-
εχω την αισθηση οτι θα ειναι και ο μακης πανω
-
Σήμερα παρήγγηλα τα Selex Tuning.
-
Ο χρήστης S3 έγραψε:
Γιαννη, Μιλτο, μαλλον το τριημερο θα εμαι Κατερινη!
Αντε να κανονισουμε κανα Αιγινιο(πιστα?) ή Ελατοχωρι.
Τι λετε?Δουλεύω ΚΑΙ τις τρεις μέρες...
-
Ο χρήστης S3 έγραψε:
Λοιπον, σημερα περασα κτεο.
Ολα καλα, μονο τα φωτα βρηκαν αρρυθμιστα.
Στην αμορτισερομετρηση τα μπροστα εδειξαν 64% αρ. και 65 % δεξ.
Πισω 52% αρ. και 39 % δεξ.
Δεν ξερω τι συμβαινει με τα πισω αμορτισερ!
Τωρα τα εχω στο τερμα σκληρο πισω, και φανηκε σαν να μην δουλευανε πανω στο οργανο, επειδη ηταν πολυ σκληρα, δεν εκαναν δλδ την ταλαντωση που εκαναν τα μπροστα.
Ο τεχνικος του κτεο δεν μπορουσε να δωσει εξηγηση!
Παντως τερμα σκληρο πισω το αμαξι δε δουλευει στην εθνικη.
Ειχαι σκληρο λες και εχει δοκαρι αντι για αξονα.
Θα τα βαλω στη μεσαια σκαλα και θα επανελθω με εντυπωσεις.κανείς με Peugeot Sport Ανάρτηση ??? περνάμε κτεό ???
πόσο % πρέπει να είναι για να σε κόψει ??
-
Ο χρήστης GIANNIS206 έγραψε:
Σήμερα παρήγγηλα τα Selex Tuning.Ανεβάζουμε ποιότητα Γιαννάκη; Έρχεται η ώρα να ανακαλύψουμε και επισήμως τα best buy αμορτισέρ της ανώτερης κατηγορίας. Θεωρώ τα Selex λαβράκι Α ποιότητος και περιμένω επιβεβαίωση από τον Γιάννη τους προσεχείς μήνες. Παναγιώτη υπόψιν ότι τα Selex θέλουν να χτυπιούνται κατευθείαν με τα PS (και πάνω). Για να δούμε καταρχήν πόσο καλύτερα θα είναι τα Selex από τα RSP... μόνο μην παρασυρθείς Γιάννη γιατί τα RSP σου τα έχουν φτύσει τελείως και η διαφορά που θα δεις είναι χαώδης ούτως ή άλλως (χαλασμένο με καινούριο).
-
Πόσα χιλιόμετρα άντεξαν τα RSP; Όχι τώρα που έχουν λιώσει, αλλά πότε άρχισε να πέφτει αισθητά η απόδοσή τους;
-
ΝΑΙ αλλα τα καλα που μπορουν να σηκωσουν τα ps ελατηρια (γιατι τελικα εκει ειναι το παιχνιδι στο γραμμικο ελατηριο ) φτανουν σε υψηλα επιπεδα...
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Πόσα χιλιόμετρα άντεξαν τα RSP; Όχι τώρα που έχουν λιώσει, αλλά πότε άρχισε να πέφτει αισθητά η απόδοσή τους;Κατά κανόνα στα 2,5 χρόνια σκληρής χρήσης έχεις αισθητή πτώση και μάλιστα έρχεται κάπως απότομα. Για τα λεφτά τους είναι ανθεκτικότατα και δεν ζηλεύουν ούτε από διπλάσιας αξίας.
-
Ο χρήστης pskarm έγραψε:
ΝΑΙ αλλα τα καλα που μπορουν να σηκωσουν τα ps ελατηρια (γιατι τελικα εκει ειναι το παιχνιδι στο γραμμικο ελατηριο ) φτανουν σε υψηλα επιπεδα...Η Selex παράγει σπορ αμορτισέρ ευρείας γκάμας για όλα τα γούστα και σε χαμηλές τιμές για την κάθε κατηγορία που απευθύνεται.
Πήγαινε εδώ http://www.selextuning.com/ και πάτα στο Products.
Ο Γιάννης παράγγειλε τα ΤR-60 ή Tuning σε έκδοση αζώτου-λαδιού (όλη η γκάμα βγαίνει σε αερίου-λαδιού και σε σκέτα λαδιού για ακόμη ΠΙΟ σπορ αλλά και λιγότερο άνετα που είναι και λίγο φθηνότερα). Είναι ένα σκαλί πάνω από τα βασικά της Selex τα SR-40 ή Sport που είναι σπορ δρομίσια, αμορτισέρ που θα καλύπτει τις ανάγκες όλων όσων ανήσυχων που θέλουν και κάποια άνεση. Στο Focus 1.6 που τα βάλαμε συνδυάζουν εντυπωσιακά την σπορ συμπεριφορά (εξίσου σπορ με τα RSP θα έλεγα) και την άνεση (αισθητά πιο άνετα από τα RSP), γι αυτό και θεωρώ τα Selex ως value for money σαν τα Record. Θεωρώ ότι τα αμορτισέρ που είναι ακριβότερα από τα Record θα πρέπει να είναι και αναλόγως καλύτερα, αλλιώς δεν είναι απαραίτητα συμφέρουσα επιλογή.
Δες τα CR-80 ή Competition που είναι αυτό που λέει και τίποτα λιγότερο.
Και πάμε παραπάνω με τα CSA ή Custom δηλ. αμορτισέρ κατά παραγγελία, όπως και στα Street Type ή Coilover.
Όλα μπορούν να προρυθμιστούν κατά παραγγελία εάν πιστεύεις ότι χρειάζεσαι, αν και είναι ήδη πολύ προσεκτικά ρυθμισμένα από το εργοστάσιο ώστε να καλύπτουν το κοινό που απευθύνονται. -
Ο χρήστης Miltellas έγραψε:
Πόσα χιλιόμετρα άντεξαν τα RSP; Όχι τώρα που έχουν λιώσει, αλλά πότε άρχισε να πέφτει αισθητά η απόδοσή τους;
Κατά κανόνα στα 2,5 χρόνια σκληρής χρήσης έχεις αισθητή πτώση και μάλιστα έρχεται κάπως απότομα. Για τα λεφτά τους είναι ανθεκτικότατα και δεν ζηλεύουν ούτε από διπλάσιας αξίας.
2.5 χρόνια μπορεί να σημαίνουν και 50-60Κ χλμ. Αντέχουν τόσο;
Τα θερμά ελληνικά καλοκαίρια επιδρούν αρνητικά στη διάρκεια ζωής τους;
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Κατά κανόνα στα 2,5 χρόνια σκληρής χρήσης έχεις αισθητή πτώση και μάλιστα έρχεται κάπως απότομα. Για τα λεφτά τους είναι ανθεκτικότατα και δεν ζηλεύουν ούτε από διπλάσιας αξίας.
Ο Γιάννης έχει τα RSP 70000χλμ οπότε μπορείς να θεωρήσεις ότι μέχρι τα 60000χλμ ήταν μία χαρά και άρχισε να ενοχλεί η πτώση απόδοσης μετά τα 65000χλμ. Και λίγοι μπορούν να πιέσουν την ανάρτηση όπως ο Γιάννης. Πολύ λίγοι. Εξάλλου τα έχω δει και σε μένα και σε αρκετούς άλλους. Είναι δοκιμασμένα σε θέμα ποιότητας-απόδοσης-αντοχής και δεν το συζητάω καν. Μιλάμε για 300Ε αμορτισέρ με χαρακτηριστικά που θα ζήλευαν και αρκετά αμορτισέρ διπλάσιας αξίας. Εάν δεν μου άρεσαν δεν θα τα ξαναέβαζα όσο φτηνά και να ήταν. Μου αρέσει το φτηνό μόνο εάν είναι πραγματικά καλό και σε καμία άλλη περίπτωση.
Το αν θα τα ξαναβάλω και τρίτη φορά θα εξαρτηθεί από... τις εντυπώσεις του Γιάννη με τα Selex Tuning. -
Ο χρήστης Miltellas έγραψε:
Ο Γιάννης έχει τα RSP 70000χλμ οπότε μπορείς να θεωρήσεις ότι μέχρι τα 60000χλμ ήταν μία χαρά και άρχισε να ενοχλεί η πτώση απόδοσης μετά τα 65000χλμ. Και λίγοι μπορούν να πιέσουν την ανάρτηση όπως ο Γιάννης. Πολύ λίγοι. Εξάλλου τα έχω δει και σε μένα και σε αρκετούς άλλους. Είναι δοκιμασμένα σε θέμα ποιότητας-απόδοσης-αντοχής και δεν το συζητάω καν. Μιλάμε για 300Ε αμορτισέρ με χαρακτηριστικά που θα ζήλευαν και αρκετά αμορτισέρ διπλάσιας αξίας. Εάν δεν μου άρεσαν δεν θα τα ξαναέβαζα όσο φτηνά και να ήταν. Μου αρέσει το φτηνό μόνο εάν είναι πραγματικά καλό και σε καμία άλλη περίπτωση.
Το αν θα τα ξαναβάλω και τρίτη φορά θα εξαρτηθεί από... τις εντυπώσεις του Γιάννη με τα Selex Tuning.Ok! Ευχαριστώ πολύ και πάλι!
Αναμένουμε εντυπώσεις και από τα Selex!
-
Ερωτηση για λογαριασμο φιλου: Εχει το 206 1.6 16v, με περιπου 75000χλμ. Προχθες, αρχισε να 'τρεμει' ο λεβιες ταχυτητων ΜΟΝΟ στην 3η & 4η ταχυτητα και οταν οι στροφες ξεπερνουσαν τις 3000. Στη νεκρα δεν το κανει, ουτε με τις υπολοιπες ταχυτητες, ουτε οταν δεν ανεβαζει πανω απο 3000σαλ. Στην αντιπροσωπεια του ειπανε κατι για ακραξονια (νομιζω) με κοστος 700
-
Ποσο πηγαν τα σελεξ Γιαννη?
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Åñùôçóç ãéá ëïãáñéáóìï öéëïõ: Å÷åé ôï 206 1.6 16v, ìå ðåñéðïõ 75000÷ëì. Ðñï÷èåò, áñ÷éóå íá 'ôñåìåé' ï ëåâéåò ôá÷õôçôùí ÌÏÍÏ óôçí 3ç & 4ç ôá÷õôçôá êáé ïôáí ïé óôñïöåò îåðåñíïõóáí ôéò 3000. Óôç íåêñá äåí ôï êáíåé, ïõôå ìå ôéò õðïëïéðåò ôá÷õôçôåò, ïõôå ïôáí äåí áíåâáæåé ðáíù áðï 3000óáë. Óôçí áíôéðñïóùðåéá ôïõ åéðáíå êáôé ãéá áêñáîïíéá (íïìéæù) ìå êïóôïò 700¤ êáé öõóéêá äåí ôï åäùóå ãéá 'åðéóêåõç'. Ôé ìðïñåé íá åéíáé?Õ.Ã. Øá÷íïõìå êáé êáëï,åîïõóéïäïôçìåíï óõíåñãåéï óôç Èåóóáëïíéêç. Èåëïõìå êáðïéïí ï ïðïéïò îåñåé ôï áìáîé êáé èá ôï 'áíáëáâåé'. Óôåéëôå ìïõ pm.
Åõ÷áñéóôù.äåí Ý÷ù îáíáêïýóåé êÜôé ôÝôïéï
Aí ôñÝìåé ìüíï óôéò äýï áõôÝò ôá÷ýôçôåò...äåí íïìßæù íá åßíáé áðï ôá çìéáîüíéá .Èá ôï Ýêáíå êáé óôçí 5ç êáé ðéï Ýíôïíá óôç 2á.
Ôþñá üóï áöïñÜ ôï ôñÝìïõëï åßíáé äåîéá-áñéóôåñÜ ?
Ðéèáíþí íá åßíáé êÜðïéá ÷áëÜñùóç áðï ôïí åðéëïãÝá êáé áðëþò íá ÷ñåéÜæïíôáé ìåñéêÜ óöéîßìáôá .Áëëùóôå åßíáé êáé ðïëëÜ ôá ÷éëéüìåôñá ðïõ Ý÷åé .
ÂÝâáéá ãáëëéêü åßíáé ìðïñåß íá êÜíåé üôé èÝëåé êáé ôï ðñüâëçìá íá åßíáé êïõëü Þ üíôùò íá åßíáé áêñáîüíéá (áëëÜ 700 €???)
Ãéá åîïõóéïäïôçìÝíï äåí ìðïñþ íá âïçèÞóù (áèÞíá åßìáé ) áëëÜ åßíáé ðïëëÜ ôá ðáéäéÜ áðï Èåóóáëïíßêç êáé ïðïóäÞðïôå ãíùñßæïõí áñêåôÜ êáëïýò ...êáé ìÞ åîïõóéïäïôçìÝíïõò -
Aντε οι πεζακιδες απο θεσσαλονικη... Για βοηθηστε...
-
Aντε οι πεζακιδες απο θεσσαλονικη... Για βοηθηστε...Μη βιαζεσαι!
Μiltellas και giannhs206 = εγγυηση! -
Aντε οι πεζακιδες απο θεσσαλονικη... Για βοηθηστε...Έφτασεεε...
-
Τα Record μου πήγαν κοντά στις 70000χλμ, κάτι λιγότερο από 2 χρόνια.Τα ευχαριστήθηκα πάρα πολύ αλλά τους 2 τελευταίους μήνες η απόδοση τους έπεσε αισθητά και δεν είχα ήσυχο το κεφάλι μου γιατί το αυτοκίνητο έκανε χαζά.Θα έπαιρνα τα Record sp για δίλιτρο 206 όπως και ο Μίλτος αλλά θα αργήσουν πολύ οπότε πήγα στα Selex.H αλήθεια είναι ότι τρωγόμουνα να βάλω τα σκέτα λαδιού αλλά δεν έίχαν και θα περίμενα πάλι.
Η τιμή λιανικής τους είναι 620 -
Για αυτό το τρέμουλο που λες υπάρχει περίπτωση να έχουν χαλαρώσει οι ντίζες του λεβιέ.
Έχει κενά ο λεβιές?Είτε αριστερά-δεξιά είτε μπρος-πίσω.
Εμένα ήταν πολύ χαλαρός και μου άλλαξε όλα τα ντιζάκια ο μηχανικός μου!Έβαλε αλουμινίου χειροποίητα από ότι κατάλαβα!Και μου είπε ότι δεν πρόκειται να έχω ξανά πρόβλημα!Η αλήθεια είναι ότι από τότε(Απρίλιος 2006) δεν ασχολήθηκα ξανά με τον λεβιέ!
Αυτά..
Έχεις και PM.
Τα πάντα για το Peugeot 206