-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_1_15/10/2008_252260' target='_blankκαθηστε ρε!
πριν 2 μερες δε λυσανε ολα τα προβληματα οι ευρωπαιοι ηγετες?? -
Στο κόλπο ειναι όλοι. Κατεβαίνει για ν'ανέβει παλι. Κάποιοι κάνουν πάρτυ και εμείς οι δόλιοι-άσχετοι χασομεράμε με ατέρμονες συζητήσεις για το αν θα πάρουμ 10 κομμάτια απο δω ή απο κεί
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_1_15/10/2008_252260' target='_blank
καθηστε ρε!
πριν 2 μερες δε λυσανε ολα τα προβληματα οι ευρωπαιοι ηγετες??Αυτή ήταν η λύση! Βαλάνε πάλι λεφτά τα πρόβατα, και έβγαλαν τα κέρδη τους οι εταιρείες!
-
Αυτό που με απασχολεί εμένα πάρα πολύ επαγγελματικά είναι η σχέση δολλαρίου/ευρώ.
Με την κατακόρυφη πτώση του Ευρώ φάγαμε μια σφαλιάρα πολύ γερή, και τώρα δυστυχώς το βλέπω και βολοδέρνει εκεί κοντά στα 1,35 ενώ για αρκετά μεγάλο διάστημα ήταν στο 1,55
Μεγάλη αβεβαιότητα δυστυχώς
-
-7,87% οι ΗΠΑ. Αύριο πίπα.
-
Καπου στις 2.000 μοναδες (εως και 1.800),πιστευω θα βαρεθουμε να πεφτουμε.
Τον Νοεμβρη ισως αξιζει να αρχισουμε παλι αγορες,φετος θα εχουμε Santa Claus rally -
Δεν άντεξα, πήρα κάτι ψιλά ακόμα ΤΙΤΚ στα 18.90...
God help us
-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
God help us
Πρεπει να εισαι πολυ απελπισμενος
Καλη αγορα, by the way
Σημερα πηρα αδεια απο τη δουλεια για να παρακολουθησω το σεξ με την ησυχια μου -
Ξέρεις ότι όλοι οι τζογαδόροι είναι προληπτικοί έτσι ? Αν τους πεις καλή τύχη ή κάνα μπράβο φτύνονται 100 φορές μην τους γκαντεμιάσεις
Φίλος ημι-επαγγελματίας counter του Blackjack (γιατρός το επάγγελμα) στις χρυσές εποχές του (100δες χιλιάδες ευρώ κέρδη) πριν μάθει το παιχνίδι μαδιόταν στις ρουλέτες για κάνα χρόνο...Ε το τι 'προλήψεις' είχε εκείνη την εποχή είναι άλλο πράγμα : δεν έπαιζε ποτέ με χοντρό dealer, είναι λέει εκ φύσεως κωλόφαρδοι Αφού έμαθε το παιχνίδι (Blackjack) δεν πέταγε ούτε 50ρικο πλέον στη ρουλέτα -
Ξέρεις ότι όλοι οι τζογαδόροι είναι προληπτικοί έτσι ? Αν τους πεις καλή τύχη ή κάνα μπράβο φτύνονται 100 φορές μην τους γκαντεμιάσεις .......Δεν το ειπα, παντως, με την εννοια της ευχης! Το εννοουσα ΤΙΤΚ στα €19 ουτε που θα ονειρευομουν πριν 1,5 χρονο
Θα κανω εντιτ στο ποστ στο τοπικ 'τι θα θελατε να ειστε, αν δεν ησασταν...': Θα ηθελα να ειμαι (ημι)επαγγελματιας counter στο blackjack! -
Καλά ρε. Πόσο 'ξύλο' πρέπει να φάτε ακόμα για να βάλετε μυαλό?
-
δεν έπαιζε ποτέ με χοντρό dealer, είναι λέει εκ φύσεως κωλόφαρδοιτο θέμα μας όμως monsieur koutsan είναι αν παίζεις ακόμα ρουλέτα ή μπλακτζακ
δεν θα τρέξω σε συμπεράσματα απο τις απόπειρες ξεματιάσματοςσοβαρά τώρα, ποια χρηματιστηριακή είναι καλή για ψιλικατζή σαν του λόγου μου?
τραπεζικό λογαριασμό έχω Α
επίσης μπορώ να έχω πάνω απο μια ΑΧΕ,με διαφορετικό χαρτοφυλάκιο στη καθεμία, αλλά με το ίδιο ΣΑΤ? -
Κουκε
Εγω (προς το παρον ) εχω βγει απο το ρινγκ και μου δινουν τις πρωτες βοηθειες
Του koutsan να τα πεις που καθεται μεσα και τις τρωει -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Ξέρεις ότι όλοι οι τζογαδόροι είναι προληπτικοί έτσι ? Αν τους πεις καλή τύχη ή κάνα μπράβο φτύνονται 100 φορές μην τους γκαντεμιάσεις .......
Δεν το ειπα, παντως, με την εννοια της ευχης! Το εννοουσα ΤΙΤΚ στα €19 ουτε που θα ονειρευομουν πριν 1,5 χρονο
Θα κανω εντιτ στο ποστ στο τοπικ 'τι θα θελατε να ειστε, αν δεν ησασταν...': Θα ηθελα να ειμαι (ημι)επαγγελματιας counter στο blackjack!Αυτό είναι πάρα πολύ εύκολο και πριν μπουν μηχανάκια αυτόματου ανακατέματος είχε πολύ και εύκολο χρήμα. Τελεία και παύλα...Αν δεν έγινες λοιπόν φταις μόνο εσύ και κανένας άλλος, είναι σα να λες θα ήθελα να δουλεύω οικοδομή : δεν έχεις παρά να το κάνεις, δεν έχει κάποια δυσκολία
Προσωπική συμβουλή : αν θες να βγάλεις φράγκα ασχολήσου με Texas Holdem Poker στο Internet... -
Αυτό είναι πάρα πολύ εύκολο και πριν μπουν μηχανάκια αυτόματου ανακατέματος είχε πολύ και εύκολο χρήμα. Τελεία και παύλα...Αν δεν έγινες λοιπόν φταις μόνο εσύ και κανένας άλλος, είναι σα να λες θα ήθελα να δουλεύω οικοδομή : δεν έχεις παρά να το κάνεις, δεν έχει κάποια δυσκολία
Το ξερω οτι φταιω εγω Πηραμε τη ζωη μας λαθος κι αλλαξαμε ζωη
Προσωπική συμβουλή : αν θες να βγάλεις φράγκα ασχολήσου με Texas Holdem Poker στο Internet...
Ε, εισαι καμένος
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
δεν έπαιζε ποτέ με χοντρό dealer, είναι λέει εκ φύσεως κωλόφαρδοι
το θέμα μας όμως monsieur koutsan είναι αν παίζεις ακόμα ρουλέτα ή μπλακτζακ
δεν θα τρέξω σε συμπεράσματα απο τις απόπειρες ξεματιάσματοςσοβαρά τώρα, ποια χρηματιστηριακή είναι καλή για ψιλικατζή σαν του λόγου μου?
τραπεζικό λογαριασμό έχω Α
επίσης μπορώ να έχω πάνω απο μια ΑΧΕ,με διαφορετικό χαρτοφυλάκιο στη καθεμία, αλλά με το ίδιο ΣΑΤ?Τι εννοείς 'θέμα'..Εγώ ποτέ δεν έπαιζα 'επαγγελματικά' κάτι από τα 2...Απλά το Blackjack επειδή είναι κολλητός μου ο 'επαγγελματίας' το ξέρω πολύ καλά εκ των έσω...
Νομίζω ναι μπορείς να έχεις πάνω από 1 ΑΧΕ...
Η eurobank θεωρείται καλή λόγω καλού Internet banking-trading...
Εγώ είμαι στην HSBC-Παντελάκη με 0.35% προμήθεια μέσω Invest direct (minimum 6 ευρώ ανά πράξη)...Έτσι κι έτσι ευχαριστημένος : το invest direct δεν πετάει κιόλας και βγάζει προβληματάκια...Η προμήθεια που μου παίρνουν είναι 'τίμια'... -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Προσωπική συμβουλή : αν θες να βγάλεις φράγκα ασχολήσου με Texas Holdem Poker στο Internet...
Ε, εισαι καμένος
Όπως νομίζεις
Εγώ μίλησα πάντως : εσύ γκρινιάζεις για τα φράγκα τα οποία είναι μπροστά σου και είναι εφικτότατο να τα βάλεις στην τσέπη σου...Και μην ξανακούσω βρείτε μου κάτι να βγάλω φράγκα : κάθεσαι σπίτι σου και παράγεις χρήμα -
Ε, εισαι καμένος
Όπως νομίζεις
Εγώ μίλησα πάντως : εσύ γκρινιάζεις για τα φράγκα τα οποία είναι μπροστά σου και είναι εφικτότατο να τα βάλεις στην τσέπη σου...Και μην ξανακούσω βρείτε μου κάτι να βγάλω φράγκα : κάθεσαι σπίτι σου και παράγεις χρήμα(σσ Για να επιμενει αυτος κατι παραπανω ξερει )
Λες;
Θα γλυτωσω και το πρωινο ξυπνημα για να πουλαω εκεινα τ' αναθεματισμενα κουλουρια και δε θα μπλεξω σε μπιζνες με τον 'πεθερο' -
Δεν άντεξα άλλο. Έβαλα κάποια χρηματάκια που απλά κάθονταν με τόκο 3% το χρόνο.
Θα τα ξαναδώ κατά την άνοιξη (αν υπάρχουν) ή νωρίτερα (αν σώσει τον κόσμο ο Ομπάμας)... -
Ε πες και τι πήρες, ή φοβάσαι μην προκαλέσεις στρεβλώσεις με μαζικό κύμα αγορών στην(-ις) εν λόγω μετοχή(-ές) ?
Χρηματιστήριο: Η υποστροφή (ισχύος)