-
Καλή περίπτωση και η τιμή του επίσης.
Είναι 1.4 8V 75PS και από ό,τι βλέπω έχει εξοπλισμό.
Να αλλάξεις αυτά που λέει ο Γιάννης και τα υγρά φρένων επίσης. Προληπτικά και ο ιμάντας χρονισμού καθότι πολυκαιρισμένος (όπως είπε ο Γιάννης θέλει ιμάντες δηλ. δυναμό και χρονισμού). -
Ευχαριστω Γιαννη.
Το αυτοκινητο το οδηγησα πριν απο λιγο. Φαινεται ΟΚ.
ABS τελικα δεν εχει.
Εχει πραγματι μαμα ραδιοκασετοφωνο και το κλασικο χειριστηριο στην κολωνα του τιμονιου, ιδιο ακριβως με το 307 μου.
Παζαρι δεν παιζει, λογω ειδικων συνθηκων (δεν εχουμε αμεση επαφη με τον ιδιοκτητη, αλλα με συγγενικο του-φιλικο μας προσωπο). Για τον ιδιο λογο υπαρχουν και καποια κενα στην πληροφορηση για τις λεπτομερειες του αυτοκινητου.
Αρα η τιμη φαινεται σε γενικες γραμμες ΟΚ?Εδιτ: Ευχαριστω miltellas επισης. Ωσπου να γραψω τα απο πανω, ποσταρες και με καλυψες.
-
επισης να ξερεις οτι αυτα τα μοντελα κρατανε αρκετα τιμη μεταπωλησης...
σκεψου οτι φιλος πουλαει 206 1.6 16ν xs 01 μοντελο 6μηνες τωρα
ζητα 6 και δε ουτε τηλ δε χτυπαει...ενω τα 14αρια και δη τα 5πορτα φευγουν αερα λογω διαφορετικου αγοραστικου κοινου -
Από Αθήνα μεριά παιδιά,στείλτε μου με PM κανένα συνεργείο για εξατμίσεις κατά πειραιά μεριά αν είναι δυνατον.
-
ποιος θελει?
πες του να παει πατρα-σαλονικα...
μακρυα απο αθηνα!!!καλος θεωρητικα ειναι ο καραμπελας πανω στη καβαλας και ο δανελατος θηβων....πρακτικα ειναι για @#$%
-
λεπον...
μελεσα με παιδι με σταρλετ που εχει ιδια αντιστρεπτικη ρυθμιζομενη whiteline στο οποιο πιανει με ιδιο τροπο και σε εκεινο...
μαλιστα σε αυτον εκανες τρυπες σασι ενω σε εμας ειναι plug and play
φιτ εντ γκοου που λενε....μου επιβεβαιωσε οτι εχει νοημα η ρυθμιζομενη. οι 4 σκαλες εχουν αισθητη διαφορα μεταξυ τους τοσο που αναλογα με πιστα τις πειραζει.
-
τι εγινε το κλεισαμε το μαγαζι?
Νεα απο το μετωπο:
Εχω προβλημα με τον κλιματισμο.
Εχω συμπληρωσει 2 φορες φρεον, αλλα η αποοδοση χαλια μετα απο 2 εβδομαδες συμπληρωσης-τσεκαρισματος.
Βγαζει κρυο αερα μονο οι μισοι αεραγωγοι,προς τη θεση του οδηγου.
Οι αλλοι μισοι βγαζουν αερα περιβαλλοντος σε θερμοκρασια.
Ο μαστορας αφου μετρησε πιεσεις δε βρηκε να χανει φρεον, οποτε μαλλον εχει προβλημα ο συμπιεστης.
Απο μεταχειρισμενα μοτερακια εχετε ακουσει καθολου τιμες?
Τι αλλο να τσεκαρω πρινα αλλαξω συμπιεστη μπας και δεν ειναια αυτο?Τωρα, στο θεμα του κινητηρα επιτελους ετοιμαζομαι να βαλω το πολυποθητο προγραμμα μπας και φτιαξει το μοτερ απο πυρακια, γιατι αλλιως με βλεπω να τα ξηλωνω ολα
-
Καιρό έχει να τα πούμε!!
Άλλαξα λάστιχα!!
Το όνομα αυτού
YOKOHAMA PARADA spec-2!!!!
Πρώτες εντυπώσεις και πρώτα βουνά, Πολύ πολύ καλές!!!
-
Χαιρετώ τους φίλους, λονγκ τάιμ νο χίαρ!!
Άντε να το ρίξουμε και λίγο στην πλάκα: Την περασμένη βδομάδα κι ενώ βρισκόμουν στο Πόρτο Ύδρα για το Σ/Κ διαπίστωσα πως το 2πορτο 206 μπορεί να φιλοξενήσει 4 άτομα + 1 αναπηρικό καροτσάκι με γεμάτο το χώρο αποσκευών (όχι ότι θα βοηθούσε και τραγικά αν ήταν άδειος!!)........
Η έμπνευση ανήκε σε φίλη μου εργοθεραπεύτρια, την οποία πήγα να επισκεφτώ - δεν είχε αμάξι και ήθελε απελπισμένα να βγούμε από το Π.Υ. για καφεδάκι στην Ερμιόνη. Δυστυχώς δεν πήρα φωτό, αλλά είναι εύκολο να φανταστεί κανείς το πώς χωρέσαμε (hint: έχω συνηθίσει να οδηγώ με το κάθισμα σχεδόν κάθετο και πολύ κοντά στο τιμόνι).
Τα ξαναλέμε από βδομάδα, εύχομαι καλό 15Αύγουστο σε όλους.
-
Έλα βρε σιγά!!
Και εγώ το έχω κάνει!!
Βέβαια το αναπηρικό που κουβάλησα εγώ έβγαιναν οι ρόδες του!!
Επίσης έχω μεταφέρει για λίγο σκουτερακι... -
Που είστε όλοι χαμένοι...
Άντε σιγά σιγά!! -
Χαμένος είσαι και φαίνεσαι ρε!
-
-
Επειδή την έχω ψωνίσει από το ότι η φύσα του MAF με κάνει συνέχεια διακοπές θα την κόψω και θα ενώσω με κολλητήρι τα καλώδια!Δεν παέι άλλο.
-
Τελικά το έκανα!
Δεν ξέρω πόσο θα κρατήσει το αμάξι πάντως δουλεύει! -
Έχει έρθει η ώρα για τακάκια στο δικό μου καθώς έχουν μείνει ~2mm στα πίσω και λίγο παραπάνω στα εμπρός.
Μάλλον για Ferodo το βλέπω, τo ερώτημα είναι αν αξίζει να τα σκάσω για DS2500 για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο όταν το ζορίζω ή να γλιτώσω κανα 150άρι+ και να βάλω τα Premium... Τα οποία, απ' όσο θυμάμαι, έχουν και αρκετά μικρότερο συντελεστη τριβής (μ=0.29 vs μ=0.50) με ό,τι αυτό συνεπάγεται ως προς την αίσθηση του μεσαίου πεντάλ, το πόσο γρήγορα ανεβάζουν θερμοκρασία, κλπ....
-
Με τα 2500, ενδεχεται να ζορισεις και περισσοτερο τους δισκους,ενω μπορει να ειναι και θορυβωδη!
Αν ομως πηγαινεις και πιστα και ανεβοκατεβαινεις σε στροφοδιαδρομες, τοτε καλυτερα τα 2500.
αλλιως η γνωμη μου ειναι βαλε premium -
Μια άμεση σύγκριση DS2500 & Premier [όλο 'Premium' τα λέω κι εγώ... ] σε ό,τι αφορά τη διατήρηση του συντελεστή τριβής στην πίστα θα ήταν πολύ χρήσιμη - με σταθερές όλες τις υπόλοιπες παραμέτρους (υγρά φρένων, δίσκους, σωληνάκια, κλπ)...
-
Ενδιαφέρουσα μετατροπή για ευθειάκηδες:
http://www.youtube.com/watch?v=eA3GbonV ... %20peugeot
http://www.youtube.com/watch?v=lFxeHjHB ... %20peugeot
-
νιντο.
τα πρεμιερ δε ξερω κανεναν να τα ειχε σε 283
ομως ο καταφρακτος που ειχε μαμα τακακια(ιδια με πρεμιερ νομιζω)
στα μεγαρα σε 10-15 γυρους οχι απλα ειχαν βγει οφ αλλα μας πηρε και μας σηκωσε...βγηκαν σε κομματια. αν εχεις δει ενα βιντεο που ειχα ανεβασει φρεναρα 300μετρα πριν τη στροφη καθε φορα μπας και σταματησει το αμαξι......μετα με τα 2500 δε καταλαβε τιποτα το αμαξι!
αν οδηγησεις τωρα το δικο μου με 2500-ορεκα δισκους(οχι τρυπες χαρακιες απλα εξτρα θερμικη κατεργασια) και την μεγαλυτερη τρομπα θα παθεις ενα ψιλοσοκ
τακακια απο γκαγκασταθη με κανα 160-170αρι
και δισκους ειτε βαζεις αυτους που δινει ο γκαγκα για μαμα μπεντιξ νομιζω με κανα 80αρι
ειτε ρωταμε στελιο παγκχελ για ορεκα με κανα 11αρι αλλα δε ξερω αναμονη.
θες τρομπα ομως επιμενω...αλλαξε ολο το φρεναρισμα με αυτην.
πριν δε τολμαγα να οδηγησω με το αριστερο στο φρενο. τωρα ειμαι μονιμα πανω του με το αριστερο ελεω καλυτερης αισθησης - μη νεκρης διαδρομης
Τα πάντα για το Peugeot 206