-
Μη λετε για χρηματιστηριο
-
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Μη λετε για χρηματιστηριοΑς προσεχατε
ξερεις ποιος το ειπε -
Θα έχει ενδιαφέρον να μας πει ο Ηλίας πως καταφέρνει και χτυπάει τους πλειστηριασμούς των τραπεζών.
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Θα έχει ενδιαφέρον να μας πει ο Ηλίας πως καταφέρνει και χτυπάει τους πλειστηριασμούς των τραπεζών.Αν, αν λέω, διάβαζες τι γράφω, θα είχες διαβάσει ότι άλλος το πήρε στον 'πλειστηριασμό' (εντός εισαγωγικών γιατί περί παρωδίας επρόκειτο) κι εγώ απ' αυτόν συλημένο.
-
Ο χρήστης ΓΙΩΡΓΟΣ123 έγραψε:
Ας προσεχατε
ξερεις ποιος το ειπεΟ κ. Σταθόπουλος, τ. υπουργός δικαιοσύνης επί κυβέρνησης Σημίτη, καθηγητής της νομικής σχολής Αθηνών και τ. πρύτανης.
Για την ακρίβεια είπε 'έπαιξαν κι έχασαν, ας πρόσεχαν'.
Το κακό είναι ότι συνάδελφοί του (από το ΠΑΣΟΚ, αλλά και από τη ΝΔ, πολιτικοί, δημοσιογράφοι, επιχειρηματίες, λαμόγια κλπ) έπαιξαν στις πλάτες των μικροεπενδυτών και κέρδισαν δισεκατομμύρια. -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
... συνάδελφοί του (από το ΠΑΣΟΚ, αλλά και από τη ΝΔ, πολιτικοί, δημοσιογράφοι, επιχειρηματίες, λαμόγια κλπ) έπαιξαν στις πλάτες των μικροεπενδυτών και κέρδισαν δισεκατομμύρια.τα οποία διέθεσαν για την αγορά αυτοκινήτων, σκαφών αναψυχής και πολυτελών οικοδομών (το 'οικόπεδο' των 2 στρεμμάτων σε μια περιοχή της Αθήνας που ξέρω εγώ πήγε από τα 200 στα 3.000 εκ δρχ), τα οποία σήμερα αγωνίζονται να συντηρήσουν.
Αλλά σεβαστείτε πιά τη θέληση του Ισαάκ, ρε σεις. -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Ας προσεχατε
ξερεις ποιος το ειπεΟ κ. Σταθόπουλος, τ. υπουργός δικαιοσύνης επί κυβέρνησης Σημίτη, καθηγητής της νομικής σχολής Αθηνών και τ. πρύτανης.
Για την ακρίβεια είπε 'έπαιξαν κι έχασαν, ας πρόσεχαν'.
Το κακό είναι ότι συνάδελφοί του (από το ΠΑΣΟΚ, αλλά και από τη ΝΔ, πολιτικοί, δημοσιογράφοι, επιχειρηματίες, λαμόγια κλπ) έπαιξαν στις πλάτες των μικροεπενδυτών και κέρδισαν δισεκατομμύρια.Γιατι εχω την εντυπωση οτι το ειπε και ο ιδιος ο κ. Σημιτης και μαλιστα μεσα στην βουλη .
Εαν αυτο συνεβαινε σε μια ευνομουμενη χωρα ...........συνεχισε Μανο νομικος δεν εισαι .
Ξεχασες ποιος παρωτρυνε τους μικροεπενδυτες να παιξουν (υπουργος οικ/κων) [color=darkblue]ΤΟ χρηματιστηριο αντανακλα την αριστη κατασταση της οικονομιας [/color]
τις τραπεζες .. -
Στις ΗΠΑ, το κάστρο της ιδιωτικής πρωτοβουλίας και ατομικής ευθύνης, αν κάποιοι παίξουν με το χρηματιστήριο με 'εσωτερικές πληροφορίες', με τεχνητό φούσκωμα μετοχών, με εξαπάτηση των επενδυτών με χρήση ψευδών ειδήσεων περί επιχειρηματικών επεκτάσεων κλπ, καταλήγουν στη φυλακή. Εδώ τουμπεκί από όλες τις πολιτικές δυνάμεις.
Δεν θυμάμαι τη ρήση του Σημίτη, αλλά ο Σταθόπουλος το είχε πει σε συνέντευξη στο Βήμα ή τα Νέα. -
Ο Σημίτης τι ακριβώς είπε στην Βουλή;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ο Σημίτης τι ακριβώς είπε στην Βουλή;Σε καταγγελια βουλευτη σχετικα με τ ο κ ο λ π ο του χρηματιστηριου
απαντησε .ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΝ .
Περασε λιγο στα ψιλα .
Αντιστοιχη γκαφα ειχε κανει απο οτι μου λενε ο κ, Παπανδρεου (πρωθυπουργος) οταν ο διοικητης της ΔΕΗ ειχε κανει λαμογια με την φραση .
Ειπαμε να κανει ενα δωρο στον εαυτο του , αλλα οχι και 500000 εκατομυρια .
Ποτε δεν μαθαμε την αξια του δωρου .
Για να μην ψαχνουμε τι φταιει . -
Για αυτο μου αρεσει ο Ελληνας δεν βλεπει τα χαλια του τα σημερινα....σκεφτεται τι του εκαναν πριν 10 χρονια!
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Στις ΗΠΑ, το κάστρο της ιδιωτικής πρωτοβουλίας και ατομικής ευθύνης, αν κάποιοι παίξουν με το χρηματιστήριο με 'εσωτερικές πληροφορίες', με τεχνητό φούσκωμα μετοχών, με εξαπάτηση των επενδυτών με χρήση ψευδών ειδήσεων περί επιχειρηματικών επεκτάσεων κλπ, καταλήγουν στη φυλακή. Εδώ τουμπεκί από όλες τις πολιτικές δυνάμεις.
Δεν θυμάμαι τη ρήση του Σημίτη, αλλά ο Σταθόπουλος το είχε πει σε συνέντευξη στο Βήμα ή τα Νέα.Αυτά λέτε ή για τη βουλευτική αποζημίωση που συνεχώς αυξάνει??? Δείτε μέσα σε λίγα χρόνια που από 3.000 € έφτασαν να παίρνουν 8.000 € το μήνα. Οι περισσότεροι εκ των οποίων δεν έχουν ασκήσει ΠΟΤΕ επαγγελματική δραστηριότητα και δεν έχουν δουλέψει ποτέ στη ζωή τους. Φάσκελα και καρπαζιές που θέλουν και οι 300. Μετά λέτε γιατί να μην κλέβουμε το κράτος...
-
Με το συμπάθειο δλδ, αλλά αν είχα θα πήγαινα τις τελευταίες δημοσιεύσεις κατ' ευθείαν στο 'Είναι τρελοί, αυτοί οι Έλληνες...'.
-
Μα τον Τουτάτη!
-
Για αυτο μου αρεσει ο Ελληνας δεν βλεπει τα χαλια του τα σημερινα....σκεφτεται τι του εκαναν πριν 10 χρονια!
Ε λοιπον σε 10 χρονια θα δει τι του εκαναν σημερα.τι σκας?
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Για αυτο μου αρεσει ο Ελληνας δεν βλεπει τα χαλια του τα σημερινα....σκεφτεται τι του εκαναν πριν 10 χρονια!Για να κατανοησουμε την σημερινη καταντια , πρεπει να ανατρεξουμε στις αιτιες που οδηγησαν σε αυτη .
Η ρηση οτι το ΠΑΣΟΚ εφτασε την διαφθορα εκει που δεν παει αλλο ,αλλα , η Νουδου απεδειξε οτι μπορει να ξεπερασει ακομα και αυτους , εμενα με αφηνει παγερα αδιαφορο .
Απο τα σημερινα απολιθωματα δεν προσδοκουσα τιποτα καλυτερο . -
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Με το συμπάθειο δλδ, αλλά αν είχα θα πήγαινα τις τελευταίες δημοσιεύσεις κατ' ευθείαν στο 'Είναι τρελοί, αυτοί οι Έλληνες...'.Ναι Νικολα μονο που πρεπει να αλαξεις τον τιτλο .
{Ειμαστε τρελοι εμεις οι Ελληνες } -
Εντάξει ρε Πέτρο, υποτίθεται ότι το λέει κάποιος που μας βλέπει από αλλού.
-
Aληθινές ιστορίες