-
'ΣΑΒΒΑ ΞΕΚΙΝΑ'...
-
'ΟΤΟ-ΜΑΝΙΚΟ'
-
Τωρα που ηρεμησαν τα πραγματα γυριστε πισω στις σελιδες του πρωτου αγωνα...μετα το 1-4, και δειτε ποσοι απο εμας αφοριζαμε αυτα τα παιδια και τον προπονητη
Εγω τοτε τα εριχνα ευθυνες στον Νικοπολιδη, αλλα παντα ημουν υπερμαχος του Otto -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Α, μη το ξεχάσω! Ο Γεωργίου να μου πείτε που γράφει, η κλασομπανιέρα!
Τον καιρο που δουλευα αγοραζα τον Φιλαθλο για να περναει η ωρα μες στο τραινο. Ο Γεωργιου ειχε καθημερινα μιση σελιδα δικια του.
Απο οταν επαψα να δουλευω,επαψα και τον Φιλαθλο οποτε δεν ξερω αν ισχυει ακομα το ιδιο.
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Α, μη το ξεχάσω! Ο Γεωργίου να μου πείτε που γράφει, η κλασομπανιέρα!
Τον καιρο που δουλευα αγοραζα τον Φιλαθλο για να περναει η ωρα μες στο τραινο. Ο Γεωργιου ειχε καθημερινα μιση σελιδα δικια του.
Απο οταν επαψα να δουλευω,επαψα και τον Φιλαθλο οποτε δεν ξερω αν ισχυει ακομα το ιδιο.
Στο match money γραφει σιγουρα παντως
-
πριν απο λιγο ο γεωργιου σε σταθμο της θεσσαλονικης εκθειαζε τον ρεχαγκελ και ολους του παικτες!
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
και μπραβο στους τουρκους οπαδους..
γιατί μπράβο;
Σφύριξαν ή δεν σφύριξαν στον εθνικό ύμνο μας σε σημείο που να μην τον ακούς καν;
μην τρελαθούμε κιόλας...είχαμε το Σωτηρακόπουλο να μας τα πρήζει...μην διαβάζω κ τέτοια εδώ μέσα.
ΥΓ. λεπτομέρεια, δεν τους έπαιρνε να κάνουν το παραμικρό...ήταν σοβαρά υπόλογοι μετά το παιχνίδι με την Ελβετία.
Μπράβο ρε Ελλαδάρα...που απέδειξες σε όλους τους πικρόχολους ότι δεν μασάς! Μπράβο!
-
Οι εθνικοι υμνοι παντα θα σφυριζονται απο την καφριλα.
Δυστυχως ετσι ειναι.Το μπραβο πηγαινε στο οτι στο τελος του αγωνα χειροκροτησαν τους παικτες και δεν ειχαμε ευτραπελα οπως στο ματς του Καραϊσκακη(=επεσαν ψιλες μεταξυ των θεατων)
-
Ο χρήστης RedLine έγραψε:
Τωρα που ηρεμησαν τα πραγματα γυριστε πισω στις σελιδες του πρωτου αγωνα...μετα το 1-4, και δειτε ποσοι απο εμας αφοριζαμε αυτα τα παιδια και τον προπονητηοι αφορισμοι οπως επισης και οι εορτες ειναι πολυ φυσικες στο ελληνικο φυλο...
εφοσον πηραμε τη προκριση για το ευρω απο τωρα μπορω να πω οτι αυτο που με χαροποιησε ειναι μια σχετικη ευελιξια που εδειξε η ομαδα μετα τη τραγωδια του 1-4 το μαρτη...επειδη το παν στα αθληματα ειναι να σηκωνεσαι γρηγορα στα ποδια σου, αυτο ειναι το πιο σημαντικο που ειδα σε αυτο το συνολο..
να πω οτι παιζουν μπαλα? θα πεσει φωτια να με καψει!
να πω οτι θα χουμε αναλογους αντιπαλους στο ευρω σαν την ουγγαρια, τη μολδαβια κτλ κτλ? δε νομιζω να γινει κατι τετοιο!
μη ξεχναμε επισης οτι ο οτο με το βαρυ στυλ του οταν τα ειδε ολα κωλυομενα εβαλε και παικτες που δεν τους εβαζε πιο πριν λεγοντας αρες μαρες κουκουναρες! και αυτο ηταν που τον εσωσε οπως εγραψε και ο καρπετοπουλος!οπως και να χει μετα την αποτυχια του μουντιαλ ειναι σημαντικο πραγμα τουλαχιστον να εισαι παρων στο ευρω, οπως και να σαι!
-
Θα ήθελα το γκολ να ξεκινήσει από of side και η μπάλα ίσα να πέρναγε τη γραμμή του τέρματος. Έτσι για να έχουν να θυμούνται το 1 - 4 από τον καναπέ τους.
Ρε σεις όλοι αυτοί που γράφουν εδώ μέσα και χαίρονται όταν χάνει η εθνική (γενικότερα οι εθνικές μας ομάδες) που είναι σήμερα;
-
Μικρό αλλά ενδιαφέρον.
Εφημερίς η ΓΑΤΑ
Υπότιτλος
' Α, και με την ευκαιρία σ' Ευχαριστούμε ΟΤΟ που μας ξεφτύλισες'. Μικρή φωτό το μεγαλοπρεπές ΦΥΓΕ της εφημερίδας της 25ης Μαρτίου.
Το πρωί ο Γιακουμάτος σε κάποιο κανάλι (όπως άκουσα) έλεγε ότι ο Ρεχάγκελ τον άκουσε για αυτό πάει καλά η ομάδα... Αν αληθεύει τότε μιλάμε για πολύ καφρίλα. Ένα απλό συγνώμμη είμαι οπαδός και τα είχα πάρει στο κρανίο θα αρκούσε. Δικαιολογίες αυτού του είδους δεν τιμούν κανέναν...
-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
γιατί μπράβο;
Σφύριξαν ή δεν σφύριξαν στον εθνικό ύμνο μας σε σημείο που να μην τον ακούς καν;
Ενω εμεις,αχ εμεις σαν ανωτερος λαος στο εδω παιχνιδι τραγουδουσαμε τον δικο τους δυνατοτερα απο τον δικο μας.
Αστετα ρε τα δηθεν πατριωτικα.ΜΠΑΛΑ ηταν.Δεν ηταν Ελλληνοτουρκικος πολεμος.
Στον ΟΗΕ και στον διεθνη πολιτικο στιβο.Εκει πρεπει να εμποδιζουμε και να ανατρεπουμε τις οποιες ανθελληνικες θεσεις τους,οχι στο χορταρι. -
Ο χρήστης Spike έγραψε:
γιατί μπράβο;
μην τρελαθούμε κιόλας...είχαμε το Σωτηρακόπουλο να μας τα πρήζει...μην διαβάζω κ τέτοια εδώ μέσα.
ΥΓ. λεπτομέρεια, δεν τους έπαιρνε να κάνουν το παραμικρό...ήταν σοβαρά υπόλογοι μετά το παιχνίδι με την Ελβετία.τι εννοεις δεν τους επαιρνε? επειδη ολοι ξερουμε το ποσο ηρεμοι ειναι οι τουρκοι οπαδοι γιαυτο τους λεω μπραβο...μονο στο τελος ειδα 2-3 μπουκαλια τα οποια δε φτασανε ουτε στο τελος της κερκιδας!
χειροκροτησαν και την ομαδα μας την ωρα που θα μπορουσαν να τα κανουν λαμπογυαλο...
αν ειναι κατι που αγνοουν οι τουρκοι ειναι οι επικρισεις και οι διεθνεις οργανισμοι...για τον υμνο, μη ξεχναμε και τα δικα μας το μαρτη που φαγαμε τη π...α
-
Μαγκες εγω πιστευω χειροκροτησαν για να πικαρουν τους δικους τους παιχτες και οχι για να τιμησουν εμας. Επισης μην ξεχνατε οτι η τουρκία εδινε τον δευτερο αγωνα της μετα απο τιμωρια.....ε αν ξανακαναν μαλακιες θα τρωγανε παλι καμπανα...και δεν ελεγε.
-
DAP
δεν μας είπανε εμάς μπράβο όμως! Αυτό τονίζω!
adis4gr
με κάλυψε ο ρανταπλάν...
επίσης :
Θετικό ήταν και το γεγονός πως δεν σημειώθηκε κανένα παρατράγουδο μετά το τέλος του αγώνα, με τον κόσμο να προτιμά τις αποδοκιμασίες κατά των παικτών και του Φατίχ Τερίμ. Βέβαια, δεν έλειψαν και τα εμετικά πανό που διάλεξε να αναρτήσει μερίδα Τούρκων οπαδών, δυστυχώς όμως πάντα υπάρχουν οι δυσάρεστες εξαιρέσεις.
δεν γίνανε ξαφνικά αρνάκια οι τούρκοι.
-
Σημασια εχει οτι χειροκροτησαν ομως...Για οτι λογο και να εγινε αυτο,το αποτελεσμα μετραει...
Κ αν θυμηθουμε τι εκανε η «γαλαζια στρατια» ή οπως αλλιως τους λενε στο Καραϊσκακη δεν μπορουμε παρα να πουμε μπραβο στους Τουρκους...
-
Νταξ εγω ειμαι λιγο καφρος σε κατι τετοια, δεν ξεχναω....οταν βγαζουν πανω ειτε σε συλογικο ειτε σε εθνικο επιπεδο με αλλωσεις κω/πολης κλπ μαλακιες για χρονια, οποτε ερχοντε εδω θελω να τους γαμαμε.
Οσο νυχτωνει η φουτσα μεγαλωνει κλπ.
-
Μπράβο στα παιδιά για χτες....
-
ρε παιδια...εχετε δει αλλα ματς σε οποιο αθλημα μεσα στη τουρκια να δειτε τι συνεβαινε?
μια χαρα ηταν ολα χθες και τι τιμωριες και πρασινα αλογα μου λετε..εχουν κανει και εχουν κανει πραματα και θαματα και αλλες φορες...
δε ξερω αν ειχατε φιλους μεσα στους τουρκους αλλα η εικονα ηταν χειροκροτημα των δικων μας προς το κοσμο--> χειροκροτημα των τουρκων!
εγω παντως δεν ειδα κατι ενοχλητικο χθες και ας κοιταμε τα δικα μας πρωτα!
υγ. σημειωνω οτι απο αυτα που βλεπω ειμαι περισσοτερο ακροδεξιος απο το 99% του φορουμ! αλλα οφειλω να παραδεχτω οτι χθες και με το πολεμικο κλιμα που υπαρχει στη τουρκια δεν εγινε τπτ μεμπτο..
-
Ητανε υπόλογη μετά την μεγάλη ποινή της για αυτό και εν μέρει λούφαξαν.-
Δεν είναι μαμάκες οι φίλαθλοι της...ξέρουν τι επιπτώσεις έχει στην επίσημη αγαπημένη τους. Και αν δεν το ήξεραν σίγουρα υπήρχαν άτομα στην κερκίδα που τους το υπενθύμιζαν.-
Εθνικη Ελλαδος-Προκριματικα EURO 2008