-
mεγαλη ιστορια τελικα οι κ8-κ9.
απο αυτα που εχω δει στη κ8 το 206 και γενικα στις ανοιχτες μπαινει καλυτερα απο 106. εκει ομως που φτανεις στη κ9 και περιμενεις αφηνοντας γκαζι και τραβοντας τιμονια να γυρισει και να σου βαλει τη μουρη μεσα , στο μεν 106 εισαι στα ορια τετακε απο το turn in στο δε 206 ειναι σα να μην εκανες τιποτα. το κλεισιμο της τροχιας ακομα και στο δικο μου ειναι πολυ λιγοτερο απο οτι πρεπει.
και επισης το 206 επιτρεπει χαλαρα φρενα μεσα στη στροφη βαθια ενω το 106 ουτε με σφαιρες. το θεμα ειναι πως το πετυχαινεις. . . -
καλημέρα
i kaliteri strofi gia test elastikwn kai amortiser einai i aristeri panw stin gefira meta to kautatzoglio prws a8ina
apo aristeri eswteriki grammi. i asfaltos krataei poli kala kai to sumantikotero den exei xomata
i amesos epomeni einai ston telos tou periferiakou to s (es) pou se vgazei ston dromo tis xalkidikis
alla 8elw na ma8w me pwsa xiliometra vgazete mia alli strofi
ston komvw apo ta meteora prw xalkidiki i deuteri dexiaeuxaristw
-
koita τωρα αν ησουν σε φορουμ με επιβλεψη θα σου ελεγαν οτι αυτα δε πρεπει να λεγονται δημοσια για ευνοητους λογους.............
γενικα παντως δεν ειναι σωστο να λεμε τα κατορθωματα μας σε δημοσιους δρομους. σκεψου να παει κανα κουλαδ να σε μιμηθει...και μετα να λεει οτι ακουσα τον ιορδανη που εμπαινε με τοσα. εγω γιατι δε μπηκα ρε γαμωτο.
-
Ο χρήστης pskarm έγραψε:
mεγαλη ιστορια τελικα οι κ8-κ9.
απο αυτα που εχω δει στη κ8 το 206 και γενικα στις ανοιχτες μπαινει καλυτερα απο 106. εκει ομως που φτανεις στη κ9 και περιμενεις αφηνοντας γκαζι και τραβοντας τιμονια να γυρισει και να σου βαλει τη μουρη μεσα , στο μεν 106 εισαι στα ορια τετακε απο το turn in στο δε 206 ειναι σα να μην εκανες τιποτα. το κλεισιμο της τροχιας ακομα και στο δικο μου ειναι πολυ λιγοτερο απο οτι πρεπει.
και επισης το 206 επιτρεπει χαλαρα φρενα μεσα στη στροφη βαθια ενω το 106 ουτε με σφαιρες. το θεμα ειναι πως το πετυχαινεις. . .Η 9 ουτως ή αλλως ειναι υποστροφικη (αν και ειναι λαθος να χαρακτηριζουμε ετσι στροφες). Και στο 106 αν δεν φορτισεις καταλληλα τη μουρη και απλα φτασεις και στριψεις το τιμονι (και μαλιστα πολυ), απεναντι θα πας.
-
Ο χρήστης pskarm έγραψε:
koita τωρα αν ησουν σε φορουμ με επιβλεψη θα σου ελεγαν οτι αυτα δε πρεπει να λεγονται δημοσια για ευνοητους λογους.............γενικα παντως δεν ειναι σωστο να λεμε τα κατορθωματα μας σε δημοσιους δρομους. σκεψου να παει κανα κουλαδ να σε μιμηθει...και μετα να λεει οτι ακουσα τον ιορδανη που εμπαινε με τοσα. εγω γιατι δε μπηκα ρε γαμωτο.
Το ξέρω ότι δεν είναι σωστό, αλλά δεν είπα πουθενά τίποτα για ταχύτητα!
Μόνο για το πόσα χλμ μπαίνουν για να ξέρω για το τεστ ελαστικών! -
Ο χρήστης Ιορδάνης έγραψε:
Επειδή ρε Jordan μπαίνεις με το καβούρι σου κομμάτια εκεί και βγάζεις και γόνατο για να κρατηθείς πρέπει να μπούμε κι εμείς;
-
Ο χρήστης Miltellas έγραψε:
Επειδή ρε Jordan μπαίνεις με το καβούρι σου κομμάτια εκεί και βγάζεις και γόνατο για να κρατηθείς πρέπει να μπούμε κι εμείς;
Εγώ πάντος μπάινω!Λίγο μούτρα λίγο κώλο και χαροπαλέυει το Subaru Sturbo από πίσω!!
-
Áðïñßåò ôóéôþìáôïò êéíçôÞñá ...
Êáëýôåñï ößëôñï óôï åñãïóôáóéáêü êïõôß Þ óêïýðá ?
1.Êáé ðÝò âÜæù ôçí óêïýðá ðñÝðåé íá áëëÜîåé êáé ï óùëÞíáò ìÝ÷ñé ôçí ðåôáëïýäá ?
2.Óôï êáðü åóùôåñéêÜ õðÜñ÷åé ç÷ïìïíùôéêÞ åðÝíäõóç ..èá êëåßóåé êáíïíéêÜ ç íá áñ÷ßóù åã÷åéñÞóåéò .?
3.×ùñßò åðÝíäõóç ç ôïðïèÝôçóç ãßíåôáé êáíïíéêÜ ç ÷ñåéÜæåôáé êáìéá ìïíôßöá ?
4.Áðï èüñõâï ôé ãßíåôáé ?
5.Áðï áðüäïóç ?Õðüøç áêïëïõèþ ôçí äéáäéêáóßá âÞìá-âÞìá êáé ïé äéÜöïñåò áëëáãÝò èá åîåôáóôïýí ìåìùíïìÝíá êáé óå óõíäõáóìü ãéá íá êáôáëÞîù óôï êáëýôåñï .
Êáé êÜôé áêüìá ïé 9ìðñáôóåò ðïõ öïñÜíå ôá Gti Ý÷ïõí Üëëï üöóóåô ?
-
OI Zanteσ ειναι ιδιο οφσετ αν ειναι του 206..προσεξε γιατι βγαινει αυτο το σχεδιο ρεπλικα για 106 με οφσετ 16...
φιλτρο μαλλον η καλυτερη λυση ειναι φιλτρο μεσα στο κουτι...
η σκουπα δεν θα εχεις προβλημα με μονωσεις κλπ κλπ ενω ο σωληνας με το σπιραλ κανεις δεν τον αλλαζει γιατι περα αποολα τα αλλα αποροφα και κραδασμους. ετσι δε κινδυνευεις να σπασουν ευκολα αυτακια-βασεις σκουπας...
εγω προσωπικα εχω βαρελλακι bmc Που μαλλον ειναι η καλυτερη λυση αλλα παραλογα ακριβο. απλα το βρηκα 80ευρω!!!! -
H σςκούπα δεν μπορέι να δουλέψει σε 206, γιατί το καπώ κλείνει πολύ χαμηλά και δεν μπορεί να μπει αρκετός φρέσκος αέρας!
-
Ο χρήστης Miltellas έγραψε:
ela na to pareis to kabouri na to odigiseis na deis sta8erotita
olo lew ton giannaki na to parei alla den xerei apo ali8ina autokinita
mono me ilekronika kai me upovoi8ies odigaei -
Ο χρήστης GIANNIS206 έγραψε:
Εγώ πάντος μπάινω!Λίγο μούτρα λίγο κώλο και χαροπαλέυει το Subaru Sturbo από πίσω!!
mpeneis alla me to antispid kai me ta moutra na pane volta omws
-
mpeneis alla me to antispid kai me ta moutra na pane volta omws
ela na to pareis ta kleidia einai stin miza
-
mia aporia opios xerei pls help
oi ilektronikes asfalies stis portes kata tin diarkeia tou kakou mporoun na doulepsoun?? anoigoun?? palia mas elagan tis simvates na min tis kleinoume gia na min kleidonoun oi portes kai na einai pio grugori i egkatalipsi tou oximatos. twra tis kleinoume giati fovomaste sta fanaria min mas klepsoun oi exw apo tin poli ta gnwsta se olous 8elw na ma8w ti ginete me tis asfaleies exoun kapio sustima pou pernei reuma kai litourgoun? i anoigoun kata tin sungrousi (oxi mono stis dinates sungrouseis alla kai sta apla xtupimata )
tnx
-
Τί να σου πω ρε Ντάνη, δεν ξέρω κι ούτε έχω ακούσει κάτι. Πάντως, όπως το φαντάζομαι, δε νομίζω ότι μας εγγυάται κανείς την απρόσκοπτη παροχή ρεύματος στις ηλεκτρομαγνητικές κλειδαριές μετά από σύγκρουση.
Όσο για το ιταλικό καβούρι σου... όταν στρίβεις επιγονατίδα φοράς;
-
Οι ηλεκτρομαγνητικές κλειδαριές ανοίγουν (ξεκλειδώνουν) αυτόματα κατά τη διάρκεια της σύγκρουσης, όχι μετά. Η όλη διαδικασία γίνεται ακαριαία, ταυτόχρονα με τη λειτουργία των αερόσακων αν θέλετε. Οπότε είναι ελαφρώς απίθανο να παρουσιαστεί τέτοιο πρόβλημα στην ηλεκτροδότηση που να μη μπορεί να λειτουργήσει.
Αν όντως ισχύσει κάτι τέτοιο, τότε πιθανότατα η σύγκρουση θα είναι τόσο σφοδρή που έτσι κι αλλιώς, δε θα χρειάζεται να βιαστούν να βγάλουν τους επιβάτες... -
mia aporia opios xerei pls helpoi ilektronikes asfalies stis portes kata tin diarkeia tou kakou mporoun na doulepsoun?? anoigoun??
palia mas elagan tis simvates na min tis kleinoume gia na min kleidonoun oi portes kai na einai pio grugori i egkatalipsi tou oximatos.
twra tis kleinoume giati fovomaste sta fanaria min mas klepsoun oi exw apo tin poli ta gnwsta se olous
8elw na ma8w ti ginete me tis asfaleies exoun kapio sustima pou pernei reuma kai litourgoun? i anoigoun kata tin sungrousi (oxi mono stis dinates sungrouseis alla kai sta apla xtupimata )tnx
Σε μερικά μοντέλα το αναφέρουν μέσα στο βιβλιαράκι ότι σε περίπτωση τρακαρίσματος ανοίγουν οι ασφάλειες.
Συνήθως το αναφέρουν μαζί με την διακοπή παροχής βενζίνης. -
mono me ilekronika kai me upovoi8ies odigaeiΜάλλον ξέχασες ότι σε έχω πει ότι έχω μάθει να αδηγάω σε DACIA που δεν είχε κανενός είδους υποβοήθηση....
-
Γιατί ρε, το 206 μας τί υποβοήθηση έχει;
Κι έτσι όπως τα στήσαμε (ειδικά εγώ) εάν κάνεις μαμακία απλά την ούτσισες... -
Ο χρήστης GIANNIS206 έγραψε:
mono me ilekronika kai me upovoi8ies odigaeiΜάλλον ξέχασες ότι σε έχω πει ότι έχω μάθει να αδηγάω σε DACIA που δεν είχε κανενός είδους υποβοήθηση....
nai alla exeis poli poli kero na mpeis se pragmatiko autokinito
exeis kaloma8ei twra kai se ligo se vlepw na kikloforeis me tou mpampa to karavi
Τα πάντα για το Peugeot 206