-
Δυστυχώς δεν θα μπορέσω να ανέβω... Αν και πάντα προτιμούσα τα πουρνάρια, αυτή τη φορά θα πρέπει να πάω στο γάμο.
-
-
Αιντε,γράψτε τα ονόματά σας οι ΣΙΓΟΥΡΟΙ,να αρχίσουμε να ξεκαθαρίζουμε τό τοπίο.
ΕΝΑ ΕΙΔΟΝ (ή όπως αλλιώς τό γράφουμε )
-
Δεν ξέρω ακόμα , θααα προσπαθήσω
-
nass Κυριακή 12/2
-
Bagus σιγουρος .Δεν εχω ιδιαιτερη προτιμηση στην ημερα.Αν ειναι Σαββατο θα με βολευε καλυτερα αλλα και η Κυριακη μια χαρα ειναι..
-
msamaro έξω Υποχρεώσεις με την σχολή.
-
Stelaras Για κυριακη κατα προτιμηση. Ανδρεα μη μασας θα μαζευτουμε τελικα μπολικοι
-
Ο χρήστης tsardaklis έγραψε:
Stelaras Για κυριακη κατα προτιμηση. Ανδρεα μη μασας θα μαζευτουμε τελικα μπολικοιΝαί Στέλιο.
Είμαστε ήδη τέσσερις,καί οτιδήποτε πάνω από δύο είναι...μπόλικο.μας βλέπω να είμαστε τρείς,καί να μας λείπει ο κούκος!!!
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Stelaras Για κυριακη κατα προτιμηση. Ανδρεα μη μασας θα μαζευτουμε τελικα μπολικοι
Ναί Στέλιο.
Είμαστε ήδη τέσσερις,καί οτιδήποτε πάνω από δύο είναι...μπόλικο.μας βλέπω να είμαστε τρείς,καί να μας λείπει ο κούκος!!!
Κ εγω δεν ειμαι αισιοδοξος με τις συμμετοχες....
Αντε ρε παιδια...Ωραια θα ειναι..
-
Εγώ θα κάνω μια προσπάθεια, αλλά λόγω εξεταστικής (δίνω 9/2 και 13/2) και άλλων υποχρεώσεων είναι ΠΟΛΥ δύσκολο να έρθω..
Δε με παίρνει ένα 7-8ωρο ταξίδι+πίστα+φαγητό!
Έτσι, δεν μου δίνω πάνω από ένα 2% πιθανότητα να έρθω...
Ακρίβεια, ε; -
Δυστυχώς την συγκεκριμένο Σ/Κ δεν θα μπορεσω
Και ήθελα με χίλια να ανέβω γμτ -
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Έτσι, δεν μου δίνω πάνω από ένα 2% πιθανότητα να έρθω...
Ακρίβεια, ε;Τουλάχιστον,ξεπερνάς τήν ακρίβεια τών αστρολόγων.
-
εγώ τελικά μπορώ και για Σάββατο και για Κυριακή. ο Παφ δεν έχει λάστιχα για το mini οπότε μπορεί να τον δούμε με το Evo
-
Μια προσπάθεια και από μένα αν όλα πάνε καλά και δεν πνιγώ στις εργασίες και το διάβασμα!
-
Ψόφια τα πράγματα τα βλέπω...Ανδρέα πάλι οι δυο μας μου φαίνεται θα είμαστε!
-
Ο χρήστης f1pilot έγραψε:
Ψόφια τα πράγματα τα βλέπω...Ανδρέα πάλι οι δυο μας μου φαίνεται θα είμαστε!Ο Nass και εγω θα ειμαστε σιγουρα εκει....
Αλλον ενα θελουμε κ παμε για μπασκετ
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Εγώ θα κάνω μια προσπάθεια, αλλά ..... δεν μου δίνω πάνω από ένα 2% πιθανότητα να έρθω...Εγώ θα τον ενθαρρύνω και θα τον πιέσω από κοντά μήπως τον καταφέρω να έρθει αλλά και να με πάρει μαζί του....
(εκτός αν την τελευταία στιγμή τύχει να ανεβαίνω με νέο αυτοκίνητο από Αθήνα προς Αλεξανδρούπολη οπότε επιβάλλεται μια στάση Σέρρες για γνωριμία με το αυτοκίνητο, την πίστα, τους ανθρώπους και.... τα ζώα (παϊδάκια, μπριζολίτσες, γύρους κλπ).... :roll: -
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Εγώ θα κάνω μια προσπάθεια, αλλά ..... δεν μου δίνω πάνω από ένα 2% πιθανότητα να έρθω...
Εγώ θα τον ενθαρρύνω και θα τον πιέσω από κοντά μήπως τον καταφέρω να έρθει αλλά και να με πάρει μαζί του....
(εκτός αν την τελευταία στιγμή τύχει να ανεβαίνω με νέο αυτοκίνητο από Αθήνα προς Αλεξανδρούπολη οπότε επιβάλλεται μια στάση Σέρρες για γνωριμία με το αυτοκίνητο, την πίστα, τους ανθρώπους και.... τα ζώα (παϊδάκια, μπριζολίτσες, γύρους κλπ).... :roll:Ελα,καί σού υπόσχομαι άφθονους γύρους!!!
(ρε σείς,σιγά-σιγά θα γεμίσουμε...ταξί!!! )
-
Kατά πάσα πιθανότητα θα σκάσω με τον...Kidaro!
Πάμε εκδρομή (και όχι μόνο) στις Σέρρες;