-
Ο χρήστης APR έγραψε:
ΒΡΕ ΚΑΝΝΙΒΑΛΟΙ , ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΧΟΝΤΡΑΔΕΣ ?ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΕΝΑ ΤΑΚΤ , ΕΙΣΑΤΕ ΟΔΗΓΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ Η ΝΤΑΛΙΚΑΣ ?
Τι διαφορά έχουν οι οδηγοί αγώνων με τους οδηγούς νταλίκας κ. Χρήστο ?
Εγώ που είμαι οδηγός φορτιγού είμαι κακός?
-
Ο χρήστης Vlachos έγραψε:
Φυσικά και δεν είμαστε φίλοι…ειρωνικά μίλαγα.Προτιμώ να μην τερματίσω ούτε μια ειδική και ευχαριστηθώ τον αγώνα μου παρά να κάνω ένα Ακρόπολις και να πηγαίνω βόλτα βγαίνοντας τελευταίος.
**
ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΣ ΒΟΛΤΑ!! ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΔΕ ΠΗΓΑ! ** ΞΕΣΤΡΑΒΩΣΟΥ ΚΑΙ ΜΑΘΕ!Όσο για το ποιος θέλει να προβάλει τον εαυτό ασ’ το καλύτερα.
**
ΑΣΕ ΣΕ ΠΗΡΑΝ ΧΑΜΠΑΡΙ**Τώρα πάλι για το κουραμπιές, καραγκιόζης, παντελόνια πουκάμισα και ότι θα σου κλάσω τα τουτ…πεσ’ τα μου από κοντά και όχι μέσω forum.
ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙΣ!** ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΔΕ ΣΕ ΑΠΟΚΑΛΕΣΑ! ΟΥΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΚΛΑΣΩ ΤΑ ΑΥΤΑ! ΜΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ! **
Τι πιστεύω για τον Παναγιώτη το έγραψα με ερώτηση μια σελίδα πίσω.
ΒΑΣΙΚΑ ΕΙΣΑΙ ΓΡΑΦΙΚΟ ΦΕΡΕΦΩΝΟ ΤΗΣ ΜΙΣΑΛΛΟΔΟΞΙΑΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΠΑΞΙΩ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΑΛΛΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ! ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΜΗ ΠΕΙΣ ΚΟΥΒΕΝΤΑ!
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!
-
.....Εγώ που είμαι οδηγός φορτιγού είμαι κακός?
Μόνο στην ορθογραφία!
-
Ο χρήστης roadrunner_gr έγραψε:
.....
Εγώ που είμαι οδηγός φορτιγού είμαι κακός?
Μόνο στην ορθογραφία!
Εχεις δίκιο φίλε μου... φορτηγού
-
Telika emena 8a moy lysei kapoios thn aporeia?
Afoy ayto to kapaki,opws apodeix8hke, den ekane tipota kai oyte epireaze to aytokinhto toy Panagiwth, giati ton 8esane ektos sthn ritswna?P.S. Sorry gia ta greeklish alla eimai dubai.....
-
ΑΓΙΑ ΑΝΝΑ ΕΕΕ! ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!
-
Αντε και καλη τυχη μαγκες!!!!!
Να δουμε τωρα ποιος θα κερδισει.
-
[quote='manos43']Να δουμε τωρα ποιος θα κερδισει.
ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΣ , ΑΓΑΠΗΤΕ .
-
ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΕΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ , ΛΟΓΩ ΟΔΗΓΗΣΗΣ .
-
ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΕΙ , ΕΠΕΙΔΗ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ,ΕΠΕΙΔΗ ΤΡΕΧΕΙ .
-
ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΡΙΨΕΙ ΤΟΝ ΠΕΡΣΙΝΟ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ (ΧΡΟΝΟ ΤΟΥ) .
-
ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΧΡΟΝΟ ΑΠ'ΤΟΝ ΣΥΝΑΘΛΗΤΗ ΠΟΥ ΣΕΒΕΤΑΙ ΣΑΝ ΟΔΗΓΟ
-
ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΕΙ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΜΑΤΑΙΟΔΟΞΙΑΣ ΤΟΥ ,(ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ ΤΟΥ) ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΣ ΓΕΝΙΚΗΣ .
-
-
Τα μιψρακια ωραιο αγωνα κανανε μπραβο σε λοα τα παιδια !!
-
Με 'γεία μας! http://micraracing.rally.gr/
Συγχαρητήρια στους συνελεστές της σελίδας!
-
Μετά από ένα πολύ δύσκολο σαββατοκύριακο στην ανάβαση Αγ.Άννας θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα της NISSAN SPORTEAM και την ομάδα μου NISSAN ΜΠΑΣΔΕΛΗΣ που επισκεύασαν το MICRA μου μετά την έξοδο μου στο 3ο σκέλος τον δοκιμών.
Επίσης ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον κ. Ανδρέα Μπάσδελη που μετά την ερώτησή του αν είμαι καλά η πρώτη του κουβέντα ήταν: “ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΡΕΧΕΙΣ”.
Μεγάλο πράγμα να έχεις μια σοβαρή ομάδα στην πλάτη σου!!!
-
Μπραβο παιδες(αν και συνεχιζει να μην μου αρεσει ο ηχος των μικρα..)!!!
Η τελευταια φραση που λες Νικο ειναι πολυ σωστη!!
Λιγοι την κατανοουν και συνηθως,το πιθανοτερο μονο οταν το διαπιστωσουν οι ιδιοι!!
Συγχαρητηρια λοιπον σε ολους τους συνειδητοποιημενους μηχανικους γνωστους και αγνωστους, που πολλες φορες κανουν πραγματα που δεν πληρωνονται ποτε,...γιατι ετσι....!!!!! -
Μετά από ένα πολύ δύσκολο σαββατοκύριακο στην ανάβαση Αγ.Άννας θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα της NISSAN SPORTEAM και την ομάδα μου NISSAN ΜΠΑΣΔΕΛΗΣ που επισκεύασαν το MICRA μου μετά την έξοδο μου στο 3ο σκέλος τον δοκιμών.Επίσης ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον κ. Ανδρέα Μπάσδελη που μετά την ερώτησή του αν είμαι καλά η πρώτη του κουβέντα ήταν: “ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΡΕΧΕΙΣ”.
Μεγάλο πράγμα να έχεις μια σοβαρή ομάδα στην πλάτη σου!!!
Μεγάλη δουλειά η ομάδα . Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές αυτής της ομάδας και ιδιαίτερα στον κ.Μπάσδελη
Συγχαρητηρια λοιπον σε ολους τους συνειδητοποιημενους μηχανικους γνωστους και αγνωστους, που πολλες φορες κανουν πραγματα που δεν πληρωνονται ποτε,...γιατι ετσι....!!!!!
Πράγματι ,μπράβο σε όσους υπάρχουν, γιατί δεν είναι και πολλοί .
-
Δεν ήθελα να φανεί ούτε σαν διαφήμιση ούτε σαν 'γλείψιμο' αλλά θα το πω:
Πραγματικά εξαιρετική η ομάδα που έστησε ο Αντρέας, ξεκινώντας από τον ίδιο, τον Γιώργο, τους εξαιρετικούς μηχανικούς (ψηλέ και Θανάση δεν παίζεστε), την Ελένη, αλλά και τον Νίκο (Βλάχο) και τον Κώστα (Μπάσδελη!). Σε μια δύσκολη για εμένα εποχή λόγω της… νεογέννητης, αν δεν ήταν αυτοί οι άνθρωποι (και κάποιοι ακόμα) να φροντίζουν τα πάντα (από την συμμετοχή και την προετοιμασία μέχρι την μεταφορά του αυτοκινήτου) πάντα όμως με το χαμόγελο και τον καλό λόγο στο στόμα, δεν νομίζω ότι θα μπορούσα να κάνω τίποτα.
Άσε που δεν νομίζω ότι υπάρχουν πολλοί οδηγοί cup που κάθονται και αναλύουν στον συναθλητή τους την διαδρομή στροφή - στροφή, όπως έκαναν χωρίς γκρίνια Γιώργος και Νίκος (το αποτέλεσμα των -5 sec από δοκιμαστικά σε αγωνα νομίζω τους δικαιώνει και δείχνει πόσο καλοι δάσκαλοι είναι!)
Το μεράκι του Αντρέα για τους αγώνες φαίνεται σε κάθε του πράξη.
Σας ευχαριστώ και εγώ πολύ όλους.Άψογοι αποδεικνύονται όμως πάντα και όλα τα παιδιά (μικρά και …. μεγαλύτερα! ) του Sport Team της Νικ. Ι. Θεοχαράκης που κάνουν τα πάντα τέλεια χωρίς γκρίνια και σε χρόνο dt... Η μακρά ιστορία της ομάδας είναι εμφανής...
-
Μήπως ξέρει να μας πει κανείς τώρα που τα micra έγιναν Α5, στην πίστα θα τρέξουμε στην κατηγορία σπορ η μόνοι μας σαν cup;
-
Μήπως ξέρει να μας πει κανείς τώρα που τα micra έγιναν Α5, στην πίστα θα τρέξουμε στην κατηγορία σπορ η μόνοι μας σαν cup;Κύριε Nass μήπως μπορείτε να μας απαντήσετε;
-
Οχι
Εξαρτάται φαντάζομαι από τον ολικό αριθμό συμμετοχών. Δεν μπορώ να φανταστώ τη Sport να έχει (ας πούμε) 15 συμμετοχές μαζί με τα Micra και να γίνονται 2 αγώνες, ένας με 8 Micra και ένας άλλος με 7 'άλλα' Sport.
Είναι στη διακριτική ευχέρεια του οργανωτή και της ΕΘΕΑ.
-
ΩΡΑΙΑ
11 MICRA με τουλάχιστον τα 6 πρώτα να παλεύουν και με Κατσίμη, Παπανικολάου, Δέγλερη, Χόχολη, και Λεοντόπουλο να έχουν την δική τους κόντρα.
Σκεφτείτε τι έχει να γίνει όταν τα σπορ ρίξουν γύρο στα micra και αυτά δεν θα κάνουν στην άκρη για ευνόητους λόγους.
Μήπως θα πρέπει να το σκεφτούν οι ”μεγάλοι” πριν έχουμε σοβαρά προβλήματα και στην πίστα .
-
To ίδιο πρόβλημα υπάρχει σε όλες τις περιπτώσεις συνύπαρξης αυτοκινήτων διαφορετικής δυναμικότητας. Δηλαδή γιατί να κάνουν ξεχωριστό αγώνα τα Micra και όχι τα Α/5 ή τα Ν/2 της Sport ? Αναγκαίο κακό λόγω του τρόπου που γίνονται (?) οι αγώνες ταχύτητας στην Ελλάδα.
-
Κακό ναι, αναγκαίο όχι!
Αυτά τα αναγκαία κακά, έχουν κάνει τους αγωνιζόμενους με μικρής κατηγορίας αυτοκίνητα, να μην πατάνε το πόδι τους στη πίστα.
Γιατί να τρέχω σε μία κατηγορία (π.χ. sport), τη στιγμή που ξέρω ότι μετά τους πέντε γύρους θα κοιτάω συνέχεια τον καθρέφτη μου για να μην ενοχλώ αυτούς που θα μου ρίχνουν γύρο.
Πιστεύω, ότι αν υπήρχε μία κατηγορία μέχρι 1.400cc, θα μαζευόντουσαν πολλά αυτοκίνητα.
MICRA CUP 2006