-
mezzanine
πολλοί έρχονται από περιέργεια για μια φορά. Ακούω όμως ότι δεν ψωνίζουν λόγω τιμών και δεν νομίζω ότι περνάνε τόσο καλά που να το κάνουν στέκι όπως συμβαίνει στο εξωτερικό, όπου τα 'mall' είναι κέντρο συνάντησης και 'διασκέδασης'. -
Χθες ήταν η 1η φορά (και μάλλον τελευταία) που πήγα βράδυ στο Mall...
Ε λοιπόν, αν κάποιος έπεφτε σε κόμα, και ξύπναγε στο Mall θα νόμιζε ότι βρισκόταν στην Αμερική. Μιλάμε για απίστευτη κατάσταση.. -
Φούσκα είναι και θα ξεφουσκώσει το Mall. Ήμαρτον δηλαδή, ζούμε στη χώρα με τη μεγαλύτερη ηλιοφάνεια στην Ευρώπη και θα πάμε καλοκαιριάτικο να κλειστούμε εκεί μέσα; Καθόλου δε μου αρέσουν οι αμερικανιές τέτοιου είδους.
-
Δεύτερο εμπορικό κέντρο The Mall στο Μαρούσι το 2008
Έτοιμο μέσα στο 2008 υπολογίζεται ότι θα είναι έτοιμο το δεύτερο μεγάλο εμπορικό κέντρο The Mall στο Μαρούσι, στο χώρο του Ολυμπιακού Κέντρου Ραδιοτηλεόρασης επί της οδού Κηφισίας δίπλα στο Ολυμπιακό Στάδιο.
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEn ... gDtrID=251
-
Τρίτο εμπορικό κέντρο 'The Mall' στο Mαρούσι to 2012
-
Ολα τα Mall στην ιδια περιοχη θα τα βαλουν;
Βρήκαμε χώρο να φτιάξουμε 10; -
Υπάρχει μεγάλη 'αμερικάνικη βάση' στη γύρω περιοχή, γι' αυτό.
-
Πάντως την τελευταία εβδομάδα (έχω πάει δύο φορές απογεύματα για δουλειά) στην κυριολεξία χάφτουνε μύγες.
Να δω πώς θα βγουν τα νοίκια... -
Στην αρχη γινεται λιγο χαμος,μετα λογικο ειναι να πεφτει η κινηση.
Και αν φτιαχνουν και 10 malls στο ιδιο μερος,δεν χρειαζεται να εισαι κορυφαιος οικονομολόγος για να καταλαβεις οτι στο τελος θα γινει ενα ωραιότατο μπαμ,αφου πρωτα θα εχουν κλεισει και ολα τα αλλα μαγαζια τριγύρω..... -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Στην αρχη γινεται λιγο χαμος,μετα λογικο ειναι να πεφτει η κινηση.
Και αν φτιαχνουν και 10 malls στο ιδιο μερος,δεν χρειαζεται να εισαι κορυφαιος οικονομολόγος για να καταλαβεις οτι στο τελος θα γινει ενα ωραιότατο μπαμ,αφου πρωτα θα εχουν κλεισει και ολα τα αλλα μαγαζια τριγύρω.....Η εκδίκηση του μπακάλη!
Και γαMall!!! -
Διαβασα την παρακατω ειδηση, και θυμηθηκα αυτο το topic.
Εγκρίθηκε από την Ε.Ε. η απόκτηση της «Τhe Mall» από την «HSBC Property Investments»
http://www.naftemporiki.gr/news/static/ ... 260069.htm -
Μιας και είπες για HSBC να πω ότι είναι η πιο άχρηστη τράπεζα στην Ελλάδα, οι υπάλληλοι είναι άσχετοι κα ιδεν τους έχω καμία εμπιστοσύνη, αναγκαστηκά είχα -και απλά διατηρώ πλεόν- λογαριασμό, στην HSBC στην Ελλάδα λόγω σπουδών στην Αγγλία, τις 5-6 φορές που έχω μπει στο κατάστημα για κατάθεση, τις μισές ήμουν ο ο μοναδικός πελάτης και τελείωσα σε 3-4 λεπτά....για μια απλή κατάθεση!!!!!!!!!!! και τις άλλες υπήρχε ένας πελάτης όπου έφαγα 10 λεπτά περίπου....που να είχαν τον κόσμο της Εθνικής ή της Αλφα!
-
Πίσω από όλα είναι οι Τράπεζες. Αυτές μαζεύουν όλο το χρήμα, ελέγχουν όλες τις αλυσίδες πολυκαταστημάτων, στύβουν τους επενδυτές, τους καταθέτες, τη βιομηχανία, τους δανειολήπτες.
Ήδη σήμερα τους ανήκει το μεγαλύτερο ποσοστό των μεγάλων ακινήτων, ενώ έχουν μερίδιο στις καλύτερες εταιρίες του πλανήτη Γη.
HSBC, έ; Φτωχαδάκια... -
Τωρα ειναι οι τραπεζες.
Παλια ηταν ο...Καραμανλης.
Πιο παλια ηταν ο βασιλιας.Το σιγουρο ειναι ενα:
Τα λεφτα θα τα εχει παντα καποιος αλλος και οχι εμεις -
Για να μην πολυλογω, το village centre στο Μαρουσι εκλεισε
Λιγες μερες πριν κλεισει, μοιραζε σε οποιον επαιρνε εισητηριο, κουπονια για το village στο The mall
2 αφορουσαν κινηματογραφικες αιθουσεςΕχτες λοιπον πηγα απο το the mall, για να ''εξαργυρωσω'' το κουπονι το οποιο ακριβως εγραφε:
''2 εισητηρια στην τιμη του ενος(8
-
πολύ καλός !!! μπράβο ....
-
After, το θέμα σου συνενώθηκε στο ήδη υπάρχον.
-
After, αυτό ακριβώς κάνανε και στα καινούρια βίλλατζ που άνοιξαν στην Θεσσαλονίκη. Και εμένα για μια συγκεκριμένη ταινία μου είχαν πει, φυσικά δεν το δέχτηκα και έγινε ό,τι και σε σένα. Το ωραίο ήταν ότι είχα 15 τέτοια κουπόνια (αλλά για δωρεάν ένα εισητήριο κάθε φορά) και έγινε αυτή η ιστορία καμιά 10αριά φορές.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
After, αυτό ακριβώς κάνανε και στα καινούρια βίλλατζ που άνοιξαν στην Θεσσαλονίκη. Και εμένα για μια συγκεκριμένη ταινία μου είχαν πει, φυσικά δεν το δέχτηκα και έγινε ό,τι και σε σένα. Το ωραίο ήταν ότι είχα 15 τέτοια κουπόνια (αλλά για δωρεάν ένα εισητήριο κάθε φορά) και έγινε αυτή η ιστορία καμιά 10αριά φορές.ωραια λοιπον
Θα τους τα χωνουμε απο βορρα και νοτο
-
Δυστυχώς τα μέρη τύπου The Mall όχι μόνο δεν πρόκειτε να κλείσουν αλλά θα επεκταθούν κιόλας...
Πέρα από τις φωνές περί αμερικανακίων και περί ΒΠ παραβλέπουμε μερικά πράματα.
1- Διαθέσιμος χρόνος.
Ο ελεύθερος μας χρόνος πλέον έχει περιοριστεί πολύ.
Στον λίγο που απομένει πολύ προτιμούν να πάνε κάπου που όλα είναι δίπλά δίπλα και να κάνουν όλα τα ψώνια τους χωρίς να χρειάζονται να μετακινούνται σε μεγάλες αποστάσεις από μαγαζί σε μαγαζί.2- Καιρικές συνθήκες.
Όταν η εξωτερική θερμοκρασία κτυπάει 40άρες είναι λογικό ότι πολλοί θα προτιμήσουν έναν κλιματιζόμενο χώρο για τα ψώνια τους και τις μετακινήσεις τους.
Ακόμα και για την βόλτα τους.3- Ποικιλία.
Ακολουθεί το 1.
Μεγάλη ποικιλία και για όλα τα γούστα της οικογένειας δίπλα δίπλα.
Ο μπαμπάς θα πάει στα ηλεκρονικάδικα και η μαμά στα ρουχάδικα.
Όλοι θα είναι σχετικά κοντά και όλοι βολεύονται έτσι.
Όταν τελειώσουν μαζεύονται σε ένα σημείο συνάντησης, τρώνε κάτι και φεύγουν.
Αυτό σε μια ανοικτή αγορά δεν είναι πάντα εθικτό.4- Πάρκινγκ.
Χωρίς άγχος για το άν θα βρείς θέση, αν θα είναι «καλή» και νόμιμη, αν κινδυνεύεις να το βρείς κτυπημένο ή και καθόλου, πας και σε λίγα λεπτά έχεις παρκάρει και ψωνίζεις.
Άντε κάνε το αυτό στο κέντρο της Αθήνας, του Πειραιά ή της Θεσ/νίκης, όχι ότι οι άλλες μικρότερες πόλεις είναι σε καλύτερη μοίρα.Εννοείτε ότι προσωπικά ΔΕΝ είμαι υπέρ των mall.
Δεν μου αρέσει καθόλου το θέαμα με τα φαγάδικα που το ένα είναι δίπλα στο άλλο και οι μυρωδιές ανακατεύονται τόσο που δεν καταλαβαίνεις τίποτα.
Τα καταστήματα που μπορούν να πληρώσουν τα νοίκια είναι τα περισσότερα «μάρκες» οπότε οι τιμές τους είναι απλησιάστες κα...Παρόλα αυτά δεν μπορώ να παραβλέψω και τις ευκολίες που σου παρέχουν.
Το κόλπο του The Mall [οι τρόποι του μεγαλοεπιχειρηματία]