-
Παλευετε ολοι σας με αμορτησερ, ραβδους, αξονες απο ρουσου, ζαμφορ και χιλιες δυο αλλες π@π@ριες....
Αν ειχατε ομως απο ενα Atos (παναγιωτουκο ακους????) ολα αυτα θα ηταν αστεια!!!Να περιμενω το RC η να χτυπησω GT?? Πειτε γιατι καιγομαι!!!!
Ολοι μου λενε οτι turbo στα χερια μου πανω απο μια βδομαδα δεν θ αντεξει!!
Εμπιστευομαι ομως την αξιο-α-πιστια της πεζω!!! -
siga το καφτη...προσεχε μη σκισεις και καμια γατα αντρακλα που σπας τα μοτερ... δεκα δεκα
εδω ρε ουζο ζεσταινεις και κρυωνεις το ατμοσφαιρικο...τα μισα να κανεις στο τουρμπο απο οσα κανεις στο 206 θα το εχεις για μια ζωη...
αν εχεις τα 24-25 που βλεπω να στοιχιζει το ρουσου παραγγειλε το με κλειστα ματια...to gt προβλεπω να μη λεει και πολλα παργματα ειδικα με το εsp μονιμα ανοιχτο.
στο ρουσου θα ειναι απενεργοποιουμενο
aaaaaaa parte kai ayto...
κινητηρας TU5J4 (saxo-rally)
εισαγωγης και εξαγωγης 262 με 8,7mm βυθισμακινητηρας TU5JP4 (xsara-307-206...)
εισαγωγης και εξαγωγης 222 με βυθισμα 8mm στην εισαγωγη και 7,65mm στην εξαγωγη. -
...καλά καλά...
οτι πεις παναγιώτη...
...εγώ πειράζει που θέλω να πειραματιστώ 'λίγο'??
200+200+200=600... (+τοποθέτηση που αυτή χρεώνεται πάντα και δεν συμπεριλαμβάνεται)και αν δεν πετύχει πετάς τα πιατέλα.
κρατάς τα μαμά RC για όσο αντέξουν
και πουλάς τα ελατήρια...Επίσης πάνω θα πάω με τραίνο και όχι με αμάξι...
-
Ο χρήστης αλεξανδρος έγραψε:
Να περιμενω το RC η να χτυπησω GT??
GT...
Καινούργιο μοντέλο…
Και με πολύ λίγα λεφτά +30hp …λόγο turboΜερικοί θα πουν ότι δεν στρίβει όπως το RC, του βάζεις 4 καλά αμορτισέρ (καλά επώνυμα(απλά όχι ρυθμιζόμενα κτλ) τα πληρώνεις και τελειώνεις ) και τελείωσες.
(Μην κοιτάς που εμείς κάνουμε το αντίθετο από ότι λέει η λογική, κοινός μ@λ@κ....) -
re αγορι μου τα αμορτισερ του ρουσου συνεργαζονται με 160 λιμπρες ελατηριο...τρεξε πισω 40σελ να δεις το εγραφε ο νιντο...
εσυ θα πας και θα βαλεις 280???????????????????????????
εσυ πως λες να δουλεψει αυτο..
επισης μαθε αριθμητικη...
200αμορτισερ
250 ανακατασκευη αμορτισερ(δες πιο πανω γιατι)
250 πιατελα και ελατηρια πεζο σπορτ και να στα πρεσαρουν πανω...700..αντε σου εφαγα 100...
αλεξανδρε οσοι διαφορα εχει το διλιρο του μανθου με το rc λογικα τοση θα εχει και το νεο αντοιστοιχα. δεν ειναι χαζος ο γαλλος.
απο οσο λενε θα εχει αρκετες διαφορες στην αναρτηση... -
Για συμβουλές κάλος είμαι εγώ να δω τι θα κάνω?
κάτσε κάτσε για 206 GT λέει?
-
...ότι πεις...
-
Ο χρήστης pskarm έγραψε:
aaaaaaa parte kai ayto...
κινητηρας TU5J4 (saxo-rally)
εισαγωγης και εξαγωγης 262 με 8,7mm βυθισμακινητηρας TU5JP4 (xsara-307-206...)
εισαγωγης και εξαγωγης 222 με βυθισμα 8mm στην εισαγωγη και 7,65mm στην εξαγωγη.Τι εννοείς με αυτό?
-
εγω εννοω οτι δεν ειναι ουτε καν 240κατι μοιρεες οι εκκεντροφοροι μας που λεγανε καποιοι...
esy ti ennoeis me ta pss9?
-
Ο χρήστης nik_marin έγραψε:
Για συμβουλές κάλος είμαι εγώ να δω τι θα κάνω?κάτσε κάτσε για 206 GT λέει?
οχι βρε!! Για 207 GT η 207 RC!!!
-
Παρτε και αυτο:
Mπουμπης 246-244ή 242 δε θυμαμαι ακριβως
8,26mm βυθισμα. -
spyro???256 den einai???????????????????
-
Ο χρήστης pskarm έγραψε:
spyro???256 den einai???????????????????ΔΥΣΤΥΧΩς ΟΧΙ
-
Ο χρήστης pskarm έγραψε:
.esy ti ennoeis me ta pss9?
Περίμενα και άλλα ψάρια στο καλάμι μου αλλά και ένα μεγάλο καλά είναι!!
Τίποτα δεν εννοώ!Απλά να δω αν θα το 'διαβάζατε!' -
εξαλτο 2...σημερα με εβγαλαν ασπροπροσωπο στο καρτοδρομιο...
παρολα τα 30000χλμ δουλεψαν καλα ειδικα οταν κατεβασα πιεση και χωρις ιδιαιτερη φθορα...10-15 γυρους πρεπει να εκανα με το ζορι.
η πιστα το ειχα ξαναπει αλλη μια φορα που ειχα μπει για 10-15γυρους με το πεζο οτι μου αρεσει πιο πολυ απο μεγαρα καθως ειναι πολυ τεχνικη και σε βαζει να σκεφτεσαι.
το αμαξι απλα ηταν ονειρο παρολη τη κουρασμενη αναρτηση ...
-
......το αμαξι απλα ηταν ονειρο .....
ουτε για γκομενα να μιλαγες!!!
-
sto eipa κοψε τη δουλεια βραδυ....
-
......το αμαξι απλα ηταν ονειρο .....
ουτε για γκομενα να μιλαγες!!!
-
Ακου να δεις! Σημερα πηγα συνεργειο παλι....
Μου εκανε το ατιμο ενα τριγμο μεσα απο τοτε που το ειχα παρει και μου σπαγε τα νευρα!!
Κυριολεκτικα μου χε σπασει τ @ρχιδια τοσον καιρο!!
Και ερχεται να επαληθευτει το ρητο!! Οπου βαζει χερι ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ εδω στο κολοχανιο μας τα κανει μπουρδελο!!
Ο κοπανος το @ρχιδι που μου εβαλε το γ@μοσυναγερμο οταν το πηρα..εργοστασιακος σου λεει.... δεν εβαλε οπως πρεπει το καλωδιο του ρανταρ του συνοδηγου και ουτε κουμπωσε καλα και την ταπετσαρια στην οροφη με αποτελεσμα να τριζει και να κοπαναει σαν τρελο!! Εντωμεταξυ ο θορυβος διαχεονταν σ ολη την οροφη και δεν καταλαβαινες απο που ερχοταν. ! χρονο το τρεχω στα συνεργεια και κανενας δεν μπορουσε να το βρει!! Να ναι καλα ο Γιωργαρας τωρα!!Παντως εχω τσαντιστει πολυ μ αυτο το μουνι που εβαλε το συνεγερμο. Δηλαδη επειδη αυτος ειναι μαλακας και δεν ξερει που του παν τα τεσσερα, να μου σπαν τα νευρα και να μου χαλαει εμενα η διαθεση καθε φορα που το οδηγουσα εδω κ ενα χρονο!!
Μαλακες υπαρχουν πολλοι!!!
-
Skeftomai na veltioso tin eisagogi/exagogi tu pug mu...Exei kapoios na proteinei kapoia skupa/filtroxoani k kapoio set exatmisis(kataliti k teliko) ?
to pug mu einai 2.0Gti
efxaristo!!
Τα πάντα για το Peugeot 206