-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Μόνο τόσο ε?? Καλύτερα στο ΧΑΑ τότε, 15% σε 15 μέρες....
23% σε 11 μέρες...
+32% και συνεχίζει...
+25% και παντελόνιασμα σήμερα....
-
Για συγκεκριμενη μετοχή λέτε ή χαρτοφυλάκιο?
Ηταν όντως πολύ καλές οι τελευταίες μέρες.
Εγώ έβγαλα κάτι ψιλά από ΕΤΕ (είχα πάρει όταν πήγε κάτω από 10). -
Πακέτα βοήθειας παντού. Άνοδος μετά τις ανακοινώσεις Ομπάμα...και τώρα...κλίμα απαισιοδοξίας, λέει, στις διεθνείς αγορές και γκρέμισμα παντού!!!
Τι γίνεται ρεεεεεεεεεεεε!?!??!!?
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Τι γίνεται ρεεεεεεεεεεεε!?!??!!?
σπέκουλα, ελληνιστί.
-
Σε παγκόσμιο επίπεδο?!?! Πολύ οργανωμένοι πρέπει να είναι!
-
Τώρα θέλει εκείνο το εμότικον με το ποπ κορν. Πιάστε θέση στον καναπέ και γελάτε μέχρι δακρύων. Εμείς ούτως ή άλλως στην από'ξω είμαστε άντε να χάσουμε το 2χίλιαρο που βάλαμε. Όσοι την είχαν δει μεγαλοεπενδυτές αυτοί θα έχουν πρόβλημα αν και πρέπει να είναι λίγοι καθώς η πλειοψηφία αφανίστηκε προ ολίγων ετών στο μεγάλο μπαμ
-
Εγώ πάλι δεν θα έλεγα 'σπέκουλα', ο τζίρος είναι απογοητευτικός και αυτό είναι θετικό...
-
Το απο εξω ειναι σχετικο.
Αν το κρατος εχει επενδυσεις σε διεθνεις κεφαλαιοαγορες τοτε τα κεφαλαια για τις μελοντικες συνταξεις εξανεμιζονται.Σχετικα με τις αγορες κανανε ανακοινωσεις και ο προεδρος θα μιλησει για τις αυτοκινητοβιομηχανιες σημερα.
Η GM ως συνηθως δεν εχει σοβαρο σχεδιο να βγει απο τι δυσκολη κατασταση(και για να πω την αληθεια δεν νομιζω ποτε να ειχαν σοβαρο σχεδιο- απλως πηγαινανε στο περιπου ) και αμεσως οι αγορες παθανε λουμπαγκο. Αντι να ειναι ευχαριστημενες που δεν πεταμε αλλα 30 δις για την GM και Chrysler. Δεν καταλαβαινω τους χαζοχαρουμενους της Wall Street. Περιμενουν την κυβερνηση να τους δωσει δις χωρις τελειωμο και χωρις ελεγχο. -
Ο χρήστης titsataki έγραψε:
. Περιμενουν την κυβερνηση να τους δωσει δις χωρις τελειωμο και χωρις ελεγχο.Φυσικα! Αλλωστε χωρις ελεγχο δε κοροιδευαν το κοσμο τοσα χρονια?
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
. Περιμενουν την κυβερνηση να τους δωσει δις χωρις τελειωμο και χωρις ελεγχο.
Φυσικα! Αλλωστε χωρις ελεγχο δε κοροιδευαν το κοσμο τοσα χρονια?
Έτσι είναι, Νίκο. Αφού τόσα χρόνια μπορούσαν και έβγαζαν χρήματα με τα ψέματα, γιατί να μην θέλουν να συνεχίσουν?
Ειδικά την στιγμή που βλέπουν ότι είναι απαραίτητοι για την λειτουργία του συστήματος! -
Πολυ χαλια η κατασταση, mother of all crises
-
όχι σπέκουλα?
τότε τι? -
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
όχι σπέκουλα?
τότε τι?Το σημερινό θα έλεγα πως είναι 'καλλωπισμός Τριμήνου' που έκλεισε....
-
αχα,εσύ το έχεις χωρίσει σε υποκατηγορίες...
-
αχα,εσύ το έχεις χωρίσει σε υποκατηγορίες.......'ο πνιγμένος από τα μαλλιά του πιάνεται'...
-
Αν σορτάρεις μια μετοχή η οποία κατόπιν πτωχεύσει... έχεις πρόβλημα?
Κρατάς δηλαδή όλα σου τα λεφτά από την πώληση των μετοχών ή δημιουργείται πρόβλημα από το γεγονός ότι αδυνατείς να τις επαναγοράσεις ώστε να τις επιστρέψεις σε αυτόν από τον οποίον τις δανείστηκες?την GM έχω κατά νου αν και δεν πρόκειται να το κάνω, έτσι για να ξέρω.
Λένε πως ίσως την φαληρίσουν αλλά το λένε 'εύκολα' και όχι με φόβο και αποτροπιασμό το οποίο μου δημιουργεί κάποιες σκέψεις. -
nickolas, φαντάζομαι θα υπάρχει σχετική αναφορά στο κανονισμό λειτουργίας του Χρηματιστηρίου πιθανόν και ανάλογη της διαδικασίας πτώχευσης που επιλέγεται
στο ΧΑΑ έχει ξανανοίξει το short selling?
-
nickolas, φαντάζομαι θα υπάρχει σχετική αναφορά στο κανονισμό λειτουργίας του Χρηματιστηρίου πιθανόν και ανάλογη της διαδικασίας πτώχευσης που επιλέγεταιστο ΧΑΑ έχει ξανανοίξει το short selling?
OXI BEBAIA!!! ΜΕΓΑΛΟΙ ΦΩΣΤΗΡΕΣ
-
Θα σορτάρατε αυτή τη στιγμή την Ελληνική αγορά?
Εγώ προσωπικά, ειδικά τις τελευταίες μέρες θα είχα μπει με τα τσαρούχια! Ειδικά σε μετοχές όπως η Alpha Bank!Eπίσης όλοι λένε ότι το πρόβλημα θα συνεχίσει να υπάρχει όσο πέφτει η αγορά κατοικιών στις ΗΠΑ, το οποίο σαφώς είναι σωστό. Αν όμως η αμερικανική κυβέρνηση έχει πάρει πρακτικά το ρίσκο επάνω της για κοντά 10 τρις δολλάρια δανείων (μαζί με τα πακέτα τόνωσης κλπ.) έχει μείνει και τίποτα που να μπορεί με την πτώση του να προκαλέσει ζημιά?
Θέλω να πω ότι ένα στεγαστικό δάνειο από τη στιγμή που τελεί υπό την εγγυήση του Αμερικανικού Δημοσίου, δε σε νοιάζει και πολύ πόσο θα πέσει η αξία του σπιτιού στο οποίο αντιστοιχεί, έτσι δεν είναι?
...και δε νομίζω να έχουν μείνει και πολλά τέτοια δάνεια απροστάτευτα -
Ο χρήστης nickolas έγραψε:
...και δε νομίζω να έχουν μείνει και πολλά τέτοια δάνεια απροστάτευταOχι,κατι δεκαδες τρισεκατομμυρια δολλαρια μεινανε ακομα και καθαρίσανε
Χρηματιστήριο: Η υποστροφή (ισχύος)