-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Πάντως θεωρώ πολύ απίθανο να επιστρέψουν και εξαιρετικά απίθανο να τους δοθεί 'the benefit of a doubt' (καλόπιστη αντιμετώπιση) από το φόρουμ.Συμφωνώ μαζί σου,αλλά δέν θα φταίει τό φόρουμ.
Ο καθένας μας έχει τήν αντιμετώπιση πού του αξίζει.
Ολοι μας έχουμε δείξει ένα πρόσωπο εδώ μέσα,καί γιά αυτό ευθυνόμαστε μόνο εμείς οι ίδιοι.
Ούτε οι κακές οι κλίκες,ούτε οι εξωγήινοι,ούτε τό κακό μας ωροσκόπειο.
Ας πάρουμε όλοι μας τίς ευθύνες πού μας αναλογούν καί άς μήν κρυβόμαστε πίσω από τό δάχτυλό μας. -
Κρίμα βρε παιδιά, κρίμα.
Ειλικρινά πιστεύετε ότι όλες αυτές οι σελίδες αυτού του θέματος τιμούν κανένα.
Κι εγώ που νόμιζα ότι 'δε ξέρω αν το προσέξατε αλλά σήμερα είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα'.
-
Ο χρήστης Bruce έγραψε:
Felles προσωπικά πάντως σε έβλεπα με καλό μάτι. Αλλά αν πιστεύεις ότι άδικα έφαγαν το μπαν ή γλαύκωμα έχεις ή κάτι άλλο συμβαίνει.
Bruce μάλλον δεν διαβάζεις καλά.....ΒΑΝ!
Γύρνα 2-3 σελίδες πίσω να δεις τι λέω....Το θέμα δεν είναι το ΒΑΝ, το θέμα είναι ότι κάποιοι κρίνουν με 2 μέτρα και 2 σταθμά και δυστυχώς αρχίζουν να πάσχουν από Θείκο Συνδρόμο εδώ μέσα...
Κάνουν ότι γουστάρουν όποτε γουστάρουν...
Ότι έγραψα δεν το έκανα για να τους κατηγορήσω αλλά για να τους πω ότι πρέπει να αναθεωρήσουν κάποια πράγματα και να αναβαθμίσουν τον ρόλο τους και το φόρουμ.
-
Για να σου αποδείξω πως δεν πάσχω από γλαυκώμα ή ότι άλλο ΞΑΝΑΔΕΣ 2 σελίδες πριν που λέω αυτά:
Έτσι λοιπόν και AR και ο Spidey τα πείραν στην κράνα και κάνανε αυτά που τους έκαναν.
Και καλά πάθανε και φάγανε το BAN.
Μπορεί και να τα ήθελε το κwλαράκι τους κιόλλας.
Δεν είναι αυτοί το πρόβλημα.... -
ε τότε τι μου λες για Γλαυκώμα κλπ ?
-
Αpologies accepted.
-
Πάντως εντάξει..
τα όποια παράπονα καλό θα ήταν να τα εκφράζουμε με pm's και να μην κάνουμε δικαστήρια χωρίς στοιχεία, γιατί ακόμα δεν είδα ούτε μια απόδειξη, ούτε να μιλάει ο συντάκτης για συγκεκριμένες καταστάσεις (δηλαδή αυτό που πολύ σωστά είπε ο kid). έχεις να κάνεις μια καταγγελία; Κάντην, αλλά δε χρειάζεται να μιλάμε γενικά. Πες ποιος έπρεπε κατά την άποψή σου να τιμωρηθεί, να το συζητήσουμε. Έτσι, είναι σα να κρίνεις τους moderators γενικά, σαν κάτι που δε μπορούν να αμυνθούν, εφοσον αυτό δε γίνεται συγκεκριμένα.
εγώ μόνο σ'ενα ακόμα forum γράφω (με μικρότερη συμμετοχή) και αυτά τα πράγματα απλά δε γίνονται. Ούτε ανακοινώνονται τα bans, ούτε τίποτα. δεν υφίσταται καν τέτοιο θέμα να μπει ας πούμε.
Όποιος προκαλεί, του γίνεται μια, άντε δύο, άντε τρεις φορές παρατήρηση και μετά άντε γεια.
Τώρα ίσως για κάποιους να'μαι και εγώ ένα troll, επειδή συμμετέχω αρκετά στον αντίλογο σε θέματα γενικού ενδιαφέροντος. Πάντως, λέω απλά την άποψή μου, όσο πιο αντικειμενικά μπορώ, και δε χρωστάω σε κάποιον κάτι εδώ μέσα για να πάρω το μέρος του ( αυτά γιατί κάθε φορά που κάποιος παίρνει το μέρος κάποιου, αρχίζουν οι θεωρίες συνομωσίας για κλίκες κλπ)
Άποψή μου είναι πώς έπρεπε να τιμωρηθούν, ίσως για λιγότερο χρονικό διάστημα, αλλά ρε παιδιά... έλεος! Κι εγώ μια φορά δεν άντεξα και τους τα'χωσα. Σε κάθε θέμα έμπαινες και έβλεπες να θάβουν ότι μη ιταλικό...
έμπαινες να διαβάσεις για την πορσε, τα ίδια. έμπαινες να διαβάσεις δυο πράγματα για κάτι vag, τα ίδια.. στα γιαπωνέζικα, τα ίδια.. δεν είπαμε να μην πεις την άποψή σου, άλλα όχι και σε κάθε θέμα να χώνεις..
δηλαδή σα ν'αρχίσω εγώ, λέμε τώρα, να μπω στα νέα μοντέλα, και άσχετα με το θέμα, να κράζω και να λέω ότι το αντίστοιχο (ή μη..) mazda είναι το καλύτερο..
ε, κάπου θα πηγαίνω κι εγώ γυρεύοντας. μία, δύο, πέντε... η υπομονή έχει τα όριά της. Και καταλαβαίνω ότι οι mods έχουν δείξει υπομονή σε χιλιάδες περιπτώσεις, ακόμα και μαζί μου. Το θέμα είναι να μην ξεπερνάς τα όρια εδώ μέσα. Όλοι μπορεί να τύχει να πούμε μια κουβέντα παραπάνω, αλλά μέχρι ένα σημείο, και όχι σε τόσο μεγάλη συχνότητα.
αυτά από μένα.[/img] -
Διάβαζω 9 σελίδες και αναρωτιέμαι, η κότα έκανε το αυγό ή το αυγό την κότα? Φταίνε οι mods ή οι 2 χρήστες? Κατα την γνώμη μου το προσωρινό ban ήταν κάτι που θα ερχόταν αργά η γρήγορα...Δεν αμφισβητώ τις γνώσεις του Alfa Romeo ούτε του Spidey αλλά είναι και πώς λές αυτό που λές και λυπάμαι αλλά αφορισμοί του στύλ όλα τα ανακάλυψαν οι Ιταλοί δεν μου λένε τίποτα. Ακόμα θυμάμαι την παράθεση φωτογραφιών απο αμάξια του 1910 για να πείσουν οτι το Stilo δεν μοίαζει με Audi και οτι η Audi αντέγραψε την Fiat και οτι και οτι και οτι τελικά όλοι αντιγράφουν τους Iταλούς οι οποίοι έχουν πετύχει αυτό που λέμε παρθενογέννηση της αυτοκίνησης...Αυτά τα εριστικά ( κατά την γνώμη μου πάντα ) post με είχαν κουράσει και από όσο ξέρω είχαν κουράσει και πολλούς άλλους. Ας κάτσουν λίγο έξω να ηρεμήσουν και μετά τα λέμε. Δεν έχω κανένα πρόβλημα να ξανάρθουν στο forum χωρίς το εριστικό τους στύλ. Αν είναι άδικο που διαγράφηκαν μόνο αυτοί? Ναι είναι γιατί και άλλοι γράφουν στο ίδιο ( και χειρότερο κατα την δική μου εκτίμηση ) στυλ αλλά αυτό είναι θέμα των mods και όχι δικό μου.
-
Ο χρήστης tsoukas77 έγραψε:
Δασκαλος και moderator χρειαζεται για τα 10χρονα.Πιστευω οτι υπαρχουν αρκετοι τροποι ειτε να θεσεις στο περιθωριο καποια ατομα αν δημιουργουν προβληματα στις συζητησεις,ειτε να τους αλλαξεις συμπεριφορα.
Ποιοι ειναι αυτοι που θα κρινουν αν πρεπει να διαγραφει μια τοποθετηση ή αν πρεπει να αποβληθει ενα μελος;
Ευτυχως εδω γραφουμε και δεν μιλουμε ωστε καποιος που φωναζει να μην μας αφηνει να συζητουμε.Καλλιστα,μπορεις να αδιαφορησεις στην τοποθετηση καποιου και να συνεχισεις την συζητηση.
Προσωπικα,δεν μου αρεσει τετοιος τροπος ασκησης εξουσιας.Δεν εχω απαγορεψει ποτε σε κανεναν στην ζωη μου να εκφερει την αποψη του,να βρισει ή να κατηγορησει.Εχω απλα αδιαφορησει.Respect για ακόμη μια φορά (έχω χάσει το λογαρισμό πλέον)
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Δασκαλος και moderator χρειαζεται για τα 10χρονα.Πιστευω οτι υπαρχουν αρκετοι τροποι ειτε να θεσεις στο περιθωριο καποια ατομα αν δημιουργουν προβληματα στις συζητησεις,ειτε να τους αλλαξεις συμπεριφορα.
Ποιοι ειναι αυτοι που θα κρινουν αν πρεπει να διαγραφει μια τοποθετηση ή αν πρεπει να αποβληθει ενα μελος;
Ευτυχως εδω γραφουμε και δεν μιλουμε ωστε καποιος που φωναζει να μην μας αφηνει να συζητουμε.Καλλιστα,μπορεις να αδιαφορησεις στην τοποθετηση καποιου και να συνεχισεις την συζητηση.
Προσωπικα,δεν μου αρεσει τετοιος τροπος ασκησης εξουσιας.Δεν εχω απαγορεψει ποτε σε κανεναν στην ζωη μου να εκφερει την αποψη του,να βρισει ή να κατηγορησει.Εχω απλα αδιαφορησει.Respect για ακόμη μια φορά (έχω χάσει το λογαρισμό πλέον)
Να συμφωνήσω κι εγω με τη σειρά μου. Θα ήθελα επίσης να ρωτησω τον φίλο ποιος τον υποχρεωσε να μπει στον 'Αντίλογο' και να διαβασει η να σχολιασει θεματα οπως το Mall ή το καπνισμα. Αν δεν κάνω λάθος υπάρχει η 'Αυτοκινηση' για τ' αυτοκινητα και ο 'Αντίλογος' για ότι να 'ναι... ; Ίδια δομή με το περιοδικό που μας φιλοξενεί. Ή μηπως, τελικά, κάνω λάθος;
-
Ο χρήστης tsoukas77 έγραψε:
Προσωπικα,δεν μου αρεσει τετοιος τροπος ασκησης εξουσιας.Δεν εχω απαγορεψει ποτε σε κανεναν στην ζωη μου να εκφερει την αποψη του,να βρισει ή να κατηγορησει.Εχω απλα αδιαφορησει.Ο συλλογισμός σου πάσχει στο εξής: υποθέτεις πως κανείς απ΄όσους γράφουν δεν είναι 10χρονος (όχι σε πραγματική ηλικία). Που δυστυχώς, όπως αποδεικνύεται πολλές φορές, δεν ισχύει
Είναι τυχαίο που δεν υπάρχει Forum στον κόσμο (τουλάχιστον δεν ξέρω εγώ) χωρίς κάποιας μορφής moderation ?
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Αν είναι άδικο που διαγράφηκαν μόνο αυτοί? Ναι είναι γιατί και άλλοι γράφουν στο ίδιο ( και χειρότερο κατα την δική μου εκτίμηση ) στυλ αλλά αυτό είναι θέμα των mods και όχι δικό μου.Aυτό ακριβώς είναι το ζουμί.
Συγχαρητήρια mirage, σε πόσες σελίδες ποστ ο μοναδικός που ''τό πιασε'' είσαι εσύ.Προσωπικά ακόμα περιμένω που μπορώ να παραπονεθώ για την δυσφήμιση του Moderator Νass απέναντι μου, ο οποίος με αποκάλεσε δις ψεύτη, δημοσίως.
-
Στους 4Τ.
Σε παρακαλώ να μην ξεχάσεις να αναφέρεις τα 2 ψέμματα που έγραψες, γιατί θεωρείς πως δεν είναι ψέμματα (που δεν έκανες τον κόπο να το αναφέρεις στο Forum, ενώ εγώ έγραψα γιατί θεωρώ πως είναι ψέμματα), καθώς και την απάντησή μου.
(Τρις)
Οτι άλλο θέλεις, σε ΡΜ.
-
Αυτό ακριβώς θα αναφέρω ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑΤΑ αγαπητέ!
Είναι απόψη μου.Εσύ γιατί την βγάζεις ψευτική?
Καθάρισε κανείς σας ποτέ Ιταλικό θέμα?
Μεμονωμένα με λες ψεύτη χωρίς να σου έχω δώσει κανέναν δικαίωμα.
και διαστρεβλώνεις εντυπώσεις.Όσο για την απάντηση σου να απευθυνθώ στους 4τροχούς, σε πληροφορώ ότι θα έκει θα απευθυνθώ μιας και όλα αυτά που κάνεις και λες αυτούς εκφράζουν.
Ειπάμε Βοσκός σε λιβάδι αλλουνού......
-
Το γεγονός ότι σου προξενεί εντύπωση (επουδενί δεν περίμενες) η 'παράξενη' και 'άσχετη' συμπεριφορά μας, μιας και έχουμε πιει και ένα ποτηράκι κρασί μαζί όπως είπες, δε σου επιτρέπει να έχεις καμία αμφιβολία ή αναστολή για το ότι η άποψή σου, όπως αυτή εκφράστηκε, δεν είναι ορθή; Λες 7-8 άτομα να το έχουμε 'χάσει' τόσο πολύ;
Παρά την αναφορά ότι έχουν συμβεί και άλλα πράγματα πίσω από τα όσα γράφονται στο forum δημόσια, επιμένεις να υποστηρίζεις την άποψη αυτή.
Κρίμα.Τα ίδια ισχύουν και για σένα. Μόνο που εσύ, αν και σαφώς πιο επιθετικός και με χαρακτηρισμούς και ειρωνίες, παραδέχεσαι ότι καλώς το έφαγαν το ban, αλλά φωνάζεις περί δύο μέτρων και δύο σταθμών.
Η μέχρι τώρα παρουσία σου στο forum θα σε έχουν πείσει (?) ότι όλοι οι mods είναι αρκετά επιεικείς (περισσότερο απ' ότι θα έπρεπε ίσως) σε χρήστες που επαναλαμβάνουν προβληματικές συμπεριφορές (με τη μορφή ύβρεων ή flaming ή spamming). Μήπως λοιπόν ήταν κάτι παραπάνω απ' αυτό; Προσωπικές απειλές και ύβρεις δε θα γίνονται αποδεκτές και ανεκτές σε καμία περίπτωση.
-
Ο χρήστης syele έγραψε:
@felleas:
Προσωπικές απειλές και ύβρεις δε θα γίνονται αποδεκτές και ανεκτές σε καμία περίπτωση.Ωραία γιατί δεν ανέχομαι να με λένε ψευτή και ιδιαίτερα κάποιος mod.
-
Μιας και αναφέρθηκε από περισσότερα του ενός ατόμου, ποιοι άλλοι χρήστες -κατά τη γνώμη τους- έπρεπε να φάνε ΒΑΝ και για ποιο λόγο;
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Μιας και αναφέρθηκε από περισσότερα του ενός ατόμου, ποιοι άλλοι χρήστες -κατά τη γνώμη τους- έπρεπε να φάνε ΒΑΝ και για ποιο λόγο;Τώρα πας να μας ταυτίσεις με τον Deminio?
-
Ο χρήστης felleas έγραψε:
@felleas:
Προσωπικές απειλές και ύβρεις δε θα γίνονται αποδεκτές και ανεκτές σε καμία περίπτωση.Ωραία γιατί δεν ανέχομαι να με λένε ψευτή και ιδιαίτερα κάποιος mod.
Απ' ότι έγραψα, αυτό σου έκανε κλικ μόνο;
-
Ο χρήστης syele έγραψε:
@felleas:
Απ' ότι έγραψα, αυτό σου έκανε κλικ μόνο;
Εσύ από όλα αυτά που έγραψα κράτησες την επιθετικότητα και την ειρωνία?
Απαράδεκτη στάση των διαχειριστών του Forum!