-
ρε σεις ξερει κανεις γιατι στη θεσσαλονικη δεν υπαρχουν ετοιμοπαραδοτα 206? ενας φιλος μου πηρε το 206 1,4 το 75αρι και το περιμενει κοντα 1,5 μηνα τωρα....πρεπει να πουλα πολυ τωρα τελευταια...
-
ξεφορτωνουν τα στοκ ενοψει 207
-
åñþôçóç
ôá åëáôÞñéá ôùí cc åßíáé ôá ßäéá Þ ÷áìçëüôåñá ??
-
Είναι τα ίδια με τα ενισχυμένα του 1.6. Ο παλιός κωδικός τους ήταν 5002P3. Τώρα ίσως να άλλαξε.
-
Παρέλαβα την εμπρός αντιστρεπτική (22άρα πάντα)! Την Δευτέρα θα πάρω και τα σινεμπλόκ της. Μέσα στην εβδομάδα θα την τοποθετήσω!
Άντε και οι κώλοι να συμμαζεύονται...
-
Ο χρήστης Miltellas έγραψε:
Παρέλαβα την εμπρός αντιστρεπτική (22άρα πάντα)! Την Δευτέρα θα πάρω και τα σινεμπλόκ της. Μέσα στην εβδομάδα θα την τοποθετήσω!Άντε και οι κώλοι να συμμαζεύονται...
Την Δευτέρα θα πάρεις και τα μπλουζάκια σου....άντε για να μην ζηλεύεις!!
-
Καλημέρα... Ρε παιδιά να κάνω μια ερώτηση .... Λέει να βάλει κανείς την Record sp τώρα ή μήπως να περμένει κανα χρόνο ακόμη να μαζέψει μερικά φράγκα παραπάνω και να βάλει την peugeot sport που είναι και ρυθμιζόμενη
Βασικά ποιο το όριο ζωής της Record; Μετά απο πόσο καιρό ή χιλιόμετρα αρχίζει να σκληραίνει και να κοπανάει -
εγω ξερω οτι οσο περνα ο καιρος ενα αμορτισερ μαλακωνει και σουπιαζει και οχι οτι σκληραινει!!!
τα ρεκορντ μαζι με ελατηρια θα σου πανε κανα 450+ ενω η πεζο σπορτ 750+... αναλογη ειναι και η διαφορα σε κρατημα.πιστεψε με.
οτι πληρωνεις παιρνεις. στη πεζο σπορτ τη μεγαλη διαφορα νομιζω οτι τη κανει το γραμμικο ελατηριο.αν ακομα ψαχνεις τι ειναι προοδευτικο και τι γραμμικο και ποια τα +- τους βαλε τα ρεκορντ ή ακομα καλυτερα γιαμενα του rc... -
Όπως τα λέει ο Παναγιώτης. Οι λύσεις που προτείνουμε εδώ αξίζουν όλα τα λεφτά τους, είτε επιλέξεις Record Maxigaz, είτε Record SP, είτε RC, είτε Peugeot Sport (τα έγραψα από τα χειρότερα στα καλύτερα - 'χειρότερα' δεν σημαίνει κακής ποιότητος σε καμία περίπτωση).
Τα Record SP τα κράτησα 2,5χρόνια και τα άλλαξα όχι επειδή έπεσαν. Είχαν πέσει λίγο αλλά σε καμία περίπτωση ενοχλητικά που να σε ωθούν να τα αλλάξεις. Αξίζουν και με το παραπάνω τα λεφτά τους. Αν είσαι χαμηλωμένος θα σου πρότεινα τα RC (που δεν μπαίνουν σε νορμάλ ύψος). Αισθάνομαι ότι είναι λίγο καλύτερα και έχουν πολύ μικρή διαφορά κόστους (αν έχουν).
Αν έχεις τα λεφτά σου προτείνω τα P.Sport. Αν είναι να περιμένεις κανά χρόνο για να μαζέψεις τα λεφτά, κρίμα είναι να χάσεις τόσον καιρό την απόλαυση της οδήγησης, οπότε πάρε τα SP ή τα RC. Σου εγγυώμαι ότι θα τα καταευχαριστηθείς! -
Παναγιώτη, έβαλα την 22άρα εμπρός. Όπως το περίμενα... ΕΙΧΕΣ ΔΙΚΙΟ!
Αν και δεν το έστριψα ακόμη καλά, το τιμόνι έγινε ακόμη πιο ξουράφι (απίστευτο!) και γενικά στις αλλαγές πορείας μοιάζει πλέον να συμμετέχει και η μούρη και όχι μόνο ο κώλος. Πολύ καλό αυτό! Μένει να δω πλέον πώς ελέγχεται η υπερστροφή ή αν η υποστροφή έγινε ενοχλητική στα πολλά χάω (στα λίγα χαω δεν υπήρχε πρόβλημα και στα πολύ λίγα ήταν τελείως υποστροφικό αφού το κάμπερ δεν αποδίδει στις πολύ μικρές ταχύτητες).
Πάμε γι άλλα τώρα...
Πλησιάζει ο καιρός για το ραλλοχτάποδο!
(αν και κάτι ακούγεται στο σασμάν...) -
στα πολλα αν εχεις καλο ριμπαουντ δε θα δεις τιποτα.
εμενα χτες βραδυ τωρα που μαλακωνει η πεζο σπορτ σιγα σιγα και με εντελως ακαταλληλες πιεσεις για αυτο το καιρο(35+) σε μια ανηφορικη στροφη στη κηφισιας μου εκανε πρωτη φορα τσαλιμακια η μουρη.υ.γ ακομα θυμαμαι οταν πρωτοεβαλα τις αντιστρεπτικες ειχα μαμα ανρτηση και τα κοντι σε αθλια κατασταση(45+χλμ) και το αμαξι τσιριζαν τα εμπρος ξεραμενα κοντι μες στη αθηνα σε στροφες χωρις κανενα τρελλο χωσιμο.
φαντασου ποσο δουλευε το λαστιχο η αντιστρεπτικη... -
Δηλαδή δε λέει να περιμένω για την πεζό...
Δε ξέρω ρε... Αυτό το 'ρυθμιζόμενη' με τραβάει... Παιδιά είμαι απογοητευμένος και φοβισμένος απο τους ελληνικούς δρόμους.... -
Σε στροφοδοκιμές σήμερα διαπίστωσα ότι με την 22άρα εμπρός έχει ανέβει το συνολικό κράτημα. Είναι ολοφάνερο ότι δεν υπήρχε σωστή κατανομή των φορτίων πριν και όλο το βάρος το αναλάμβανε το πίσω μέρος σχεδόν σε κάθε περίπτωση σε συνδυασμό από υπερκράτημα της μούρης από τα ακραξόνια PS, με αποτέλεσμα να φεύγει ο κώλος ακόμη και με γκάζι... Τώρα πια με το γκάζι έρχεται και σε καμία περίπτωση δεν έγινε υποστροφικό το 206 μου. Παραμένει δηλαδή υπερστροφικό αλλά στην σωστή ποσότητα πλέον.
Υπενθυμίζω ότι το πρόβλημα στην συμπεριφορά βγήκε στην επιφάνεια αφού έβαλα τα ακραξόνια με το 2μοίρες αρνητικό κάμπερ και απέκτησε η μούρη υπερκράτημα.
Το σημαντικότερο όλων είναι ότι άρχισα ήδη από την 1η μέρα που έφτιαξα τη μούρη με την 22άρα να ανακτώ την χαμένη εμπιστοσύνη μου στις δυνατότητές μου που εξαρτάται άμεσα από την οδηγική μου αλληλεπίδραση με το αυτοκίνητο. Και αυτό για μένα είναι το πλέον απαραίτητο οδηγικό εφόδιο!
-
αχ βαχ
να σε δω οταν βαλεις τη πεζο σπορτ τι θα λες.προβλεπω να χανεις τον υπνο σου για κανα μηναυ.γ. τωρα νομιζω οτι καταλαβαινεις γιατι χτυπιομουνα οτι το καλυτερο σεταπ σε 206 ειναι 2αντιστρεπτικες 22αρες και 4 πιο σφιχτα αμορτισερ.
τιποτα αλλο. ειδικα για τα μετα φεισλιφτ που εχουν πιο σκληρα ελατηρια λιγο και 19.5 πισω... -
Μάλιστα!!!Και γιατί ρε Μιλτιάδη δε μου λεσ τιασ εντυπώσεις σου?Πρέπει να σε ρωτήσω?
Κάνε πρώτα το σαζμάν και μετά το χταποδάκι....όχι τίποτα άλλο αλλά να μην πάθεις καμιά ζημιά!Να προλάβω να το βάλω εγώ πρώτος!!! -
Ο χρήστης GIANNIS206 έγραψε:
...Να προλάβω να το βάλω εγώ πρώτος!!!Δεν σε ξέρω εγώ βρε πονηρέ;
-
Ποιά είναι πιο σκληρή η πεζό ή η record;
Ρε παιδιά με τις λακούβες τί γινεται;;
Γιάννη, όταν ερθω πάνω, θέλω 'καλή' βόλτα να δω την ανάρτηση... -
Η πεζο σπορτ ειναι πολυ πιο σκληρη απο μαμα.
τα ρεκορντ ειναι απλα πιο σκληρα.
αν σε ενδιαφερει η ανεση ξεχνα τη τη πεζο σπορτ. -
Τις λακκούβες θα τις αποφεύγεις αναγκαστικά... και με τα Record ακόμη...
Στο λεξιλόγιό μας δεν συμπεριλαμβάνεται η λέξη 'άνεση'! -
Ο χρήστης giannos έγραψε:
Ποιά είναι πιο σκληρή η πεζό ή η record;
Ρε παιδιά με τις λακούβες τί γινεται;;
Γιάννη, όταν ερθω πάνω, θέλω 'καλή' βόλτα να δω την ανάρτηση...Έλα και θα κάνουμε!
Τα πάντα για το Peugeot 206