-
Ομολογώ:
Του έχω μια ιδιαίτερη αδυναμία και τσαντίζομαι όταν δεν του φέρονται όπως εγώ πιστεύω ότι πρέπει.
Συγχωρήστε με, όμως, είναι η πρώτη μου αγάπη.
Μετάφραση: Η πρώτη μου δουλειά προς επιβίωσιν ήταν καφετζής. -
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Οι τοκογλύφοι καλύπτουν αναγκες,αν δεν υπηρχε ζήτηση δεν θα υπηρχε και το επαγγελμα...........
Διαφωνώ οριζόντια, κάθετα και διαγώνια!
Αν ο επιχειρηματίας πάει να δανειστεί με τόκο 10% το μήνα, τότε δεν είναι επιχειρηματίας, αλλά πάει για αρπαχτή.
Τα χρήματα που μπορείς ή μπορούσες να πάρεις από τοκογλύφους είναι λίγα και φτάνουν μόνο για να σε βάλουν σε μπελάδες, ποτέ για να σε βγάλουν από αυτούς.
Η 'πλάκα' είναι ότι κι αυτοί έχουν εκατομμύρια σε επιταγές που δεν θα πληρωθούν ποτέ και συντηρείται ένα κύκλωμα μπράβων, δικηγόρων, συμβολαιογράφων και κακών επιχειρηματιών, τοκογλύφων και 'δανειο'ληπτών, το οποίο έκανε και κάνει κακό στους πραγματικούς επιχειρηματίες και στον εαυτό του. Ελάχιστοι έως κανένας καταφέρνουν να ξεχρεωθούν, ενώ και αντίστοιχος αριθμός τοκογλύφων πεθαίνουν ήσυχοι.
ΜΑΚΡΙΑ, ακούτε; Όσο πιό μακριά γίνεται!Σωστοοοοοος!!!!!!
Εξαλλου σημερα που τα δανεια τα παιρνεις πιο ευκολα απ'ότι παιρνεις κ@ποτες απο το περιπτερο οι τοκογλυφοι ειναι μονο για οσους ειναι μαυρισμενοι στις τραπεζες σε απιστευτο βαθμο....
Περί ρατσισμού...