-
αν θα μας κάτσει καλά η μέρα θα έρθω εγώ με το 106 και ο Παφ ο συνοδηγός με το mini του και θα έχουμε πολύ γέλιο...
εγώ έχω ήδη μια 4αδα αντιπροπέρσινα σλικ για φάγωμα
-
Σχετικά με τήν χρέωση τής ιδιωτικής χρήσης:
Γιά τήν ζώνη ΔΕκ/Ιαν/Φεβρ,έχουμε:
Καθημερινές 400 ευρώ
Σάββατο ή Κυριακή 600 ευρώ
Σαββατοκύριακο 900 ευρώΕδώ όμως θα χρειαστεί να προσθέσουμε άλλα 631 ευρώ/μέρα γιά χρονομέτρηση καί γιατρό/ασθενοφορο
Αυτό σημαίνει ότι,θα χρειαστεί τουλάχιστον ένα 'κατώφλι' 30 ατόμων γιά Σάββατο ή Κυριακή,έτσι ώστε τό κόστος/άτομο να πέσει κάτω από τα 60 ευρώ,πού ούτως ή άλλως θα πλήρωνε
Τό ανάλογο 'κατώφλι' γιά σαββατοκύριακο,θα πρέπει να ξεπερνάει τούς εξήντα συμμετέχοντες
Τήν χρονομέτρηση μπορούμε να μήν τήν επιβαρυνθούμε (300 ευρώ/μέρα),αλλά γιατρό καί ασθενοφόρο, δέν θα τό σκεφτούμε καθόλου,έτσι δέν είναι;
Γιά τήν ζώνη Μαρτ/Απρ/Ιούλ/Αυγ/Νοεμ,έχουμε:
Καθημ: 600 (δέν μας ενδιαφέρει)
Σάββατο ή Κυριακή 1000(+631=1631Ευρώ,συνεπάγεται 'κατώφλι' 40 συμμετοχών)
Σαββατοκύριακο 1500 (+1262=2762 ευρώ,συνεπάγεται....άστο καλύτερα)Εάν λοιπών συγκεντρώσουμε πάνω από τα 'κατώφλια' αυτά,θα ζητήσουμε αποκλειστική χρήση.
Οπότε,αριθμηθείτε,καί βλέπουμε.Εμένα γιά Σάββατο πάντως,μή μέ μετράτε.Είναι αδύνατον.
Εντιτ: μιάς καί δέν έχει γίνει συνεδρίαση τής πίστας γιά τό 2006,ενδέχεται οι τιμές να αλλάξουν.
Ημερομηνίες γνωστές δέν έχουν γίνει ακόμα.Πιστεύω ότι θα πρέπει να κυνηγήσουμε Φεβρουάριο όμως,λόγω τιμών καί πιθανόν μικρής αγωνιστικής κίνησης τής πίστας,μέ λιγότερες 'κλεισμένες' ημερομηνίες.
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Σχετικά με τήν χρέωση τής ιδιωτικής χρήσης:Γιά τήν ζώνη ΔΕκ/Ιαν/Φεβρ,έχουμε:
Καθημερινές 400 ευρώ
Σάββατο ή Κυριακή 600 ευρώ
Σαββατοκύριακο 900 ευρώΕδώ όμως θα χρειαστεί να προσθέσουμε άλλα 631 ευρώ/μέρα γιά χρονομέτρηση καί γιατρό/ασθενοφορο
Αυτό σημαίνει ότι,θα χρειαστεί τουλάχιστον ένα 'κατώφλι' 30 ατόμων γιά Σάββατο ή Κυριακή,έτσι ώστε τό κόστος/άτομο να πέσει κάτω από τα 60 ευρώ,πού ούτως ή άλλως θα πλήρωνε
Τό ανάλογο 'κατώφλι' γιά σαββατοκύριακο,θα πρέπει να ξεπερνάει τούς εξήντα συμμετέχοντες
Τήν χρονομέτρηση μπορούμε να μήν τήν επιβαρυνθούμε (300 ευρώ/μέρα),αλλά γιατρό καί ασθενοφόρο, δέν θα τό σκεφτούμε καθόλου,έτσι δέν είναι;
Γιά τήν ζώνη Μαρτ/Απρ/Ιούλ/Αυγ/Νοεμ,έχουμε:
Καθημ: 600 (δέν μας ενδιαφέρει)
Σάββατο ή Κυριακή 1000(+631=1631Ευρώ,συνεπάγεται 'κατώφλι' 40 συμμετοχών)
Σαββατοκύριακο 1500 (+1262=2762 ευρώ,συνεπάγεται....άστο καλύτερα)Εάν λοιπών συγκεντρώσουμε πάνω από τα 'κατώφλια' αυτά,θα ζητήσουμε αποκλειστική χρήση.
Οπότε,αριθμηθείτε,καί βλέπουμε.Εμένα γιά Σάββατο πάντως,μή μέ μετράτε.Είναι αδύνατον.
Εντιτ: μιάς καί δέν έχει γίνει συνεδρίαση τής πίστας γιά τό 2006,ενδέχεται οι τιμές να αλλάξουν.
Ημερομηνίες γνωστές δέν έχουν γίνει ακόμα.Πιστεύω ότι θα πρέπει να κυνηγήσουμε Φεβρουάριο όμως,λόγω τιμών καί πιθανόν μικρής αγωνιστικής κίνησης τής πίστας,μέ λιγότερες 'κλεισμένες' ημερομηνίες.
Άψογη και εξαιρετικά πληροφοριακή η δημοσίευση
Νομίζω ότι αφενός θα πρέπει να οργανωθεί μέχρι τέλος Φεβρουαρίου και αφετέρου αξίζει το επιπλέον κόστος της χρονομέτρησης ειδικά για όσους 'Νότιους' ταξιδέψουν Βόρεια για την επίσκεψη στις Σέρρες.
-
Εάν τα άτομα είναι είκοσι,τότε γιά Σάββατο ή Κυριακή τής πρώτης ζώνης,τό κόστος θα είναι 600=631=1231ευρώ
1231 ευρώ,διά 20 συμμετεχόντων,μάς κ'ανει 61,5 ευρώ ανά άτομο,σύν τα 15 ευρώ τής ασφάλειας,πάμε στα 76,5 ανα άτομο.
ούκ ολίγα. -
Ψηνομαι,αναλογα το σκ που θα επιλεχθει....
Να δουμε πως ειναι και στα Σερρας -
Κι εγώ μέσα εκτος από το σ/κ 4-5 Φεβρουαρίου!
Τι λέτε για:
21-22 Ιανουαρίου
11-12 Φεβρουαρίου -
Ο χρήστης apostolis έγραψε:
Υ.Γ. Εννοείται πως είμαι 'έσω έτοιμος' , όπως είπε κάποιος , άλλος , επίσης παλιός ...πρόσκοπος , και ακόμη και άλλοι .... **απο την Παγουρία **Άκουσα τα μέρη μου..
Αποστόλη αν δεν έχω εξεταστική (τελειώνω 8/2) πάμε μαζί?
-
Ο χρήστης Amaxopoulos έγραψε:
Ψηνομαι,αναλογα το σκ που θα επιλεχθει....
Να δουμε πως ειναι και στα Σερραςκοίτα να έρθεις με μια 4αδα δρομίσια μέχρι να την μάθεις και μια 4αδα οτι-σκληρότερο-μπορείς-να-βρεις για να γουστάρεις
εγώ δεν το περίμενα να μ'αρέσει η πίστα ! και όμως!
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Υ.Γ. Εννοείται πως είμαι 'έσω έτοιμος' , όπως είπε κάποιος , άλλος , επίσης παλιός ...πρόσκοπος , και ακόμη και άλλοι .... **απο την Παγουρία **
Άκουσα τα μέρη μου..
Αποστόλη αν δεν έχω εξεταστική (τελειώνω 8/2) πάμε μαζί?
Έχεις ...αυτόματα χρηστεί ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ συνοδηγός (κατα το άρθρο ...13587 των διαδικασιών περι εθελοντών του 4ΤΦ )
Αποστόλης.
-
Έχεις ...αυτόματα χρηστεί ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ συνοδηγός (κατα το άρθρο ...13587 των διαδικασιών περι εθελοντών του 4ΤΦ )Αποστόλης.
Και εντός πίστας?
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Έχεις ...αυτόματα χρηστεί ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ συνοδηγός (κατα το άρθρο ...13587 των διαδικασιών περι εθελοντών του 4ΤΦ )
Αποστόλης.
Και εντός πίστας?
Σαφέστατα !!!!!!!!!!
-
Αποστόλης.
Και εντός πίστας?
Σαφέστατα !!!!!!!!!!
Έχεις και κάτι λάστιχα με δείκτη ταχύτητας Y για λιώσιμο αν θυμάμαι καλά ε?
-
Τώρα που το σκέφτομαι , και το ξανασκέφτομαι :
Μήπως θα πρέπει να σκεφτούμε και να ρίξουμε 'άδεια για γεμάτα' σε πιθανούς χορηγούς , σε συνδυασμό με τηλεοπτική κάλυψη ?
Σκεφτείτε , ένας φορέας φίλων του αυτοκινήτου ,με όσα μέλη έχει το 4ΤΦ , διοργανώνει επίσκεψη στην Πίστα των Σερρών , με σκοπό την διασκέδαση των μελών , κάτω απο την ΑΣΦΑΛΕΙΑ που ΜΟΝΟΝ ένας τέτοιος χώρος μπορεί να προσφέρει .
Μιά ιδέα είπα , μπορείτε να με πετροβολήσετε αν δεν σας αρέσει
Αποστόλης.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Αποστόλης.
Και εντός πίστας?
Σαφέστατα !!!!!!!!!!
Έχεις και κάτι λάστιχα με δείκτη ταχύτητας Y για λιώσιμο αν θυμάμαι καλά ε?
Θυμάσαι πολλά , και καλά
Πρέπει όμως να μιλήσουμε και για τα καθήκοντα του συνοδηγού
Αποστόλης. -
Τώρα που το σκέφτομαι , και το ξανασκέφτομαι :Μήπως θα πρέπει να σκεφτούμε και να ρίξουμε 'άδεια για γεμάτα' σε πιθανούς χορηγούς , σε συνδυασμό με τηλεοπτική κάλυψη ?
Ο χορηγός να είναι κατά προτίμηση καμιά χασαποταβέρνα και το σπόνσορινγκ να είναι σε είδος!
-
Θυμάσαι πολλά , και καλά
Πρέπει όμως να μιλήσουμε και για τα καθήκοντα του συνοδηγού
Αποστόλης.Όποτε θες πάρε με τηλέφωνο να τα κανονίσουμε.
-
To site της πίστας είναι http://www.serrescircuit.gr
Eνδιαφέρουσες απόψεις περι των στροφών, μαζί με ωραίο σχεδιάγραμμα της πίστας, στο
http://www.seatclub.gr/forum/viewtopic. ... 05&start=0 -
Μεσα και γω με το μπλε 'λιονταρι' μου. Περιμενω πως και πως να φαω μια τετραδα λαστιχα (και να δοκιμασω επιτελους τα bilstein) που εχω για την περισταση.
-
Μιας και το φόρουμ έχει πολλούς φοιτητές απ'ότι έχω καταλάβει, και επειδή σιγά σιγά αρχίζουν και οι εξεταστικές, δεν θα ήταν καλό να το κανονίσουμε (αν μπορούμε βέβαια) προς τα τέλη του Φλεβάρη?
-
Παίδες,άς δηλώσουν ποιοί καί ποιά ημερομηνία τούς βολεύει,να δούμε τό δυναμικό μας.
Εάν θα υπάρξουν τα αυτοκίνητα πού χρειάζονται,τότε να ξεκινήσουμε τίς διαδικασίες.
Οσο νωρίτερα τόσο καλύτερα.Ερώτηση:
Εάν δέν μαζευτούν οι απαραίτητες συμμετοχές γιά αποκλειστική χρήση πίστας,θα ανέβετε όσοι έχετε δηλώσει;
Θα μπορέσουμε να τό κανονίσουμε σάν απλή επίσκεψη στήν πίστα,ή όχι;
Πάμε εκδρομή (και όχι μόνο) στις Σέρρες;