-
Τελικά θα συμφωνήσω μαζί σου Παναγιώτη για το λόγο χρήσης μόνο λαδιού.
Πάντος για τπον μέσο γρήγορο χρήστη/οδηγό νομίζω ότι πρόβλημα δεν υπάρχει παρά μόνο ίσως σε επίσκεψη σε πίστα και μόνο αν αρχίσεις να κάνεις πολλούς συνεχόμενους γύρους.
-
Πάντως αν πατάς συνέχεια κράσπεδα με μόνο λαδιού το φαινόμενο σπηλαίωσης δε θέλει και πολύ να εμφανιστεί.... Τώρα, για απλούς χομπίστες που δεν το έχουν στήσει ΟΛΟ το πακέτο για πίστα δεν ξέρω αν έχει και ιδιαίτερο νόημα.
Πάνο από τη δικιά σου τι παράπονο έχεις?...
-
κανενα νικο.
ειναι απλα τελεια.
σε δε βουνισιες διαδρομες ελαχιστες φορες εχω νιωσει να ζεσταινεται(οχι να βρακιαζει) η αναρτηση...και μετα απο ωρες...στριψιματος!στη πιστα ναι ηταν ενα κλικ πιο μαλακη απο οτι ηθελα.
και μετα απο αρκετους γυρους βρακιαζε και επρεπε να περιμενεις καναδυο ωρες να κρυωσει.
αλλα εκει καπου σε ειχαν αφησει πρωτα φρενα,λαστιχα,μοτερ λαδια και την αναρτηση ουτε που την επαιρνες χαμπαρι...περιμενω να δουμε τι τιμη θα βγαλει ο ντινος για κοστουμι.νικο σε βλεπω αμεσα μετα τον redrc να ακολουθεις αν δουλεψει.
-
Καλά, κάνε κανένα αστείο να με πορώσεις και να χαλάσω ένα από τα ελάχιστα (υπάρχουν άραγε?) 'ορίγκιναλ Αρ Σι' με καγκουριές, και θα τα πούμε! Θα έχει αξία, ρε, αυτό όπως είναι σε λίγα χρόνια!!!
-
koita...κρατας τα μαμα πραματα στην ακρη...
και μολις γινει συλλεκτικο και τα πουλανε και αυτα 25000ευρω τα ξαναβαζεις πανω και το δινεις 24999!
ρε δε θα σε παω βολτα
-
εδώ του άρεσε το δικό μου που και πιο μαλακό είναι και δεν έχω πίσω ραβδους...
αμα μπει στο δικό σου δεν θα θέλει να βγει...
βέβαια δεν έχεις πυργολεβιέ...
-
Well, συναισθηματική αξία εννοούσα αλλά τέλος πάντων!...
Για 'βόλτα'... sure, πάμε. Στολές & κράνη θα φέρεις εσύ ή να φέρω?
-
ΟΥΤΕ ΝΕΟΝ....
το παιδι ακομα παραμιλαει με τα κιτσαρια σου!!!!
-
καλήτερα από το να παραμιλάει από 'βελτιωμένα μοτερ'
-
βαζω στοιχημα οτι τα μπλοκε εχουν ερθει και περιμενεις να μου το πεις παρασκευη που θα εχει φυγει ο αλλος για να μη μπορω να το βαλω...
ΠΙΣΩ ΕΧΕΙ Η ΑΧΛΑΔΑ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΟΜΩΣ ΚΥΡΑ ΜΟΥ
-
Μήπως να πιάναμε ένα set Record SP και για την Xsara?
-
μηπως θες και εσυ ενα σετακι πεζο σπορτ ....306-ξαρα μια απο τα ιδια ειναι...
αν και εγω θα σου προτεινα εδω να ακουσεις τον μεγαλο νικ μαριν ο οποιος ειχε και 306 1.6 περα απο το race
και βεβαια μετα απο χιλιαδες δοκιμες κατεληξε ξανα στα μαμα -
Ναι, αυτό μου έχουν προτείνει και οι δύο μηχανικοί της Citroen με τους οποίους μιλάω... Μόνο με μαμά δουλεύει το αυτοκίνητο, λέει.
-
ΚΑΛΑ αυτο λιγο μουφα μου κανει...ε
εγω εχω μπει σε ξαρα με μπιλσταιν και αιμπαχ και ηταν πολυ καλο το αμαξι...βασικα θες να το χαμηλωσεις?
αν οχι και εγω σε ρεκορντ θα πηγαινα -
Εννοείται πως όχι.
Αν θυμάσαι τώρα έχω τα DeCarbon Performance σε λάθος κωδικό που παραείναι μαλακά. Δεν έχω ακόμα αποφασίσει 100% αν θα το κρατήσω έτσι (ώστε να μην πληρώσω κι άλλα χρήματα) ή θα βρω κάποια άλλη λύση.
-
Ο χρήστης pskarm έγραψε:
βαζω στοιχημα οτι τα μπλοκε εχουν ερθει και περιμενεις να μου το πεις παρασκευη που θα εχει φυγει ο αλλος για να μη μπορω να το βαλω...ΠΙΣΩ ΕΧΕΙ Η ΑΧΛΑΔΑ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΟΜΩΣ ΚΥΡΑ ΜΟΥ
πως το κατάλβες ο άτιμος?
γάτα είσαι τρομάρα σου! γάτα...Έχω σκοπό να τα κρεμάσω ΄στο δέντρο αντί για μπάλες...
-
Sorry για το ασχετο, αλλα αφου εχετε εμπειρια....εχω ενα 207 (6μηνες) και με εκνευριζει που η εταζερα, στις εντονες ανωμαλιες του δρομου, 'κοπαναει'..... Ειδα πως αυτη απλα στερεωνεται ουσιαστικα σε 2 'βασεις'. Στο προηγουμενο αυτοκινητο που ειχα, αυτη 'κουμπωνε' και ηταν πραγματικα στερεη χωρις θορυβους και αλλα..... Βεβαια μπορει να ακουγεται ασημαντο αλλα ειναι κριμα για καινουργιο αμαξι και αδικει το συνολο....(και κουραζει και τα αυτια). Στο 206 το κανει αυτο? Υπαρχει καμια 'πατεντα'? Ευχαριστω.
-
εβαλες κανα οβαλ ηχειο πανω?
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Ναι, αυτό μου έχουν προτείνει και οι δύο μηχανικοί της Citroen με τους οποίους μιλάω... Μόνο με μαμά δουλεύει το αυτοκίνητο, λέει.Καλά αυτά είναι @@, τι ακριβώς θές να κάνεις με το αμάξι σου?Τι απαιτήσεις έχεις απο ανάρτηση? Την εργοστασιακή ανάρτηση την έχω αλλάξει 3 φορές, χαλάει σχετικά γρήγορα...αλλά για all around χρήση είναι ότι καλήτερο....εδώ και 4 μήνες έχω φτιάξει ανάρτηση στον Κυρλαγκίτση αλλά δεν την έχω βάλει ακόμα!
-
Ο χρήστης Miltellas έγραψε:
Το τσίριγμα προέρχεται από το ρουλεμάν δίσκου πλατό γι αυτό και σταματάει όταν πατήσεις έστω και λίγο τον συμπλέκτη. Δυστυχώς για ένα εξάρτημα που κάνει δεν κάνει 15Ε θα πληρώσεις κερατιάτικα για εργασία (κανα 100ρικο φιλική τιμή) και λογικά θα είναι και η ευκαιρία να αλλάξεις ολόκληρο το σετ δίσκου-πλατό-ρουλεμάν. Κόψε την 'σπασμένη' αλλαγή της 1ης σε 2α γιατί εκεί γίνεται το μεγαλύτερο μέρος της ζημιάς. Πιστεύω ότι η Valeo δεν έχει φροντίσει για δυνατό ρουλεμάν δίσκου για μας. Την επόμενη φορά θα δοκιμάσω άλλη μάρκα (FAG μάλλον που εξειδικεύεται και στα ρουλεμάν).Οταν λές τσίριγμα εννοείς κι αυτό που κάνει σα ''τροχός'' γιατί αυτό με ανησυχεί πιο πολύ... (όταν ανέβω να το ακούσεις να δείς τι πράμα είναι... ) ...Στα πόσα χιλιμετρα άλλαξες εσύ ρουλεμαν;
Ο Γιάννης στα πόσα άλλαξε;; στα 10.000 μαζί με τα λάδια;; .....τουλάχιστο ήταν στην εγγύηση....Τι ακριβώς τσιρίζει έτσι ρε συ... μου φαίνεται πολύ παράξενο....
Και της FAG θα δουλεύει καλα σ'εμάς;;;
Τα πάντα για το Peugeot 206