-
η μουσικη δεν εχει να κανει με την ποιοτητα αλλα και με το πως αγγιζει το καθε ανθρωπο.
προσωπικα μουσχουρη και ρουσσο μακρυα ,δεν εχω ορεξη να αυτοκτονησω με την κλαψα τους.στην κηδεια του στελαρα βουλιαξε το νεκροταφειο,μεχρι και στον ταφο του μεσα μπηκαν,μπορει το 70%των τραγουδιων του να ηταν μαπα αλλα ....!
καθαρη ελληνικη μουσικη ειναι η δημοτικη και η νησιωτικη οπως και τα ρεμπετικα που θεωρουνται τα δημοτικα της πολης,ολα τα αλλα ειναι αρχιδιες.
παντως αμα θελετε να ακουσετε καλη μουσικη θα πρεπει να ψαξετε προς ανατολη μερια και οχι προς δυση.εγω δεν ασχολουμαι και πολυ γιατι εχω αραξει στα ρεμπετικα και σε ορισμενα λαικα.
ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΟΥΜΕ.
βεβαια η αμερικη και η μ.βρετανια τα καταφεραν μια χαρα να μας κανουν να ακουμε τις μπουρδες τους.
rock,pop,rock n roll,metal και ολες αυτες τις αηδιες.
μονο οι αραπηδες εβγαλαν μουσικη στο εξωτερικο και αυτο γιατι εφαγαν το ρατσισμο με το κουταλι.
και οπως ειχε πει και ο μ.χατζιδακης ,τραγουδι χωρις βιωματα ,συναισθηματα δεν μπορει να ειναι καλο.
πηγιαντε να ακουσετε τον Brian Johnson σε λιγες μερες στην συναυλια να τσιριζει σαν αγριογατα.
ηρθαν κιαυτοι στα γερονταματα να κονομησουν χρημα,και υστερα σου λεει ροκ -
Ο χρήστης italakias έγραψε:
η μουσικη δεν εχει να κανει με την ποιοτητα αλλα και με το πως αγγιζει το καθε ανθρωπο.Φυσικά,τον γύφτο τον εκφράζει η αρκούδα με το ντέφι....
προσωπικα μουσχουρη και ρουσσο μακρυα ,δεν εχω ορεξη να αυτοκτονησω με την κλαψα τους
Τα 300 εκατομύρια+ πωλήσεων της δισκογραφίας της ανά τον κόσμο άσε να τα κρίνει η ιστορία,όχι έσυ.
Αν και αυτό δεν είναι απόλυτα ενδεικτικό της ποιότητας εν τούτοις η κριτική αυτών των καλιτεχνών σε παγκόσμιο επίπεδο αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση.στην κηδεια του στελαρα βουλιαξε το νεκροταφειο,μεχρι και στον ταφο του μεσα μπηκαν,μπορει το 70%των τραγουδιων του να ηταν μαπα αλλα ....!
Βούλιαξε το νεκροταφείο από αμόρφωτους εβραιοχριστιανούς και τουρκόγυφτους,δεν αμφιβάλω καθόλου...
καθαρη ελληνικη μουσικη ειναι η δημοτικη και η νησιωτικη οπως και τα ρεμπετικα που θεωρουνται τα δημοτικα της πολης,ολα τα αλλα ειναι αρχιδιες.
Αρχιδιές ο Θεοδωράκης αρχιδιές ο Ξρχάκος αρχιδιές ο Μικρούτσικος αρχιδιές ο πολιτισμός εβραιόδουλοι.
παντως αμα θελετε να ακουσετε καλη μουσικη θα πρεπει να ψαξετε προς ανατολη μερια και οχι προς δυση.
Εμ βέβαια γιατί κατά δύση μεριά σκοτεινιάζει η γυφτιά και η κακομοιριά.
Κατά ανατολή δύει η εβραίλα η τουρκιά και το βυζάντιο.
Η υποκουλτούρα και το θρησκευτικό κατακάθι.εγω δεν ασχολουμαι και πολυ γιατι εχω αραξει στα ρεμπετικα και σε ορισμενα λαικα.
Αν δεν ασχολέισαι καλύτερα να μασάς........εχμ μάλλον να προσκυνάς παρά μιλάς.
ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΟΥΜΕ.
Εχουμε,αλλά εσύ είσαι τυφλός και κουφός.
βεβαια η αμερικη και η μ.βρετανια τα καταφεραν μια χαρα να μας κανουν να ακουμε τις μπουρδες τους.
Η ΗΠΑ 'αγοράζουν' με τον τρόπο τους πολιτισμό που απαρνούνται οι χώρες που τις γεννούν (YANNI) kai δημιουργούν (έστω και τεχνητά) κουλτούρα.
Αυτό και μόνο θα έπρεπε να σε προβληματίσει.
Οι καζαντζήδησες στη δύση που γένησσε Beethoven όχι μόνο ωχρειά αλλά είναι απλά ανύπαρκτοι.rock,pop,rock n roll,metal και ολες αυτες τις αηδιες.
Εχεις ακούσει dire straits?
Tι να λέμε τώρα εε?
Rock δεν υπάρχει μόνο η φρίκη όπω θέλεις να τη βλέπεις.
Η τύφλα θαμπώνει άσχημα.......άνοιξε τους ορίζοντές σου.μονο οι αραπηδες εβγαλαν μουσικη στο εξωτερικο και αυτο γιατι εφαγαν το ρατσισμο με το κουταλι.
και οπως ειχε πει και ο μ.χατζιδακης ,τραγουδι χωρις βιωματα ,συναισθηματα δεν μπορει να ειναι καλο.
πηγιαντε να ακουσετε τον Brian Johnson σε λιγες μερες στην συναυλια να τσιριζει σαν αγριογατα.
ηρθαν κιαυτοι στα γερονταματα να κονομησουν χρημα,και υστερα σου λεει ροκΟ Bob Marley (αν και δεν ήταν Αφρικανός) μεγάλο ουρλιαχτό εε?
Εμότικον μούντζα για πάρτη σου....
Περί Αφρικανών δε θα σχολιάσω τα περί ρατσισμού.
Αν δεις καλιτέχνες Αφρικανούς πέραν της ραπ θα χάσεις τη μπάλα.Αλλα τι να λες σε εβραιόδουλο τώρα........ψιλά γράμμματα........
-
Εβραιόδουλος!
Γεια σου ρε Μάκη, ελληνάρα, διώξε τα ...εβραϊκά μιάσματα!
Μ'αρέσει πολύ να στήνουμε πωπό πχ στον Μπετόβεν ή στον Jarre , ως ...σωστές επιρροές, αλλά τις υπόλοιπες να τις...σιχτιρίζουμε (sic --> τούρκικη λέξη! ).
Ο πολιτισμός δεν κάνει διακρίσεις: θα δεχτεί επιρροές από παντού! Το αν οι επιρροές σου βγάλουν τσιφτετέλι ή όπερα, είναι στο δικό σου χέρι! Όλα τα έθνη, ανεξαρτήτως επιρροών, έχουν μουσικές ποιοτικές ΚΑΙ ελαφρές , αλλά και απαράδεκτες , πχ τυπικό δείγμα η σκυλο-κάντρι, που μοιάζει πολύ με τα δικά μας σκυλο-παραδοσιακά! Είναι και λογικό να υπάρχουν τέτοια πράγματα, όταν πάντα θα υπάρχουν κάποιοι αμόρφωτοι, σε καπιταλιστικές κοινωνίες... Αν δεν σου αρέσει, πήγαινε ζήσε στην Κούβα, η οποία έχει και υψηλότατο μορφωτικό επίπεδο και εξαιρετική μουσική και μουσικούς... Βέβαια, ψωμολυσσάνε λίγο, αλλά κανείς δεν είναι τέλειος!Ακόμη μια φορά πάντως, χάρη στον...ωραίο τρόπο σου, ξαφνικά, εγώ που δεν αντέχω τα σκυλάδικα και δεν έχω πάει στην Αθήνα ούτε μια φορά σε μπουζουκλερί, αρχίζω να τους βλέπω ΟΛΟΥΣ με συμπάθεια! Έχεις...μοναδικό χάρισμα, μπράβο!
Εβραιομάχε!
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Tι να λέμε τώρα εε? -
Ο χρήστης G60 έγραψε:
η μουσικη δεν εχει να κανει με την ποιοτητα αλλα και με το πως αγγιζει το καθε ανθρωπο.
Φυσικά,τον γύφτο τον εκφράζει η αρκούδα με το ντέφι....
απαραδεκτη απαντησηπροσωπικα μουσχουρη και ρουσσο μακρυα ,δεν εχω ορεξη να αυτοκτονησω με την κλαψα τους
Τα 300 εκατομύρια+ πωλήσεων της δισκογραφίας της ανά τον κόσμο άσε να τα κρίνει η ιστορία,όχι έσυ.
Αν και αυτό δεν είναι απόλυτα ενδεικτικό της ποιότητας εν τούτοις η κριτική αυτών των καλιτεχνών σε παγκόσμιο επίπεδο αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση.
δεν ειπα οτι δεν ειναι καλοι τραγουδιστες αλλα οτι δεν μαρεσουν.στην κηδεια του στελαρα βουλιαξε το νεκροταφειο,μεχρι και στον ταφο του μεσα μπηκαν,μπορει το 70%των τραγουδιων του να ηταν μαπα αλλα ....!
Βούλιαξε το νεκροταφείο από αμόρφωτους εβραιοχριστιανούς και τουρκόγυφτους,δεν αμφιβάλω καθόλου...
παλι γινεσαι απαρεδκτος,δεν μπορεις να βριζεις ετσι τον κοσμο.καθαρη ελληνικη μουσικη ειναι η δημοτικη και η νησιωτικη οπως και τα ρεμπετικα που θεωρουνται τα δημοτικα της πολης,ολα τα αλλα ειναι αρχιδιες.
Αρχιδιές ο Θεοδωράκης αρχιδιές ο Ξρχάκος αρχιδιές ο Μικρούτσικος αρχιδιές ο πολιτισμός εβραιόδουλοι.
μαλακια μου κορυφαιοι αλλα για τον μικρουτσικο αστο το λεει και η λεξη ,ο Ξαρχακος εχει κανει δισκο λεγεται Μαρκος ο δασκαλος μας .παντως αμα θελετε να ακουσετε καλη μουσικη θα πρεπει να ψαξετε προς ανατολη μερια και οχι προς δυση.
Εμ βέβαια γιατί κατά δύση μεριά σκοτεινιάζει η γυφτιά και η κακομοιριά.
Κατά ανατολή δύει η εβραίλα η τουρκιά και το βυζάντιο.
Η υποκουλτούρα και το θρησκευτικό κατακάθι.
θα μας βγαλεις αχρηστη και την βυζαντινη μουσικη τωρα
το ξερεις οτι οι αρχαιοι ελληνικοι δρομοι κοινως τα μακαμια πηγαν στος αραβες και απο κει στην τουρκια οπου αργοτερα τα εφεραν απτην Σμυρνη οι ελληνες που εσφαζαν οι τουρκοι στον διωγμο; μηπως εχεις παρεξηγησει λιγο την μουσικη;εγω δεν ασχολουμαι και πολυ γιατι εχω αραξει στα ρεμπετικα και σε ορισμενα λαικα.
Αν δεν ασχολέισαι καλύτερα να μασάς........εχμ μάλλον να προσκυνάς παρά μιλάς.
ευτυχως ασχολεισαι εσυ και δειχνεις τι ξερεις
Εχουμε,αλλά εσύ είσαι τυφλός και κουφός.
παλι βριζεις.βεβαια η αμερικη και η μ.βρετανια τα καταφεραν μια χαρα να μας κανουν να ακουμε τις μπουρδες τους.
Η ΗΠΑ 'αγοράζουν' με τον τρόπο τους πολιτισμό που απαρνούνται οι χώρες που τις γεννούν (YANNI) kai δημιουργούν (έστω και τεχνητά) κουλτούρα.
Αυτό και μόνο θα έπρεπε να σε προβληματίσει.
Οι καζαντζήδησες στη δύση που γένησσε Beethoven όχι μόνο ωχρειά αλλά είναι απλά ανύπαρκτοι.
ο μπετοβεν τραγουδαγε και δεν το ηξεραrock,pop,rock n roll,metal και ολες αυτες τις αηδιες.
Tι να λέμε τώρα εε?
Rock δεν υπάρχει μόνο η φρίκη όπω θέλεις να τη βλέπεις.
Η τύφλα θαμπώνει άσχημα.......άνοιξε τους ορίζοντές σου.
χωρις σχολιαμονο οι αραπηδες εβγαλαν μουσικη στο εξωτερικο και αυτο γιατι εφαγαν το ρατσισμο με το κουταλι.
ηρθαν κιαυτοι στα γερονταματα να κονομησουν χρημα,και υστερα σου λεει ροκΟ Bob Marley (αν και δεν ήταν Αφρικανός) μεγάλο ουρλιαχτό εε?ηταν ομως μαυρος και καλος
Εμότικον μούντζα για πάρτη σου.... στην επιστρεφω εις διπλουν
Περί Αφρικανών δε θα σχολιάσω τα περί ρατσισμού. ρατσιστης εισαι εσυ ,το εχεις δειξει στο περι εκκλησιας
Αν δεις καλιτέχνες Αφρικανούς πέραν της ραπ θα χάσεις τη μπάλα.
αυτο ειπα κι εγω ,οτι μονο αυτοι εχουν βγαλει καλη μουσικη στο εξωτερικο ,blues music ας πουμε,αλλα η φανατιλα δεν σε αφηνει να διαβασεις σωστα
Αλλα τι να λες σε εβραιόδουλο τώρα........ψιλά γράμμματα........παλι φανατισμο βγαζεις ρε φιλε,εισαι λιγο ρατσιστακος
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
- άπειρο
Είναι πολύ άσχημο να απαξιώνεις ολόκληρα μουσικά είδη, ορισμένα από τα οποία είναι απευθείας γεννημένα από τον ίδιο το λαό.
Πανω σ'αυτο, θα ηθελα να ακουσω τη γνωμη σου για τη ραπ μουσικη: λες αυτο που λες επειδη απαξιωνεται μουσικο ειδος που σου ειναι οικειο ή επειδη πιστευεις πραγματικα αυτο που λες;
Η 'αυθεντικοτητα' ποτε δεν με ενδιεφερε. Οι Beatles ηταν αυθεντικοι; @@. Τουλαχιστον ομως εβγαζαν ωραια τραγουδια και ειχαν καποιο μηνυμα να περασουν. Οι Skrewdriver ειναι μακραν αυθεντικοτεροι, αλλα θα δυσκολευτω να τους ακουσω. Το ιδιο και αυτον: http://www.youtube.com/watch?v=bwWOOvoE9BM
Ειδικα στη λαϊκη μουσικη ειναι που δεν υπαρχει αυθεντικοτητα. Λαϊκη μουσικη ειναι αυτη που εκφραζει τον λαο. Αφου το λαο τον εκφραζει ο Παριος (που εχει και πολυ ωραια φωνη ΙΜΟ), μια χαρα λαϊκη μουσικη παιζει. Δεν μπορεις να πεις στον κοσμο 'γιατι σε εκφραζει το τηλεφωνησε μου του καρρα αντι για κατι αλλο'.
Αν το εγκαθετοποιήσουμε, καλό το μπίρι μπίρι της κλασσικής, αλλά σαν το πιασάρικο της pop/rock δεν έχει.
Ακομα πιο πιασαρικο ειναι το bling bling της ραπ/rnb και στην ελλαδα πιο πιασαρικος ειναι ο γκωλος μιας μπουζουκογκομενας
το ξερεις οτι οι αρχαιοι ελληνικοι δρομοι κοινως τα μακαμια πηγαν στος αραβες και απο κει στην τουρκια οπου αργοτερα τα εφεραν απτην Σμυρνη οι ελληνες που εσφαζαν οι τουρκοι στον διωγμο; μηπως εχεις παρεξηγησει λιγο την μουσικη;Αυτο ειναι αληθεια, αμα πας Τουρκια θα δεις ποσοι παιζουν κλασσικα οργανα του βυζαντιου οπως το κανονακι σε αντιθεση με την Ελλαδα...
Γιατι σιγουρα ο αμερικανος και ο αγγλος αυτο που θελει ειναι να ακουει εναν ελληνα να τραγουδαει στα αγγλικα με την εξαιρετικη προφορα των ελληνων στην αγγλικη: 'ντοντ μπρεηκ μαη χαρτ, αη λαβ γιου. ντου γιου γουονα καμ του μαη ρουμς του λετ; αη χαβ ε μπηγκ μπεντ, εν δε φαση γουηλ μπη τζετ'
edit: μπηκα να χωσω τραγουδακι και με παρασυρατε
edit2: οι beastie boys ειναι εβραϊκης καταγωγης. οπως και ο bob dylan
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Πανω σ'αυτο, θα ηθελα να ακουσω τη γνωμη σου για τη ραπ μουσικη: λες αυτο που λες επειδη απαξιωνεται μουσικο ειδος που σου ειναι οικειο ή επειδη πιστευεις πραγματικα αυτο που λες;Το πιστεύω απόλυτα. Ραπ συγκεκριμένα δεν έχω ακούσει, δεν έχω γνώμη, οπότε απλώς περιορίζομαι στο 'ουδέν σχόλιο'. Δεν πρόκειται πάντως από μένα να ακούσεις αφορισμούς για 'μαλάκες μαλλιάδες που ακούνε AC/DC και κουνιουνται πάνω κάτω, ήθελακαιναξερατιτουςαρέσει, κλπ, κλπ' , ούτε φυσικά για 'φλώρους που ακούνει Μπετόβεν'.
Γουστάρω να βλέπω άτομα ψαγμένα με τη μουσική που ακουν, είτε είναι ροκ, χέβι μεταλ, ραπ είτε είναι Βαμβακάρης και Πετρολούκας Χαλκιάς. Η απαξίωση των άλλων μουσικών όμως είναι το απευθείας αντίστοιχο του τοπικισμού και του σωβινισμού, και αυτό δεν το γουστάρω καθόλου.
Η 'αυθεντικοτητα' ποτε δεν με ενδιεφερε.
Πρόσεξε όμως, ναι μεν η αυθεντικότητα αυτή καθ' εαυτή δε λέει πολλά και όντως έχεις δίκιο όταν λες ότι αφου ο κόσμος γουστάρει Πάριο, καλά κάνει και ακούει. Απλώς εγώ σπάζομαι λιγάκι γιατί θεωρώ πως η αυθεντική δημοτική μουσική εξελίσσεται σε συγκεκριμένα πλαίσια και σε συγκεκριμένο ύφος.
Με άλλα λόγια, δε γουστάρω να παρουσιάζεται ως 'νησιώτικο' το Παριο-Κονιτοπουλιστικο στυλ με το μπάσσο από πίσω, ούτε να πηγαίνω σε πανηγύρι στην Κρήτη και να βλέπω μπάσο, ντραμς και τουμπελέκια. Κάποτε η εξέλιξη της μουσικής ήταν αποτέλεσμα ζυμώσεων στην ίδια την μικρο-κοινωνία, σιγά σιγά δοκιμαζόταν στις παρέες, τα πανηγύρια και τους γάμους και ύστερα πέρναγε στην κυρίως παράδοση.
Σήμερα έρχεται η δισκογραφία και επιβάλλει και λέει στον λυράρη: 'ξέρεις δε γουστάρουμε που παίζεις λυρα με δυο λαουτα αριστερά δεξια να σπέρνουν, αλλά θέλουμε να βάλεις κι άλλα όργανα'.
Καταλαβαίνεις τι θέλω να πω;
το ξερεις οτι οι αρχαιοι ελληνικοι δρομοι κοινως τα μακαμια πηγαν στος αραβες και απο κει στην τουρκια οπου αργοτερα τα εφεραν απτην Σμυρνη οι ελληνες που εσφαζαν οι τουρκοι στον διωγμο; μηπως εχεις παρεξηγησει λιγο την μουσικη;Αυτο ειναι αληθεια, αμα πας Τουρκια θα δεις ποσοι παιζουν κλασσικα οργανα του βυζαντιου οπως το κανονακι σε αντιθεση με την Ελλαδα...
Ασφαλώς! Παρεμπιπτόντως στην παραδοσιακή Κρητική μουσική έχουμε πολύ σημαντικές επιρροές από Τουρκους και Τουρκοκρητικούς.
-
-
Ρε συ Ιταλάκια μην μας κουφαίνεις τώρα, δεν μπαίνουν όλα στον ίδιο κουβά .....
Υπάρχει και αλλού ζωή εκτός από την γή.- Μην βρίζεστε ρε σεις
-
ιντα λες ορε κοπελι;
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=CMR0J2bY ... re=related
-
Armin van buuren Ft. Sharon Den Adel - In and out of love Live in Utrecht
απίστευτη φωνή η κοπέλα τι να λέμε τώρα!!!
Αγαπημένο είδος μουσικής