-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Youtube Videoτο καινούριο χιτάκι της kylie
ποπ διαμαντάκι, θαρρώ!marilyn manson...
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
το καινούριο χιτάκι της kylie
Μου τη σπάει αφόρητα όταν παίζουν 'λάιβ' και αντιγράφουν το στήσιμο του βιντεοκλίπ.
Κατά τα άλλα, συμφωνώ με τον άδη, αλλά η kylie έχει ωραιότερα πόδια
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Μου τη σπάει αφόρητα όταν παίζουν 'λάιβ' και αντιγράφουν το στήσιμο του βιντεοκλίπ.
Δες αυτό. Kylie με καμπύλες και θεικό φόρεμα.
Το βλεπα live την πρωτοχρονιά και δεν κατέβαινε η γαλοπούλα.Mε ποιό του Manson μοιάζει;
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Δες αυτό. Kylie με καμπύλες και θεικό φόρεμα.
Το βλεπα live την πρωτοχρονιά και δεν κατέβαινε η γαλοπούλα.Mε ποιό του Manson μοιάζει;
-
-
-
-
edit
-
AΥΤΟΝ ρε παιδιά τον θυμάται κανείς?
Τι ειδική περίπτωση ανθρώπου πάντως αλλά και φωνής ήταν? -
-
Εντάξει,αν το λες καθαρά απ την ομοφυλοφυλική στάση τους.
Σε μουσικό επίπεδο όμως ο klaus nomi μπορεί να ήταν ότι ήταν ,αλλά η φωνή του και το ρεπερτόριό του γενικότερα ήταν κάτι to μοναδικό νομίζω. -
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Σε μουσικό επίπεδο όμως ο klaus nomi μπορεί να ήταν ότι ήταν ,αλλά η φωνή του και το ρεπερτόριό του γενικότερα ήταν κάτι to μοναδικό νομίζω.+++++++
++Αngel Branduardi
Ο δευτερος γιατι χαθηκε ??? -
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Σε μουσικό επίπεδο όμως ο klaus nomi μπορεί να ήταν ότι ήταν ,αλλά η φωνή του και το ρεπερτόριό του γενικότερα ήταν κάτι to μοναδικό νομίζω.Οχι, παρεξήγησες.... διόλου με απασχολεί η σεξουαλική προτίμηση καθενός...
Απλά o Nomi, παρά την ιδιάζουσα φωνή του, ήταν απλά ένας καλλιτέχνης περιορισμένου βεληνεκούς...
Γιατι και φωνές υπήρξαν...ξεχωριστές και μιλάει πλέον γι' αυτές όλος ο κόσμος
http://www.youtube.com/watch?v=R-C7jZfAQ34
Youtube VideoΔεν αρκει μια ξεχωριστή φωνή να σε κάνει καλλιτέχνη......
-
Ο χρήστης dirtoulios έγραψε:
Σε μουσικό επίπεδο όμως ο klaus nomi μπορεί να ήταν ότι ήταν ,αλλά η φωνή του και το ρεπερτόριό του γενικότερα ήταν κάτι to μοναδικό νομίζω.Οχι, παρεξήγησες.... διόλου με απασχολεί η σεξουαλική προτίμηση καθενός...
Απλά o Nomi, παρά την ιδιάζουσα φωνή του, ήταν απλά ένας καλλιτέχνης περιορισμένου βεληνεκούς...
Γιατι και φωνές υπήρξαν...ξεχωριστές και μιλάει πλέον γι' αυτές όλος ο κόσμος
http://www.youtube.com/watch?v=R-C7jZfAQ34
Youtube VideoΔεν αρκει μια ξεχωριστή φωνή να σε κάνει καλλιτέχνη......
Έφυγε από τη ζωή στις 6 Αυγούστου του 1983 από μια ασθένεια που προκλήθηκε από τον HIV και οι στάχτες του σκορπίστηκαν στην αγαπημένη του πόλη, τη Νέα Υόρκη, εκεί που ένιωθε πάντα σπίτι του. Η καριέρα του ήταν σύντομη. Δεν γνώρισε ποτέ την μεγάλη δόξα, τον παρομοίαζαν με εξωγήινο, αλλά όπως συμβαίνει συνήθως, το μουσικό και ιδιοφυές ταλέντο του γενικότερα αποθεώθηκε μετά θάνατον. Δε θα ξεχάσω ποτέ 'The man who came from outer space, to save the human race...'. Κάποιοι πρωτοπόροι (έστω και εκκεντρικοί), θα ζουν για πάντα ανάμεσά μας... Για όποιον ενδιαφέρεται, θα του συνιστούσα το documentary/film για την ζωή του Klaus Nomi, με τίτλο 'The Nomi Song'...
-
-
-
Across 110th Street - Bobby Womack
(είδα το American Gangster πριςν λίγες ημέρες και το πήρε το αυτί μου, οπότε θυμήθηκα και το OST Jackie Brown)
-
-
Αγαπημένο είδος μουσικής