-
ΝΙΚΟ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΙΠΑ!!!
ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ Η ΔΙΑΦΩΝΕΙΣ? -
Ο χρήστης Speedaddict έγραψε:
Δεν ξερω ποιος παιρνει ποιον τηλεφωνο αλλα αυτο για το αν ισχυει για ολους τους αγωνες....Αν ο Loeb δεν ειχε βγει στο Μοντε θα ειχε νικησει κ αν δεν υπηρχε το superrally δεν θα ειχε παρει τους βαθμους της 2ης θεσης αλλα 0!
Τωρα για το ποιος θα μαμησει ποιον κτλ απλα ριχνετε το επιπεδο....κ ρωταω αν ο Χαλατσης ηταν απο τους τελεθταιους πιστευετε οτι θα ειχε ασχοληθει κανεις με αυτο το θεμα??????Ημαρτον αυτη η φισα υπαρχει σε πολλα αυτοκινητα παραγωγης......ενα καπακι ειναι κ δεν κανει τιποτα.....ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΠΑΚΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ NISSAN MICRA ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΠΑΚΙ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΜΕΣΑ.
-
Τελικα αφου αυτο το πλαστικο δεν μπορουσε να αλλαξει κατι στο αυτοκινητο γιατι ακυρωθηκε ο Παναγιωτης και γιατι πρεπει να του κολλησει η ρετσινια του μαϊμουδιαρη?[/quote]
ΤΗΝ ΡΕΤΣΙΝΙΑ ΤΗΝ ΚΟΛΛΗΣΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ.
ΔΕΝ ΣΕΒΑΣΤΗΚΕ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΝΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΔΙΝΑΝ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΤΡΙΑ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΟΡΗΓΟ ΤΟΥ, ΑΡΜΑ ΕΠΕ,ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙ ΑΥΤΟΝ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΚΑΘΑΡΟΣ ΚΥΠΑΙΛΟΥΧΟΣ ΓΙΑ ΤΟ 2005 (ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΤΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΚΑΙ Η ΤΑΧΥΤΗΤΑ) ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΚΑΡΙΕΡΑΣ.
ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΗΡΩΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΜΗ ΣΥΝΝΟΜΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΩΝΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΕΧΘΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ. -
ΑΥΣΤΗΡΟ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΜΠΑΡΜΠΑ ΑΝΔΡΕΑΚΟ ΜΟΥ
-
Ειπα σε αυτοκινητα παραγωγης κ οχι Μικρα αλλα γενικα κ σε αλλες μαρκες.
Τωρα περι χορηγων κ ασεβειας συναθλητων τα σχολια περισσευουν........Μαιμουδιαρης κ το 2005???Καλα στη Νισσαν που πανε για τεχνικο ελεγχο οι τρεις πρωτοι τι κανανε???Η επισημη θεση της Νissan που ειναι????
Τελοσπαντων καλο αγωνα στην Πατρα σε ολους κ ευχομαι χωρις παρατραγουδα! -
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΛΟΙΠΟΝ!!
-
ΚΑΤΑ ΜΠΑΣΔΕΛΗ Ο ΠΕΡΣΙΝΟΣ ΝΙΚΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΙΜΟΥΔΙΑΡΗΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΑΦΟΥ ΔΕ ΣΕΒΑΣΤΗΚΕ ΣΥΝΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΧΟΡΗΓΟΥΣ!
-
ΚΑΤΑ ΒΛΑΧΟ ' ΕΙΠΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΩ' ΜΠΟΡΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΕΙ!
-
ΚΑΤΑ ΧΑΛΑΤΣΗ ' ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΑ ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΩ' ΑΤΙΜΗ ΚΕΝΩΝΙΑ!!
-
ΚΑΤΑ ΝΙΣΣΑΝ 'ΑΚΡΑ ΤΟΥ ΤΑΦΟΥ ΣΙΩΠΗ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΡΟΜΠΕΣ'
-
ΚΑΤΑ ΑΓΓΕΛΕΤΟ ' ΔΗΛΑΔΗ Ο ΑΛΕΠΗΣ ΕΧΕΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ ΧΑΡΙΣΜΑ?'
' ΔΛΔ ΠΕΡΣΙ Η ΝΙΣΣΑΝ ΣΤΟΥΣ ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΜΑΤΙΑ'
ΓΕΝΙΚΑ ' ΑΝΤΕ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ !!! ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΠ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ'
ΜΕ ΤΙΣ ΥΓΕΙΕΣ ΜΑΣ!!
-
-
Κυριε Μπασδελη, καταρχασ θα σας παρακαλουσα να μην γραφετε με κεφαλαια γιατι ετσι φαινεται οτι μιλατε με εντονο υφος προς εμενα αφου απαντησατε στην ερωτηση μου.
Αν καταλαβα καλα απο αυτα τα λιγα που εχουν υποθει και περισσοτερο απο το κειμενο στο rally.gr , το καπακι με την αντισταση δεν επαιζε κανενα απολυτος ρολο στο αμαξι (αν κανω λαθος διορθωστε με, και εξηγηστε μας τι ακριβως κανει αυτο το καπακι).
Για τα υπολοιπα που αναφερετε καλο θα ηταν να μην κρινετε ενα οδηγο που κατεκτησε το πρωτα8λημα περισυ, αφου αν θυμαμαι καλα ειχε μεγαλο συναγονισμο, και τα αμαξια μετα απο καθε αγωνα γινοταν τα αμαξια φυλο και φτερο στην NISSAN..... -
ΝΙΚΟΛΑΚΗ ΤΑ ΜΑΘΕΣ ΤΑ ΝΕΑ?
ΠΑΛΙ ΣΑΣ ΠΗΡΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ Ο ' ΜΑΙΜΟΥΔΙΑΡΗΣ'!
ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!
-
-
-
YEAH
-
-
ΑΠ' ΤΗΝ ΜΙΑ ΜΕΡΙΑ ΓΕΛΑΩ ΜΕ ΤΙΣ ΖΟΥΖΟΥΝΙΕΣ ΣΑΣ , ΚΑΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΤΑΞΥ ΣΥΝΑΘΛΗΤΩΝ , ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ , ΑΠ'ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΣΚΕΠΤΟΜΑΙ ΟΤΙ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΙΝΤΡΙΓΚΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΤΩΝ ΘΕΑΤΩΝ . ΠΑΝΤΑ ΟΜΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ , ΣΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΘΕΣΜΟ ΜΕ ΑΥΣΤΗΡΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΣ , ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΓΙΑΤΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ , ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ,ΚΑΙ ΩΡΕΣ , ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΨΟΓΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΥΠΟΨΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ .
ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ , ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΙ ΟΔΗΓΟΙ .
-
Να συμπληρώσω ότι δεν νομίζω πως η ειρωνία έχει καμία θέση σε μια εποικοδομητική συζήτηση μεταξύ συναθλητών, πόσο μάλλον της νέας γενιάς... Καλό είναι να μαθαίνουμε από τα λάθη του παρελθόντος και να μην τα επαναλαμβάνουμε, αλλιώς 'τα ίδια Παντελάκη μου τα ίδια Παντελή μου.....'
-
Κύριε Χρήστο και Έυα εγώ ποτέ δεν έχω τσακωθεί με τον Χαλάτση.
Η κόντρα ξεκίνησε μετά την Ριτσώνα και όχι τόσο με τον Παναγιώτη αλλά πιο πολύ με την Ελένη που έχει λόγω να τον υπερασπιστή, και κυρίως με τον αγγελέτο.
Δημήτρη να μάθεις πρώτα να μιλάς για τον εαυτό φίλε μου και να μην κάνεις τον μάγκα με τις πλάτες τον άλλον.
Εγω και 7ος που τερμάτισα πέρσι δεν είχα κανένα πρόβλημα, πάντα ήθελα να έχω κόντρα, και γι’αυτόν το λόγω έκανα το Ibiza ΙΧ ΚΑΙ πήρα το Micra.
Αν ήθελες και εσύ την κόντρα θα έκανες το ίδιο, θα αγόραζες ένα αμάξι από cup για να μπεις στην κόντρα η με αυτό που έχεις στην Α0.
Πιστεύω ότι είναι είναι πιο μεγάλη μαγκιά να πάρεις ένα micra με 10.000 ευρώ και να βγεις τελευταίος παρά να δώσεις τόσα ίσως και παραπάνω για να λες αργότερα ότι έκανες ένα Ακρόπολις
Συγχαρητήρια στον Χαλάτση που ήταν μακράν από τους άλλους, πιστεύω ότι ούτε εγώ θα μπορούσα να τον πιάσω.
Συγχαρητήρια στον Γ. Μπάσδελη για την 2η θέση και του ζητώ συγνώμη που τον τρόμαξα μέσα στην ειδική.
Συγχαρητήρια και στον Καμμένο ο οποίος είχε πρόβλημα με το abs στο 1ο lup.
Να ευχαριστήσω την ομάδα μου NISSAN ΜΠΑΣΔΕΛΗΣ που πραγματικά με στήριξε ακόμα πιο πολύ στην άτυχη στιγμή μου.
Τέλος να ευχαριστήσω την νέα συνοδηγό μου Μαριάννα (ετών 19) και να της ζητήσω συγνώμη που δεν τερματίσαμε.
-
Ο χρήστης Vlachos έγραψε:
Κύριε Χρήστο και Έυα εγώ ποτέ δεν έχω τσακωθεί με τον Χαλάτση.Η κόντρα ξεκίνησε μετά την Ριτσώνα και όχι τόσο με τον Παναγιώτη αλλά πιο πολύ με την Ελένη που έχει λόγω να τον υπερασπιστή, και κυρίως με τον αγγελέτο.
ΚΟΝΤΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΕΧΕΙΣ!!Δημήτρη να μάθεις πρώτα να μιλάς για τον εαυτό φίλε μου και να μην κάνεις τον μάγκα με τις πλάτες τον άλλον.
1**) ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ!
2) ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΜΑΓΚΑ! ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΑΓΚΑΣ! ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΚΛΑΡΙΝΟ!!**Εγω και 7ος που τερμάτισα πέρσι δεν είχα κανένα πρόβλημα, πάντα ήθελα να έχω κόντρα, και γι’αυτόν το λόγω έκανα το Ibiza ΙΧ ΚΑΙ πήρα το Micra.
ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΣ! ΔΕ ΣΟΥ ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ!!
Αν ήθελες και εσύ την κόντρα θα έκανες το ίδιο, θα αγόραζες ένα αμάξι από cup για να μπεις στην κόντρα η με αυτό που έχεις στην Α0.
1**) ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΡΝΤΙΑ ΜΟΥ!!
2) ΑΦΟΥ ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΟ 2004 (ΠΡΩΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ Α0) ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΕΡΜΑΤΙΣΑ 6ος ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ ΜΕ 900 CINQUE.**Πιστεύω ότι είναι είναι πιο μεγάλη μαγκιά να πάρεις ένα micra με 10.000 ευρώ και να βγεις τελευταίος παρά να δώσεις τόσα ίσως και παραπάνω για να λες αργότερα ότι έκανες ένα Ακρόπολις
**ΟΣΑ ΔΕ ΦΤΑΝΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΡΕΜΑΣΤΑΡΙΑ!!
ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ ΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ!! ** **Α ΚΑΙ ΝΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕΙΣ ΕΕΕ!!
**
Συγχαρητήρια στον Χαλάτση που ήταν μακράν από τους άλλους, πιστεύω ότι ούτε εγώ θα μπορούσα να τον πιάσω.ΕΝΙΟΤΕ!!
Συγχαρητήρια στον Γ. Μπάσδελη για την 2η θέση και του ζητώ συγνώμη που τον τρόμαξα μέσα στην ειδική.
FREDDY IS BACK!!!!
Συγχαρητήρια και στον Καμμένο ο οποίος είχε πρόβλημα με το abs στο 1ο lup.
Να ευχαριστήσω την ομάδα μου NISSAN ΜΠΑΣΔΕΛΗΣ που πραγματικά με στήριξε ακόμα πιο πολύ στην άτυχη στιγμή μου.
Τέλος να ευχαριστήσω την νέα συνοδηγό μου Μαριάννα (ετών 19) και να της ζητήσω συγνώμη που δεν τερματίσαμε.
:
Υ.Γ ΤΟ ΚΛΑΡΙΝΟ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΜΑΓΚΑ!!!!!
ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ! ΠΟΣΟ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ Ο ΧΑΛΑΤΣΗΣ ΕΙΝΑΙ 'ΜΑΙΜΟΥΔΙΑΡΗΣ' Ή ΟΧΙ? ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΟΥ ΠΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΣ!!! ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΙΧΟΙ ΑΥΤΙΑ!!!ΑΥΤΑ!
-
ΜΑΛΛΙΣΤΑ!!! ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΛΟΓΩ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΩ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ? ΑΣΕ ΠΟΥ ΕΣΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΣΣΣΣΟΤΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΕΑ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΒΑΣΗ ΔΗΜΗΤΣΑΝΑΣ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΜΙΛΑΩ ΜΕ ΤΗΝ ΞΕΝΙΑ.
ΞΑΝΑΡΩΤΑΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΨΕΣ ΝΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΧΑΛΑΤΣΗ ΓΙΑ ΤΑ MICRA ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΜΕ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΡΙΤΣΩΝΑΣ!!!!
ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΟΝΤΡΑ ΜΑΖΙ ΜΟΥ !!!!
ΕΓΩ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΤΟ ''δεν ξενινησαμε καλά ' ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΓΡΑΨΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΚΑΚΟ ΘΑ ΠΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΧΑΛΑΤΣΗ.... -
Ελεος ρε παιδιά...
-
Φυσικά και δεν είμαστε φίλοι…ειρωνικά μίλαγα.
Προτιμώ να μην τερματίσω ούτε μια ειδική και ευχαριστηθώ τον αγώνα μου παρά να κάνω ένα Ακρόπολις και να πηγαίνω βόλτα βγαίνοντας τελευταίος.
Όσο για το ποιος θέλει να προβάλει τον εαυτό ασ’ το καλύτερα.
Τώρα πάλι για το κουραμπιές, καραγκιόζης, παντελόνια πουκάμισα και ότι θα σου κλάσω τα τουτ…πεσ’ τα μου από κοντά και όχι μέσω forum.
Τι πιστεύω για τον Παναγιώτη το έγραψα με ερώτηση μια σελίδα πίσω.
-
ΒΡΕ ΚΑΝΝΙΒΑΛΟΙ , ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΧΟΝΤΡΑΔΕΣ ?
ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΕΝΑ ΤΑΚΤ , ΕΙΣΑΤΕ ΟΔΗΓΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ Η ΝΤΑΛΙΚΑΣ ?
MICRA CUP 2006