-
Ειρήνη ημίν, τέκνα μου!
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Μέχρι να το αποδείξεις λοιπόν το 'μπλα μπλα μπλα μπλα' πάει στο δικό σου post.Ωραία. Πιστεύεις ότι ΔΕΝ έπεσε; (αντιθετοαναστροφή, τα ξέρεις καλύτερα από έμενα)
Δες μόνο τις τελευταίες εγγραφές.
Τέλος από έμενα γιατί δεν αξίζει...
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Ίσως φταίει πως είμαι μαθηματικός (έχουμε μια αδυναμία με τις αποδείξεις και την ακρίβεια των ισχυρισμών ) και απ'ό,τι φαίνεται με τα διπλά σου χρόνια.Μέχρι να το αποδείξεις λοιπόν το 'μπλα μπλα μπλα μπλα' πάει στο δικό σου post.
να υποθέσω ότι δεν έχει γίνει καμία αναφορά στο ιταλόφιλος τελεία τζι αρ και τυχαία έχουν εγγραφεί κάποια μέλη;
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Ε ας μην γινόμαστε υπερβολικοί!
Καθενας με τον πόνο του!!!
άντε πάλι με τον πόνο
ποιος είναι αυτός ο πόνος τελικά;
Χειρότερος πόνος από την κλωτσιά στα .....ια δεν υπάρχει πάντως.
Όντως.Το απαξιώσατε!
Κάποια θέματα απαξιώνονται απο τον τίτλο τους.
δευτερη μερα η κεφαλλονια χωρις ρευμα.
Μην 'απαξιώνεις' το θέμα, θα στη πεί κανένας.
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Και πάντα εννοεί γερμανικό.
Έπεσε 'σύρμα', ε;
Χωρίς βέβαια ίχνος απόδειξης, ως συνήθως.
Κώστα κακά τα ψέμματα, τόσες εγγραφές μαζί από συγκεκριμένο χώρο δε μπορεί να είναι σύμπτωση.
Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση.Δε τα πήγα ποτέ καλά με τα μαθηματικά και μη μου ζητήσεις να αποδείξω κάτι αλλά ας σκεφτούμε.
Αν εγώ για παράδειγμα μετά από κάποια διαφωνία σε κάποιο θέμα γραφόμουν σε κάποιο φόρουμ που ούτε απ΄έξω δεν έχω περάσει ποτέ, θεωρείς ότι αυτό θα γινόταν τυχαία;Να το δούμε και λίγο 'εγωιστικά'. Αν κάπου δε με ήθελαν, όπως τουλάχιστον πιστεύουν, λάθος κατά τη γνώμη μου ορισμένοι, δε θα πήγαινα για να 'ξεκατινιαστώ' προκειμένου να αποδείξω την 'ανωτερότητά' μου. Θα τους 'απαξίωνα' ο ίδιος με το να μην ασχοληθώ καθόλου μαζί τους και θα τους άφηνα στην 'κατωτερότητά' τους.
-
Φραγκίσκο μάλλον έχεις δίκηο!
Αλλά.....Δεν είναι κακό.....
Italian, καλώς όρισες!
Προς ενημέρωσή σου εδω δεν είναι chat, είναι Φόρουμ.
Και δεν έχει κανένα 'χρώμα'. Ισως να εχεις συνηθίσει αλλοιώς, αλλά εδω μπορείς να πεις οτι θες, εναντίον όποιου θές.... -
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Όντως.Το απαξιώσατε!
Εμένα ο συγκεκριμένος τίτλος μου δείχνει τρομερή ωριμότητα.
Δεν το μετέτρεψαν οι ιταλόφιλοι σε chat.
Δεν δίνω σε κανένα το δικαίωμα να κρίνει την εγγραφή μου άσχετα αν έχει το δικαίωμα να το κάνει.
Και ναι μπορεί να μην είναι τυχαία αλλά τι πάει να πει αυτό?
Τόσο καιρό που αλωνίζατε ελεύθεροι στο φόρουμ ενός τέτοιου περιοδικού ήταν καλά? -
Ο χρήστης Italian έγραψε:
Τόσο καιρό που αλωνίζατε ελεύθεροι στο φόρουμ ενός τέτοιου περιοδικού ήταν καλά?boys, there's a new sheriff in town!!!!
-
Όντως.Το απαξιώσατε!
Δεν το μετέτρεψαν οι ιταλόφιλοι σε chat.
Δεν δίνω σε κανένα το δικαίωμα να κρίνει την εγγραφή μου άσχετα αν έχει το δικαίωμα να το κάνει.
Τόσο καιρό που αλωνίζατε ελεύθεροι στο φόρουμ ενός τέτοιου περιοδικού ήταν καλά?αλωνίζατε ελεύθεροι λέει
-
-
ο ιταλιαν τι ειναι????
καινουργιο εσπεριδοειδες???
-
..................
Τόσο καιρό που αλωνίζατε ελεύθεροι στο φόρουμ ενός τέτοιου περιοδικού ήταν καλά?Και τώρα ήρθες εσυ να μας συνετίσεις?!!!:evil:
Θα σου πρότεινα να προσέχεις τις εκφράσεις σου και να διαβάσεις λίγο το Φόρουμ πριν εκφέρεις άποψη. Γράφτηκες προχθές.
Και μάλλον γράφτηκες για να συμμετάσχεις αποκλειστικά σε αυτό τι θέμα.
Αναρωτιέμαι γιατι?!!!Δεν δίνουμε σε κανέναν το δικαίωμα να 'αλωνίζει' εδω μέσα.
Και δόξα τω Θεω μια χαρά είμαστε. -
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
ο ιταλιαν τι ειναι????καινουργιο εσπεριδοειδες???
Επαναστάτης ποπολάρος!
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
ο ιταλιαν τι ειναι????καινουργιο εσπεριδοειδες???
που να ξερεις?
απο οτι φαινεται ηρθε να επιβαλλει τη ταξη, γιατι τοσο καιρο αλωνιζαμε εδω μεσα!!!τωρα τι εννοει και πως και τι δε ξερω!
-
Τόσο καιρό που αλωνίζατε ελεύθεροι στο φόρουμ ενός τέτοιου περιοδικού ήταν καλά?Δεν σε καταλαβαίνω....
Το 4ΤF με τα 13.000 μέλη, περίμενε εσένα και μερικούς άλλους για να γίνει τι?
-
ανιατη περιπτωση μιλαμεεεεε...
-
Δεν το μετέτρεψαν οι ιταλόφιλοι σε chat.Στο ξαναέγραψα:
Εδώ δεν είναι το chat των 'γερμανόφιλων'?
Ή μήπως έτσι το κατάντησαν?Εδώ είναι το 4Τforum, δεν είναι ούτε chat των γερμανόφιλων, ούτε των ιταλόφιλων, ούτε των γιαπωνέζων, ούτε κανενός.[moderator]
Αν έχει το δικαίωμα να το κάνει, τότε δεν έχεις κανένα δικαίωμα να μην του δίνεις το δικαίωμα
Ότι δίνεις δικαίωμα να σε κρίνουν
Τόσο καιρό που αλωνίζατε ελεύθεροι στο φόρουμ ενός τέτοιου περιοδικού ήταν καλά?
Θα το επαναλάβω για τελευταία φορά, μπας και το καταλάβεις: εδώ είναι το 4Tforum. Χωράνε όλες οι προτιμήσεις και όλες οι γνώμες, αρκεί να μην παραβαίνουν τον κανονισμό. Ο καθένας λοιπόν είναι ελευθερος να 'αλωνίζει' στα πλαίσια του κανονισμού. Αν διαφωνεις με αυτό ή δεν σου αρέσει, υπάρχουν πολλά άλλα φόρουμ να γράφεις και να διαβάζεις, πιστεύω κάποιο θα σε καλύπτει.
Aν θες να παραμείνεις, ευπρόσδεκτος. Κάτσε διάβασε, μάθε τι είναι και τι αντιπροσωπεύει το 4TF, και ΜΕΤΑ βγες να το κρίνεις.
[moderator]
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Και πάντα εννοεί γερμανικό.
Έπεσε 'σύρμα', ε;
Χωρίς βέβαια ίχνος απόδειξης, ως συνήθως.
Πέρασα κ. καθηγητά;
Ζόρια που τραβάει ο κόσμος.
Ξέρετε, υπάρχουν και ΣΟΒΑΡΑ προβλήματα εκεί έξω. Ξεκολλάτε με τους ενδοΙταλικοΓερμανοΓαλλικοΑμερικανοΙαπωνικούς πολέμους.
-
ΕεΕΕΕεεεε!!!!
Δεν είναι απαραίτητο αυτό!!!
[kouk] -
Τόσο καιρό που αλωνίζατε ελεύθεροι στο φόρουμ ενός τέτοιου περιοδικού ήταν καλά?Και τώρα που ήρθες θα σ-αλωνίζουμε
άτιμη κενωνία, πάντα οι άλλοι φταίνε και προκαλούν
Απαράδεκτη στάση των διαχειριστών του Forum!