με ένα silent brass (για να μην ενοχλώ και τους γείτονες
Παίζεις και jazz;
-
Παίζω κιθάρα τα τελευταία 21 χρόνια. Έχω μία Ibanez s2120 (βγήκε το 2002 πλέον έχει καταργηθεί) δύο κλασικές (Alhambra , Martin) δύο ενισχυτές έναν λαμπάτο Ashdown Peacemaker 60 Combo και έναν Peavey Bandit 80 μία πεταλιέρα Boss Gt-8 και μερικά πεταλάκια που τα χρησιμοποιούσα μέχρι να πάρω τήν πεταλιέρα. Τα είχα παρατήσει κάποια διαστήματα αλλά τελικά κατάλαβα οτι δέν μπορώ χωρίς κιθάρα.. Τον τελευταίο χρόνο έχω πάθει τενοντίτιδα και με ταλαιπωρεί πάρα πολύ (αχχχχχ). Μουσική παίζω rock metal latin κλασική αλλά και πολλά άλλα είδη. Όνειρο να ασχοληθώ επαγελματικά αλλά πλέον με την τενοντίτιδα δέν το βλέπω..
-
Ο χρήστης nexis έγραψε:
Παίζω κιθάρα τα τελευταία 21 χρόνια. Έχω μία Ibanez s2120 (βγήκε το 2002 πλέον έχει καταργηθεί) δύο κλασικές (Alhambra , Martin) δύο ενισχυτές έναν λαμπάτο Ashdown Peacemaker 60 Combo και έναν Peavey Bandit 80. Τα είχα παρατήσει κάποια διαστήματα αλλά τελικά κατάλαβα οτι δέν μπορώ χωρίς κιθάρα.. Τον τελευταίο χρόνο έχω πάθει τενοντίτιδα και με ταλαιπωρεί πάρα πολύ (αχχχχχ). Μουσική παίζω rock metal latin κλασική αλλά και πολλά άλλα είδη. Όνειρο να ασχοληθώ επαγελματικά αλλά πλέον με την τενοντίτιδα δέν το βλέπω..Κιθάρα με χοντρό μπράτσο δοκίμασες; Κάποιοι που είχαν παρόμοιο πρόβλημα λένε ότι το ξεπέρασαν παίζοντας με κιθάρα με χοντρό μπράτσο (στηρίζει καλύτερα το χέρι)
-
Δέν νομίζω να μου κάνει τίποτα. Και πού δέν παίζω πάλι με πονάει. Εδώ και κανά 6άμηνο δέν παίζω σχεδόν καθόλου για να μήν επιβαρύνω το χέρι. Και δέν το κουράζω πουθενά. Ε δέν περνάει.. Έχω πάει σε τρείς γιατρούς έχω στο πρόγραμμα άλους 2.
-
Βασικά, παραμεγάλωσα! .....Άλλαξε το όργανο με σαξόφωνο, άλλαξε (αρκετά) και τις ημερομηνίες κι έχεις τη δική μου ιστορία.
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Παίζεις και jazz;
Jazz? Αμα θες κανα εμβατήριο...
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Βασικά, παραμεγάλωσα! .....
Άλλαξε το όργανο με σαξόφωνο, άλλαξε (αρκετά) και τις ημερομηνίες κι έχεις τη δική μου ιστορία.
Οπως βλέπεις, σε ακολουθω κατα ποδας!
Πως είναι η ζωή σου τώρα;
Παίζουμε μουσική/σαματά;