-
τελικά είμαι πολύ off και εκτός κλίματος κόσμου μου φαίνεται..
το 2ο μου αμάξι (TVR-Cerbera) πήρε ένα ψήφο..(το δικό μου:))
τα γερμανικά μοντέλα (BMW κατα κύριο λόγο) διέπρεψαν Μ3,Μ5, κάνοντας με να σκεφτώ ότι η εμμονή των ελλήνων στις BMW είναι βαθιά ριζομένη, προτιμόντας τις M3, M5 απέναντι σε exotic super cars..(ferrari- 430-enzo,Pagani, LAmborgini,Lotus, ΜcLaren F1)...
αν και το περίμενα όχι όμως σε τέτοιο βαθμό...
πολύ ψηλά βρέθηκε και το cooper S (7ο) το οποίο μου άρεσε, όπως επίσης και η lancia Delta Integrale (10h), μόλις μία θέση κάτω απο το EVO ΙV...
θα συνεχίσω να σχολιάζω γιατι αν καθήσω να αναλύσω τις σκέψεις για όλα τα αποτελέσματα θέλω μέρα ολόκληρη..
OPTERIE μπραβο ξανα, μια παρα πολύ καλή δουλεια...
-
An kai h pliopsifia apo ta amaksia pou psifisa apexoun apo to Top 5, to brisko poli kalo.
Kai sxetika prosito (Enno den einai full me Supercar twn €500K)Themi,
Thanks gia oli tin prospatheia pou ekanes
By the way, To Cooperaki einai to Austin h ta emplekses me to BMW?
Mpravo se osous to psifisan -
μπράβο στο θέμη για όλα..
ρε σεις .. ποιος έδωσε ψήφο στο silvia s15.???
να τα βάλουμε μισα μισα να πάμε να πάρουμε ένα.???
m3 και τα μυαλά στα κάγκελα βλέπω και πάλι αυτό δεν απέχει πολύ από την πραγματικότητα. αν και δεν είχα την τύχη να οδηγήσω κάποιο από τα καλά, έχω στο παρελθόν οδηγήσει ένα Ε30 το οποίο μου άφησε το μεγαλύτερο χαμόγελο ως τώρα!!!! και είχε και το 'μικρό' μοτερ (2.3)
και πάλι μπράβο Θεμη, αξίος.,.....
-
Νίκο, το Austin είναι. Και νομίζω ότι είναι μια απο τις εκπλήξεις της ψηφοφορίας η φοβερή του θέση.
-
Νομίζω το τελικό αποτέλεσμα σε γενικές γραμμές είναι λογικότατο. Και η χαμηλή θέση κάποιων μοντέλων δικαιολογείται συχνά από το ότι κάποιο άλλο ίδιας -εταιρίας συνήθως- τα καλύπτει σε βαθμό που να δικαιολογεί άδειασμα μιας θέσης για κάποιο άλλο. Π.χ. πολλοί δεν ψήφισαν F430 και Enzo μαζί.
Μπράβο Θέμη για την πρωτοβουλία. Χαίρομαι γενικά για το επίπεδο του κοινού, που αντικατοπτρίζεται τελικά και στην ψηφοφορία. -
Themi
Mipos prepei na ksanadeis ta apotelesmata.
Exeis px, ksexasei mia Exige sto Bathos,
Episis exeis polla Caterham 7 skorpismena.
Maybach, idia den einai h Long wheel base me tin Brabus (h Sxedon)?
Fantazomai antistixa paradeigmata tha yparxoun kai me alla amaksia. -
Μπράβο ρε Μιστόκλα για τήν προσπάθεια.
-
7 άτομα θέλουν στο dream garage τους ένα Civic Type-R και 6 άτομα θέλουν ένα Honda Jazz!!!
-
Μια χαρά! Όλοι θα πρέπει να είναι ικανοποιημένοι. Και Ferrari στο Νο1 και BMW στο Νο 1 και οι Γερμανοί πολύ κοντά σοτυς Ιταλούς.
Μπράβο Θέμη!!
(Όποτε έχεις και΄ρό να ξεκινήσουμε και αυτό που λέγαμε...)
-
Nice Nice!!
Ναί είμαι ο τελευταίος της ψηφοφορίας!!!!!!!!!!!11
Westfield Megabusa
-
Συγχαρητήρια για την ιδέα, αλλά και για την υλοποίηση!
Βλέπω ότι έχουν αθροιστεί οι ψήφοι των focus st και rs, ενώ π.χ. το impreza έχει ξεχωριστούς ψήφους ως απλό και ως sti. Υπάρχει κάποια εξήγηση;
-
Μερικά τέτοια λαθάκια θα υπάρχουν σίγουρα. Ο συνολικός αριθμός των ψήφων έφτασε σχεδόν το χιλιάρικο (200x5), οπότε θα μου επιτρέψετε κάποια μικρολαθάκια. Ούτως ή άλλως, τα λάθη ευελπιστώ ότι βρίσκονται σε αυτοκίνητα με πολύ λίγες ψήφους, ώστε να μην επηρεαστεί το γενικό αποτέλεσμα.
Δυστυχώς δεν είχα περισσότερο χρόνο. Προκειμένου να σηκώσω μια στατική σελίδα κάπου να τη βλέπουν όλοι, τα αποτελέσματα θα έπρεπε να γραφούν με το χέρι. Αν είχα δικό μου webserver, τότε θα μπορούσα να διορθώνω τις αλλαγές στη βάση και να φαίνονται τα αποτελέσματα αμέσως διορθωμένα αυτόματα, αλλά με τη στατική σελίδα δεν μπορώ να κάνω τίποτα
-
Χαλάλι η καθυστέρηση. Μπράβο Opterie
Αλλα το πικρόχολο σχόλιό μου θα το κάνω...
Ορίστε κύριοι πώς μεθοδεύτηκε η καταμέτρηση των ψήφων προκειμένου να θαυτεί συγκεκριμένο αυτοκίνητο:
Nissan Navara King Cab 1
Nissan Navara TD 1Το οποίο όπως και αντιλαμβάνεστε είναι το ίδιο αυτοκίνητο που αντί να βρεθεί στη 121η θέση όπως του άξιζε, κατρακύλησε στην 246η (και 247η).
Δηλώνω αηδιασμένος, και είμαι σίγουρος οτι και ο HUNTER (που ψήφισε το TD) συμφωνεί μαζί μου!Φαντάζομαι οτι δε χρειάζεται να πατήσω καμια 15ριά φορές το Enter και να βάλω δυο φατσούλες για να φανεί οτι αστειεύομαι έτσι;
-
Λοιπόν, ένα πολύ ενδιαφέρον στοιχείο που μου ζήτησε ο Ανδρέας (Hunter) να δω.
2 άτομα ψήφισαν ΜΟΝΟ BMW και ένας MONO Alfa Romeo
Κάτι ακόμα πιο ενδιαφέρον, 6 άτομα ψήφισαν μόνο ιταλικά, 3 μόνο γερμανικά και ένας μόνο αμερικανικά.
Γενικώς, αν έχετε άλλες ιδέες για στατιστικά, ρίχτε τις. Μπορώ πολύ εύκολα να επεξεργαστώ τα στατιστικά στοιχεία. Το δύσκολο είναι να ενημερώσω τη σελίδα [/b]
-
Παντως εγω οταν ανοιγα το thread περιμενα να διαβασω για γκαραζ οσον αφορα το χωρο και οχι τι αυτοκινητα περιεχει:oops:
Ωραια δουλεια παντως
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Κάτι ακόμα πιο ενδιαφέρον, 6 άτομα ψήφισαν μόνο ιταλικά, 3 μόνο γερμανικά και ένας μόνο αμερικανικά.
Βρε ποιός να είναι...
-
Posoi psifisan mono pisokinita?
(Ektos apo emena, twra pou to skeftome...)
Posoi mono mprostokinita?
Posoi mono 2porta?Kai pios psifise to Renault Traffic?
Na ksero an xreiastei na kano metakomisi na me boithisei, giati me auta pou dialeksa egw oute balitsa den koubalao -
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Λοιπόν, ένα πολύ ενδιαφέρον στοιχείο που μου ζήτησε ο Ανδρέας (Hunter) να δω.2 άτομα ψήφισαν ΜΟΝΟ BMW και ένας MONO Alfa Romeo
Γενικώς, αν έχετε άλλες ιδέες για στατιστικά, ρίχτε τις. Μπορώ πολύ εύκολα να επεξεργαστώ τα στατιστικά στοιχεία. Το δύσκολο είναι να ενημερώσω τη σελίδα [/b]
Καί ομολογώ ότι περίμενα πολύ μεγαλύτερα ποσοστά σέ αυτήν τήν μέτρηση.
Αρα,πάμε πολύ καλά. -
More statistics:
τύπος αμαξώματος
κυβικά
ίπποι
τιμή (μέσο όρο, Min, max)
(Ευρώπη, Ασια, US)
Ανά Όμιλο
έτος κυκλοφορίας -
:edit:
Το γκαράζ των ονείρων μας: Βγήκαν τα αποτελέσματα!!!!