-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Θα ξαναπροσπαθήσω.καλα εσενα σε βλεπω πιο συχνα απο οτι βλεπω τον ανδρεα.....
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Κι εγώ έχω ακούσει ότι με το τρένο καραλέει και σε βγάζει και μέσα στις Σέρρες κατευθείαν!Το τρενο με τα αυτοκινητα δεν παει Σερρες ,ξεφορτωνει Θεσ/κη και απο εκει η πιστα ειναι καμμια ωρα δρομος.
-
Αν υπάρχει μεγάλη συμμετοχή, καλό είναι να κλειστεί η πίστα για αποκλειστική χρήση. Γιατί αν είναι καλή μέρα η πίστα θα διατίθεται εν αλλάξ (ανά μισάωρο) σε αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες.
-
Δηλωνω για το τμημα θεατων.
Αν καταφερω και την Ασιατισα ,ισως σας υποδεχθω στη πιστα,ειδαλως στον σταθμο Λαρισσης. -
από το http://www.ose.gr
*Συνοδευόμενα Αυτοκίνητα
Ο ΟΣΕ προσφέρει τη δυνατότητα, στους επιβάτες που ταξιδεύουν από την Αθήνα στη Θεσσαλονίκη και αντίστροφα με ειδικές νυχτερινές αμαξοστοιχίες να μεταφέρουν και το αυτοκίνητό τους.
Η τιμή κυμαίνεται από 31,70 € έως 44€ ανάλογα με το μήκος του αυτοκινήτου.
Σημείωση: Η Υπηρεσία παρέχεται αποκλειστικά σε αμαξοστοιχίες νυχτερινής κατάκλισης.
Για περισσότερες πληροφορίες το επιβατικό κοινό μπορεί να απευθύνεται:Στους μεγάλους Σιδηροδρομικούς Σταθμούς και Γραφεία Ταξιδίων του ΟΣΕ
Στο κέντρο τηλεφωνικής εξυπηρέτησης του ΟΣΕ (Τηλέφωνο: 1110) *Προσέξτε η μεταφορά αυτοκινήτων ισχύει μόνο για νυχτερινά δρομολόγια και μόνο για και από Θεσ/νίκη.
-
Μπορείτε να το καθυστερήσετε λίγο, μέχρι να βρω ένα μιάτα;Να το καθυστερήσετε και λίγο ακόμα για να πάρω κι εγώ μετάθεση από την Κεφαλονιά για Αθήνα;
-
Ο χρήστης gvala έγραψε:
Ανδρέα, εσύ μαλλον μπορεις να μας δωσεις καποιες καλες πληροφριες για τα της πίστας (κόστη κ.λ.π.).O.K.
Θα πάρω αύριο τηλέφωνο στόν Ολύμπιο,νά μου πεί τιμοκατάλογο αποκλειστικής χρήσης γιά Μάρτιο-Απρίλιο-Μάιο,καί ελεύθερες ημερομηνίες (Σαββατοκύριακα θα ψάξουμε,έ; )Εντιτ:
Γιά να κάνουμε κράτηση τής πίστας γιά δική μας χρήση,θα χρειαστούμε πάντως πολλές συμμετοχές,έτσι ώστε τό κόστος ανα άτομο να πέσει κάτω από τα 60 ευρώ. -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Ανδρέα, εσύ μαλλον μπορεις να μας δωσεις καποιες καλες πληροφριες για τα της πίστας (κόστη κ.λ.π.).
O.K.
Θα πάρω αύριο τηλέφωνο στόν Ολύμπιο,νά μου πεί τιμοκατάλογο αποκλειστικής χρήσης γιά Μάρτιο-Απρίλιο-Μάιο,καί ελεύθερες ημερομηνίες (Σαββατοκύριακα θα ψάξουμε,έ; )Αντρεα και Φεβρουαριο και μαλλον Σαββατο.
-
Νά γίνει δηλαδή τό Σάββατο,καί εγώ να είμαι στό μπακάλικο;
Μέ σκοτώνεις.Υπάρχει η λύση πού λέγεται '25η Μαρτίου',η οποία πέφτει Σάββατο,καί θα μέ βολεύει καί μένα.
Φεβρουάριο,ίσως να έχουμε κακό καιρό.Τέλος πάντων,θα μάθω όσα περισσότερα μπιρώ,καί θα τα γράψω αύριο.
Εντιτ:Φεβρουάριο,είναι μικρές καί οι μέρες,πράγμα πού θα μάς περιορίσει.
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Μέ σκοτώνεις.Σωστό αλλά είναι βολικό...
Υπάρχει η λύση πού λέγεται '25η Μαρτίου',η οποία πέφτει Σάββατο,καί θα μέ βολεύει καί μένα.
Ελεος, πάλι TD σε ημερομηνία ράλι ?
Φεβρουάριο,ίσως να έχουμε κακό καιρό.
Ενώ Μάρτιο...
E, ας κάνουμε 50 γύρους αντί 60
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Μέ σκοτώνεις.Σωστό αλλά είναι βολικό...
Σέ ευχαριστώ ρε Νάσσο,γιά τήν υποστήριξη μού μού δείχνεις!!!
Υπάρχει η λύση πού λέγεται '25η Μαρτίου',η οποία πέφτει Σάββατο,καί θα μέ βολεύει καί μένα.
Ελεος, πάλι TD σε ημερομηνία ράλι ?
Θα είσαι στό ράλλυ έ;
Καμία ''αναρωτική' άδεια;Κανένας έκτακτος πονόδοντος;
Τέσπα,έτσι κι αλλιώς,θα δούμε πολλές ημερομηνίες,καί αποφασίζουμε.
Εάν βολεύεστε γιά Σάββατο όλοι,θα τό κάνουμε ΣάββατοΦεβρουάριο,ίσως να έχουμε κακό καιρό.
Ενώ Μάρτιο...
Εντάξει,καί ο Μάρτιος δέν είναι καλοκαίρι,αλλά δέν είναι καί κουτσοφλέβαρος
E, ας κάνουμε 50 γύρους αντί 60
[/quote]
Εάν μαζευτούμε αρκετοί,θα χωριστούμε μέ κάποιον τρόπο σέ γκρουπάκια.
Πιθανόν είναι να κάνουμε λίγους γύρους.Μπορεί καί μόνο είκοσι.Οπότε θα κάνει διαφορά άν γίνουν τριάντα Νάσσο.
Οχι ότι είμαι τόσο αισιόδοξος γιά τόν αριθμό τών συμμετεχόντων,αλλά καί ποτέ δέν ξέρεις. -
Μέσα, αρκεί να είναι μέχρι τα μέσα Φεβρουαρίου. Μετά θα βρίσκομαι πολύ μακριά...
Το τραίνο είναι έξοχη λύση και για την επιστροφή (Κυριακή βράδυ για όσους μπορούν), όπου μάλλον θα είμαστε χωρίς λάστιχα!ΥΓ: Εννοείται ότι μιλάμε για αποκλειστική χρήση πίστας.
-
Μετά απο επικοινωνία με τον Hunter , μου ζήτησε να σας μεταφέρω :
Μίλησε με την πίστα , και επειδή δεν έχουν κάνει ακόμη Δ.Σ. (πρόκειται για Δημοτική Επιχείρηση) για να αποφασίσουν το πρόγραμμα και τις χρεώσεις για το 2006 , είναι δύσκολο να μας απαντήσουν τώρα .
(Τα σχόλια ...δικά σας.)Περισσότερα , αύριο ή αργότερα απο τον Αντρέα.
Πάντως , το ότι δεν έχουν ακόμη πρόγραμμα , πιθανότατα να μας βολεύει , στην κατεύθυνση της αποκλειστικής χρήσης, έστω και εάν το κανονίσουμε για αργότερα.
Αποστόλης.
Υ.Γ. Εννοείται πως είμαι 'έσω έτοιμος' , όπως είπε κάποιος , άλλος , επίσης παλιός ...πρόσκοπος , και ακόμη και άλλοι .... απο την Παγουρία -
Πόσο ήταν η αποκλειστική χρέωση της πίστας για το 2005?
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Πόσο ήταν η αποκλειστική χρέωση της πίστας για το 2005?Κώστα , ανάλογα με την εποχή του χρόνου , αλλά περίμενε να ...τουφεκίσει ο κυνηγός μας
Αποστόλης.
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Πόσο ήταν η αποκλειστική χρέωση της πίστας για το 2005?Για την αντίστοιχη περσινή περίοδο και για ημέρα Σάββατο, το κόστος ήταν 600 ευρώ.
Νομίζω ότι και με 10 αυτοκίνητα, αξίζει τα 60 ευρώ για να έχεις ολόκληρη πιστάρα δική σου για μια μέρα
-
Πόσο ήταν η αποκλειστική χρέωση της πίστας για το 2005?
Για την αντίστοιχη περσινή περίοδο και για ημέρα Σάββατο, το κόστος ήταν 600 ευρώ.
Νομίζω ότι και με 10 αυτοκίνητα, αξίζει τα 60 ευρώ για να έχεις ολόκληρη πιστάρα δική σου για μια μέρα
Έτσι κι αλλοιώς η χρέωση κατ ατομο ηταν 65
-
Καλό θα είναι να πάμε αργότερα για να είμαστε σίγουροι ότι ο καιρός θα είναι καλός!
-
Ψήνομαι κι εγώ (με τη προϋπόθεση οτι βολεύουν οι ημερομηνίες) αλλά μη με υπολογίζετε για πίστα. Δεν είναι καιρός για αλλαγή ελαστικών!
Αν θα έρθω θα έρθω για το φαΐ, την παρέα, άντε και για καμιά συνοδήγηση
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Καλό θα είναι να πάμε αργότερα για να είμαστε σίγουροι ότι ο καιρός θα είναι καλός!Πάντως, μάλλον είναι πιο πιθανό να είναι καλός ο καιρός τέλη Ιανουαρίου, παρά μέσα στο Φεβρουάριο. Και ο Μάρτης είναι κι αυτός κορώνα γράμματα. Για μένα βέβαια, όσο αργότερα, τόσο καλύτερα, αλλά κοιτάω το γενικό καλό (τςςςςς)
gvala
ΒΑΣΙΛΗΣ
apostolis
opterios
popol@ros
chrmes
koyk
syele
nass
Pinatsis
tsilis ?
bagus ?
cavallino ?
passat
hunter
DAP
**opterios ? **
coyotΕγώ γιατί είμαι δυο φορές μέσα; Το ξέρω ότι έχω παχύνει λίγο τώρα τελευταία, αλλά αυτό είναι αγενής τρόπος να μου το πείτε
Πάμε εκδρομή (και όχι μόνο) στις Σέρρες;