-
Το εχετε δει το Video clip απο το 'Put Your Hands Up For Detroit' ;;
Εκπληκτικο! Που μπορω να το βρω;;;
-
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
Το εχετε δει το Video clip απο το 'Put Your Hands Up For Detroit' ;;Εκπληκτικο! Που μπορω να το βρω;;;
eides sto utube kai den to brikes?
(ektos ki an einai allo poy amfibalw)
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
ORISHAS paidia
eidika oti mporeitai apo 'A lo Cubano'
ετσι
και να πατε και σε live oταν ξαναρθουν ελλαδα
REPRESENT -REPRESENT CUBA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
http://youtube.com/watch?v=meyxOHl2wnI
κ γαμω τα κλιπς κ τα τραγουδια -
-
-
Ο χρήστης Da Silva έγραψε:
Σε youtube το εχω βρει, απλα το εψαχνα σε καλυτερη ποιότητα. Ευχαριστώ πάντως!
-
-
ψάχνω το everybody needs somebody του ρουβά... είναι το τραγούδι από τη διαφήμιση αιμοδοσίας... ξερετε αν κυκλοφόρεί?
-
πωπω φίλε, τι ξ3κ@λ@ μ@!ν!@ είναι αυτά
-
Κλασσσικη συνθεση...10λεπτο επος...κλασσικη μουσικη+metal
http://www.youtube.com/watch?v=C8GOHJAn ... ed&search=
Φοβερο το ιντερλουδιο στα 5λεπτα και η επανοδος μετα!
-
μ'αρέσει πολύ η μουσική
-
Μερικά εξαιρετικά καλά δείγματα Κρητικής Μουσικής (και ενίοτε χορού) στο youtube(σε τυχαία σειρά)
Ο Ψαρογιώργης (Γιώργης Ξυλούρης) ερμηνεύει με το δικό του ύφος ένα παραδοσιακό ριζίτικο. ΣΤη συνέχεια ο Ζαχάρης Σπυριδάκης συνεχίζει με κοντυλιές. Πρεπισμένοι και άξιοι μουσικοί όλοι τους.
Από την ίδια εκδήλωση-συναυλία είναι και το ερχόμενο βίντεο. Ο Βασίλης ΣΤαυρακάκης τραγουδά το ριζίτικο 'Εζευγαρώσαν τα πουλιά'. Ο Ζαχάρης συνεχίζει με μια σειρά συρτά του αξέχαστου Κώστα Μουντάκη.
Παλιό βίντεο από το αρχείο της ΕΡΤ. Ο Μουζουράκης και ο Μαρκόγιαννης, δύο παλαίμαχοι μουσικοί παίζουν απλά και πρεπισμένα ορισμένα αθάνατα συρτά.
Απόσπασμα από παράσταση στο Ηρώδειο. Παίζουν ο Ζαχάρης Σπυριδάκης και ο Δημήτρης Σκουλάς(εξαιρετική φωνή). Χορεύει το συγκρότημα των Κουρητών, που μπορεί να μην αποδίδει τόσο παραδοσιακά το πεντοζάλι, αλλά εντυπωσιαζει με τις ικανότητες των χορευτών.
Αν σας αρέσουν αυτά θα ποστάρω κι άλλα.
-
Πολύ ωραία πράματα!
Την προηγούμενη βδομάδα είχε ο Λεωνίδας Αντωνόπουλος (Μουσικοί του κόσμου) ένα αφιέρωμα στην κρητική μουσική.Νομίζω πως η κρητική μουσική είναι ό,τι πιο ευλογημένο έχει βγάλει αυτός ο τόπος. Πολύ θα θελα να μουν Κρητικός, μόνο και μόνο γι' αυτόν τον λόγο...
Έχετε να προτείνετε τίποτα από cd; Όχι χαρούμενα (του γάμου, πως τα λένε), αλλά πιο 'εσωτερικά' πράματα; Θα θελα να μελετήσω το είδος...
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Πολύ ωραία πράματα!
Την προηγούμενη βδομάδα είχε ο Λεωνίδας Αντωνόπουλος (Μουσικοί του κόσμου) ένα αφιέρωμα στην κρητική μουσική.Νομίζω πως η κρητική μουσική είναι ό,τι πιο ευλογημένο έχει βγάλει αυτός ο τόπος. Πολύ θα θελα να μουν Κρητικός, μόνο και μόνο γι' αυτόν τον λόγο...
Έχετε να προτείνετε τίποτα από cd; Όχι χαρούμενα (του γάμου, πως τα λένε), αλλά πιο 'εσωτερικά' πράματα; Θα θελα να μελετήσω το είδος...
Δεν χρειαζεται να εισαι κρητικος για να την αγαπησεις και εμενα μου αρεσει πολυ , υπαρχει ομως ενα αλλα .
Δεν ακουγεται εκτος νησιου , κουραζει ειναι πολυ δεμενη με τον τοπο της και με τους ανθρωπους της . -
Πολύ ενδιαφέρουσες και οι δύο απαντήσεις σας! Θα επεκταθώ γυρίζοντας στο σπίτι.
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Πολύ ωραία πράματα!
Την προηγούμενη βδομάδα είχε ο Λεωνίδας Αντωνόπουλος (Μουσικοί του κόσμου) ένα αφιέρωμα στην κρητική μουσική.Για την ακρίβεια ήταν δύο αφιερώματα, σε δύο διαδοχικές Δευτέρες. Πραγματικά καλοφτιαγμένα, παρουσίασαν ήχους και χρώματα απ' όλη την Κρήτη. Μάλιστα, ο ΑΝτωνόπουλος με τον τον τρόπο του ΞΕΦΤΙΛΙΣΕ και τον Κυριακάκη, κλασικό εκπρόσωπο του νεο-σκυλοΚρητικού ρεπερτορίου
Ωχ, μου βάζεις δύσκολα.... Τι ακούσματα έχεις τώρα; Τι σου άρεσε και τι όχι; ΑΝ καταλάβω τα γούστα σου θα σου κάνω μια custom πρόταση
Δεν χρειαζεται να εισαι κρητικος για να την αγαπησεις και εμενα μου αρεσει πολυ , υπαρχει ομως ενα αλλα. Δεν ακουγεται εκτος νησιου , κουραζει ειναι πολυ δεμενη με τον τοπο της και με τους ανθρωπους της .
Αυτό ακριβώς ειναι που θεωρώ τόσο θετικό! Η παραδοσιακή (γνήσια παραδοσιακή) μουσική δημιουργείται από το λαό μιας περιοχής, από τα βιώματα του και φυσικά τον εκφράζει απόλυτα. Ενίοτε και ξένοι θα το εκτιμήσουν ως άκουσμα αλλά κατά κανόνα η συγκεκριμένη μουσική 'λειτυουργεί' μόνο για τους συγκεκριμένους κατοίκους. ΑΥτό νομίζω ισχύει γενικά για τις ιδιαίτερες μουσικές του τόπου μας.
ΣΥνήθως αυτά που τυγχάνουν ευρύτερης αποδοχής είναι τα πλέον μπασταρδεμένα ακούσματα, π.χ τα νησιώτικα του Πάριου, που έχουν τόση σχέση με τα παραδοσιακά νησιώτικα όση έχω εγώ με το πλέξιμο.
-
Ένα βίντεο από γνωστό Κρητικό χορευτικό συγκρότημα. Όλα τα λεφτά στο συγκεκριμένο απόσπασμα είναι η μουσική: Ο Αλέξανδρος Παπαδάκης εκτός από το να αποδίδει εξαιρετικά καλά τις μελωδίες των συρτών μπορεί να παρακολουθεί απόλυτα τις κινήσεις του χορευτή και να προσαρμόζει ανάλογα το παίξιμο του. Δυστυχώς ελάχιστοι πλέον καλλιτέχνες σήμερα γνωρίζουν να παίζουν σύμφωνα με τα 'μέτρα' του συρτού και ο Αλέξανδρος είναι ένας από αυτούς.
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Μερικά εξαιρετικά καλά δείγματα Κρητικής Μουσικής (και ενίοτε χορού) στο youtube(σε τυχαία σειρά)Ο Ψαρογιώργης (Γιώργης Ξυλούρης) ερμηνεύει με το δικό του ύφος ένα παραδοσιακό ριζίτικο. ΣΤη συνέχεια ο Ζαχάρης Σπυριδάκης συνεχίζει με κοντυλιές. Πρεπισμένοι και άξιοι μουσικοί όλοι τους.
Από την ίδια εκδήλωση-συναυλία είναι και το ερχόμενο βίντεο. Ο Βασίλης ΣΤαυρακάκης τραγουδά το ριζίτικο 'Εζευγαρώσαν τα πουλιά'. Ο Ζαχάρης συνεχίζει με μια σειρά συρτά του αξέχαστου Κώστα Μουντάκη.
Παλιό βίντεο από το αρχείο της ΕΡΤ. Ο Μουζουράκης και ο Μαρκόγιαννης, δύο παλαίμαχοι μουσικοί παίζουν απλά και πρεπισμένα ορισμένα αθάνατα συρτά.
Απόσπασμα από παράσταση στο Ηρώδειο. Παίζουν ο Ζαχάρης Σπυριδάκης και ο Δημήτρης Σκουλάς(εξαιρετική φωνή). Χορεύει το συγκρότημα των Κουρητών, που μπορεί να μην αποδίδει τόσο παραδοσιακά το πεντοζάλι, αλλά εντυπωσιαζει με τις ικανότητες των χορευτών.
Αν σας αρέσουν αυτά θα ποστάρω κι άλλα.
πολύ ωραία τα τραγούδια, αν θες βάλε και άλλα ΖΗΤΩ Η ΚΡΗΤΗ
-
http://www.isohunt.com/torrents/?ihq=telefon+tel+aviv
telefon tel aviv
για την ωρα αυτο βρηκα μόνο. ακουστικοί (!!) ήχοι, ταξιδιάρηδες. have a listen
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Πολύ ωραία πράματα!
Την προηγούμενη βδομάδα είχε ο Λεωνίδας Αντωνόπουλος (Μουσικοί του κόσμου) ένα αφιέρωμα στην κρητική μουσική.Για την ακρίβεια ήταν δύο αφιερώματα, σε δύο διαδοχικές Δευτέρες. Πραγματικά καλοφτιαγμένα, παρουσίασαν ήχους και χρώματα απ' όλη την Κρήτη. Μάλιστα, ο ΑΝτωνόπουλος με τον τον τρόπο του ΞΕΦΤΙΛΙΣΕ και τον Κυριακάκη, κλασικό εκπρόσωπο του νεο-σκυλοΚρητικού ρεπερτορίου
Ωχ, μου βάζεις δύσκολα.... Τι ακούσματα έχεις τώρα; Τι σου άρεσε και τι όχι; ΑΝ καταλάβω τα γούστα σου θα σου κάνω μια custom πρόταση
Δεν χρειαζεται να εισαι κρητικος για να την αγαπησεις και εμενα μου αρεσει πολυ , υπαρχει ομως ενα αλλα. Δεν ακουγεται εκτος νησιου , κουραζει ειναι πολυ δεμενη με τον τοπο της και με τους ανθρωπους της .
Αυτό ακριβώς ειναι που θεωρώ τόσο θετικό! Η παραδοσιακή (γνήσια παραδοσιακή) μουσική δημιουργείται από το λαό μιας περιοχής, από τα βιώματα του και φυσικά τον εκφράζει απόλυτα. Ενίοτε και ξένοι θα το εκτιμήσουν ως άκουσμα αλλά κατά κανόνα η συγκεκριμένη μουσική 'λειτυουργεί' μόνο για τους συγκεκριμένους κατοίκους. ΑΥτό νομίζω ισχύει γενικά για τις ιδιαίτερες μουσικές του τόπου μας.
ΣΥνήθως αυτά που τυγχάνουν ευρύτερης αποδοχής είναι τα πλέον μπασταρδεμένα ακούσματα, π.χ τα νησιώτικα του Πάριου, που έχουν τόση σχέση με τα παραδοσιακά νησιώτικα όση έχω εγώ με το πλέξιμο.
Το σχολιο μου ειχε θετικη διαθεση και σε καμια περιπτωση δεν ηταν επικριτικο .
Επιμενω ομως στην αποψη μου , οτι μουσικη σας χανει ολο το μεγαλειο της εκτος Κρητης .
Αγαπημένο είδος μουσικής