-
Ο χρήστης pskarm έγραψε:
παππακι αν επιμενεις παντως για 21 νομιζω οτι εχει ο frapeole μια απο οταν εβαλε ΚΑΙ αυτος 22 πισω
ΕΣΥ τα φταις για όλα!
-
Λοιπόν επειδή τα μαμά απορτισέρ θα μείνουν λίγο ακόμα,μάλλον πάω για την 21 και βλέπουμε,σίγουρα τα 1.6 gti έχουν 20,6 εμπρός?Ευχαριστώ πάντως για τις πολύ χρίσιμες πληροφορίες...
-
την εχω σε μια οικοδομη στον αλιμο την εμπρος παρε ενα παχυμετρο και τα κλειδια και πηγαινε κοιτα
20,4 ή 20,6 δε θυμαμαι τι ειχα μετρησει.κανε υπομονη να γυρισει ο μακης-Frapeole απο εξωτερικο...και θα παρεις τη δικια του αν δε βρεις κατι αλλο.
-
Παντως και εγω με 20,6 εμπρος και 21 πισω, ειμαι πολυ ευχαριστημενος, και δεν εχω ακομα λογο να τις αλλαξω, αν και με ψηνει ο Παναγιωτης.
Το θεμα ειναι για μενα οτι ακομα ψαχνομαι με τα αμορτισερ.
Με τα κονι, παει να σκορπισει το αμαξι, πολυ σκληρα για μεσα στην πολη.
Κατεβαζει σφραγισματα που λεει και ο ποιητης -
σπυρο ειναι μεχρι να δοκιμασεις κατι καλυτερο...
τα κονι δε τα δινεις στο παπακι να τα βαλει με μαμα ελατηρια?
και κατσε εσυ να παιδευεσαι... -
Ο χρήστης pskarm έγραψε:
σπυρο ειναι μεχρι να δοκιμασεις κατι καλυτερο...
τα κονι δε τα δινεις στο παπακι να τα βαλει με μαμα ελατηρια?
και κατσε εσυ να παιδευεσαι...και πισω που εχει μαμα ραβδους(σαν να λεμε μαμα ελατηρια) πεφτει σε λακουβα το πισω μερος και δεν συμπιεζεται καθολου.
Μπαμ ξερο, λες και δεν εχει αναρτηση.
Μιλαμε για πολυ σκληρα, εντωμεταξυ στην αρχη δεν ηταν ετσι, οσο πανε και χειροτερευουν. -
τα πισω τα εχεις μαλακωσει?
δε βαζει για δοκιμη τα μαμα ελατηρια???
επιμενω.......... -
Χρονια πολλα και Χριστος Ανεστη!!
Παιδια το προγραμμα της αλλης εβδομαδας εχει ως εξης (πρωτα ο θεος!)- Αμορτησερ 206 RC
- Εμπρος ζαμφορ 206 SW 22mm
- Πισω ζαμφορ 206 RC 22mm
- Ραβδοι στρεψης 206 RC 20mm
- Ελατηρια 3 cm eibach
- Καθισματα sparco speed (διχρωμα σκαφακια)
- και δωρο με τα καθισματα μια θολομπαρα sparco (μονο που δεν ξερω αν η sparco απαιτει κοψιμο στο γνωστο σημειο πανω στον αριστερο θολο)
Αντε να ρθει η ωρα!!
-
Είσαι καλός μαθητής! Άριστες οι επιλογές σου!
-
Ο χρήστης S3 έγραψε:
και πισω που εχει μαμα ραβδους(σαν να λεμε μαμα ελατηρια) πεφτει σε λακουβα το πισω μερος και δεν συμπιεζεται καθολου.
Μιλαμε για πολυ σκληρα, εντωμεταξυ στην αρχη δεν ηταν ετσι, οσο πανε και χειροτερευουν.Τα Koni σου είναι για αλλαγή... Πόσον καιρό σου έβγαλαν;
Αυτή η 'σκληρότητα' που λες προέρχεται από την αδυναμία των αμορτισέρ να αποσβέσουν επαρκώς τις ταλαντώσεις των ράβδων με αποτέλεσμα να περνάνε τα χτυπήματα από τον δρόμο λόγω πλήρους έλλειψης προοδευτικότητας στην απόσβεση (τα αμορτισέρ λειτουργούν σαν on-off - ίσα που κρατιούνται και είναι σα να μην τα έχεις).
Δεν είναι ρυθμιζόμενα; Αν έχουν περιθώρια βάλτα στο τέρμα σκληρό. -
pstttttttttt αλεξανδρε.
α.μπραβο
β. προσεξε κωδικους eibach. αν δεις ξενο σαιτ ειναι ενας χαμος.να παρεις τα σωστα
γ.μη βαλεις θολομπαρα τσαμπα λεφτα. δουλεια στο δικο μας δε κανει
επισης θα κοψεις αποοτι λενε πλαστικο θολου και σε πολλους δινει μουτρα.
δε ζητας ενα σετ ζωνες?θα τις βαλεις πισω απο καθισμα οδηγου για πιστοκαταστασεις! -
Ο χρήστης Miltellas έγραψε:
και πισω που εχει μαμα ραβδους(σαν να λεμε μαμα ελατηρια) πεφτει σε λακουβα το πισω μερος και δεν συμπιεζεται καθολου.
Μιλαμε για πολυ σκληρα, εντωμεταξυ στην αρχη δεν ηταν ετσι, οσο πανε και χειροτερευουν.Τα Koni σου είναι για αλλαγή... Πόσον καιρό σου έβγαλαν;
Αυτή η 'σκληρότητα' που λες προέρχεται από την αδυναμία των αμορτισέρ να αποσβέσουν επαρκώς τις ταλαντώσεις των ράβδων με αποτέλεσμα να περνάνε τα χτυπήματα από τον δρόμο λόγω πλήρους έλλειψης προοδευτικότητας στην απόσβεση (τα αμορτισέρ λειτουργούν σαν on-off - ίσα που κρατιούνται και είναι σα να μην τα έχεις).
Δεν είναι ρυθμιζόμενα; Αν έχουν περιθώρια βάλτα στο τέρμα σκληρό.Ακριβως ετσι Μιλτο, σαν να λειτουργουν on-off ειδικα τα πισω.
Ρυθμιζομενα ειναι αλλα δεν τολμω να τα σκληρυνω.
Τα μπροστα που τα ρυθμιζω ευκολα ετσι και τα σκληρυνω, ειναι ανυποφορη η κατασταση.
Με 30 χλμ, και δεν μπορεις να οδηγησεις.
Εντωμεταξυ ελεγα και στον Πανο, οτι οταν τα ειχα στη μεση σκληροτητα, σε μια στροφη οπου με sachs και continental, εμπαινα με 90 +, τωρα δεν μπορουσα να μπω με πανω απο 70, γιατι υποστρεφε πολυ, ηταν ξερο το μπροστα μερος και με δυσκολευε.
Τωρα που τα μαλακωσα, μπαινω με 80, αλλα ακομα δεν μου εμπνεει να μπω με 90 οπως με τα sachs.
Αυτο πιστευω τα λεει ολα για την κατασταση των αμορτισερ μου -
Τελικά θα βάλω και εγώ ,22 μπρος - πίσω να τελειώνουμε,όσο για αμορτισέρ, τα δίκα μου τα βλέπω να έχουν λίγο ψωμί ακόμα.
-
Ο χρήστης pappaki έγραψε:
Τελικά θα βάλω και εγώ ,22 μπρος - πίσω να τελειώνουμε,όσο για αμορτισέρ, τα δίκα μου τα βλέπω να έχουν λίγο ψωμί ακόμα.Τότε και αν αλλάξεις και τα ελατήρια εμπρός, να αλλάξεις οπωσδήποτε και τις ράβδους στρέψης με 20άρες. Διαφορετικά θα είσαι επιρρεπής στις 'σφαλιάρες'.
-
Ο χρήστης S3 έγραψε:
...
Ρυθμιζομενα ειναι αλλα δεν τολμω να τα σκληρυνω.
Τα μπροστα που τα ρυθμιζω ευκολα ετσι και τα σκληρυνω, ειναι ανυποφορη η κατασταση.
Με 30 χλμ, και δεν μπορεις να οδηγησεις.
Εντωμεταξυ ελεγα και στον Πανο, οτι οταν τα ειχα στη μεση σκληροτητα, σε μια στροφη οπου με sachs και continental, εμπαινα με 90 +, τωρα δεν μπορουσα να μπω με πανω απο 70, γιατι υποστρεφε πολυ, ηταν ξερο το μπροστα μερος και με δυσκολευε.
Τωρα που τα μαλακωσα, μπαινω με 80, αλλα ακομα δεν μου εμπνεει να μπω με 90 οπως με τα sachs.
Αυτο πιστευω τα λεει ολα για την κατασταση των αμορτισερ μουΤελικά, όπως τα λέγαμε και παλιά. Για αμορτισέρ στο 206 -και εφόσον δεν πάρεις PS- τότε όσο πιο πολλά πληρώσεις τόσο χειρότερα θα είναι!
Οικονομική η λύση σου: Πήγαινε στην αντιπροσωπεία και πάρε του RC να ησυχάσεις (ή και τα Record SP αλλά σιγά μην τα βρεις στην Πάτρα).
Κατά τη γνώμη μου τα αμορτισέρ του RC είναι PS πρώτου σταδίου (όπως και όλο το υπόλοιπο setup της ανάρτησής του). Συμφωνείς Παναγιώτη;Είπαμε: Ή δίνεις 250Ε και αφήνεις τους άλλους να ψάχνονται και να απορούν, ή δίνεις 750Ε (σωστή η τιμή; ) και δεν ξανασχολείσαι ποτέ με το θέμα...
-
παππακι επιτελους με ακουσες
κατα την τοποθετηση θα προσεξεις το εξης και θα συννενοηθεις εκ των προτερων απο οπου παρεις τα πραματα .
το ενα μπαρακι της πισω ζανφορ ειναι κολλητο.πιθανοτατα να μη μπορεσεις να το ξεκολλησεις πιθανων ομως και να μπορεσει ο μηχανικος σου.
ο σπυρος δεν το ειχε προμηθευτει και χαροπαλευε μεχρι να το βρει.οποτε θα το παρεις και αυτο. θα το αφησεις στο σακουλακι του σφραγισμενο και αν δε χρειαστει θα εχεις συννενοηθει να το πας πισω και να παρεις κατι αλλο. εγω ειχα παρει για το φοβο των ιουδαιων και τα 2 μπαρακια και μετα το ενα το πηγα πισω και πηρα κατι τακακια...
υ.γ σπυρο σημερα ξαναεκανα κατι χλμ με ενα 1.6 μη μουλτιπλεξ(αχ πως αρπαζε) με σακς και eibach....15αρες με 195-50-15 και μαμα το υπολοιπο σεταπ(μουλτιππλεξ αρα 19αρες παντου) και για μια ακομα φορα ειπα....
ΤΙ ΑΝΑΡΤΗΣΑΡΑ ΕΧΩ....το αμαξι ηταν σαφως πιο μαλακο(ειχε και 40000 ηαναρτηση) αλλα τερματιζε για πλακα και γενικα ενιωθες οτι κουραζει πολυ περισσοτερο απο τη δικια μου που μπορει να ειναι στενο το ελατηριο και σφιχτη αλλα ποτε δε τερματιζει και δε νιωθω να κουραζει το σασι.
επισης σε καναδυο στροφες τον ρωταγα γιατι αφηνε γκαζι και με εβριζε
-τι θες να σκοτωθουμε?με ποσα να μπω?
-καλα καλα μη μπεις στο δικο μου του λεω θα του βαλεις φωτια .....υ.γ2. αυτος ο ντινος θα του βαλω φωτια. ακομα οι 21!!!!
στο τελος πιο ευκολα θα φτιαξω μοτερ παρα την αναρτηση! -
Ο χρήστης Miltellas έγραψε:
Τελικά θα βάλω και εγώ ,22 μπρος - πίσω να τελειώνουμε,όσο για αμορτισέρ, τα δίκα μου τα βλέπω να έχουν λίγο ψωμί ακόμα.
Τότε και αν αλλάξεις και τα ελατήρια εμπρός, να αλλάξεις οπωσδήποτε και τις ράβδους στρέψης με 20άρες. Διαφορετικά θα είσαι επιρρεπής στις 'σφαλιάρες'.
Όχι τα ελατήρια δεν τα πειράζω,σε λίγο καιρό θα αλλάξω και τα απορτισέρ με κάτι απλό και τέρμα. Εκτός και αν υπάρχουν λεφτά για ρυθμιζόμενη ανάρτηση ,γενικά είμαι κατά του χαμηλώματος.
-
Τη καλυτερη δουλεια θα κανεις.
μαμα ελατηρια με τιποτα ρεκορντ ή κονι που δε θελει το αλλο το θυμα(βλεπε σ3) και εισαι αρχοντας! -
Ο χρήστης pskarm έγραψε:
παππακι επιτελους με ακουσεςκατα την τοποθετηση θα προσεξεις το εξης και θα συννενοηθεις εκ των προτερων απο οπου παρεις τα πραματα .
το ενα μπαρακι της πισω ζανφορ ειναι κολλητο.πιθανοτατα να μη μπορεσεις να το ξεκολλησεις πιθανων ομως και να μπορεσει ο μηχανικος σου.
ο σπυρος δεν το ειχε προμηθευτει και χαροπαλευε μεχρι να το βρει.οποτε θα το παρεις και αυτο. θα το αφησεις στο σακουλακι του σφραγισμενο και αν δε χρειαστει θα εχεις συννενοηθει να το πας πισω και να παρεις κατι αλλο. εγω ειχα παρει για το φοβο των ιουδαιων και τα 2 μπαρακια και μετα το ενα το πηγα πισω και πηρα κατι τακακια...
Θέλουν παραγγελία γιατί αυτην τη στιγμή δεν υπάρχουν Ελλάδα ,οπότε έχουμε αναμονή.Στο Κόνδωρα μου είπαν ότι την πίσω την δίνει σκέτη,μόνο στην μπροστά δίνει σινεμπλόκ,και λέει ότι έτσι πάντα τις δίνει.Το θέμα είναι ότι αν δεν υπάρχει το πλακάκι στην Ελλάδα,θα πρέπει πάλι παραγγελία κτλ.Ξέρεις τον κώδικο απο το πλακάκι,γιατί εγώ είχα έναν αλλά μου είπε ότι δεν υπάρχει τέτοιος κωδικός.Αυριο θα πάω απο εκεί να παραγγείλω και θα δω.........
-
τους ειχε γραψει στο psclub ο αργυρης-toyristas. ψαξε και λιγο βρε παιδι μου...
μη διανοηθθεις να κανεις τιποτα χωρις το πλακακι στα χερια σου θα το φυσας και δε θα κρυωνει.η εμπρος ναι θελει τα δυο λαστιχακια που πιανει στο σασι.
η πισω θεωρητικα ειναι σκετη. το μπαρακι το παιρνεις μονο και καλα αν δε ξεκολλαει το παλιο.που δεν......
πανω απο 10μερες δε θα κανει να ερθει!
Τα πάντα για το Peugeot 206