-
Ο χρήστης Miltellas έγραψε:
êïíôýôåñï êéâþôéï Ýâáëá êáé áîßæåé 100%!!Ôï áõôïêßíçôï ìåôáìïñìþíåôáé!!!
Íáé, ìïõ ìÜæåøå ôçí äéáöïñÜ ðïõ åß÷á êÜíåé óå ìÝíá ìå ôïõò åêêåíôñïöüñïõò áðü Rallye. ÅðåéäÞ ôï êïíôü ÷áìçëÜ ðçãáßíåé áéóèçôÜ êáëýôåñá áðü ôï åêêåíôñïöïñÜôï, åßíáé êáëýôåñï ðáíôïý êáé ìüíï åÜí êïöôéÜæù ôï äéêü ìïõ êñáôéÝìáé ìðñïóôÜ áðü ôïí ÃéÜííç. Êáé óôéò ôåëéêÝò åßíáé ìßá ç Üëëç, íá ìçí ðù üôé ôïõ ÃéÜííç äåí åðçñåÜæåôáé ôüóï áðü ôéò áíçöïñéÝò óå âáèìü ðïõ ç 5ç ìïõ êñåìÜåé êáé ï ÃéÜííçò ìå ìáæåýåé. Áõôü óçìáßíåé üôé ôï êïíôü ãåíéêÜ êñáôÜåé êáëýôåñá êáé ôá ðïëëÜ ÷áù óôçí åèíéêÞ ìå ôéò ðïéêßëåò êëßóåéò ôïõ äñüìïõ.
...êáé áðï èüñõâï åèíéêÞ ??
åíôéô
áðï ôéìÝò ...Ý÷ù áêïýóåé êÜðïéá 300-400áñéá õëéêÜ-åñãáóßá êáé èá Þèåëá íá äéáóôáõñþóù ëßãï ôéìÝò . -
στο psclub.gr εχει εναν υπολογιστη χλμ. απο εκει μπορεις να βρεις οτι θες σε σχεση με βηματα και σαλ.
νομιζω οτι με το 16/65 εισαι +200-300σαλ απο το μαμα κορωνοπηνιο... -
Ο χρήστης felleas έγραψε:
Παίδες Help.Την τελευταία εβδομάδα βρίσκω μικρούς λεκέδες κάποιας διαρροής κάτω από το αυτοκίνητο.
Μοιάζει περισσότερο με βαλβολίνη ή κάποιο υδραυλικό υγρό (ανοιχτό κίτρινο) παρά με λάδι η Paraflu.
Τα επίπεδα υγρών δεν δείχνουν ελλατωμένα οπότε βρίσκω τι είναι.
Το σημείο που διακρίνω ένα δάκρισμα είναι το κιβώτιο μπορεί ίσως και πάνω απαυτό.
Το 206 είναι 1.4 8V.
Καμιά ιδέα?
Αν είναι βαλβολίνη χλωμό σε βλέπω. Αν είναι από το σώμα πάς για άνοιγμα σασμάν, ξανασφράγισμα και κλείσιμο.
Εκτός εάν είσαι τυχερός και είναι από καμιά τάπα ή από βίδα. Αν είναι από τάπα την αλλάζεις ή την ενισχύεις με σιλικόνη, και αν είναι από βίδα την βγάζεις και την ξαναβιδώνεις με σιλικόνη και όλα καλά.
Παίζει να χάνει και από την τσιμούχα του λέβιε, οπότε αντικαθιστάς την τσιμούχα. -
το δικο μου ειναι μες στη βρωμα λαδιλα.νομιζα οτι ειναι απο διαρροη αλλα οπως μου εξηγησε ο μηχανικος μου καπου υπαρχει ενα σημειο ψηλα στο σαζμαν για υπερχειλιση των βαλβολινων.οταν καποιος κανει γρηγορες αλλαγες και το σκιζει το σαζμαν μπορει να πεταξει απο εκει βαλβολινες και ετσι να φαινεται οτι εχει διαρροη αλλα τελικα να μην ειναι τιποτα....
ειναι ενας τροπος να ξεχωριζουμε οι γρηγοροι. -
ΚΑΛΑ ΕΙΣΤΕ ΑΘΛΙΟΙ. ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΔΩ ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΙΣ ΓΩΝΙΕΣ ΚΑΜΠΕΡ-ΚΑΣΤΕΡ-ΤΟΕ ΤΟΥ RC.........
-
Ο χρήστης pskarm έγραψε:
ΚΑΛΑ ΕΙΣΤΕ ΑΘΛΙΟΙ. ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΔΩ ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΙΣ ΓΩΝΙΕΣ ΚΑΜΠΕΡ-ΚΑΣΤΕΡ-ΤΟΕ ΤΟΥ RC.........Εμπρός:
Κάμπερ ίδιο.
Κάστερ σχεδόν ίδιο.
ΤΟΕ ίδιο.Πίσω:
Κάμπερ ίδιο.
ΤΟΕ διαφορετικό!
Του RC έχει παραπάνω απόκλιση (0 και 31 λεπτά της μοίρας) από το δικό μας (0 και 16 λεπτά της μοίρας). Είναι μικρή η διαφορά αλλά ίσως να έχει σχέση και με το ότι τα ψαλίδια του πίσω άξονα του RC δεν μετατοπίζονται οπότε έχουν σταθερό ΤΟΕ. Η απόκλιση πίσω δίνει περισσότερη υπερστροφή από ότι θυμάμαι. -
nomizo oti exoyme idio toe πισω.μαλλον λαθος κοιταγες!
το θεμα ειναι οτι αυτο που μου ελεγαν τοσο καιρο οτι το rc εχει αλλη καστερ(στο κονδωρα μου το ειχαν πει) ειναι μπουρδες. -
Άρα και τα ψαλίδια εμπρός από RC μπαίνουν όπως και τα ελατήριά του!
Για το ΤΟΕ πίσω βαριέμαι να ξανακοιτάξω, μία ώρα τα διάβαζα... -
ΤΩΡΑ ΘΕΣ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΕΣΥ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΤΟ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ?
το εχουμε πει σχεδον 1.5χρονο τωρα οτι το rc-sw-gti-xs φορανε τα ιδια ψαλιδια μετα το 2003! -
Ναι το έχουμε πει... Αλλά επειδή μου είχε καρφωθεί ότι έχουμε διαφορετικό κάστερ πίστευα ότι πιθανότατα θα έχουμε και διαφορετικά ψαλίδια.
-
Ο χρήστης pskarm έγραψε:
το δικο μου ειναι μες στη βρωμα λαδιλα.νομιζα οτι ειναι απο διαρροη αλλα οπως μου εξηγησε ο μηχανικος μου καπου υπαρχει ενα σημειο ψηλα στο σαζμαν για υπερχειλιση των βαλβολινων.οταν καποιος κανει γρηγορες αλλαγες και το σκιζει το σαζμαν μπορει να πεταξει απο εκει βαλβολινες και ετσι να φαινεται οτι εχει διαρροη αλλα τελικα να μην ειναι τιποτα....
ειναι ενας τροπος να ξεχωριζουμε οι γρηγοροι.Ο μόνος τρόπος να ξεχειλίσει βαλβολίνη είναι από το τσιμουχάκι του επιλογέα!!Αν ήταν όποτε το σκίζαμε να φεύγει βαλβολίνη καήκαμε!!
Παιδιά το κοντό είναι άλλη φάση!!Αναβασιάρικο!!! -
Bendix 10 ευρά όλα μαζί.......μου δώσανε!!!
-
-
Σήμερα αλλάχτηκαν ψαλίδια, ζαμφοράκια και τσιμούχες ημιαξονίων και βαλβολίνες με κόστος 350. Σε 206 1.4 με 90.000 χλμ
Καλά είναι ή μουν τον πιάσανε? -
Ο χρήστης felleas έγραψε:
Σήμερα αλλάχτηκαν ψαλίδια, ζαμφοράκια και τσιμούχες ημιαξονίων και βαλβολίνες με κόστος 350. Σε 206 1.4 με 90.000 χλμ
Καλά είναι ή μουν τον πιάσανε?180Ε τα δύο ψαλίδια, 45Ε τα δύο μπαράκια αντιστρεπτικής, βαλβολίνες μάπα 10-14Ε τα 2 λίτρα, τσιμούχες κλπ δεν ξέρω (να πούμε κανά 20άρικο; ).
Ένα ποσό των 100Ε για την εργασία δεν είναι και παράλογο, εσένα σου πήρανε μάλλον λιγότερα (κανά 80άρι υπολογίζω), οπότε τα 350Ε για όλα λογικό ακούγεται. -
Ρε παιδιά να κάνω 3 ερωτήσεις θέλω...
Πόσο κάνει η μαμά ανάρτηση της peugeot για το 206; κ Υπάρχει 'τσιπάκι' για το ηλεκτρονικό γκάζι το οποίο δεν μπαίνει στον εγκέφαλο; -
την τρίτη την κράτησα για αργότερα......να μή πέσουν πολλές μαζί....
-
Α! Να διευκρινήσω οτι μιλάμε για 206 1.6 Gti.......
-
α. περιπου οσο και του rc...250-300
β. οχι οχι οχι . κατι σπριντ μπουστερ κλπ ξεχασε τα.παμε στη τριτη
-
Τι ακριβλως είναι αυτό; Μπαίνει στο πενταλ του γλαζιού; Γιατί είχε ένας και μου'λεγε οτι το'βαλε 200 ευρά και οτι είναι πολύ ευχαριστημένος και κάτι τέτοια.... Και εγω.... ... μπερδευτηκα... Τι ακριβώς κάνει αυτό το πράμα; (Δεν είναι αυτή η τρίτη... )
Τα πάντα για το Peugeot 206