-
Σκέφτομαι να φέρω από το εξωτερικό ένα μεταχειρισμένο station wagon. Λόγω όμως φορολογίας μου είναι δύσκολο να φέρω κάτι σε μεγάλο κυβισμό (αν και έχω βρει πολλά και φθηνά). Προσανατολίζομαι κυρίως στο Volvo V40 kombi στα 1600 κυβικά.
Υπάρχει κάποια άλλη αξιόλογη πρόταση στα 1600 - 1800 κυβικά?
-
Σκέφτομαι να φέρω από το εξωτερικό ένα μεταχειρισμένο station wagon. Λόγω όμως φορολογίας μου είναι δύσκολο να φέρω κάτι σε μεγάλο κυβισμό (αν και έχω βρει πολλά και φθηνά). Προσανατολίζομαι κυρίως στο Volvo V40 kombi στα 1600 κυβικά.
-
-
Mondeo sw.Kορυφαίο
-
Για το Primera Traveller ξέρει κανένας τίποτα;
-
Ψαξε και για **Skoda Octavia 1,8T 4x4 ** .
Αν μπορεις οδηγησε το κιολας και θα με θυμηθεις -
Ο χρήστης boo έγραψε:
Σκέφτομαι να φέρω από το εξωτερικό ένα μεταχειρισμένο station wagon. Λόγω όμως φορολογίας μου είναι δύσκολο να φέρω κάτι σε μεγάλο κυβισμό (αν και έχω βρει πολλά και φθηνά). Προσανατολίζομαι κυρίως στο Volvo V40 kombi στα 1600 κυβικά.Υπάρχει κάποια άλλη αξιόλογη πρόταση στα 1600 - 1800 κυβικά?
Για τι ηλικίας αυτοκίνητο μιλάμε? Θές ένα πραγματικό station ( δλδ μεγάλους χώρους στο πορτ μπαγκάζ ) ή 'πρακτικό σχήμα χωρίς μεγάλο πορτ μπαγκάζ'?
-
Ο χρήστης ΚRΙΕΖΑ έγραψε:
Ψαξε και για **Skoda Octavia 1,8T 4x4 ** .
Αν μπορεις οδηγησε το κιολας και θα με θυμηθεις+1 ...και το απλό να είναι δεν πειράζει.
Εδώ Ελλάδα το 1600 κοστίζει περίπου 17 με 17,5 χιλιάρικά ενώ το 1800Τ γύρω στα 21 χιλιάρικά.
Το 1600 νομίζω ότι είναι value4money.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Για τι ηλικίας αυτοκίνητο μιλάμε? Θές ένα πραγματικό station ( δλδ μεγάλους χώρους στο πορτ μπαγκάζ ) ή 'πρακτικό σχήμα χωρίς μεγάλο πορτ μπαγκάζ'?Μιλάμε για αυτοκίνητο το πολύ 5ετίας και πραγματικό station με μεγάλους χώρους...
-
Ο χρήστης boo έγραψε:
Για τι ηλικίας αυτοκίνητο μιλάμε? Θές ένα πραγματικό station ( δλδ μεγάλους χώρους στο πορτ μπαγκάζ ) ή 'πρακτικό σχήμα χωρίς μεγάλο πορτ μπαγκάζ'?
Μιλάμε για αυτοκίνητο το πολύ 5ετίας και πραγματικό station με μεγάλους χώρους...
Δεν μας λες το σημαντικότερο...τα χρήματα που θες να δώσεις!
Το 1.6 Οctavia Combi που ανέφερα κοστίζει 17.000Ε και ΧΩΡΙΣ να πέσουν τα πίσω καθίσματα έχει 548lt. xώρο αποσκευών.
Το τωρινό Volvo V50 (S40 SW δηλ) 1.6 έχει 417lt. χώρο αποσκευών. (φαντάσου το προηγούμενο)
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Δεν μας λες το σημαντικότερο...τα χρήματα που θες να δώσεις!Το 1.6 Οctavia Combi που ανέφερα κοστίζει 17.000Ε και ΧΩΡΙΣ να πέσουν τα πίσω καθίσματα έχει 548lt. xώρο αποσκευών.
Το τωρινό Volvo V50 (S40 SW δηλ) 1.6 έχει 417lt. χώρο αποσκευών. (φαντάσου το προηγούμενο)
Το V40 το βρήκα στα 7300
-
Ο χρήστης boo έγραψε:
Δεν μας λες το σημαντικότερο...τα χρήματα που θες να δώσεις!
Το 1.6 Οctavia Combi που ανέφερα κοστίζει 17.000Ε και ΧΩΡΙΣ να πέσουν τα πίσω καθίσματα έχει 548lt. xώρο αποσκευών.
Το V40 το βρήκα στα 7300
-
Τότε το Octavia είναι αυτό που θές ( το Volvo δεν έχει καλό πορτ μπαγκάζ ).
Θα σου πρότεινα να δείς και Xsara ή Xanthia αλλά δεν ξέρω αν ενδιαφέρεσαι για Γαλλικό. Πάντως και τα 2 έχουν τεράστιο χώρο αποσκευών και πολύ άνετο εσωτερικό.
Μεταχειρισμένο station wagon