-
Ήρθε η ώρα για προβλέψεις και φέτος η πρόβλεψη είναι πάλι 1/3. Loeb, Gronholm, Solberg λοιπόν. Αν έχετε και κάποιον άλλον υπ'όψη σας να τον βάλουμε. Προσωπικά δεν βλέπω.
Θα διατηρήσει την ταχύτητά του σαν 'ιδιώτης' ο Αλσατός χωρίς ενεργά?
Θα μεταμορφωθεί με την νέα ομάδα και αυτοκίνητο ο Φινλανδός?
Θα δείξει ποιος πραγματικά είναι ο Νορβηγός με τους μπλέ?Για πάμε...
-
Ήρθε η ώρα για προβλέψεις και φέτος η πρόβλεψη είναι πάλι 1/3. Loeb, Gronholm, Solberg λοιπόν. Αν έχετε και κάποιον άλλον υπ'όψη σας να τον βάλουμε. Προσωπικά δεν βλέπω.
-
-
Πιστεύω 50-50 μεταζύ Gronholm-Solberg, με outsider τον Loeb...
-
Gronholm, γιατί σαν πολύ καιρό δεν βγάλαμε πρωταθλητή και για να μην ξεχνάμε ποιοι ειναι τα αφεντικά στα ράλυ
-
Solberg
είναι ταχύτατος και λόγο του οτι ο Seb θα είναι 'ιδιώτης' νομίζω θα το πάρει φέτος
-
Θελω Gronholm, αλλα ψηφισα Loeb.
-
Νομίζω φέτος πως θα το πάρει ο Πέτρος...
-
Σόλμπεργκ
-
ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ ΤΟ ΦΟΚΟΥΣ, ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΥΠΟΨΗ ΤΑ ΜΗΧΑΝΙΚΑ ΔΙΑΦΟΡΙΚΑ, Ο ΣΑΝΙΔΑΣ ΘΑ ΠΕΤΑΞΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΑ ΧΩΜΑΤΑ!!!
ΟΠΟΤΕ ΓΚΡΟΝΧΟΛΜ!!!
-
Marcus Gronholm!!
-
33% ΘΑ ΕΔΙΝΑ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 3, ΕΝΩ ΤΟ 1% ΠΑΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ.
ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ ΤΗΣ XSARA KAI TOY ΓΑΛΛΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ! ΒΕΒΑΙΑ ΠΙΣΤΕΥΩ (ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ) ΟΤΙ ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΘΑ ΚΡΙΘΕΙ ΣΤΟ ΝΗΜΑ... -
Marcus-FORD 4ever
-
Θα συμφωνήσω με τον harriswrc ότι έχουν και οι τρεις τις ίδιες πιθανότητες.
Γι'αυτό τον λόγο θα ψηφίσω σύμφωνα με το ποιος θέλω να γίνει πρωταθλητής.Ford-Gronholm!
-
Έμπαινε Μάρκο!
Κάντε και μια ψηφοφορία ποιος είναι πιο συμπαθής από τους τρεις, να γίνει τσόντα
-
Θέλω Ψηλό,ψήφισα Ψηλό!
Η εμπειρία λέει ότι η μετάβαση από εργοστασιακή σε ημιεργοστασιακή συμμετοχή έχει βλαβερές συνέπειες σε αυτοκίνητο-πλήρωμα....
Θυμηθείτε το κάζο του Σάινθ όταν οδήγησε την ημιεργοστασιακή-ιδιωτική,και ανίκητη έως τότε Deltona!
-
H λογική λέει τον Πέτρο ή τον Μάρκο αλλά βρε παιδί μου δεν μου παει να τους ψηφισω.... Sebastien λοιπόν!
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
H λογική λέει τον Πέτρο ή τον Μάρκο αλλά βρε παιδί μου δεν μου παει να τους ψηφισω.... Sebastien λοιπόν!Με 3 γαλλικά αυτοκίνητα στην υπογραφή, τι θα ψήφιζες??
-
ΘΕΛΩ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ME FORD!
ΘΕΩΡΩ ΤΟΝ SOLBERG ΕΠΙΣΗΣ ΙΣΑΞΙΟ,ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΘΑ ΚΡΙΘΕΙ ΣΤΟ ΝΗΜΑ!
ΑΝ Ο LOEB ME THN ΠΑΛΙΑ XSARA ANTAΓΩΝΙΣΤEI ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ TOYΣ 2 ΑΛΛΟΥΣ,
ΤΟΤΕ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ PRODRIVE KAI M SPORT KOIMOYNTAI!!! -
Ψηφίζω κι εγώ με το τι θέλω αφού κι εγώ δίνω ίδιες πιθανότητες. Το προβάδισμα του Seb για παντού και πάντα, ισοβαθμίζεται από την ημιεργοστασιακή εμπλοκή. Ο σανίδας θα πάει σανίδα ως γνωστόν και περιμένουμε να δούμε πόσο γρήγορο θα είναι το Focus. Η πιο λογική πρόβλεψη θα ήταν ο Πέτρος, αλλά η καρδιά λέει Markus.
Ο πρωταθλητής του 2006