-
Ο χρήστης Di0 έγραψε:
Hello!Ενδιαφέρομαι να βάλω ένα όργανο μέτρησης της πίεσης λαδιού (και ένα βολτόμετρο αλλά πρέπει να είναι απλό αυτό) σε 206 1.6 μουλτιμπλέξινγκ 2004.
Για την πίεση, υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο σημείο που συνδέεται ο αισθητήρας; Μου έχουν πει ότι υπάρχει ένας δακτύλιος που μπαίνει στο σημείο που είναι το φίλτρο λαδιού και διαβάζει από εκεί, ισχύει κάτι τέτοιο; Γενικά, γίνεται να μπει τέτοιο όργανο χωρίς να χρειαστεί μη αναστρέψιμη δουλειά;Αυτό που για το φίλτρο γενικά ισχύει, αλλά ειδικά σε 206 1.6 16ν δεν ισχύει!!
Ο λόγος είναι όι το φίλτρο δεν είναι βιδωτό πάνω στον κορμό του κινητήρα αλλά είναι χάρτινο και μπαίνει σε μια ειδική θήκη.Επίσης αν πεις να βάλεις τέτοιο φίλτρο ώστε να μπορέσεις να βάλεις και όργανο πίεσης θα πρέπει να 'διώξεις' και από εκεί τον καταλύτη γιατί δεν θα χωράει. -
Ο χρήστης pskarm έγραψε:
miltoooo
Βγαλε στο κυριο ενα κοστουμακι ρεκορντ απο διλιτρο.
αυτα μιλτο μπαινουν σε μαμα ελατηρια ή θελει χαμηλωματος?επισης αλεξ ενα σετακι 22αρες εμπρος πισω και μετα ενα κομματι λαστιχο γιατι θα σμπμπρωχνεις το νικο-νιντο
(για να ξεπαρκαρεις εεε)
επισης μιλτο επειδη ερχονται τα μπλοκε οι βαλβολινες οι αμσοιλ ποιοες ειναι ειπαμε?τιμη?
πρεπει να κατεβω αγγελο.μανθο αν θελετε και εσεις πεστε μου μη πηγαινω 2-3φορες...
αν και εγω ΘΑ ΤΟ ΒΑΛΩ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ . . . .Τα Record μπαίνουν και με το μαμά ελατήριο και το χαμηλωμένο.
-
Ο χρήστης Di0 έγραψε:
Προβλήματα όσον αφορά την τοποθέτηση-στεγανότητα ίσως; Ή της αξιοπιστίας της μέτρησης;Καλά για την αξιοπιστία της μέτρησης θα πρέπει να πληρώσεις πολλά!!
-
γιαννη νομιζω οτι ειχε πει μιλτοσ οτι τα ρεκορντ απο διλιτρο θελουν ελατηριο χαμηλωματοσ...
-
Όλα τα RSP βγαίνουν για κανονικό ύψος ανάρτησης και σύμφωνα με την Record δουλεύουν και σε 3π χαμήλωμα χωρίς προβλήματα απόδοσης και αντοχής. Εγώ απλώς επιβεβαιώνω το αληθές.
Το κακό είναι ότι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν διαθέσιμα. Εισήχθηκε μόνο μία 4άδα στην Ελλάδα και την φόρεσα πρόσφατα. Δυστυχώς (και κακώς) δεν έφερε 2 τετράδες για να πάρει κι ο Γιάννης. Ζήτησα να φέρει άλλες δύο τετράδες, η μία θα πάει στον Γιάννη και η άλλη για να υπάρχει γιατί ποτέ δεν ξέρεις (μπορεί να χαλάσει κάποιο και να ψαχνόμαστε - πχ από δυνατό χτύπημα) αν και τα RSP δεν έχουν ιστορικό ελλιπούς αντοχής και προβλημάτων. Αν θέλεις θα του πω να φέρει άλλη μία για σένα.
Αλέξανδρε, αν έχεις μαμά ελατήρια σου προτείνω τα RSP για το 16ρι. Τα ίδια δουλεύουν άψογα και στο χαμήλωμα (μάρτυρας εγώ και ο Γιάννης) αλλά είναι απολύτως λογικό ότι του 2λιτρου στο χαμήλωμα θα δουλέψουν ακόμη καλύτερα. Παρότι δυνατότερα είναι ΠΙΟ άνετα τα RSP του 2λιτρου από του 16ριού σε H&R με αντιστρεπτικές και ράβδους από 2.0GTi ή και RC (σύγκριση με τα αμορτισέρ του RC δεν υφίσταται και έπρεπε να συμβιώσω με του RC για να εκτιμήσω τα RSP ακόμη περισσότερο)! Όπως έχω πει άπειρες φορές αξίζουν μέχρι τελευταίας δεκάρας τα λεφτά τους, και δεν υπάρχει ούτε μία περίπτωση να μην σου αρέσουν σαν αγορά, γιατί ακόμη κι αν σκεφτείς ότι θα ήθελες κάτι περισσότερο θα συνεχίσεις να χαμογελάς γι αυτό που απολαμβάνεις με τόσα λίγα χρήματα. Best Buy ever!
Δεν ξέρω αν τα RSP θα είναι καλύτερα από τα επίσης φτηνά ALKO Motorsport (καινούρια λύση) αλλά πίστεψέ με, δεν με προβληματίζει το θέμα.
Αν δεν θέλεις να πειραματιστείς πάρε τα RSP (του 1.6 ή του 2.0), αν όμως θέλεις να πειραματιστείς πάρε τα ALKO Motorsport να μου φύγει και γι αυτά η απορία (πιστεύω ότι θα είναι επίσης καλά).Για να μην παρεξηγηθώ, τονίζω ότι τα RSP δεν είπα ποτέ ότι είναι supersport ή αγωνιστικά ή ότι είναι καλύτερα από αμορτισέρ υπερδιπλάσιας αξίας, αλλά είναι σίγουρα sport και τόσο καλά που αποκλείω να απογοητευτεί κάποιος από την αγορά αυτή. Δεν θα σε απογοητεύσουν ούτε στους απαράδεκτους ελληνικούς δρόμους, ούτε στο αγωνιστικού ρυθμού στροφιλίκι (αν μπορείς να τα πας τόσο γρήγορα) αλλά ούτε και στην πίστα. Μετά από την 'πατάτα' με τα RC θα έχω να το λέω πόσο καλή επιλογή ήταν καί παλιά καί τώρα τα Record SP! Ασυμβίβαστα (χωρίς υπερβολή)!
Επί τη ευκαιρία να προσθέσω ότι η νέα μου 'ανακάλυψη' τα σπορ έως 'καθαρόαιμα' αμορτισέρ της ισπανικής SELEX (ακριβότερα που κινούνται στην ζώνη των επώνυμων) πιστεύω ότι είναι καλύτερα από οποιαδήποτε της Bilstein... Πρόκληση για δοκιμή! Βάλαμε τα φτηνά σε μέλος μας με FOCUS 1.6 με H&R και ο ιδιοκτήτης του παραμιλάει συνέχεια σε βαθμό που τον βαρέθηκα...
-
Χαιρετώ παιδιά... Διαβάστε το παρακάτω και πείτε μου σας παρακαλώ αν γνωρίζετεε οτιδήποτε πάνω στο θέμα...
http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.ph ... 807#183807
ευχαριστώ... -
Το τσίριγμα προέρχεται από το ρουλεμάν δίσκου πλατό γι αυτό και σταματάει όταν πατήσεις έστω και λίγο τον συμπλέκτη. Δυστυχώς για ένα εξάρτημα που κάνει δεν κάνει 15Ε θα πληρώσεις κερατιάτικα για εργασία (κανα 100ρικο φιλική τιμή) και λογικά θα είναι και η ευκαιρία να αλλάξεις ολόκληρο το σετ δίσκου-πλατό-ρουλεμάν. Κόψε την 'σπασμένη' αλλαγή της 1ης σε 2α γιατί εκεί γίνεται το μεγαλύτερο μέρος της ζημιάς. Πιστεύω ότι η Valeo δεν έχει φροντίσει για δυνατό ρουλεμάν δίσκου για μας. Την επόμενη φορά θα δοκιμάσω άλλη μάρκα (FAG μάλλον που εξειδικεύεται και στα ρουλεμάν).
-
εδω και μερικες ωρες ψαχνω να ανοιξω τα ματια στους rc-ακηδες και στους race-ακηδες...
μιλοντας με ντινο μετα απο περιηγηση στο μπουτικ πεζο σπορτ
μιλησαμε για αυτα τα αμοστισερ του 306 γκρουπ.Ν
78007-04&05...κοστος 110ευρω εκαστο
εχω βασιμες υποψιες οτι τα δικα μου πρεπει να εχουν καποιου βαθμου συγγενεια με αυτα εδω....περιμενω μειλ απο γαλλο αν ειναι λαδιου κλπ
συν σπεκς για τα ελατηρια Ν717035-00...με δεδομενο οτι rc-race εχουν πολυ παραπλησιο βαρος 1150+- αν δουλευει στο ενα θα δουλευει και στο αλλο χωρις αμφιβολια.
το εμπρος σετ βγαινει χαλαρα κατω απο 650για 206 παιρνουμε και 2 πισινα gr.A με 350ευρω και με 900 παρα κατι εχουμε γνησια πεζο σπορτ (οχι σα τα δικα μ) αναρτηση...
για τα δε race τα πισω εχουν 110ευρω το ενα
χαοςςςςςελπιζω να ψησω δημητρη redrc να τα δοκιμασει.
θα ειναι παρα πολυ καλη φαση... αν δουλεψει αυτο το πραμα. -
Υπάρχει επίσημο site για τα record; Ο γκούγκλης δεν με βοηθάει...
Όχι, δεν έχω Πεζώ (δυστυχώς )
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Υπάρχει επίσημο site για τα record; Ο γκούγκλης δεν με βοηθάει...Όχι, δεν έχω Πεζώ (δυστυχώς )
Δεν πειράζει θα έχουμε ακόμα έναν δοκιμαστή!
-
http://www.record-france.fr/hten/
Φτωχό site. Ίσα για να πάρεις μία ιδέα. -
Ο χρήστης Miltellas έγραψε:
Όλα τα RSP βγαίνουν για κανονικό ύψος ανάρτησης και σύμφωνα με την Record δουλεύουν και σε 3π χαμήλωμα χωρίς προβλήματα απόδοσης και αντοχής. Εγώ απλώς επιβεβαιώνω το αληθές.Το κακό είναι ότι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν διαθέσιμα. Εισήχθηκε μόνο μία 4άδα στην Ελλάδα και την φόρεσα πρόσφατα. Δυστυχώς (και κακώς) δεν έφερε 2 τετράδες για να πάρει κι ο Γιάννης. Ζήτησα να φέρει άλλες δύο τετράδες, η μία θα πάει στον Γιάννη και η άλλη για να υπάρχει γιατί ποτέ δεν ξέρεις (μπορεί να χαλάσει κάποιο και να ψαχνόμαστε - πχ από δυνατό χτύπημα) αν και τα RSP δεν έχουν ιστορικό ελλιπούς αντοχής και προβλημάτων. Αν θέλεις θα του πω να φέρει άλλη μία για σένα.
Αλέξανδρε, αν έχεις μαμά ελατήρια σου προτείνω τα RSP για το 16ρι. Τα ίδια δουλεύουν άψογα και στο χαμήλωμα (μάρτυρας εγώ και ο Γιάννης) αλλά είναι απολύτως λογικό ότι του 2λιτρου στο χαμήλωμα θα δουλέψουν ακόμη καλύτερα. Παρότι δυνατότερα είναι ΠΙΟ άνετα τα RSP του 2λιτρου από του 16ριού σε H&R με αντιστρεπτικές και ράβδους από 2.0GTi ή και RC (σύγκριση με τα αμορτισέρ του RC δεν υφίσταται και έπρεπε να συμβιώσω με του RC για να εκτιμήσω τα RSP ακόμη περισσότερο)! Όπως έχω πει άπειρες φορές αξίζουν μέχρι τελευταίας δεκάρας τα λεφτά τους, και δεν υπάρχει ούτε μία περίπτωση να μην σου αρέσουν σαν αγορά, γιατί ακόμη κι αν σκεφτείς ότι θα ήθελες κάτι περισσότερο θα συνεχίσεις να χαμογελάς γι αυτό που απολαμβάνεις με τόσα λίγα χρήματα. Best Buy ever!
Δεν ξέρω αν τα RSP θα είναι καλύτερα από τα επίσης φτηνά ALKO Motorsport (καινούρια λύση) αλλά πίστεψέ με, δεν με προβληματίζει το θέμα.
Αν δεν θέλεις να πειραματιστείς πάρε τα RSP (του 1.6 ή του 2.0), αν όμως θέλεις να πειραματιστείς πάρε τα ALKO Motorsport να μου φύγει και γι αυτά η απορία (πιστεύω ότι θα είναι επίσης καλά).Για να μην παρεξηγηθώ, τονίζω ότι τα RSP δεν είπα ποτέ ότι είναι supersport ή αγωνιστικά ή ότι είναι καλύτερα από αμορτισέρ υπερδιπλάσιας αξίας, αλλά είναι σίγουρα sport και τόσο καλά που αποκλείω να απογοητευτεί κάποιος από την αγορά αυτή. Δεν θα σε απογοητεύσουν ούτε στους απαράδεκτους ελληνικούς δρόμους, ούτε στο αγωνιστικού ρυθμού στροφιλίκι (αν μπορείς να τα πας τόσο γρήγορα) αλλά ούτε και στην πίστα. Μετά από την 'πατάτα' με τα RC θα έχω να το λέω πόσο καλή επιλογή ήταν καί παλιά καί τώρα τα Record SP! Ασυμβίβαστα (χωρίς υπερβολή)!
Επί τη ευκαιρία να προσθέσω ότι η νέα μου 'ανακάλυψη' τα σπορ έως 'καθαρόαιμα' αμορτισέρ της ισπανικής SELEX (ακριβότερα που κινούνται στην ζώνη των επώνυμων) πιστεύω ότι είναι καλύτερα από οποιαδήποτε της Bilstein... Πρόκληση για δοκιμή! Βάλαμε τα φτηνά σε μέλος μας με FOCUS 1.6 με H&R και ο ιδιοκτήτης του παραμιλάει συνέχεια σε βαθμό που τον βαρέθηκα...
Ναι το επιβεβαιώνω και εγώ!Είναι αισθητά πιο άνετα!!
Έχω νευριάζει αφάνταστα που πρέπει να περιμένω για να τα πάρω και εγώ!! -
Ο χρήστης Miltellas έγραψε:
Φτωχό site. Ίσα για να πάρεις μία ιδέα.Ευχαριστώ!
Το 'φτωχό' είναι λίγο! Ήθελα να δω αν βγαίνουν record sp για το punto μου...
Γενικά τι κατηγορίας τιμής είναι τα SP;
Συγγνώμη που σας χαλάω το τόπικ.
-
Ο χρήστης pskarm έγραψε:
78007-04&05...κοστος 110ευρω εκαστο
Τελικά μου φαίνετε έχει δικό…
Καλά σίγουρα μονό λαδιού είναι.
Αλλά τη σε χαλάει?
**
Πιασε μια τετράδα ** -
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Φτωχό site. Ίσα για να πάρεις μία ιδέα.Ευχαριστώ!
Το 'φτωχό' είναι λίγο! Ήθελα να δω αν βγαίνουν record sp για το punto μου...
Γενικά τι κατηγορίας τιμής είναι τα SP;
Συγγνώμη που σας χαλάω το τόπικ.
Βγάζει και για Punto πλήρη σειρά (Punto 1 & 2). Τα κορυφαία είναι τα SP για τα Punto Sport Suspension και το HGT και έχουν κωδικούς 338460 για εμπρός και 338461 για πίσω. Δεν έχει μόνο για το Punto 3. Περισσότερα με pm.
Αμορτισέρ σπορ σε τιμές για μούφα... -
ο γαλλος απαντησε...
μου προτεινε τα φτηνα για road use - track use Που του εγραψα...
επριμενω απαντηση αν ειναι λαδιου.μοιαζουν πολυ με δικα μου...109 το ενα...
κοιταει ντινος τιμες ελατηριων γιατι εχει 2-3τιμες διαφορετικεςυπολογιζω οτι ολο το εμπρος συστημα θα μας βγει κατω απο 500ευρω αν πανε καλα τα πραγματα...
θα τα δοκιμασω και σε μενα τα εμπρος πριν τα βαλει ο δημητρης αν ειναι...
αν υπολογιζουμε και 350ευρω για τα δυο πισω απο 206 Gr.A τα γνησια εχουμε κοστος κατω απο 850 για φουλ πεζο σπορτ για το 306-206rc...
προβλεπω μεγαλο γελιο να πεφτει.....
-
ειναι λαδιου και οι δυο κωδικοι...
αμεση εξυπηρετηση!!!
-
μανθο θεωρω οπως σου ειπα και στο τηλ οτι ειναι λαδιου καθαρα και μονο λογω κοστους....
η λαδιου εχει το κακο οτι σε πιστα πολλους γυρους ή σε αγωνα ραλλυ θα τα φτησει μετα απο καποια χλμ διαδρομης με την εννοια οτι θα υπερθερμανθει-σαπουνιασει το λαδι...
επισης του νικου-roadrunner η καλη πεζο σπορτ ειναι αεριου.
και αυτος φοβαμαι ειναι ο λογος που ολοι λενε οτι δεν επισκευαζεται καθως κακα τα ψεματα ειναι δυσκολο να ξαναβαλεις την ιδια ποσοτητα αεριου και να τη σεταρεις σωστα.οχι ακατορθωτο ουτε φοβερο και τρομερο.απλα οι πιο πολλοι δε ξερουν να το κανουν σωστα και κατηγορουν την αναρτηση -
Πανο, αμα ειναι να μπλεξουμε με αγωνιστικα σετ απ, και το λεω αυτο και για τους rc-race ακηδες, η λυση ειναι μια.
Κυρλαγκιτσης:Διαλεγουμε ελατηριο, διαλεγουμε και πιεσεις, με κοστος γυρω στο χιλιαρικο, και τελειωνει το παραμυθι!(και φυσικα αεριου λαδιου) -
spyro και εγω προς τα εκει κοιταγα και κοιταω...
περιμενω το γιαννη206 (ακους) να μου καποια εξτρα πραματα για τιμες(ακους?)
αλλα για διλιτρο που κακα τα ξεματα λιγοι εχουν στησει ελλαδα ειναι προκληση τα 450εμπρος-700+συνολο ευρω (κυρλακιτσης θελει 700-1000 αντιστοιχα) για μια γνησια πεζο σπορτ...
Τα πάντα για το Peugeot 206